normal cnm ilaclarin etkisi o :)KIZLAR SELAM TRANSFERİMİN 2.GÜNÜNDEYİM AMA KARNIMDA ARASIRA KESİK KESİK AĞRILAR OLUYO NORMALMİKİ BİDE HALSİZLİKTEN GÖZLERİMİN ALTI MOSMOR HERHALDE İLAÇLAR YAPIYO
hayirli olsun tedawin cnm sonunda yuzun gulsun insallah :)Kizlar ne degisken bi gundemim var bnm ya:):) olmadi hicbsy yapmadilar..bikac doktorla fln gorusup yumurta toplama gunu mudahele etmeye karar werdiler..tahlillerm yapildi ignelerimi aldim tttum ewin yolunu..dktrum da degisti sayilir aslinda degsmedi ama artk hastanenin tup bbk sormlusu olan doktor yapicak kontrollerimi..sanki daha ii oldu boyle.. Hadi hayrlisi ins baska degsmler olmadan tedavm hayrlsyla dvm eder
as cnm tedawin hayirli olup kucagin dolsun insallah :)Slm arkadaşlar ben de bugün tedaviye başladım çok şükür ilk ignemi oldum ayrica gizli şeker varmış bende ilaç verdiler bir de genetik tahlil yaptılar pıhtılaşma sorunum varmış kanım çok koyuymus clexan başladılar inşallah herşey yolunda gider
allah razi.olsun cnm bnm cok saol insallah insallah :) sen ne asamadaydin cnm kusra bkma hatirlayamdm[/QUOTE
canim ben aralik 15'e randevu aldim. 22'sinde de adet olacam insallah. daha baslamadim yani. olur mu canim, ne kusuru :) :)
hadi gozun aydin canimm :) :) insallah bebegini kucagina alirsin bira an once!Kizlar doktorum aradi apar topar ciktm ewden sonuclarm ii cikmis hemen gel kistin icini bosaltalim dedi..nasil olucak bilmiyorum ama umarm cok aci weren bi islem dgldir..hayirlsyla tedavim dvm ins..dualarnzi eksk etmeyn
geçmiş olsun cnm inşallah test tarihinde güzel haberler verirsin ...KIZLAR SELAM TRANSFERİMİN 2.GÜNÜNDEYİM AMA KARNIMDA ARASIRA KESİK KESİK AĞRILAR OLUYO NORMALMİKİ BİDE HALSİZLİKTEN GÖZLERİMİN ALTI MOSMOR HERHALDE İLAÇLAR YAPIYO
tedavın hayırlı olsun ınsallah rabbım sevındırsın :) bende persembe transferım olcak allahın ıznıyleeyarın 6, iğnemi de vurup ilk yumurta kontrolüne gideceğim bakalım ne olmuş yumilerimmm ne hale gelmişler zaman alıştırıyor sanırım bnde ne bi heycan aşırı şekilde nede bi korku var bu iyiyi kötü mü bilemedim pazartesi salı opu olur heralde kızlar sizler ne durmdasınız
teşekkürler cnm...ne güzel bebeişlerin göbüşüne konacak desene ilk haberler sizden gelecek bizde arkanızdan geleceğiz inşallah pozitif haberlerle kaç tane transfer edilecektedavın hayırlı olsun ınsallah rabbım sevındırsın :) bende persembe transferım olcak allahın ıznıylee
canım cnını skma bak bende cıma günü tolga beyle tedaviye başladım ilk yumurta kontrolümde yarın kısmet olursa yumişlerime bakacak tolga bey evet haklısın yeni bir hastane fakat konuştuğum kadarıyla tolga bey yani bimz opumuzu ya medikandada yada hrs hastanesinde yapacak laboratuvara gelince hrs nin laboratuarını kullanıtormuş bizde genetik sıkıntısı olduğu için oranın genetik doktoru ile degörüştü rabbim ol dedikten sonra hiç bir şey engel değil hrs nin tüp bebek doktorları hakkında bazı yazılar gördüm ama bnm işim laboratuar ve tolga beyle inşallah olumu olurtransferi olan arkadaşlar hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
kızlar benim kafam çok karışık, moralsizim, aylardır Ankara'da tüp bebek yaptıracağım bir yer bşr dr aradım, sonunda Medicana'da Tolga Ecemiş'te karar kıldım, ama adam ordan ayrılmış Liv Hospital diye yeni açılan bir yere geçmiş, hastane yeni açıldığı için tereddüte düştüm, tamam dr aynı ama tüp bebek bir ekip işi sonuçta, laboratuar ve embriyologlar çok önemli, burası yeni olduğu için hakkında hiç bir fikrim yok, ben ne yapcam şimdiçok canım sıkkın yaa
Ankara'da tedavi gören arkadaş varmıydı aramızda?
ins cnm hep birlikteee :) onden gidiyorum bakalim :)tedavın hayırlı olsun ınsallah rabbım sevındırsın :) bende persembe transferım olcak allahın ıznıylee
ins cnm tek umudumuz bu arka arkaya guzel haberler allah buyuk :) 2 transferim olu heralde cunku dier iki denememde iki transfer olduuteşekkürler cnm...ne güzel bebeişlerin göbüşüne konacak desene ilk haberler sizden gelecek bizde arkanızdan geleceğiz inşallah pozitif haberlerle kaç tane transfer edilecek
bnde beklıyorm cnm herseyde bır hayır vardır kısmettttKuzum gunaydin dun doktrdaydm kistim gidicegine dahada buyumusbir iki hormona bakicaklar onlar normalse dvm edicez canim deglse ertelenicek mecbur..aralik adetimle olucak heralde..hbr bekliyorm canim dua et bnm icin hayrlsi olsn..sen nasilsin canim
canım hadı hayırlı olsun bunlar tatlı acılar ıns bebegın sana sımsıkı tutunur ve bırlıkte kucagına alacagn gunu beklerz guzl haberlerını beklıyoruzzzz....KIZLAR SELAM TRANSFERİMİN 2.GÜNÜNDEYİM AMA KARNIMDA ARASIRA KESİK KESİK AĞRILAR OLUYO NORMALMİKİ BİDE HALSİZLİKTEN GÖZLERİMİN ALTI MOSMOR HERHALDE İLAÇLAR YAPIYO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?