ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

canim hayirli olsun tedawin insallah :) cumartesi gunu oldu opum 21 tane toplandi kaliteli dedi drum bu benim 3. denemem hep bole cok oluo yumurtam cnm genel herkesin kullandigi ignelwri vuruldum bende ozel bisi yok yanii bu uzun protokoldu tedawim adetin 21. gunu basladik dier ayki adetimi bekledik adet olunca 3. gun kullandigim lucrin igneyle birlikte menopur adli igneyide vuruldum tam bi ay surdu igne vurulmam catlatma ignrmle birlikte 40 igne vurulmus oldumm dier iki tedawimde kisa protokol tedawiydi ve adetin 3. gunu baslanipp 10 12 gun gibi bi sureyle yumurtalar toplanio

canım benim şimdiden hayırlı olsun tedavin. bana da 370 tl dediler ama ilk üç ay içinde tedaviye başlarsan eğer, o parayı tüp bebek fiyatından düşüyorlar.faturanı falan sakla. tedaviye başlayınca vericeksin onu.

c

canim, peki bilmiyor muydu senin tedavi oldugunu?? eger oyleyse yuh yani!

yok canım tedavi olduğumu bilmiyor. ancak çocuk isteği içinde olduğumu biliyor. yani normal bir insan zekası şunu anlar değil mi , 2 senedir çocuk isteyip de çocuk sahibi olamıyosan vardır bir sıkıntı.illa benim bunu oturup anlatmam gerekmez ki... işte her şey anlayış meselesi tatlım , olmayınca olmuyor bazılarında

Sabırla bekleyip o kadar acılar çeken kadınlarımız muradına bir an önce erer inşallah. erkekler için sorun yok tabi :)

inşallah şeker ama ayy yokk yaaaa şimdi ben benim herifin hakkını da yemiyim, benle birlikte üzülüyor garibim ama yapcak bişey yok, imtihanımız deyip çekiyoruz :)

bende yarın rahim filmi çektirip doktoruma gideceğim. 2 denemem inşallah hayırlısı...

rahim filmin inşallah tertemiz piri pak çıkar şeker.çekildikten sonra deneyimlerini paylaş bizimle tamam mı .)

Merserayy şekercim , geçmiş doğum günün kutlu mutlu olsun inşallah :) yeni yaşında anneliği tadıp, evlat kokusunu doya doya içine çekmek nasip olur inşallah :)

tabiki yarın akşam yazarım. ne derler allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş. bir bildiği vardır elbet.

Gunaydinnn canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun ins her iste bir hayir vardir ama gnlumuz hemen baslamandan yana tabiki
Tesekkurler canim benim
Amin canim hadi hayirli olsun sevindim.o parayi tedaviye baslarsan eger paket fiyattan dusuyorlar canim
amin tatlim tesekkur ederim.

Kızzz insan beni de bekler bugün saat 16:30 sa benimde randevun var Hande Hanımda gelince izlenimlerini ve görüşme detaylarını istiyorum lütfen..
ah canim saatler yakin olsaydi beklemezmiydim tanismayi cok isterdim mincirlar da kaynasirdi.kizim da cok bunaldi durmak istemedi.hande hanim yogun diye ona vermediler canim sevinc ve semra hanim gordu ama sonraki randevumu hande hanima aldim persembe 9.30 a.semra hanim ondan sonraki muayeneye girerim dedi semra hanimdan sonra en tecrubeli aylin hanim gelince onunla devam edicem insallah .sen de hande hanimi bana anlat lutfen nasil biri ayrintili anlatiyor mu guleryuzlumu?

öğretmen olan bütün arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun
Eveet tum ogretmenlerimizin ogretmenler gunu kutlu olsun benim deee(3 yil ara versem de kizimin ogretmeniyiiim)

Iste geldiiiiim bugun inanilmaz heyecanliydim kizimla tup bebek merkezine birlikte gelmek muthis bir duyguydu.cok ilgilendiler kizimla ve bizimle.prof.semra hanima tesekkurlerimizi cikolatamizi sunduk kizim icin,hep bu ani hayal etmistim kizimin resmini cekti.rabbim size de nasip etsin kizlar en azindan dr unuza cocuklariniza vesile olduklari icin tesekkur etmeyi sonraki dogal yoldan olsun benim gibi ugrasmayin insallah.ben cok buyuk konustum onceki tedavilerimde cocuklariyla merkeze gelenlere cok sasirir ve kizardim cocuklari var ve yine deniyorlar ne gerek var bizim hic yok ya derdim esime.ayni soruya bugun ben muhatap oldum kan alma bolumunde bir bayan sizin cocugunuz var neden yaptiriyorsunuz dedi saskinlikla.ben de sizin de olsun anlarsiniz yalniz kalmasini istemezsiniz dedim.soyle bir algi var bizim gibilerin tedaviyle tedaviyle cocugu olmussa ikincisi tuhaf karsilaniyor sanki bir taneyle yetinmek zorundaymisiz gibi.bizim de bu sekilde oluyor ne yapalim yani.
Gelelim muayeneye iki dr da muayene etti malesef cikolata kistlerim biraz daha buyumus tedaviye engel degil ama sansi azaltir dedi prof. Semra hanim.yapacak birsey yoktu onlarla ilgili ve tedaviye basladik bismillah diyerek.ilaclarim
gonal-f 112,5 . 3 gun bu dozla vurup persembe tekrar muayeneye gidicem.
Digerleri zitroteks folbiol glifor
haydi hayirlisi olsun cok uzun oldu kusura bakmayin tatlilar

hadıı hayırlısıı canımm rabbımm kuzunaa bı kardes versıınnn

Canim tedavin hayirli olsun ?insallah hersey guzel our ve hamilelik haberlerini de aliriz sen kac yasindasin bundan onceki denemen de mi memorialda miydi?sizde problem neydi acaba?bi de ilac dozunu neye gore belirliyolar?umarim sorularimla seni sıkmamisimdir sans seninle olsun:)

ooooo supersin super bin massallahhhh :) hadi annesi persembe olsun da al gel yavrucaklariii :)))

canimcimm oncelokle cikolata kistlerinin buyumesine uzuldum ama tedaviye baslamana da sevindim... insallah ikinci yavrunu sag salim alacaksin kucagina :)

ooooo supersin super bin massallahhhh :) hadi annesi persembe olsun da al gel yavrucaklariii :)))
oyy cok.saol cnm allah razi olsunn :) ogretmenler gunun kutky olsun senindee :)
simdi 5. gun embriyosu oluo ya 10. gunmu test oluo acaba duer iki denemem 3. gun embriyosuydu 12. gun testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…