canimmm, ne kadar mutlu oldu anlatamam sana! insallah canim.. hepimiz sevinelimm. cok tesekkur ederim arkadasim, bunu yazman bile bana ne kadar pozitif enerji verdi.. burada hep birbirimize destegiz allah'in izniylee :* :)iyi akşamlar canım... içine sinen yerde tedavi ol canım gerçekten merkeze ve doktoruna güvenmen çok önemli inşallah herşey se bir hayır tatlım belkide merkez değişmen seni bebeğine daha yaklaştırdı
o tur konulara zaten maruz kalıyoruzdaa en azındann akrabalar bılıoo tedavı gordugumuzu bu kadar dusuncesız olammalılarr ne bılımmm bosverr cnmm bızde bıgun anlatcazz dogum anımızıı ınsallahh oyle dusunncanım ya valla damdan düşen anlar diyolar ya aynıyız. beni de işyerimde çok geriyorlar. hamile olan arkadaş zırt pırt gelip yanıma "ya işte şöyle sıkıntım var böyle derdim var, korkuyorum doğumdan falan flian" muhabbeti yapıyordu. ya inanabiliyomusun bi de bana söylüyo. ben doğum yapmamışım etmemişim seni nası anliyim de mi. ama işte ne bilim gelip anlatıyordu ve beni çok darlandırıyordu. Allahtan doğum iznine ayrıldı da bu muhabbetten kurtuldum. onun adına seviniyorum doğum yapacağından ötürü ama kendi adıma da beni düşünmesi gerektiğini düşünüyorum .sonuçta ben onu anlayamam yaşadığı sıkıntıları çekmediğim için, ama o beni anlayabilir...
Hayirli olsun canim biz de ordayiz insallah dogru karar verdin halideye de yazdim cok kaliteli bir merkez guven veriyor ama oncelikle prof. Semra hanimla gorus mutlaka sonra ekip dr una karar verirsincanimmm, ne kadar mutlu oldu anlatamam sana! insallah canim.. hepimiz sevinelimm. cok tesekkur ederim arkadasim, bunu yazman bile bana ne kadar pozitif enerji verdi.. burada hep birbirimize destegiz allah'in izniylee :* :)
Ah kizlar onca yillik tedavi tecrubemle soyluyorum en iyisi tedavi oldugunuzu kimseye soylememek sadece duasina samimiyetine inandiginiz manevi destegi size iyi gelen bir iki kisi o da anneniz ya da varsa en yakin dostunuz onun disindakiler bas agrisi.iyi niyetli olsalar bile sorulari yoruyor allah korusun bir de negatif olursa o psikolojiyle hepsine ayri dert anlat bu sefer sorular ikiye katlanacak niye olmadi ve yeni dr hastane bitkisel tedavi tavsiyeleriyle.. bu bitmez ...nacizane tavsiyem kafaniz rahat olur en azindan.
Hayirli olsun canim bnmBende bugün başladım canim
Kızlar bugun benım dogum gunumyaşlanıyorum ve bebişimi istiyorum Rabbim artık güldür yüzümü bu sene benım hedıyem olsun yavrumm..
Yarın tekrar kontorum var kızlar e2+p4 testı yumoslara bakılıcak buyudlermı ben genelde olurdum 22 yumurtası olanları benım 10tane olmıcak galıbaHayırlısı ınsallah dualarınızda benı eksıt etmeyın emı sizden baska kımseyle paylaşmadım
Yeni yasinda bebişin olur kucaginda inşallah seneye beraber kutlarsinizKızlar bugun benım dogum gunumyaşlanıyorum ve bebişimi istiyorum Rabbim artık güldür yüzümü bu sene benım hedıyem olsun yavrumm..
Yarın tekrar kontorum var kızlar e2+p4 testı yumoslara bakılıcak buyudlermı ben genelde olurdum 22 yumurtası olanları benım 10tane olmıcak galıbaHayırlısı ınsallah dualarınızda benı eksıt etmeyın emı sizden baska kımseyle paylaşmadım
hayırlı olsun cnmm yenı yasındaa bebıslerını al kucagına ınsallahhhhh:)Kızlar bugun benım dogum gunumyaşlanıyorum ve bebişimi istiyorum Rabbim artık güldür yüzümü bu sene benım hedıyem olsun yavrumm..
ayynen oyleee cnmm cok haklısnn helekıı suu bıtkısell tedavvıı varyaaaaaa denettırmedıklerıı seyy kalmadııııAh kizlar onca yillik tedavi tecrubemle soyluyorum en iyisi tedavi oldugunuzu kimseye soylememek sadece duasina samimiyetine inandiginiz manevi destegi size iyi gelen bir iki kisi o da anneniz ya da varsa en yakin dostunuz onun disindakiler bas agrisi.iyi niyetli olsalar bile sorulari yoruyor allah korusun bir de negatif olursa o psikolojiyle hepsine ayri dert anlat bu sefer sorular ikiye katlanacak niye olmadi ve yeni dr hastane bitkisel tedavi tavsiyeleriyle.. bu bitmez ...nacizane tavsiyem kafaniz rahat olur en azindan.
tamam canim. yarin arayip randevu alacam. o zaman randevuyu direkt semra hn'dan mi isteyeyim?Hayirli olsun canim biz de ordayiz insallah dogru karar verdin halideye de yazdim cok kaliteli bir merkez guven veriyor ama oncelikle prof. Semra hanimla gorus mutlaka sonra ekip dr una karar verirsin
Yeni yasinda bebişin olur kucaginda inşallah seneye beraber kutlarsiniz
Kızlar bugun benım dogum gunumyaşlanıyorum ve bebişimi istiyorum Rabbim artık güldür yüzümü bu sene benım hedıyem olsun yavrumm..
yenı yasına bebegını all sende ınsallah :) benım transfer yarın arayıp solıcekler ya salı ya crsmba cnmcanım arkadaşlarım nasıllar, tedaviye başlayan arkadaşlar, geçmiş sayfaların hepsini okuyamadım kusura bakmayın, transferi yaklaşan varmı?
aaaaaa süper demek yarın pıtırcıkları koynuna alıyosun annesi, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah,yenı yasına bebegını all sende ınsallah :) benım transfer yarın arayıp solıcekler ya salı ya crsmba cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?