ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

hayirli olsun tedawin cnm sonunda yuzun gulsun insallah :)

as cnm tedawin hayirli olup kucagin dolsun insallah :)

Kizlar doktorum aradi apar topar ciktm ewden sonuclarm ii cikmis hemen gel kistin icini bosaltalim dedi..nasil olucak bilmiyorum ama umarm cok aci weren bi islem dgldir..hayirlsyla tedavim dvm ins..dualarnzi eksk etmeyn
hadi gozun aydin canimm :) :) insallah bebegini kucagina alirsin bira an once!

yarın 6, iğnemi de vurup ilk yumurta kontrolüne gideceğim bakalım ne olmuş yumilerimmm ne hale gelmişler zaman alıştırıyor sanırım bnde ne bi heycan aşırı şekilde nede bi korku var bu iyiyi kötü mü bilemedim pazartesi salı opu olur heralde kızlar sizler ne durmdasınız

transferi olan arkadaşlar hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
kızlar benim kafam çok karışık, moralsizim, aylardır Ankara'da tüp bebek yaptıracağım bir yer bşr dr aradım, sonunda Medicana'da Tolga Ecemiş'te karar kıldım, ama adam ordan ayrılmış Liv Hospital diye yeni açılan bir yere geçmiş, hastane yeni açıldığı için tereddüte düştüm, tamam dr aynı ama tüp bebek bir ekip işi sonuçta, laboratuar ve embriyologlar çok önemli, burası yeni olduğu için hakkında hiç bir fikrim yok, ben ne yapcam şimdi çok canım sıkkın yaa
Ankara'da tedavi gören arkadaş varmıydı aramızda?

tedavın hayırlı olsun ınsallah rabbım sevındırsın :) bende persembe transferım olcak allahın ıznıylee

tedavın hayırlı olsun ınsallah rabbım sevındırsın :) bende persembe transferım olcak allahın ıznıylee
teşekkürler cnm...ne güzel bebeişlerin göbüşüne konacak desene ilk haberler sizden gelecek bizde arkanızdan geleceğiz inşallah pozitif haberlerle kaç tane transfer edilecek

canım cnını skma bak bende cıma günü tolga beyle tedaviye başladım ilk yumurta kontrolümde yarın kısmet olursa yumişlerime bakacak tolga bey evet haklısın yeni bir hastane fakat konuştuğum kadarıyla tolga bey yani bimz opumuzu ya medikandada yada hrs hastanesinde yapacak laboratuvara gelince hrs nin laboratuarını kullanıtormuş bizde genetik sıkıntısı olduğu için oranın genetik doktoru ile degörüştü rabbim ol dedikten sonra hiç bir şey engel değil hrs nin tüp bebek doktorları hakkında bazı yazılar gördüm ama bnm işim laboratuar ve tolga beyle inşallah olumu olur

ins cnm hep birlikteee :) onden gidiyorum bakalim :)
teşekkürler cnm...ne güzel bebeişlerin göbüşüne konacak desene ilk haberler sizden gelecek bizde arkanızdan geleceğiz inşallah pozitif haberlerle kaç tane transfer edilecek
ins cnm tek umudumuz bu arka arkaya guzel haberler allah buyuk :) 2 transferim olu heralde cunku dier iki denememde iki transfer olduu

Kuzum gunaydin dun doktrdaydm kistim gidicegine dahada buyumus bir iki hormona bakicaklar onlar normalse dvm edicez canim deglse ertelenicek mecbur..aralik adetimle olucak heralde..hbr bekliyorm canim dua et bnm icin hayrlsi olsn..sen nasilsin canim
bnde beklıyorm cnm herseyde bır hayır vardır kısmetttt

KIZLAR SELAM TRANSFERİMİN 2.GÜNÜNDEYİM AMA KARNIMDA ARASIRA KESİK KESİK AĞRILAR OLUYO NORMALMİKİ BİDE HALSİZLİKTEN GÖZLERİMİN ALTI MOSMOR HERHALDE İLAÇLAR YAPIYO
canım hadı hayırlı olsun bunlar tatlı acılar ıns bebegın sana sımsıkı tutunur ve bırlıkte kucagına alacagn gunu beklerz guzl haberlerını beklıyoruzzzz....
,

Merhaba herkese kolay gelsin allah sabır versin ben de ilk tup bebek tedavisine 23 kasimda basladim sorun Sperm sayı morfoloji ...29 yaşındayım
Lucrin yapıyorum 10 unite 12.ignemi yaptim ama adet olmadım henüz 15.gunu kontrolüm var cok merak ediyorum özellikle de yumurta toplama işleminden korkuyorum... tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz ist.dayim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…