ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

kızlar bişi sorucam size? bu hormon iğnelerini kolunuzdanmı yoksa göbektenmi vurunuyorsunuz? ilk denememde kolumdan vuruldum. yumurta çıkmadı bende :) acaba ulaşamadı mı mantık dışı mı bu?

kızıyorum bazen guzellıklere sahııp olup sukur etmeyenlere. hafta sonu bı diyaloga saht oldum.
yengem: dusunuyo musun bebek yoksa olmuyo mu? yas gıdınce gec oluyo cocuk
ben: yok dusunmuyom ynge borç var
teyzemın gelını: evt benım de bayağı gec oldu
ben. ne kadar zaman sonra oldu?
gelın : 5 ay sonra........

ayyy icim acidii resmenn senibde kycagin dolacak canim benim :)

kızlar bişi sorucam size? bu hormon iğnelerini kolunuzdanmı yoksa göbektenmi vurunuyorsunuz? ilk denememde kolumdan vuruldum. yumurta çıkmadı bende :) acaba ulaşamadı mı mantık dışı mı bu?
hayirlisi olsun cnm gobekten vuruluyodum ben 21 yumurtam olustu bilemedim simdi

Kizlar bugun doktordaydim kistim buyumus cok agladim cok uzuldum..6cm olmus..halbuki lucrin kullaniyodum kistim var diye..neden boyle oldu anlamadim..doktor e2 ve progestren hormnlarma bakicak ve eger baslamak icin uygunsa tedavm dvm edicek..yumurta toplma islemini yaparkende kistn icini bosaltcakmis..yrn hbr vericekler hastaneden..dualarnza ihtyacm var kizlar..cok umutlarla hayallerle gittim boyle olunca icim bi tuhaf oldu..asla isyan etmiyorm siz beni anlarsiniz beklemek zor..hayirlisini werir ins Rabbim

cnm vardir bi hayirr engelmi kist deill biraz uzar tedawin uzasinn sonu guzel olsun insallahh bende lycrin kullandim ama kist olusmadi yinede tedawi uzadikca uzuo rabbim yardimcin olsunn uzulmee bebisini kucagina alinca herseyi unutcann :)

oyy cok.saol cnm allah razi olsunn :) ogretmenler gunun kutky olsun senindee :)
simdi 5. gun embriyosu oluo ya 10. gunmu test oluo acaba duer iki denemem 3. gun embriyosuydu 12. gun testi

sekercim benim okuyarak ogrendigim kadari ile 5.gun embroyosunda 10.gun testte cikiyor. :) ayyy cok sevindim yaaaa insallah hamileyim diye bagirdigin gunleri de goruruz. bu arada yumurta kalitesi ekstra biseyler yaptin mi sen yoksa oluruna mi biraktin canim??

Canimm cok guzel bi haber..Rabbim yuzunu guldursun hadi hayirlisi ins..

canim benim aglama lutfen benim arkadasimda kisti olmasina ragmen hamis oldu aslan gibi oglu oldu simdi masallah 4 yasinda . o yuzden sen sadece tedaviye konsantre ol diger sorunlar hallolacak. guzel dusun. negatif dusunup olumsuzluklari cagirma ustune.. doktorlar ne yapacaklarini neye nasil mudahale edeceklerini bilirler. sen sukunetini koru. biliyorum biz su anda en stresli zamanlarimizi yasiyoruz ama ustesinden gelmek zorundayiz. bu keyfi degil zaruri...

ayyy insallah canimmm hep birlikte diyeyim :)
yok canim ignelerden baska extra bisi yapmadimm hatta coguu vitamin ilaclarida alio ama ben kullanmadim opum olduktan sonra kullanmaya basladim aspurin ve folbiol

ben asilamamda gonal f 112.5 kullandim ve gobustendi seker :) ama dedigin heralde olmaz cunku mantikli gelmedi bana. sonucta cilt altina uygulayin diyo. aksi olsa sadece gobusten vurun derlerdi

ayyy insallah canimmm hep birlikte diyeyim :)
yok canim ignelerden baska extra bisi yapmadimm hatta coguu vitamin ilaclarida alio ama ben kullanmadim opum olduktan sonra kullanmaya basladim aspurin ve folbiol

zaten folbiol kullanmaktan sastik anacim :))) bebis olduktan sonra uzun sure folbiol falan gormek istemiyorum hatta hicbi ilac ve igne :)

cnm vardir bi hayirr engelmi kist deill biraz uzar tedawin uzasinn sonu guzel olsun insallahh bende lycrin kullandim ama kist olusmadi yinede tedawi uzadikca uzuo rabbim yardimcin olsunn uzulmee bebisini kucagina alinca herseyi unutcann :)
canim ztn lucrinden once oldu bu kist cok kucuktu ama buyumus iste biz kndiliginden adetle atilir saniyoduk..herseyde vardr bi hayir elbette.. Ama bi heyecan bi hevesle gidip o kocsman kisti gornce birden kotu oldum..dilerm hayrlisi olur senn icnde cok sevndm canim gzl hbrini alicaz ins

acikcasi korkuyorumda 3. denememm buda tutmazsa naparim ben cunku dier iki tedavimdede yumislerim cok cikti ve kalitliydi hata ilkinde doktrm dondurcam demisti ama okadar emindiki tutaxagina dodurmaktan vazgectii bakalim bu nolcakk en iyu rabbim bilurr Allahim gor bizidee :)

Korkma canim hayirlisyla gelicek ins bebegin

Canım ilk tüp bebek denemem de doktorda muayene oldum daha sonra hemşire vurulacağım iğneleri anlatırken kol ya da göbek iki şekilde de nasıl vurmam gerektiğini anlattı ben göbekten vurdum... bence iğne gitmiştir merak etme...

Tatlım üzülme her şer de bi Hayır vardır... inşallah yarın değerlerin iyi çıkar sıkma tatlı canını bizde aralık ayında yapacaktık bazı nedenlerden dolayı ocak adetim ile başlamayı düşünüyorum rabbim hayırlı zamanda tedavilerimizi başlatır inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…