ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

çok teşekkür ederim cevabın için canım, sen de mi Tolga Beyin hastasısın, Tolgabeyle deneyen birini bulduğumaçok sevindim inan, canım ben yurtdışından gelicem, o yüzden gelip öngörüşme yapma şansım yok, karar vererek gelip hemen tedaviye başlamam gerekiyor, ya takip edildiğin hastane ayrı opu ayrı yerde falan, biraz içime sinmedi gibi ama kafam çok karışık, senin yorumların ve tavsiyelerin benim için çok önemli arkadaşım, sen Tolga beye nasıl karar verdin? gözlemlerin nasıl, sorununuz varmıydı? Tokga beyin yaklaımı nasıl, ne kadar başarı ihtimali veriyor? çok soru sordum kusura bakma canım ya hakkını helal et ne olur, Allah hayırlısıyla sağsalim evlat nasip etsin inşallah yedavin hayırla sonuçlansın

Daha iyi olmus gibi uzerinde titizlikle duruyorlar demek ki hayirlisi olsun canim
hayirli olsun canim tedavin rabbim yardimcin olsun
KIZLAR SELAM TRANSFERİMİN 2.GÜNÜNDEYİM AMA KARNIMDA ARASIRA KESİK KESİK AĞRILAR OLUYO NORMALMİKİ BİDE HALSİZLİKTEN GÖZLERİMİN ALTI MOSMOR HERHALDE İLAÇLAR YAPIYO
ne guzel canim cok az kaldi sonuca kendine dikkat et belirtilere cok takilmamaya calis rahat ol canim
oo baya yol almissin canim ben de bugun 3. Ignemi vuracagim insallaah benim kontrol de yarin.insallah iyidir yumislerimiz
hayirli olsun canim tedavin rabbim yardimcin olsun yumurta toplamadan korkma anesteziyle yapiliyor sonrasi cok az sanci yada cok nadir genelde.biz de istanbulda yaptiriyoruz.

tedawin hayirli olsun cnm ilkte tuturursun insallah :) bende uzun protokol tedwim oldu lucrin 10 un vuruyodum adeti geciktirio cnm 4 5 gun bekledim bende :) yumurta toplama benim cok zor gecioo bunye meselesii ve cok yumurta olyrsa sancisi cok.oluo 21 yumurta toplandi bende ogun benle birlikte hic bi hastada 10 ustunde yumurta cikmadi herkes rahatti ama benn oldum resmen gecio zatn cnm anestezi altinda 15 dk suruyoo anlamiyosun bile :)

canm aynı derdin yolcusuyuz ne demek çok soru sormak elimden geldiğince faydam olup yarar sağlarsam ne mutlu bize sperm morfolojı genetik dıkıntısı var embriyolara pgt uygulanacak 2013 de medikana tanıştık tolga beyle ilk tüp bebek denememdi ilgisi güzel opuda transferde çok rahatlattı 2 transfer gerçekleşti tuttu ama düşükle sonuçlandı oda kısmet ondan sonra genetik testi yaptırdık eşimde genetik problem çıktı ben tekrar tolga beyle görüşmeye gittim bizde genetik problem varmış neden önceden test yapılmıyor diye sordum ada bana güzel bir şekilde anlattı ve tatmin oldum çünkü yaklaşımı gayet güzeldi hiç bir doktorun bu açıklamayı yapacağını zannetmiyorum hele de karşılaştığım diğer doktorlarla arasında ki farkı görünce şimdi yine tolga beyle başladık iyi olur inşallah cuma günü ilk gittiğimizde o kadar güzel anllattı içimizi rahatlattı ben tedavi aşamasını paylaşırım cnm pgt olacağı için içim biraz tuaf inşallah sağlıklı embriyolarımız çıkar....

Allah razı olsun canım dualarını eksik etme bizden, sende sağ salim kucağına al yavrunu inşallah.
Allah razı olsun arkadaşım sağolasın, inşalllah innşşşallllahh inşşaalllllah pozitif sonuçlanır canım. evet Tolga Bey iyi bir dr anladığım kadarıyla, onunla ön görüşme yapıcam mutlaka, ama opunun transferin farklı yerlerde yapılması biraz kafamı karıştırdı, bir de Hulusi Zeyneloğlu'ndan randevu alıp onunla görüşcem, ikisi arasında karar vericem bakalım hakkımızda hayırlısı hangisiyse Allah aona sevketsin inşallah
merhaba,
Benimde aralık ayında transferim olacak.dondurulmuşlarla.ilk defa deneyeceğim.taza transfere uygun olmadığım için direk dondurdular ve aralık ayında transfer yapılacak

hoşgeldin canım, İnşallah pozitif sonuçlanır, tahminen ne zaman olur transferin, tarihi bellimi?

merhaba,
Benimde aralık ayında transferim olacak.dondurulmuşlarla.ilk defa deneyeceğim.taza transfere uygun olmadığım için direk dondurdular ve aralık ayında transfer yapılacak
kızlar sık sık girip takip edemez oldum biraz yoğunum bu ara, kim ne durumda tam olarak bilemiyorum ama gönülden dualarım sizinle, Rabbim inşallah hepimizi sağlıklı hayırlı bir evlatla lütuflandırır

hoşgeldin canım, İnşallah pozitif sonuçlanır, tahminen ne zaman olur transferin, tarihi bellimi?[/QUOTE]

Merserayy hoşbulduk canım.Bugün adetimin 6.günü.dondurulmuşlarla transfer 15-20 gün arası oluyormuş.Saınırım aralığın 10ununa kadar olur.Tabi rahim kalınlığı vücut buna hazır olursa ve dondurulmuş çözüldüğünde işalah bir bozulmaya uğramaz

hoşgeldin canım, İnşallah pozitif sonuçlanır, tahminen ne zaman olur transferin, tarihi bellimi?

Merserayy hoşbulduk canım.Bugün adetimin 6.günü.dondurulmuşlarla transfer 15-20 gün arası oluyormuş.Saınırım aralığın 10ununa kadar olur.Tabi rahim kalınlığı vücut buna hazır olursa ve dondurulmuş çözüldüğünde işalah bir bozulmaya uğramaz [/QUOTE]
canım olabildiğince pozitif olmaya çalış, sakın bir daha böyle üzgün mimikler koyma arkadaşım, hep gül pozitif ol umutlu ol, Allah vermesin negatif sonuçlansa bike o da Allahtan, elimizden bişey gelmez biz üzerimize düşeni yapmakla görevliyiz yaratacak olan O, inşallah sağlıklı hayırlı bir bebeğin olur canım, olmaz bozulma falan, kafanı bunlarla bulandırma sakın sakın sakın ümitsiz olma, şuanda ümitsiz olman için hiçbir neden yokki, bak ne güzel bu tedaviyi yapacak imkanın var çok şükret, bu kadarını nasip eden neden devamını da nasip etmesin, duanı sakın bırakma arkadaşım

canım olabildiğince pozitif olmaya çalış, sakın bir daha böyle üzgün mimikler koyma arkadaşım, hep gül pozitif ol umutlu ol, Allah vermesin negatif sonuçlansa bike o da Allahtan, elimizden bişey gelmez biz üzerimize düşeni yapmakla görevliyiz yaratacak olan O, inşallah sağlıklı hayırlı bir bebeğin olur canım, olmaz bozulma falan, kafanı bunlarla bulandırma sakın sakın sakın ümitsiz olma, şuanda ümitsiz olman için hiçbir neden yokki, bak ne güzel bu tedaviyi yapacak imkanın var çok şükret, bu kadarını nasip eden neden devamını da nasip etmesin, duanı sakın bırakma arkadaşım[/QUOTE]
çok saol canım teşekkür ediyorum moral verdiğin için.inşallah senin içide hakkında hayırlısı olur.Biliyorum herşey Allah'tan.Biz sadece üzerimize düşen görevi yapmaya çalışıyoruz vet olumsuz olmamaya çalışıyorum ama yapım gereği hep karamsarını düşünen bir insan olduğum için elimde olmuyor.Dediklerini dikkate alıcam saolasın

Kizlar doktorum bisey demedi ama iliski ne zmn yasak blginiz varmi transferden sonra yasak onu biliyorm ama ignelere basladgmzdami basliyo yoksa o yasak mrk ettm:) doktorda bsy demedi ama

canım olabildiğince pozitif olmaya çalış, sakın bir daha böyle üzgün mimikler koyma arkadaşım, hep gül pozitif ol umutlu ol, Allah vermesin negatif sonuçlansa bike o da Allahtan, elimizden bişey gelmez biz üzerimize düşeni yapmakla görevliyiz yaratacak olan O, inşallah sağlıklı hayırlı bir bebeğin olur canım, olmaz bozulma falan, kafanı bunlarla bulandırma sakın sakın sakın ümitsiz olma, şuanda ümitsiz olman için hiçbir neden yokki, bak ne güzel bu tedaviyi yapacak imkanın var çok şükret, bu kadarını nasip eden neden devamını da nasip etmesin, duanı sakın bırakma arkadaşım[/QUOTE]
Canim ne guzel seyler soyledin..Allah bizim kaderimize ne yazdysa nasibimizde ne varsa onu yasicaz..hayirlisi neyse onu nasip etsin ins gonlumuzude ona razi eylesin..sonuc olumsuz bile olsa sabirlar nasip etsin bize..ama ins hepimizin yuzu guler mis kokulu ewlatlarmza kavstgmz gnleride gorruz ins

Menogon kullanan arkadaşlar ilk iki tedavimdeki menogonda kutudan 5 su 5 toz çıkmıştı.şimdi aldığımdan 6 toz 4 su çıktı.aşağıda resmini paylaşıyorum.böyle olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…