ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

canimmm, ne kadar mutlu oldu anlatamam sana! insallah canim.. hepimiz sevinelimm. cok tesekkur ederim arkadasim, bunu yazman bile bana ne kadar pozitif enerji verdi.. burada hep birbirimize destegiz allah'in izniylee :* :)

o tur konulara zaten maruz kalıyoruzdaa en azındann akrabalar bılıoo tedavı gordugumuzu bu kadar dusuncesız olammalılarr ne bılımmm bosverr cnmm bızde bıgun anlatcazz dogum anımızıı ınsallahh oyle dusunn

canimmm, ne kadar mutlu oldu anlatamam sana! insallah canim.. hepimiz sevinelimm. cok tesekkur ederim arkadasim, bunu yazman bile bana ne kadar pozitif enerji verdi.. burada hep birbirimize destegiz allah'in izniylee :* :)
Hayirli olsun canim biz de ordayiz insallah dogru karar verdin halideye de yazdim cok kaliteli bir merkez guven veriyor ama oncelikle prof. Semra hanimla gorus mutlaka sonra ekip dr una karar verirsin

Ah kizlar onca yillik tedavi tecrubemle soyluyorum en iyisi tedavi oldugunuzu kimseye soylememek sadece duasina samimiyetine inandiginiz manevi destegi size iyi gelen bir iki kisi o da anneniz ya da varsa en yakin dostunuz onun disindakiler bas agrisi.iyi niyetli olsalar bile sorulari yoruyor allah korusun bir de negatif olursa o psikolojiyle hepsine ayri dert anlat bu sefer sorular ikiye katlanacak niye olmadi ve yeni dr hastane bitkisel tedavi tavsiyeleriyle.. bu bitmez ...nacizane tavsiyem kafaniz rahat olur en azindan.

kesinlikle haklisin. ben de ocakta diyicem gezmeye gidiyorum.hic kimseye demiyicem tedaviyi. bakalim insallah hayirlarla sonuclansin da baska bise istemiyorum. ben hickimseye bebek baskisi yapmiyicam yoksa da sormiyicam.. Allahim insallah bebeklerimiz gelirrrr

Kızlar bugun benım dogum gunum yaşlanıyorum ve bebişimi istiyorum Rabbim artık güldür yüzümü bu sene benım hedıyem olsun yavrumm..

Yarın tekrar kontorum var kızlar e2+p4 testı yumoslara bakılıcak buyudlermı ben genelde olurdum 22 yumurtası olanları benım 10tane olmıcak galıba Hayırlısı ınsallah dualarınızda benı eksıt etmeyın emı sizden baska kımseyle paylaşmadım

mutlu yilar sanaaaa mutlu yıllar sanaaa mutlu yillar mutlu yillar mutlu yillarrr burcuuuuu :)))
yeni yasinda umarim yavrunu kucagina saglikli bir sekilde almak nasip olir insallah seker...
ayricaa sayiya takilma.onemli olan kalitwli yumurtanin olmasii :)

tesekkur ederım halidecim

Tedirginim bilmiyorum bişi düşenmıyorum aslında yarın gıdıp görücem buyumusmu hayırlı haberlerım olsun ınsallah

Yeni yasinda bebişin olur kucaginda inşallah seneye beraber kutlarsiniz

hayırlı olsun cnmm yenı yasındaa bebıslerını al kucagına ınsallahhhhh:)

ayynen oyleee cnmm cok haklısnn helekıı suu bıtkısell tedavvıı varyaaaaaa denettırmedıklerıı seyy kalmadıııı

Hayirli olsun canim biz de ordayiz insallah dogru karar verdin halideye de yazdim cok kaliteli bir merkez guven veriyor ama oncelikle prof. Semra hanimla gorus mutlaka sonra ekip dr una karar verirsin
tamam canim. yarin arayip randevu alacam. o zaman randevuyu direkt semra hn'dan mi isteyeyim?

kız şaka yapıyosun, bugün BENİM DE DOĞUMGÜNÜM
yeni yaşımız kutlu olsun arkadaşım, kaç oldun sorması ayıp, üstüne afiyet ben 33 oldum
canım yumurta sayına takılma önemli olan kaliteli embriyo oluşması, inşşşaalllllh yeni yaşımız bize bebek getirir

canım arkadaşlarım nasıllar, tedaviye başlayan arkadaşlar, geçmiş sayfaların hepsini okuyamadım kusura bakmayın, transferi yaklaşan varmı?

yenı yasına bebegını all sende ınsallah :) benım transfer yarın arayıp solıcekler ya salı ya crsmba cnm
aaaaaa süper demek yarın pıtırcıkları koynuna alıyosun annesi, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah,
teşekkür ederim yaşlanıyoruz artık bebek gelemeli dimi?
canım bir kaç soru sorabilirmiyim? iğnelerini kaç gün vurdun, kaçıncı gün opu oldu, kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek, kaç embriyo transfer edilcek? çok sordum galiba
bu arada, benim üniversiteden bir arkadaşımın adı İkra'ydı, hala görüşüyoruz, çok seviyorum kendisini ve ismini ilk duyduğumdan beri bu isme hayranım

ayy pardon yanlış anlamışım, yarın arayıp söylşcekler demişsin ben yarın transferin olcak anladım, pardon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…