ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

saoll cnm bnmm allahın ıznıylee ınsallahh :) ısmım ıkraa deıll kızım olursa ıkra koycamm ınsallahh
cnmm benn uzun protokol tedavıı gordumm bu 3. denmem adetımın 21. gunu ıgnelere basladdım lucrınee daha sonra adetımı bekledımm adet olunca . gunu dr gorustum muane falann lkullandıgım lucrın adlı ıgnemle bırlıktee menopur adlıı ıgneyıde verdıı ıkı ıgne vuruldum yanıı tam 1 ay olduu en son catlatma ıgnemle bırlıkte 40 ıgne vuruldumm 1 ayın sonundaa ıste dun opum olduu sanırım 5. gun embrıyosu olcakk onu yarın arayıp haber verceklerr bana kac tane transfer olur bılmıyorumm ama dıer ıkı denememde ıkı tanee transferım olmustuu buda oyle olur galıbaaa yarını dort gozle beklıyorumm ısteeee :)

vede opumm cok zorr gectıı cok yumurtam oldugu ıcınn bı ann olmeyıı bılee dusunndumm ınlıyodum resmen ayılamıyorumda narkozdann agırr bı agrı kesıcı vurulduu anca bıraz hafıfledımm unutacaz ınsallahh bebıslerımız kucagımıza aldıgımızdaaa

iyi yapmissin canim aynen tatile gidiyormus gibi hakkini da ver yani gez toz kafani rahatlat iyi gelecek insallah rabbim verecek insallah

dogum gunun kutlu olsun canim rabbim yeni yasinda kucagini hayirli saglikli evlatlarla doldursun.sayi onemli degil canim kalite onemli benden en son tedavimde 8 toplandi az doz verdikleri icin bir tane 1. Kaliteydi ama tuttu cok sukur.

tamam canim. yarin arayip randevu alacam. o zaman randevuyu direkt semra hn'dan mi isteyeyim?
Ön gorusme ise hemen baslamayacaksan ondan al canim ama adetin 2. yada 3 . Gunu ve baslamayi dusunuyorsan sen yine semra hanimi iste ama onlar ayrica ekip dr undan da randevu verecekler hangisini istedigini soracaklar tatlim.
dogum gunun kutlu olsun canim rabbim yeni yasinda hamile kalmayi ve bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

canim gunaydinn. ben de simdi semra hn'dan on gorusme icin randevumu aldim. 15 aralik saat 15 :30'a. insallah hayirlisiyla guzel sonuc alirim. yalniz, gorusme ne kadar pahali oyle. 370 tl dediler on gorusmeye. neyse guzel sonuc alalim da onemli olan bu. hepimiz guzel sonuclar alalim insallah! allah, emeklerimizi bosa cikarmasin hicbirimizin..

gunaydin kizlaarr,

nihayet merkezimden randevu aldim. sisli memorial, 15 aralik'ta on gorusmem olacak. bana da dua edin arkadaslar olur mu?
hepimize dua ediyorum yatip kalkip.. insallah guzel sonuclar aliriz hepimiz canlarim. ozlemtnc , canim ben sisli memorial'a gectim. amerikan'dan vazgectim. listeyi degistirmek istersin belki diye sana da haber vermek istedim.
herkese iyi haftalaarr <3 <3

Gunaydiiin kizlaaaar....muayeneye gidiyorum bakalim start verecek miyiz dua edin lutfeeen
hadi bismillah deyip başla, Allahın dediği olur, inşallah güzel başlar güzel sonuçlanır.
çok geçmiş olsun canım ya, neden o kadar zor geçti, çok mu yumrutan oluştu? inşallah acıların son bulur bebeğin hepsni unutturur, bu arada dün yazarken uyumuşum kusura bakma
çok teşekkür ederim ecrenn, inşallah hepimiz yavrumuzu kucağımıza alırız

hadi hayirlisi olsun cnmm rabbim.kucagini bos birakmasin ins :)

bende hemen yattim cnmm ewet 21 tane yumurta toplandigi icinn bu kadar zor oldu amin ins hepimizi bebisimizi kucagimiza alcaz :)

iqqraa_ , canim cok gecmis olsun. ne zaman olmustu senin toplama islemin? kusura bakma atlamisim. aslinda herkesi takip etmeye calisiyorum. gecmis olsun canim. ama, bak ne guzel birsuru yumurtan toplanmis. insallah, guzel sonuc alacaksin..

ben yeni oldugum için daha çözemedim msj yazmayı bi yanlışlık yaparsam kusura bakmayın şimdiden iqqraa_ yumurtan ne zaman toplandi ne kullandiniz bu kadar çok oldu bende polikistik overliyim çok olup embriyo transferinin hemen olmamasindan korkuyorum 10 gün sonra baslicaz inşallah ama cok stresliyim Allah bi daha acılar yasatmasin kucağına bebegini alinca unutulur gerçi tüm bunlar

Merhaba canım hoşgeldin... rabbim inşallah bu sefer bebeğini bağışlar sana inşallah son tüp denemen olur canım... benim de ikinci olacak... bizde ileri hızlı ve Morfoloji sorunu var. Sizde var mı sorun ?
Hoşbulduk canım,amin hayırlısıyla inşallah rabbim yüzümzü güldürür çünkü maddi manevi çok yorucu bir süreç...Ben Hipo hipo hastasıyım bu sebeple tüp bebek tedavisi görüyorum...

Hoşbulduk cnm Aralığın ilk haftası başlayacağım yaş 26 hipo hipo hastasıyım...Sen ne durumdasın problem nedir?
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, bizde problem yok canım sebepsiz infertiliteyiz 8 senedir bekliyoruz işte, bende 20 aralık gibi başlıcam tedaviye, yaşım da dün itibariyle 33

iqqraa_ , canim cok gecmis olsun. ne zaman olmustu senin toplama islemin? kusura bakma atlamisim. aslinda herkesi takip etmeye calisiyorum. gecmis olsun canim. ama, bak ne guzel birsuru yumurtan toplanmis. insallah, guzel sonuc alacaksin..
saoll cnm evet cok.olduu sukurr :) cumartesi gunu oldu opum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…