çok teşekkür ederim cevabın için canım, sen de mi Tolga Beyin hastasısın, Tolgabeyle deneyen birini bulduğumaçok sevindim inan, canım ben yurtdışından gelicem, o yüzden gelip öngörüşme yapma şansım yok, karar vererek gelip hemen tedaviye başlamam gerekiyor, ya takip edildiğin hastane ayrı opu ayrı yerde falan, biraz içime sinmedi gibi ama kafam çok karışık, senin yorumların ve tavsiyelerin benim için çok önemli arkadaşım, sen Tolga beye nasıl karar verdin? gözlemlerin nasıl, sorununuz varmıydı? Tokga beyin yaklaımı nasıl, ne kadar başarı ihtimali veriyor? çok soru sordum kusura bakma canım ya hakkını helal et ne olur, Allah hayırlısıyla sağsalim evlat nasip etsin inşallah yedavin hayırla sonuçlansıncanım cnını skma bak bende cıma günü tolga beyle tedaviye başladım ilk yumurta kontrolümde yarın kısmet olursa yumişlerime bakacak tolga bey evet haklısın yeni bir hastane fakat konuştuğum kadarıyla tolga bey yani bimz opumuzu ya medikandada yada hrs hastanesinde yapacak laboratuvara gelince hrs nin laboratuarını kullanıtormuş bizde genetik sıkıntısı olduğu için oranın genetik doktoru ile degörüştü rabbim ol dedikten sonra hiç bir şey engel değil hrs nin tüp bebek doktorları hakkında bazı yazılar gördüm ama bnm işim laboratuar ve tolga beyle inşallah olumu olur
Daha iyi olmus gibi uzerinde titizlikle duruyorlar demek ki hayirlisi olsun canimKizlar ne degisken bi gundemim var bnm ya:):) olmadi hicbsy yapmadilar..bikac doktorla fln gorusup yumurta toplama gunu mudahele etmeye karar werdiler..tahlillerm yapildi ignelerimi aldim tttum ewin yolunu..dktrum da degisti sayilir aslinda degsmedi ama artk hastanenin tup bbk sormlusu olan doktor yapicak kontrollerimi..sanki daha ii oldu boyle.. Hadi hayrlisi ins baska degsmler olmadan tedavm hayrlsyla dvm eder
hayirli olsun canim tedavin rabbim yardimcin olsunSlm arkadaşlar ben de bugün tedaviye başladım çok şükür ilk ignemi oldum ayrica gizli şeker varmış bende ilaç verdiler bir de genetik tahlil yaptılar pıhtılaşma sorunum varmış kanım çok koyuymus clexan başladılar inşallah herşey yolunda gider
ne guzel canim cok az kaldi sonuca kendine dikkat et belirtilere cok takilmamaya calis rahat ol canimKIZLAR SELAM TRANSFERİMİN 2.GÜNÜNDEYİM AMA KARNIMDA ARASIRA KESİK KESİK AĞRILAR OLUYO NORMALMİKİ BİDE HALSİZLİKTEN GÖZLERİMİN ALTI MOSMOR HERHALDE İLAÇLAR YAPIYO
oo baya yol almissin canim ben de bugun 3. Ignemi vuracagim insallaah benim kontrol de yarin.insallah iyidir yumislerimizyarın 6, iğnemi de vurup ilk yumurta kontrolüne gideceğim bakalım ne olmuş yumilerimmm ne hale gelmişler zaman alıştırıyor sanırım bnde ne bi heycan aşırı şekilde nede bi korku var bu iyiyi kötü mü bilemedim pazartesi salı opu olur heralde kızlar sizler ne durmdasınız
hayirli olsun canim tedavin rabbim yardimcin olsun yumurta toplamadan korkma anesteziyle yapiliyor sonrasi cok az sanci yada cok nadir genelde.biz de istanbulda yaptiriyoruz.Merhaba herkese kolay gelsin allah sabır versin ben de ilk tup bebek tedavisine 23 kasimda basladim sorun Sperm sayı morfoloji ...29 yaşındayım
Lucrin yapıyorum 10 unite 12.ignemi yaptim ama adet olmadım henüz 15.gunu kontrolüm var cok merak ediyorum özellikle de yumurta toplama işleminden korkuyorum... tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz ist.dayim bu arada
tedawin hayirli olsun cnm ilkte tuturursun insallah :) bende uzun protokol tedwim oldu lucrin 10 un vuruyodum adeti geciktirio cnm 4 5 gun bekledim bende :) yumurta toplama benim cok zor gecioo bunye meselesii ve cok yumurta olyrsa sancisi cok.oluo 21 yumurta toplandi bende ogun benle birlikte hic bi hastada 10 ustunde yumurta cikmadi herkes rahatti ama benn oldum resmen gecio zatn cnm anestezi altinda 15 dk suruyoo anlamiyosun bile :)Merhaba herkese kolay gelsin allah sabır versin ben de ilk tup bebek tedavisine 23 kasimda basladim sorun Sperm sayı morfoloji ...29 yaşındayım
Lucrin yapıyorum 10 unite 12.ignemi yaptim ama adet olmadım henüz 15.gunu kontrolüm var cok merak ediyorum özellikle de yumurta toplama işleminden korkuyorum... tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz ist.dayim bu arada
gunaydin cnm hadi hayirlisi bissuru yunisin olsun insallah :)Gunaydin arkadaslar bugun ignemin 3. Gun u yarin kontrol var.hayirlisi bakalim herkese kolay gelsin
canm aynı derdin yolcusuyuz ne demek çok soru sormak elimden geldiğince faydam olup yarar sağlarsam ne mutlu bize sperm morfolojı genetik dıkıntısı var embriyolara pgt uygulanacak 2013 de medikana tanıştık tolga beyle ilk tüp bebek denememdi ilgisi güzel opuda transferde çok rahatlattı 2 transfer gerçekleşti tuttu ama düşükle sonuçlandı oda kısmet ondan sonra genetik testi yaptırdık eşimde genetik problem çıktı ben tekrar tolga beyle görüşmeye gittim bizde genetik problem varmış neden önceden test yapılmıyor diye sordum ada bana güzel bir şekilde anlattı ve tatmin oldum çünkü yaklaşımı gayet güzeldi hiç bir doktorun bu açıklamayı yapacağını zannetmiyorum hele de karşılaştığım diğer doktorlarla arasında ki farkı görünce şimdi yine tolga beyle başladık iyi olur inşallah cuma günü ilk gittiğimizde o kadar güzel anllattı içimizi rahatlattı ben tedavi aşamasını paylaşırım cnm pgt olacağı için içim biraz tuaf inşallah sağlıklı embriyolarımız çıkar....çok teşekkür ederim cevabın için canım, sen de mi Tolga Beyin hastasısın, Tolgabeyle deneyen birini bulduğumaçok sevindim inan, canım ben yurtdışından gelicem, o yüzden gelip öngörüşme yapma şansım yok, karar vererek gelip hemen tedaviye başlamam gerekiyor, ya takip edildiğin hastane ayrı opu ayrı yerde falan, biraz içime sinmedi gibi ama kafam çok karışık, senin yorumların ve tavsiyelerin benim için çok önemli arkadaşım, sen Tolga beye nasıl karar verdin? gözlemlerin nasıl, sorununuz varmıydı? Tokga beyin yaklaımı nasıl, ne kadar başarı ihtimali veriyor? çok soru sordum kusura bakma canım ya hakkını helal et ne olur, Allah hayırlısıyla sağsalim evlat nasip etsin inşallah yedavin hayırla sonuçlansın
Canimm gunaydin ne guzel az kaldi hadi guzel haberlerini bekliyoruz..Gunaydin arkadaslar bugun ignemin 3. Gun u yarin kontrol var.hayirlisi bakalim herkese kolay gelsin
Allah razı olsun canım dualarını eksik etme bizden, sende sağ salim kucağına al yavrunu inşallah.@jonguil canım nasılsın :) ? Umut dolu yeni tedavin hayırlı olsun rabbim bu kez yüzünü güldürsun. . Diğer arkadaşlara da nasip etsin hayırlı bir hamilelik. .. hepinizi öpüyorum. .. Rabbim yüzünüze baksın dualarım sizlerle
Allah razı olsun arkadaşım sağolasın, inşalllah innşşşallllahh inşşaalllllah pozitif sonuçlanır canım. evet Tolga Bey iyi bir dr anladığım kadarıyla, onunla ön görüşme yapıcam mutlaka, ama opunun transferin farklı yerlerde yapılması biraz kafamı karıştırdı, bir de Hulusi Zeyneloğlu'ndan randevu alıp onunla görüşcem, ikisi arasında karar vericem bakalım hakkımızda hayırlısı hangisiyse Allah aona sevketsin inşallahcanm aynı derdin yolcusuyuz ne demek çok soru sormak elimden geldiğince faydam olup yarar sağlarsam ne mutlu bize sperm morfolojı genetik dıkıntısı var embriyolara pgt uygulanacak 2013 de medikana tanıştık tolga beyle ilk tüp bebek denememdi ilgisi güzel opuda transferde çok rahatlattı 2 transfer gerçekleşti tuttu ama düşükle sonuçlandı oda kısmet ondan sonra genetik testi yaptırdık eşimde genetik problem çıktı ben tekrar tolga beyle görüşmeye gittim bizde genetik problem varmış neden önceden test yapılmıyor diye sordum ada bana güzel bir şekilde anlattı ve tatmin oldum çünkü yaklaşımı gayet güzeldi hiç bir doktorun bu açıklamayı yapacağını zannetmiyorum hele de karşılaştığım diğer doktorlarla arasında ki farkı görünce şimdi yine tolga beyle başladık iyi olur inşallah cuma günü ilk gittiğimizde o kadar güzel anllattı içimizi rahatlattı ben tedavi aşamasını paylaşırım cnm pgt olacağı için içim biraz tuaf inşallah sağlıklı embriyolarımız çıkar....
merhaba,
Benimde aralık ayında transferim olacak.dondurulmuşlarla.ilk defa deneyeceğim.taza transfere uygun olmadığım için direk dondurdular ve aralık ayında transfer yapılacak
iqraacım canım sende yolu yarıladın inşallah, hepimizi sevindirecek haberini bekliyorum nitanem Allah nasip ersin inşallahgunaydin cnm hadi hayirlisi bissuru yunisin olsun insallah :)
kızlar sık sık girip takip edemez oldum biraz yoğunum bu ara, kim ne durumda tam olarak bilemiyorum ama gönülden dualarım sizinle, Rabbim inşallah hepimizi sağlıklı hayırlı bir evlatla lütuflandırırmerhaba,
Benimde aralık ayında transferim olacak.dondurulmuşlarla.ilk defa deneyeceğim.taza transfere uygun olmadığım için direk dondurdular ve aralık ayında transfer yapılacak
hoşgeldin canım, İnşallah pozitif sonuçlanır, tahminen ne zaman olur transferin, tarihi bellimi?
canım olabildiğince pozitif olmaya çalış, sakın bir daha böyle üzgün mimikler koyma arkadaşım, hep gül pozitif ol umutlu ol, Allah vermesin negatif sonuçlansa bike o da Allahtan, elimizden bişey gelmez biz üzerimize düşeni yapmakla görevliyiz yaratacak olan O, inşallah sağlıklı hayırlı bir bebeğin olur canım, olmaz bozulma falan, kafanı bunlarla bulandırma sakın sakın sakın ümitsiz olma, şuanda ümitsiz olman için hiçbir neden yokki, bak ne güzel bu tedaviyi yapacak imkanın var çok şükret, bu kadarını nasip eden neden devamını da nasip etmesin, duanı sakın bırakma arkadaşım[/QUOTE]Merserayy hoşbulduk canım.Bugün adetimin 6.günü.dondurulmuşlarla transfer 15-20 gün arası oluyormuş.Saınırım aralığın 10ununa kadar olur.Tabi rahim kalınlığı vücut buna hazır olursa ve dondurulmuş çözüldüğünde işalah bir bozulmaya uğramaz
canım olabildiğince pozitif olmaya çalış, sakın bir daha böyle üzgün mimikler koyma arkadaşım, hep gül pozitif ol umutlu ol, Allah vermesin negatif sonuçlansa bike o da Allahtan, elimizden bişey gelmez biz üzerimize düşeni yapmakla görevliyiz yaratacak olan O, inşallah sağlıklı hayırlı bir bebeğin olur canım, olmaz bozulma falan, kafanı bunlarla bulandırma sakın sakın sakın ümitsiz olma, şuanda ümitsiz olman için hiçbir neden yokki, bak ne güzel bu tedaviyi yapacak imkanın var çok şükret, bu kadarını nasip eden neden devamını da nasip etmesin, duanı sakın bırakma arkadaşım[/QUOTE]Merserayy hoşbulduk canım.Bugün adetimin 6.günü.dondurulmuşlarla transfer 15-20 gün arası oluyormuş.Saınırım aralığın 10ununa kadar olur.Tabi rahim kalınlığı vücut buna hazır olursa ve dondurulmuş çözüldüğünde işalah bir bozulmaya uğramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?