canim hayirli olsun tedawin insallah :) cumartesi gunu oldu opum 21 tane toplandi kaliteli dedi drum bu benim 3. denemem hep bole cok oluo yumurtam cnm genel herkesin kullandigi ignelwri vuruldum bende ozel bisi yok yanii bu uzun protokoldu tedawim adetin 21. gunu basladik dier ayki adetimi bekledik adet olunca 3. gun kullandigim lucrin igneyle birlikte menopur adli igneyide vuruldum tam bi ay surdu igne vurulmam catlatma ignrmle birlikte 40 igne vurulmus oldumm dier iki tedawimde kisa protokol tedawiydi ve adetin 3. gunu baslanipp 10 12 gun gibi bi sureyle yumurtalar toplanioben yeni oldugum için daha çözemedim msj yazmayı bi yanlışlık yaparsam kusura bakmayın şimdideniqqraa_ yumurtan ne zaman toplandi ne kullandiniz bu kadar çok oldu bende polikistik overliyim çok olup embriyo transferinin hemen olmamasindan korkuyorum 10 gün sonra baslicaz inşallah ama cok stresliyim Allah bi daha acılar yasatmasin kucağına bebegini alinca unutulur gerçi tüm bunlar
hayirlisi olsun insallah cnmm rabbim sewindirsin :)bende yarın rahim filmi çektirip doktoruma gideceğim. 2 denemem inşallah hayırlısı...
canim gunaydinn. ben de simdi semra hn'dan on gorusme icin randevumu aldim. 15 aralik saat 15 :30'a. insallah hayirlisiyla guzel sonuc alirim. yalniz, gorusme ne kadar pahali oyle. 370 tl dediler on gorusmeye. neyse guzel sonuc alalim da onemli olan bu. hepimiz guzel sonuclar alalim insallah! allah, emeklerimizi bosa cikarmasin hicbirimizin..
c
canim, peki bilmiyor muydu senin tedavi oldugunu?? eger oyleyse yuh yani!
Sabırla bekleyip o kadar acılar çeken kadınlarımız muradına bir an önce erer inşallah. erkekler için sorun yok tabi :)
bende yarın rahim filmi çektirip doktoruma gideceğim. 2 denemem inşallah hayırlısı...
çok teşekkür ederim halidecim, bu sene hep beraber kucaklayalım yavrumuzu inşallahMerserayy şekercim , geçmiş doğum günün kutlu mutlu olsun inşallah :) yeni yaşında anneliği tadıp, evlat kokusunu doya doya içine çekmek nasip olur inşallah :)
Tesekkurler canim benimGunaydinnn canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun ins her iste bir hayir vardir ama gnlumuz hemen baslamandan yana tabiki
Amin canim hadi hayirli olsun sevindim.o parayi tedaviye baslarsan eger paket fiyattan dusuyorlar canimcanim gunaydinn. ben de simdi semra hn'dan on gorusme icin randevumu aldim. 15 aralik saat 15 :30'a. insallah hayirlisiyla guzel sonuc alirim. yalniz, gorusme ne kadar pahali oyle. 370 tl dediler on gorusmeye. neyse guzel sonuc alalim da onemli olan bu. hepimiz guzel sonuclar alalim insallah! allah, emeklerimizi bosa cikarmasin hicbirimizin..
amin tatlim tesekkur ederim.hadi bismillah deyip başla, Allahın dediği olur, inşallah güzel başlar güzel sonuçlanır.
çok geçmiş olsun canım ya, neden o kadar zor geçti, çok mu yumrutan oluştu? inşallah acıların son bulur bebeğin hepsni unutturur, bu arada dün yazarken uyumuşum kusura bakma
çok teşekkür ederim ecrenn, inşallah hepimiz yavrumuzu kucağımıza alırız
ah canim saatler yakin olsaydi beklemezmiydim tanismayi cok isterdim mincirlar da kaynasirdi.kizim da cok bunaldi durmak istemedi.hande hanim yogun diye ona vermediler canim sevinc ve semra hanim gordu ama sonraki randevumu hande hanima aldim persembe 9.30 a.semra hanim ondan sonraki muayeneye girerim dedi semra hanimdan sonra en tecrubeli aylin hanim gelince onunla devam edicem insallah .sen de hande hanimi bana anlat lutfen nasil biri ayrintili anlatiyor mu guleryuzlumu?Kızzz insan beni de bekler bugün saat 16:30 sa benimde randevun var Hande Hanımda gelince izlenimlerini ve görüşme detaylarını istiyorum lütfen..
Eveet tum ogretmenlerimizin ogretmenler gunu kutlu olsun benim deee(3 yil ara versem de kizimin ogretmeniyiiimöğretmen olan bütün arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun
hadıı hayırlısıı canımm rabbımm kuzunaa bı kardes versıınnnIste geldiiiiim bugun inanilmaz heyecanliydim kizimla tup bebek merkezine birlikte gelmek muthis bir duyguydu.cok ilgilendiler kizimla ve bizimle.prof.semra hanima tesekkurlerimizi cikolatamizi sunduk kizim icin,hep bu ani hayal etmistim kizimin resmini cekti.rabbim size de nasip etsin kizlar en azindan dr unuza cocuklariniza vesile olduklari icin tesekkur etmeyi sonraki dogal yoldan olsun benim gibi ugrasmayin insallah.ben cok buyuk konustum onceki tedavilerimde cocuklariyla merkeze gelenlere cok sasirir ve kizardim cocuklari var ve yine deniyorlar ne gerek var bizim hic yok ya derdim esime.ayni soruya bugun ben muhatap oldum kan alma bolumunde bir bayan sizin cocugunuz var neden yaptiriyorsunuz dedi saskinlikla.ben de sizin de olsun anlarsiniz yalniz kalmasini istemezsiniz dedim.soyle bir algi var bizim gibilerin tedaviyle tedaviyle cocugu olmussa ikincisi tuhaf karsilaniyor sanki bir taneyle yetinmek zorundaymisiz gibi.bizim de bu sekilde oluyor ne yapalim yani.
Gelelim muayeneye iki dr da muayene etti malesef cikolata kistlerim biraz daha buyumus tedaviye engel degil ama sansi azaltir dedi prof. Semra hanim.yapacak birsey yoktu onlarla ilgili ve tedaviye basladik bismillah diyerek.ilaclarim
gonal-f 112,5 . 3 gun bu dozla vurup persembe tekrar muayeneye gidicem.
Digerleri zitroteks folbiol glifor
haydi hayirlisi olsun cok uzun oldu kusura bakmayin tatlilar
Iste geldiiiiim bugun inanilmaz heyecanliydim kizimla tup bebek merkezine birlikte gelmek muthis bir duyguydu.cok ilgilendiler kizimla ve bizimle.prof.semra hanima tesekkurlerimizi cikolatamizi sunduk kizim icin,hep bu ani hayal etmistim kizimin resmini cekti.rabbim size de nasip etsin kizlar en azindan dr unuza cocuklariniza vesile olduklari icin tesekkur etmeyi sonraki dogal yoldan olsun benim gibi ugrasmayin insallah.ben cok buyuk konustum onceki tedavilerimde cocuklariyla merkeze gelenlere cok sasirir ve kizardim cocuklari var ve yine deniyorlar ne gerek var bizim hic yok ya derdim esime.ayni soruya bugun ben muhatap oldum kan alma bolumunde bir bayan sizin cocugunuz var neden yaptiriyorsunuz dedi saskinlikla.ben de sizin de olsun anlarsiniz yalniz kalmasini istemezsiniz dedim.soyle bir algi var bizim gibilerin tedaviyle tedaviyle cocugu olmussa ikincisi tuhaf karsilaniyor sanki bir taneyle yetinmek zorundaymisiz gibi.bizim de bu sekilde oluyor ne yapalim yani.
Gelelim muayeneye iki dr da muayene etti malesef cikolata kistlerim biraz daha buyumus tedaviye engel degil ama sansi azaltir dedi prof. Semra hanim.yapacak birsey yoktu onlarla ilgili ve tedaviye basladik bismillah diyerek.ilaclarim
kızlarrrr 14 tane kalıtelı yumurtam dollenmıss bebıslerımm benı beklıooohemsıremm ıkalıtelı oldugu ıcın 5. gun embrıyosu olacak dedıı daha ıyıymıss dogrumu acaba persemmbe transferımm olacak allahın ıznıyleee
Iste geldiiiiim bugun inanilmaz heyecanliydim kizimla tup bebek merkezine birlikte gelmek muthis bir duyguydu.cok ilgilendiler kizimla ve bizimle.prof.semra hanima tesekkurlerimizi cikolatamizi sunduk kizim icin,hep bu ani hayal etmistim kizimin resmini cekti.rabbim size de nasip etsin kizlar en azindan dr unuza cocuklariniza vesile olduklari icin tesekkur etmeyi sonraki dogal yoldan olsun benim gibi ugrasmayin insallah.ben cok buyuk konustum onceki tedavilerimde cocuklariyla merkeze gelenlere cok sasirir ve kizardim cocuklari var ve yine deniyorlar ne gerek var bizim hic yok ya derdim esime.ayni soruya bugun ben muhatap oldum kan alma bolumunde bir bayan sizin cocugunuz var neden yaptiriyorsunuz dedi saskinlikla.ben de sizin de olsun anlarsiniz yalniz kalmasini istemezsiniz dedim.soyle bir algi var bizim gibilerin tedaviyle tedaviyle cocugu olmussa ikincisi tuhaf karsilaniyor sanki bir taneyle yetinmek zorundaymisiz gibi.bizim de bu sekilde oluyor ne yapalim yani.
oyy cok.saol cnm allah razi olsunn :) ogretmenler gunun kutky olsun senindee :)ooooo supersin super bin massallahhhh :) hadi annesi persembe olsun da al gel yavrucaklariii :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?