ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canim bnmde fsh sennle ayni ve doktor banada hemen hemen ayni cumleleri kurdu..suanda durumun ii ama daha ne kdr byle dvm eder bilemm biz zaman kaybtmyelim dedi..2asilamam var o bile gereksizms gbi geliyo simdi bmce tup dene derim hakknda hayrlisi olsn ins

Kiyamam canim bnm olsun bak ne gzl yumoslarn oldu uzulme hayrlisi o zmndr belki senin icin bnde hbr bekliyorm baslayamicam belki sikma canini biliyorm zor ama..

Canim bnm cok sagol gzl dileklern icin..ne kisti oldgnu bilmiyorm gecen aydan catlamayan yumurtam kiste donusmustu bu ay kocaman olmus napalim kismet olmazsa yapicak hcbsy yok..hayirlisi hepimz icin

Gunaydinn kizlarr yagmurlu bulanik ve buz gibi bir havadan merhaba @Burcu1251 canim herseyde bir hayir vardir uzulme diyemem ne kadar yiprandigini anliyorum ama rabbimdn umit kesilmez bu ay olmaz sonraki ay olur melikesena canim w3n naptin gittinmi doktora neye karar verdiniz?

Merhaba kizlar bende gecen ay ilk tup bebek denemesine baslaacaktim ancak daha ignelere baslamadan benim progesteronum yuksek cikti. Ertesi gun testi tekrarladik yine yuksek cikinca tedavi ertelendi aralik ayina kaldi. Doktor bunun geriden gelen yumurtalar sebebiyle yukseldigini soyledi. Aralik in 3 unde adet olmam gerekli yine gidecegim eger progesteronum normalse tedavi baslayacak ama yuksekse yumurtalarim toplanip transfer 1 ay sonra yapilacak.. Benim icin dua edin lutfen

Kuzum gunaydin dun doktrdaydm kistim gidicegine dahada buyumus bir iki hormona bakicaklar onlar normalse dvm edicez canim deglse ertelenicek mecbur..aralik adetimle olucak heralde..hbr bekliyorm canim dua et bnm icin hayrlsi olsn..sen nasilsin canim

anladim cnm cok saol ozaman bende ilk bes gun yatimm hee :) icim rahat olsun sonrasi dolanim evdee disari cikmak yok yemek yapim bulasik yikim olurmu
Sen de Sağolasın canım kendini yorumladıktan sonra ufak tefek işler yapabilirsin canım uzanma ağır kaldırma hayırlısı olsun inşallah

Canim bnm cok sagol gzl dileklern icin..ne kisti oldgnu bilmiyorm gecen aydan catlamayan yumurtam kiste donusmustu bu ay kocaman olmus napalim kismet olmazsa yapicak hcbsy yok..hayirlisi hepimz icin
Inşallah hayırlısıyla olur canım üzülme lütfen.

Allah yardımcın olsun canım inşallah sorunsuz güzel başlar tedavin ve öyle biter.canım kullanıcı adını neden böyle seçtin diye sorsam hep olumsuzu negatifi çağrıştırıyor sanki senin de zihnine hep kötü seyler getirir güzel bir seyler yazsan sen de olumlu etkilenirsin ismini okuyan bizler de hep negatif oluyormuş demeyiz zihin gücümüzle bile birbirimizi etkilediğimizi düşünüyorum ama sen bilirsin canım.

Canım bende dün Hande Hanım da muayene oldum, testlerimi gösterdim... Veee artık sorunun yanlız bende değil eşimde de sayı azlığı olduğunu öğrendik Doktor tedaviye başlamak için herhangi bir engel olmadığını ve umutsuz bir vaka olmadığımı söyledi...
Hande hanımın yaklaşımı gayet sıcaktı... Yalnız heyecandan mı nedendir bilmem çok çabuk geçti gibi geldi görüşme...
Glifor ve folbiol verdi ve Adetin 2 günü tedaviye başlamak üzere gelmemi istedi...
Sen Aylin Hanımın daha tecrübeli olduğu bilgisini kimden öğrendin? Ben gitmeden önce internetten özgeçmişlerini incelemiştim, evet Aylin hanım doçent ama tüp bebek üzerine pek deneyim yazılmamış...
Hayırlısı bakalım... Şimdi Şafak 6 Aralık...

Tedaviye baslayacak olmana cok sevindim canim esinin sayisina da uzuldum ama zaten tup bebek mikroenjeksiyon olacak sayidan ziyade morfoloji hareket sorunlari olmamasi daha iyidir canim.ben de aylin hanimi doc. Oldugu icin tecrubeli diye dusundum canim aslinda haklisin tup bebek konusunda hande hanimin daha cok deneyimi var gozukuyor ozgecmislerinde onda devam edeyim o zaman.hadi az kaldi hakkinda hayirlisi olsun tatlim.

melikesena , canim hayirlisi olsun insallah. insanin tabi ki morali bozulur. ama, belki de simdi baslasaydin negatf olacakti. bir sonraki ayda yapilinca bebegine kavusacaksin insallah canim.. umidimizi hic kesmemeliyiz canim. hep beraber basaracaz insallahh..

Canım sen Aylin hanımı nasıl buldun, yaklaşımı açıklamaları seni tatmin etti mi? Bende Aylinle Hande arasında kaldım sonra Handeye gittim ama aklım Aylinde de kalmadı değil... Bir sonraki randevu için ne yapsam diye düşünüyorum...

Kizlar doktorum aradi apar topar ciktm ewden sonuclarm ii cikmis hemen gel kistin icini bosaltalim dedi..nasil olucak bilmiyorum ama umarm cok aci weren bi islem dgldir..hayirlsyla tedavim dvm ins..dualarnzi eksk etmeyn

Kizlar doktorum aradi apar topar ciktm ewden sonuclarm ii cikmis hemen gel kistin icini bosaltalim dedi..nasil olucak bilmiyorum ama umarm cok aci weren bi islem dgldir..hayirlsyla tedavim dvm ins..dualarnzi eksk etmeyn
Hadi canım gözün aydın inşallah çok basit birşeydir... gelince gelişmeleri yazarsın tatlım :)

Canım ben ikisini de görmedim ve konuşmadım ama özgeçmişlerine bakınca hande hanım bu alanda daha çok tecrübeli olan diye düşündüm açıkçası.ben muayenelere Semra ve hande Hanım ı (Semra hanım için ayrıca ısrar edicem) transfere de Semra hanım için ısrar edicem olmazsa hande hanım diyecem canım o aşamalara gelirsek inşallah,bu 7. Denemem canım maddi ve manevi çok yıprandık onların merkezinde 3. Denemem tercih hakkımın olduğunu söyledi muhasebeci Zehra hanım Semra hn için bile.riske atamam şansa bırakamam canım, verecek olan Allah tabiki ama niye böyle yaptım demek istemiyorum inşallahhayırlısı olur hepimiz için.

Hadi gözünaydın canım inşallah güzel geçer.rabbim yardımcın olsun.

Kizlar ne degisken bi gundemim var bnm ya:):) olmadi hicbsy yapmadilar..bikac doktorla fln gorusup yumurta toplama gunu mudahele etmeye karar werdiler..tahlillerm yapildi ignelerimi aldim tttum ewin yolunu..dktrum da degisti sayilir aslinda degsmedi ama artk hastanenin tup bbk sormlusu olan doktor yapicak kontrollerimi..sanki daha ii oldu boyle.. Hadi hayrlisi ins baska degsmler olmadan tedavm hayrlsyla dvm eder

İnsAllah canim hayirli olsun tedavin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…