- 25 Ekim 2014
- 206
- 271
- 108
- 35
Canim bnmde fsh sennle ayni ve doktor banada hemen hemen ayni cumleleri kurdu..suanda durumun ii ama daha ne kdr byle dvm eder bilemm biz zaman kaybtmyelim dedi..2asilamam var o bile gereksizms gbi geliyo simdi bmce tup dene derim hakknda hayrlisi olsn ins5 ay ı duyduktan sonra ıcım acıdı benımde. dondum kaldım ıkı yılını hastanelerı yol eden bırı olarak.
kızlar hafta sonu tup bebek merkezıne gttım. klomen asılama dedı doktor. yok ben buraya tup bebek yapmaya geldım deedım. sabrınız ne durumda dedı. dedım sabır kalmadı.
o zaman dıger ay gel başlayalım dedı ya da gnc nın bı urununu verdı onu 3 ay kullanın gelın olamzsa tup bebek yapalm dedı. esıme sıgarayı bırakmasını soyledı. tamam dedık çıktık
evt fsh lımonı ama çokta kotu degıl dedı.
sız ve sızın gıbı hastalar en cok arafta kaldığımız hastalar arasındansınız dedı. hıc bı problem yok sımdı sana tup desem acaba kendılıgınden olur mu tup yapmasak zaman kaybeder mıyız bılemıyorum dedı.
gecen gelen hasta tup bebek yaptırdı tutmadı. sımdı kendlıgınden hamıle dedı.
bızde kabul ettık çıktık ıyı mı yaptık kotu mu yaptık bılmıyorum.
fsh en son 13 u gordum ve 2 yıldr olmuyo. sız olsanız ne yapardınız bekler mıydınz bı uc ay daha
bırde yumurta dondurma ıslemının ucretı nedır? doktorum 500 dolar dan bahsettı.
tup bebek fıyatı da ılaclar dahıl 5 mılyar çıkarttılar. malatyadayım.
sızce uygun mu fıyatlar
Kiyamam canim bnm olsun bak ne gzl yumoslarn oldu uzulme hayrlisi o zmndr belki senin icin bnde hbr bekliyorm baslayamicam belki sikma canini biliyorm zor ama..kIzlar tüp bebek transferım ıptal edildi yumoslarım buyudu cumartesı toplanıp donduurlucak fakat e2 değerim 1130 çıkınca doktorum ıptal ettı 2 ay sonra gıdıcem vucudum hormon küpü halınde anca duzene gırer dedı doktorum mevlam hakkımda hayırlısını verdım yıne gözüm yaşlı ayrıldım
Canim bnm cok sagol gzl dileklern icin..ne kisti oldgnu bilmiyorm gecen aydan catlamayan yumurtam kiste donusmustu bu ay kocaman olmusIlk gunler daha cok uzandim canim embriyo tutunma asamasinda oldugu icin sonrasinda daha az yattim ama disariya falan da cikip yurumedim igne vurunmaya gitme disinda o da arabaya kadar.embriyo iyiyse eger 3-4 gun icinde rahimde yuvalanirmis o yuzde o gunlerdem sonra biraz daha rahattim yatmadim yani tatil modu iste ara sira uzan ara sira evde yuru o sekilde.
Kuzum gunaydin dun doktrdaydm kistim gidicegine dahada buyumusGunaydinn kizlarr yagmurlu bulanik ve buz gibi bir havadan merhaba @Burcu1251 canim herseyde bir hayir vardir uzulme diyemem ne kadar yiprandigini anliyorum ama rabbimdn umit kesilmez bu ay olmaz sonraki ay olurmelikesena canim w3n naptin gittinmi doktora neye karar verdiniz?
Sen de Sağolasın canım kendini yorumladıktan sonra ufak tefek işler yapabilirsin canım uzanma ağır kaldırma hayırlısı olsun inşallahanladim cnm cok saol ozaman bende ilk bes gun yatimm hee :) icim rahat olsun sonrasi dolanim evdee disari cikmak yok yemek yapim bulasik yikim olurmu
Inşallah hayırlısıyla olur canım üzülme lütfen.Canim bnm cok sagol gzl dileklern icin..ne kisti oldgnu bilmiyorm gecen aydan catlamayan yumurtam kiste donusmustu bu ay kocaman olmusnapalim kismet olmazsa yapicak hcbsy yok..hayirlisi hepimz icin
Allah yardımcın olsun canım inşallah sorunsuz güzel başlar tedavin ve öyle biter.canım kullanıcı adını neden böyle seçtin diye sorsam hep olumsuzu negatifi çağrıştırıyor sanki senin de zihnine hep kötü seyler getirir güzel bir seyler yazsan sen de olumlu etkilenirsin ismini okuyan bizler de hep negatif oluyormuş demeyiz zihin gücümüzle bile birbirimizi etkilediğimizi düşünüyorum ama sen bilirsin canım.Merhaba kizlar bende gecen ay ilk tup bebek denemesine baslaacaktim ancak daha ignelere baslamadan benim progesteronum yuksek cikti. Ertesi gun testi tekrarladik yine yuksek cikinca tedavi ertelendi aralik ayina kaldi. Doktor bunun geriden gelen yumurtalar sebebiyle yukseldigini soyledi. Aralik in 3 unde adet olmam gerekli yine gidecegim eger progesteronum normalse tedavi baslayacak ama yuksekse yumurtalarim toplanip transfer 1 ay sonra yapilacak.. Benim icin dua edin lutfen
Tesekkurler canim benim
Amin canim hadi hayirli olsun sevindim.o parayi tedaviye baslarsan eger paket fiyattan dusuyorlar canim
amin tatlim tesekkur ederim.
ah canim saatler yakin olsaydi beklemezmiydim tanismayi cok isterdim mincirlar da kaynasirdi.kizim da cok bunaldi durmak istemedi.hande hanim yogun diye ona vermediler canim sevinc ve semra hanim gordu ama sonraki randevumu hande hanima aldim persembe 9.30 a.semra hanim ondan sonraki muayeneye girerim dedi semra hanimdan sonra en tecrubeli aylin hanim gelince onunla devam edicem insallah .sen de hande hanimi bana anlat lutfen nasil biri ayrintili anlatiyor mu guleryuzlumu?
Eveet tum ogretmenlerimizin ogretmenler gunu kutlu olsun benim deee(3 yil ara versem de kizimin ogretmeniyiiim)
Tedaviye baslayacak olmana cok sevindim canim esinin sayisina da uzuldum ama zaten tup bebek mikroenjeksiyon olacak sayidan ziyade morfoloji hareket sorunlari olmamasi daha iyidir canim.ben de aylin hanimi doc. Oldugu icin tecrubeli diye dusundum canim aslinda haklisin tup bebek konusunda hande hanimin daha cok deneyimi var gozukuyor ozgecmislerinde onda devam edeyim o zaman.hadi az kaldi hakkinda hayirlisi olsun tatlim.Canım bende dün Hande Hanım da muayene oldum, testlerimi gösterdim... Veee artık sorunun yanlız bende değil eşimde de sayı azlığı olduğunu öğrendikDoktor tedaviye başlamak için herhangi bir engel olmadığını ve umutsuz bir vaka olmadığımı söyledi...
Hande hanımın yaklaşımı gayet sıcaktı... Yalnız heyecandan mı nedendir bilmem çok çabuk geçti gibi geldi görüşme...
Glifor ve folbiol verdi ve Adetin 2 günü tedaviye başlamak üzere gelmemi istedi...
Sen Aylin Hanımın daha tecrübeli olduğu bilgisini kimden öğrendin? Ben gitmeden önce internetten özgeçmişlerini incelemiştim, evet Aylin hanım doçent ama tüp bebek üzerine pek deneyim yazılmamış...
Hayırlısı bakalım... Şimdi Şafak 6 Aralık...
Tedaviye baslayacak olmana cok sevindim canim esinin sayisina da uzuldum ama zaten tup bebek mikroenjeksiyon olacak sayidan ziyade morfoloji hareket sorunlari olmamasi daha iyidir canim.ben de aylin hanimi doc. Oldugu icin tecrubeli diye dusundum canim aslinda haklisin tup bebek konusunda hande hanimin daha cok deneyimi var gozukuyor ozgecmislerinde onda devam edeyim o zaman.hadi az kaldi hakkinda hayirlisi olsun tatlim.
Amin canim insAllahmelikesena , canim hayirlisi olsun insallah. insanin tabi ki morali bozulur. ama, belki de simdi baslasaydin negatf olacakti. bir sonraki ayda yapilinca bebegine kavusacaksin insallah canim.. umidimizi hic kesmemeliyiz canim. hep beraber basaracaz insallahh..
Hadi canım gözün aydın inşallah çok basit birşeydir... gelince gelişmeleri yazarsın tatlım :)Kizlar doktorum aradi apar topar ciktm ewden sonuclarm ii cikmis hemen gel kistin icini bosaltalim dedi..nasil olucak bilmiyorum ama umarm cok aci weren bi islem dgldir..hayirlsyla tedavim dvm ins..dualarnzi eksk etmeyn
Canım ben ikisini de görmedim ve konuşmadım ama özgeçmişlerine bakınca hande hanım bu alanda daha çok tecrübeli olan diye düşündüm açıkçası.ben muayenelere Semra ve hande Hanım ı (Semra hanım için ayrıca ısrar edicem) transfere de Semra hanım için ısrar edicem olmazsa hande hanım diyecem canım o aşamalara gelirsek inşallah,bu 7. Denemem canım maddi ve manevi çok yıprandık onların merkezinde 3. Denemem tercih hakkımın olduğunu söyledi muhasebeci Zehra hanım Semra hn için bile.riske atamam şansa bırakamam canım, verecek olan Allah tabiki ama niye böyle yaptım demek istemiyorum inşallahhayırlısı olur hepimiz için.Canım sen Aylin hanımı nasıl buldun, yaklaşımı açıklamaları seni tatmin etti mi? Bende Aylinle Hande arasında kaldım sonra Handeye gittim ama aklım Aylinde de kalmadı değil... Bir sonraki randevu için ne yapsam diye düşünüyorum...
Hadi gözünaydın canım inşallah güzel geçer.rabbim yardımcın olsun.Kizlar doktorum aradi apar topar ciktm ewden sonuclarm ii cikmis hemen gel kistin icini bosaltalim dedi..nasil olucak bilmiyorum ama umarm cok aci weren bi islem dgldir..hayirlsyla tedavim dvm ins..dualarnzi eksk etmeyn
İnsAllah canim hayirli olsun tedavinSlm arkadaşlar ben de bugün tedaviye başladım çok şükür ilk ignemi oldum ayrica gizli şeker varmış bende ilaç verdiler bir de genetik tahlil yaptılar pıhtılaşma sorunum varmış kanım çok koyuymus clexan başladılar inşallah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?