iyi yapmissin canim aynen tatile gidiyormus gibi hakkini da ver yani gez toz kafani rahatlat iyi gelecek insallah rabbim verecek insallahkesinlikle haklisin. ben de ocakta diyicem gezmeye gidiyorum.hic kimseye demiyicem tedaviyi. bakalim insallah hayirlarla sonuclansin da baska bise istemiyorum. ben hickimseye bebek baskisi yapmiyicam yoksa da sormiyicam.. Allahim insallah bebeklerimiz gelirrrr
dogum gunun kutlu olsun canim rabbim yeni yasinda kucagini hayirli saglikli evlatlarla doldursun.sayi onemli degil canim kalite onemli benden en son tedavimde 8 toplandi az doz verdikleri icin bir tane 1. Kaliteydi ama tuttu cok sukur.Kızlar bugun benım dogum gunumyaşlanıyorum ve bebişimi istiyorum Rabbim artık güldür yüzümü bu sene benım hedıyem olsun yavrumm..
Yarın tekrar kontorum var kızlar e2+p4 testı yumoslara bakılıcak buyudlermı ben genelde olurdum 22 yumurtası olanları benım 10tane olmıcak galıbaHayırlısı ınsallah dualarınızda benı eksıt etmeyın emı sizden baska kımseyle paylaşmadım
Ön gorusme ise hemen baslamayacaksan ondan al canim ama adetin 2. yada 3 . Gunu ve baslamayi dusunuyorsan sen yine semra hanimi iste ama onlar ayrica ekip dr undan da randevu verecekler hangisini istedigini soracaklar tatlim.tamam canim. yarin arayip randevu alacam. o zaman randevuyu direkt semra hn'dan mi isteyeyim?
dogum gunun kutlu olsun canim rabbim yeni yasinda hamile kalmayi ve bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahkız şaka yapıyosun, bugün BENİM DE DOĞUMGÜNÜM
yeni yaşımız kutlu olsun arkadaşım, kaç oldun sorması ayıp, üstüne afiyet ben 33 oldum
canım yumurta sayına takılma önemli olan kaliteli embriyo oluşması, inşşşaalllllh yeni yaşımız bize bebek getirir
Gunaydinnn canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun ins her iste bir hayir vardir ama gnlumuz hemen baslamandan yana tabikiGunaydiiin kizlaaaar....muayeneye gidiyorum bakalim start verecek miyiz dua edin lutfeeen
canim gunaydinn. ben de simdi semra hn'dan on gorusme icin randevumu aldim. 15 aralik saat 15 :30'a. insallah hayirlisiyla guzel sonuc alirim. yalniz, gorusme ne kadar pahali oyle. 370 tl dediler on gorusmeye. neyse guzel sonuc alalim da onemli olan bu. hepimiz guzel sonuclar alalim insallah! allah, emeklerimizi bosa cikarmasin hicbirimizin..iyi yapmissin canim aynen tatile gidiyormus gibi hakkini da ver yani gez toz kafani rahatlat iyi gelecek insallah rabbim verecek insallah
dogum gunun kutlu olsun canim rabbim yeni yasinda kucagini hayirli saglikli evlatlarla doldursun.sayi onemli degil canim kalite onemli benden en son tedavimde 8 toplandi az doz verdikleri icin bir tane 1. Kaliteydi ama tuttu cok sukur.
Ön gorusme ise hemen baslamayacaksan ondan al canim ama adetin 2. yada 3 . Gunu ve baslamayi dusunuyorsan sen yine semra hanimi iste ama onlar ayrica ekip dr undan da randevu verecekler hangisini istedigini soracaklar tatlim.
dogum gunun kutlu olsun canim rabbim yeni yasinda hamile kalmayi ve bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
hadi bismillah deyip başla, Allahın dediği olur, inşallah güzel başlar güzel sonuçlanır.Gunaydiiin kizlaaaar....muayeneye gidiyorum bakalim start verecek miyiz dua edin lutfeeen
çok geçmiş olsun canım ya, neden o kadar zor geçti, çok mu yumrutan oluştu? inşallah acıların son bulur bebeğin hepsni unutturur, bu arada dün yazarken uyumuşum kusura bakmavede opumm cok zorr gectıı cok yumurtam oldugu ıcınn bı ann olmeyıı bılee dusunndumm ınlıyodum resmen ayılamıyorumda narkozdann agırr bı agrı kesıcı vurulduu anca bıraz hafıfledımm unutacaz ınsallahh bebıslerımız kucagımıza aldıgımızdaaa
çok teşekkür ederim ecrenn, inşallah hepimiz yavrumuzu kucağımıza alırıziyi yapmissin canim aynen tatile gidiyormus gibi hakkini da ver yani gez toz kafani rahatlat iyi gelecek insallah rabbim verecek insallah
dogum gunun kutlu olsun canim rabbim yeni yasinda kucagini hayirli saglikli evlatlarla doldursun.sayi onemli degil canim kalite onemli benden en son tedavimde 8 toplandi az doz verdikleri icin bir tane 1. Kaliteydi ama tuttu cok sukur.
Ön gorusme ise hemen baslamayacaksan ondan al canim ama adetin 2. yada 3 . Gunu ve baslamayi dusunuyorsan sen yine semra hanimi iste ama onlar ayrica ekip dr undan da randevu verecekler hangisini istedigini soracaklar tatlim.
dogum gunun kutlu olsun canim rabbim yeni yasinda hamile kalmayi ve bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
hadi hayirlisi olsun cnmm rabbim.kucagini bos birakmasin ins :)gunaydin kizlaarr,
nihayet merkezimden randevu aldim. sisli memorial, 15 aralik'ta on gorusmem olacak. bana da dua edin arkadaslar olur mu?
hepimize dua ediyorum yatip kalkip.. insallah guzel sonuclar aliriz hepimiz canlarim.ozlemtnc , canim ben sisli memorial'a gectim. amerikan'dan vazgectim. listeyi degistirmek istersin belki diye sana da haber vermek istedim.
herkese iyi haftalaarr <3 <3
bende hemen yattim cnmmhadi bismillah deyip başla, Allahın dediği olur, inşallah güzel başlar güzel sonuçlanır.
çok geçmiş olsun canım ya, neden o kadar zor geçti, çok mu yumrutan oluştu? inşallah acıların son bulur bebeğin hepsni unutturur, bu arada dün yazarken uyumuşum kusura bakma
çok teşekkür ederim ecrenn, inşallah hepimiz yavrumuzu kucağımıza alırız
Hoşbulduk canım,amin hayırlısıyla inşallah rabbim yüzümzü güldürür çünkü maddi manevi çok yorucu bir süreç...Ben Hipo hipo hastasıyım bu sebeple tüp bebek tedavisi görüyorum...Merhaba canım hoşgeldin... rabbim inşallah bu sefer bebeğini bağışlar sana inşallah son tüp denemen olur canım... benim de ikinci olacak... bizde ileri hızlı ve Morfoloji sorunu var. Sizde var mı sorun ?
Hoşbulduk cnm Aralığın ilk haftası başlayacağım yaş 26 hipo hipo hastasıyım...Sen ne durumdasın problem nedir?hoşgeldin canım şimdiden hayırlı olsun, kendinden bahset bize, yaş kaç? sorun ne? aralığın kaçında başlıcaksın?
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah, bizde problem yok canım sebepsiz infertiliteyiz 8 senedir bekliyoruz işte, bende 20 aralık gibi başlıcam tedaviye, yaşım da dün itibariyle 33Hoşbulduk cnm Aralığın ilk haftası başlayacağım yaş 26 hipo hipo hastasıyım...Sen ne durumdasın problem nedir?
Gunaydiiin kizlaaaar....muayeneye gidiyorum bakalim start verecek miyiz dua edin lutfeeen
saoll cnm evet cok.olduu sukurr :) cumartesi gunu oldu opumiqqraa_ , canim cok gecmis olsun. ne zaman olmustu senin toplama islemin? kusura bakma atlamisim. aslinda herkesi takip etmeye calisiyorum. gecmis olsun canim. ama, bak ne guzel birsuru yumurtan toplanmis. insallah, guzel sonuc alacaksin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?