ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

kızlar tup bebekte bı göbekten ıgne kullanılıo gonalf tarzı onun dışında ne kullanılıo?
çatlatma ıgnesı var mı kullanılıo mu?
bde bende pıhtılaşma var onun ıcın ne zaman başlamam lazım ıgnelere?
bunların dışında kullanılan bse var mı

hayirlisi olsun cnm gobekten vuruluyodum ben 21 yumurtam olustu bilemedim simdi
maşallah iyi çıkmış sizin sayı. bende 3 çıktı 2 si olgunlaşmadı 1 i azcık gelişti. oda tutmadı. şimdi aşılamaya yöneltti doktorum. aralık ayında antalyada yaptırıcam bakalım. sizin noldu tedavi bittimi

gunaydin cnm hadi hayirlisi bissuru yunisin olsun insallah :)
Amin canim cok tesekkur ederim senin embriyolar hakkinda bilgi verildi mi tekrar insallah iyilerdir.
merhaba,
Benimde aralık ayında transferim olacak.dondurulmuşlarla.ilk defa deneyeceğim.taza transfere uygun olmadığım için direk dondurdular ve aralık ayında transfer yapılacak
Hosgeldin canim transferin hayirli olsun
Canimm gunaydin ne guzel az kaldi hadi guzel haberlerini bekliyoruz..
tesekkurler bitanem insallah rabbim hepimizi hayirli guzel sonuclarla mutlu etsin.

canim genelde 2 igne arti catlatma ignesi oluyor.bana gonalf cetrodite ovitrelle(çatlatma ignesi) verdiler 3 gun gonalf kullandim cetrodite a daha baslatmadilar yarin netlesir.hemsiren ya da dr un bilgi verir canim baslayacagin zamani sen adet olup basladinmi tedaviye?

ankarada nova arti cok ovuyorlar seker.

kızlar şimdi transferi olup bekleyen kimler acaba özlemtnc var igraa yarın bebeşlerini alacak sanırım birbirimizi takip edelim moral olalımmmm
konsun göbüşlere bebişler
mutlu mutlu hamişlerrr

"1demetumut, post: "zaman geçiyor ne kaldı şunun şurasında 2014 bitmesine inşallah isteyen dileğen herkes 2015 de bebeği ile olur"
Amin inşallah canım

cetrodite dedıgın ıgne de çatlamayı m ı onluyor?
canım bıze doktor vıtamın verdı uc ay esım ve ben kullanacağız. esım e sıgarayı bırak dedı. olur hıc bı sıkıntınız yok dıo. vıtamınden sonra tup bebek dedı.
beklemekle ıyı mı ettık kotu mu ettık bılmıyorum

cnm doktorun seni en iyi şekilde yönlendirmiştir güven doktoruna eşinin sigarayıda bırakıp denemeside tabiki büyüyk bir artı olacaktır

İyi geceler kızlarrr bende sizinlee aynı kaderi paylaşıyorum ilk denemem martta oldu yumurta gelişmedi tedavi iptal oldu 2. Denemem nisanda oldu tek yumurta gelişti ama aşılamaya cevirdik tek olunca risk almadık o negatif oldu 3.denemeye temmuzda başladım yumurtalar geç gelişti ama bu sefer gelişti opu fln derken araya bayram girdi donduruldu derken agustosta estrofem ve crinone jele başladım ve 26 agustosta transfer oldu 2 tane kuzum vardı artık ve 10 gün zor dayandım 11. Gün tahlil ve pozitif katlanarak devam etti ama 15 eylülde yogun kanamayla düşük yaptım halbuki 2 gün önce keseyi görmüştük tekti ama nasip olmadı öyle kürtaj derken dkh başladım 1 ay sonunda adet oldum 2. Adeti beklerken mantar oldum ilaç kullandım ama hala olmadım şimdide 4. Tedavi için söktürücü kullanıyorum adetimle hemen kontrole gitcem nasipse aralıkta başlıcaz bizde umudum hala var bitane olduysa yine olur Rabbim bu kadarınıda gösterdi ya şükürler olsunn 3.5 senelik evliyim 23 yaşındayım ağır polikistiğim Rabbim bu yolda olan kimseyi yarıda bırakmasın herkese nasip olsun inşAllah

kızlar şimdi transferi olup bekleyen kimler acaba özlemtnc var igraa yarın bebeşlerini alacak sanırım birbirimizi takip edelim moral olalımmmm
konsun göbüşlere bebişler mutlu mutlu hamişlerrr

İnşallah canım ne güzel söylemişsin... Aslında transferi olan arkadaşların test tarihleri bellidir... Listeye yazılabilir değil mi ozlemtnc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…