ayyy icim acidii resmennsenibde kycagin dolacak canim benim :)
5 ay ı duyduktan sonra ıcım acıdı benımde. dondum kaldım ıkı yılını hastanelerı yol eden bırı olarak.
kızlar hafta sonu tup bebek merkezıne gttım. klomen asılama dedı doktor. yok ben buraya tup bebek yapmaya geldım deedım. sabrınız ne durumda dedı. dedım sabır kalmadı.
o zaman dıger ay gel başlayalım dedı ya da gnc nın bı urununu verdı onu 3 ay kullanın gelın olamzsa tup bebek yapalm dedı. esıme sıgarayı bırakmasını soyledı. tamam dedık çıktık
evt fsh lımonı ama çokta kotu degıl dedı.
sız ve sızın gıbı hastalar en cok arafta kaldığımız hastalar arasındansınız dedı. hıc bı problem yok sımdı sana tup desem acaba kendılıgınden olur mu tup yapmasak zaman kaybeder mıyız bılemıyorum dedı.
gecen gelen hasta tup bebek yaptırdı tutmadı. sımdı kendlıgınden hamıle dedı.
bızde kabul ettık çıktık ıyı mı yaptık kotu mu yaptık bılmıyorum.
fsh en son 13 u gordum ve 2 yıldr olmuyo. sız olsanız ne yapardınız bekler mıydınz bı uc ay daha
bırde yumurta dondurma ıslemının ucretı nedır? doktorum 500 dolar dan bahsettı.
tup bebek fıyatı da ılaclar dahıl 5 mılyar çıkarttılar. malatyadayım.
sızce uygun mu fıyatlar[/QUO
senı etkılemek gıbı olmasın ama ben tupe baslarım hemen cnmfıyatlar normal cnm
uzulmee cnmm vardir bi hayirr sonunda bebisini kucagina alda varsin uzasinn :)kIzlar tüp bebek transferım ıptal edildi yumoslarım buyudu cumartesı toplanıp donduurlucak fakat e2 değerim 1130 çıkınca doktorum ıptal ettı 2 ay sonra gıdıcem vucudum hormon küpü halınde anca duzene gırer dedı doktorum mevlam hakkımda hayırlısını verdım yıne gözüm yaşlı ayrıldım
kızlarrrr 14 tane kalıtelı yumurtam dollenmıss bebıslerımm benı beklıooohemsıremm ıkalıtelı oldugu ıcın 5. gun embrıyosu olacak dedıı daha ıyıymıss dogrumu acaba persemmbe transferımm olacak allahın ıznıyleee
Teşekkür ederim canım amin,maşallah barekallah 14 yumoşuna inşallahdondurursunuz da.bir daha bu zahmetleri acıyı çekmezsin ay transfere de az kalmış nasıl heyecanlısındır şimdi hadi hamiş haberini de bekliyoruz canım.hadıı hayırlısıı canımm rabbımm kuzunaa bı kardes versıınnn
Rica ederim canım ne demek.teşekkür ederim 34 üme girdim 6 deneme yaptık canım 4 ü Ankara'da başka bir hastanede son ikisi memorialde oldu.bu memorialde 3. Deneme canım.sorun çikolata kistleri polikistik overe yatkınlık sperm sayı azlığı morfoloji.benim yumurtalıklarım ilaçlara aşırı tepki verip yumurtalar birden büyüdüğü için dozu az veriyorlar.genelde yumurtaların durumuna ve kanda bakılan e2 düzeyine göre belirliyorlar canım.sen hangi aşamadasın sizde sorun neydi.şans hepimizle olsun inşallahCanim tedavin hayirli olsun ?insallah hersey guzel our ve hamilelik haberlerini de aliriz sen kac yasindasin bundan onceki denemen de mi memorialda miydi?sizde problem neydi acaba?bi de ilac dozunu neye gore belirliyolar?umarim sorularimla seni sıkmamisimdir sans seninle olsun:)
Sağolasın tatlım 2 tane kistim var 11 ve 12 mm civarı.hayırlısı bakalım âmin inşallahcanimcimm oncelokle cikolata kistlerinin buyumesine uzuldum ama tedaviye baslamana da sevindim... insallah ikinci yavrunu sag salim alacaksin kucagina :)
Canım ben hep göbekten vurdum ama ilk tedavilerimde bana da kol ya da göbekten demişlerdi bence hangi ilacı kullandığına ve protokole bağlı koldan vurulması.kızlar bişi sorucam size? bu hormon iğnelerini kolunuzdanmı yoksa göbektenmi vurunuyorsunuz? ilk denememde kolumdan vuruldum. yumurta çıkmadı bende :) acaba ulaşamadı mı mantık dışı mı bu?
Canım benim üzülme lütfen ben de de ıki tane çikolata kisti var seninki de mi çikolata?kistleri olup çocuk sahibi olan çok insan var inşallah hormonların da uygundur da başlarsınız hem içini boşaltacakmış Dr bu da iyi bir şey küçültecekler yani.allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberler alırsın.Kizlar bugun doktordaydim kistim buyumuscok agladim cok uzuldum..6cm olmus..halbuki lucrin kullaniyodum kistim var diye..neden boyle oldu anlamadim..doktor e2 ve progestren hormnlarma bakicak ve eger baslamak icin uygunsa tedavm dvm edicek..yumurta toplma islemini yaparkende kistn icini bosaltcakmis..yrn hbr vericekler hastaneden..dualarnza ihtyacm var kizlar..cok umutlarla hayallerle gittim boyle olunca icim bi tuhaf oldu..asla isyan etmiyorm siz beni anlarsiniz beklemek zor..hayirlisini werir ins Rabbim
Canım 2 yıl da uzun bir zaman sayılır ben olsam tüp bebek derdim çünkü ne kadarbekleyeceğini bilmiyorsun tüp bebekle garanti değil ama şansın yüksek sabrım da yok diyorsun nasıl bekleyeceksin,yine de sen bilirsin canım tabi dileğimiz en az zahmetle bebek sahibi olman hangisini yapmak istiyorsan hangisine için siniyorsa onu dene.rabbim yardımcın olsun.5 ay ı duyduktan sonra ıcım acıdı benımde. dondum kaldım ıkı yılını hastanelerı yol eden bırı olarak.
kızlar hafta sonu tup bebek merkezıne gttım. klomen asılama dedı doktor. yok ben buraya tup bebek yapmaya geldım deedım. sabrınız ne durumda dedı. dedım sabır kalmadı.
o zaman dıger ay gel başlayalım dedı ya da gnc nın bı urununu verdı onu 3 ay kullanın gelın olamzsa tup bebek yapalm dedı. esıme sıgarayı bırakmasını soyledı. tamam dedık çıktık
evt fsh lımonı ama çokta kotu degıl dedı.
sız ve sızın gıbı hastalar en cok arafta kaldığımız hastalar arasındansınız dedı. hıc bı problem yok sımdı sana tup desem acaba kendılıgınden olur mu tup yapmasak zaman kaybeder mıyız bılemıyorum dedı.
gecen gelen hasta tup bebek yaptırdı tutmadı. sımdı kendlıgınden hamıle dedı.
bızde kabul ettık çıktık ıyı mı yaptık kotu mu yaptık bılmıyorum.
fsh en son 13 u gordum ve 2 yıldr olmuyo. sız olsanız ne yapardınız bekler mıydınz bı uc ay daha
bırde yumurta dondurma ıslemının ucretı nedır? doktorum 500 dolar dan bahsettı.
tup bebek fıyatı da ılaclar dahıl 5 mılyar çıkarttılar. malatyadayım.
sızce uygun mu fıyatlar
Canım tüp bebek için 1130 e2 değeri çok değil ki ya benim yum toplama günü 4500 falandi 5000 e kadar tüp bebekte normal değer... neyse canım canın sağolsun daha iyi olur belki vücudun dinlenince öyle diyorlar zaten rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu versin canım benim üzülme SakınkIzlar tüp bebek transferım ıptal edildi yumoslarım buyudu cumartesı toplanıp donduurlucak fakat e2 değerim 1130 çıkınca doktorum ıptal ettı 2 ay sonra gıdıcem vucudum hormon küpü halınde anca duzene gırer dedı doktorum mevlam hakkımda hayırlısını verdım yıne gözüm yaşlı ayrıldım
canim neden boyle oldu e2 yuksek ya da dusuk diye mi?uzulme lutfen en azindan onca igne ve yumurtalarin heba olmadi dondurulacakmis ne guzel sadece biraz daha bekleyeceksin dr un en iyisini dusunmustur benim bir tedavimde e2 tavan yaptigi icin komple iptal ettiler yumurtalar igneler bosa gitti yani.sukret lutfen simdi bu iki ayi ruhen ve bedenen hazirlanarak gecir pozitif ol lutfen.kIzlar tüp bebek transferım ıptal edildi yumoslarım buyudu cumartesı toplanıp donduurlucak fakat e2 değerim 1130 çıkınca doktorum ıptal ettı 2 ay sonra gıdıcem vucudum hormon küpü halınde anca duzene gırer dedı doktorum mevlam hakkımda hayırlısını verdım yıne gözüm yaşlı ayrıldım
canim bebegime kavustugum tedavimde zaten yaz tatiliydi calismiyordum evde minimum hareketle gecirdim ilk gunler genelde uzandim cok yatmadim kan dolasimi olsun diye ani hareketler yapmadim is guc yapmadim.dengeli beslenmeye calistim ve bol bol esmaul husna kurani kerim okudum kizima her ay bir hatim diye niyetlenmistim transfer sonrasi ilkine basladim.aynen cnm cok.saol cok heycanliyim valla :) transferden sonra neler yaptin cnm bilgi verirmidin
anladim cnm saol benim ogrenmek.istedigimde yatipnyatmamandi ben dier ikibtedwimde full yatimm olnadi bunu nasi yapmacam bilmiyorum ilk uc gundemi yatmadincanim neden boyle oldu e2 yuksek ya da dusuk diye mi?uzulme lutfen en azindan onca igne ve yumurtalarin heba olmadi dondurulacakmis ne guzel sadece biraz daha bekleyeceksin dr un en iyisini dusunmustur benim bir tedavimde e2 tavan yaptigi icin komple iptal ettiler yumurtalar igneler bosa gitti yani.sukret lutfen simdi bu iki ayi ruhen ve bedenen hazirlanarak gecir pozitif ol lutfen.
canim bebegime kavustugum tedavimde zaten yaz tatiliydi calismiyordum evde minimum hareketle gecirdim ilk gunler genelde uzandim cok yatmadim kan dolasimi olsun diye ani hareketler yapmadim is guc yapmadim.dengeli beslenmeye calistim ve bol bol esmaul husna kurani kerim okudum kizima her ay bir hatim diye niyetlenmistim transfer sonrasi ilkine basladim.
Ilk gunler daha cok uzandim canim embriyo tutunma asamasinda oldugu icin sonrasinda daha az yattim ama disariya falan da cikip yurumedim igne vurunmaya gitme disinda o da arabaya kadar.embriyo iyiyse eger 3-4 gun icinde rahimde yuvalanirmis o yuzde o gunlerdem sonra biraz daha rahattim yatmadim yani tatil modu iste ara sira uzan ara sira evde yuru o sekilde.anladim cnm saol benim ogrenmek.istedigimde yatipnyatmamandi ben dier ikibtedwimde full yatimm olnadi bunu nasi yapmacam bilmiyorum ilk uc gundemi yatmadin
aminn canimm. hepimiz gulelim insallahh!hadi hayirlisi olsun cnmm rabbim.kucagini bos birakmasin ins :)
anladim cnm cok saol ozaman bende ilk bes gun yatimm hee :) icim rahat olsun sonrasi dolanim evdee disari cikmak yok yemek yapim bulasik yikim olurmuIlk gunler daha cok uzandim canim embriyo tutunma asamasinda oldugu icin sonrasinda daha az yattim ama disariya falan da cikip yurumedim igne vurunmaya gitme disinda o da arabaya kadar.embriyo iyiyse eger 3-4 gun icinde rahimde yuvalanirmis o yuzde o gunlerdem sonra biraz daha rahattim yatmadim yani tatil modu iste ara sira uzan ara sira evde yuru o sekilde.
hadi bakalim guzel anne adayi, guzel haberlerini bekliyoruz canimm :)saoll cnm evet cok.olduu sukurr :) cumartesi gunu oldu opum
cook tesekkur ederim canimm. insallah mutlu sonla bitsin tedavilerimiz.. bak bunu telde soylememislerdi. cok sagol canim.canım benim şimdiden hayırlı olsun tedavin. bana da 370 tl dediler ama ilk üç ay içinde tedaviye başlarsan eğer, o parayı tüp bebek fiyatından düşüyorlar.faturanı falan sakla. tedaviye başlayınca vericeksin onu.
ins cnm hep birlikteeee hamisimmm diee bagirmakk dilegiyleeee :) :) :)hadi bakalim guzel anne adayi, guzel haberlerini bekliyoruz canimm :)
canimmm muhtesemmm! masallahh bin kere! darisi da mutlu sona insallah!kızlarrrr 14 tane kalıtelı yumurtam dollenmıss bebıslerımm benı beklıooohemsıremm ıkalıtelı oldugu ıcın 5. gun embrıyosu olacak dedıı daha ıyıymıss dogrumu acaba persemmbe transferımm olacak allahın ıznıyleee
canimm, allahin izniyle bisey cikmaz insallah..Kizlar bugun doktordaydim kistim buyumuscok agladim cok uzuldum..6cm olmus..halbuki lucrin kullaniyodum kistim var diye..neden boyle oldu anlamadim..doktor e2 ve progestren hormnlarma bakicak ve eger baslamak icin uygunsa tedavm dvm edicek..yumurta toplma islemini yaparkende kistn icini bosaltcakmis..yrn hbr vericekler hastaneden..dualarnza ihtyacm var kizlar..cok umutlarla hayallerle gittim boyle olunca icim bi tuhaf oldu..asla isyan etmiyorm siz beni anlarsiniz beklemek zor..hayirlisini werir ins Rabbim
allah razi.olsun cnm bnm cok saol insallah insallah :) sen ne asamadaydin cnm kusra bkma hatirlayamdmcanimmm muhtesemmm! masallahh bin kere! darisi da mutlu sona insallah!
Amin canimm bnm cok sagol dilerm hepimiz icin hayrlisi olur..napalim aralik adetmle baslarm yapicak bsy yok yeterki hayrlisyla yolunda gtsn gzl snclar alalim ins..dun cok heyecanliydm hevesliydm ondan uzuldm ama bugun daha iim cok sukur Allah ne zmn dilerse o zmn olucak sonuctaTatlım üzülme her şer de bi Hayır vardır... inşallah yarın değerlerin iyi çıkar sıkma tatlı canını bizde aralık ayında yapacaktık bazı nedenlerden dolayı ocak adetim ile başlamayı düşünüyorum rabbim hayırlı zamanda tedavilerimizi başlatır inşallah :)
Amin kuzum ins bakalim arasnlar hbr wericem sizecanimm, allahin izniyle bisey cikmaz insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?