Canim bnmde 4tane var..iki toz bi su kullaniyorz..ama suyunu fazladan verdi hemsire kirilir falan diyeBu şekilde
maşallah iyi çıkmış sizin sayı. bende 3 çıktı 2 si olgunlaşmadı 1 i azcık gelişti. oda tutmadı. şimdi aşılamaya yöneltti doktorum. aralık ayında antalyada yaptırıcam bakalım. sizin noldu tedavi bittimihayirlisi olsun cnm gobekten vuruluyodum ben 21 yumurtam olustu bilemedim simdi
Amin canim cok tesekkur ederim senin embriyolar hakkinda bilgi verildi mi tekrar insallah iyilerdir.gunaydin cnm hadi hayirlisi bissuru yunisin olsun insallah :)
Hosgeldin canim transferin hayirli olsunmerhaba,
Benimde aralık ayında transferim olacak.dondurulmuşlarla.ilk defa deneyeceğim.taza transfere uygun olmadığım için direk dondurdular ve aralık ayında transfer yapılacak
tesekkurler bitanem insallah rabbim hepimizi hayirli guzel sonuclarla mutlu etsin.Canimm gunaydin ne guzel az kaldi hadi guzel haberlerini bekliyoruz..
canim genelde 2 igne arti catlatma ignesi oluyor.bana gonalf cetrodite ovitrelle(çatlatma ignesi) verdiler 3 gun gonalf kullandim cetrodite a daha baslatmadilar yarin netlesir.hemsiren ya da dr un bilgi verir canim baslayacagin zamani sen adet olup basladinmi tedaviye?kızlar tup bebekte bı göbekten ıgne kullanılıo gonalf tarzı onun dışında ne kullanılıo?
çatlatma ıgnesı var mı kullanılıo mu?
bde bende pıhtılaşma var onun ıcın ne zaman başlamam lazım ıgnelere?
bunların dışında kullanılan bse var mı
Allah razı olsun canım dualarını eksik etme bizden, sende sağ salim kucağına al yavrunu inşallah.
Allah razı olsun arkadaşım sağolasın, inşalllah innşşşallllahh inşşaalllllah pozitif sonuçlanır canım. evet Tolga Bey iyi bir dr anladığım kadarıyla, onunla ön görüşme yapıcam mutlaka, ama opunun transferin farklı yerlerde yapılması biraz kafamı karıştırdı, bir de Hulusi Zeyneloğlu'ndan randevu alıp onunla görüşcem, ikisi arasında karar vericem bakalım hakkımızda hayırlısı hangisiyse Allah aona sevketsin inşallah
canım opu ve transfer farklı yereler de değil ama daha nerede olduğu net değil ben bunların hepsini seninle paylaşacağim söyle düşünüyorum arkadaşım doktor işi şans işi birazda birine iyi gelen beğenilen diğeri için aynı şekilde olmuyor öbür kişi hoşnut kalmıyor artık şans aynısı başıma geldi çünkü ilk tüp bebek denememden sonra bu genetiği öğrenince bize labaratuar ve genetikçi olarak genart volkan baltacıyı önerdiler bizde konuştuk tamam dedik hiç yazılnlar gb önerilenler gb çıkmadı bnm kadın doğumcum Aysun baltacıydı merkezdende doktordan da memnun kalmadım başklarınada sorarsanda genart iyyi diyolar o yüzden şans işi artık hakkımızda hayırlı olur inşallah tolga bey ilk randevuda detaylıca anlatıyor her şeyi ondan sonra yumurta kontrollerinde ultrasonda yani yumilere bakıyo hakkında bilgi veriyo rahime bakıyo bu zaten ultrasondada başka ne beklenir bu yani hayırlısı bakalım
transferi olan arkadaşlar hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
kızlar benim kafam çok karışık, moralsizim, aylardır Ankara'da tüp bebek yaptıracağım bir yer bşr dr aradım, sonunda Medicana'da Tolga Ecemiş'te karar kıldım, ama adam ordan ayrılmış Liv Hospital diye yeni açılan bir yere geçmiş, hastane yeni açıldığı için tereddüte düştüm, tamam dr aynı ama tüp bebek bir ekip işi sonuçta, laboratuar ve embriyologlar çok önemli, burası yeni olduğu için hakkında hiç bir fikrim yok, ben ne yapcam şimdiçok canım sıkkın yaa
Ankara'da tedavi gören arkadaş varmıydı aramızda?
zaman geçiyor ne kaldı şunun şurasında 2014 bitmesine inşallah isteyen dileğen herkes 2015 de bebeği ile olur
Aminnnnn insallahhhhhhh arkadasimzaman geçiyor ne kaldı şunun şurasında 2014 bitmesine inşallah isteyen dileğen herkes 2015 de bebeği ile olur
Amin canim cok tesekkur ederim senin embriyolar hakkinda bilgi verildi mi tekrar insallah iyilerdir.
Hosgeldin canim transferin hayirli olsun
tesekkurler bitanem insallah rabbim hepimizi hayirli guzel sonuclarla mutlu etsin.
canim genelde 2 igne arti catlatma ignesi oluyor.bana gonalf cetrodite ovitrelle(çatlatma ignesi) verdiler 3 gun gonalf kullandim cetrodite a daha baslatmadilar yarin netlesir.hemsiren ya da dr un bilgi verir canim baslayacagin zamani sen adet olup basladinmi tedaviye?
cnm doktorun seni en iyi şekilde yönlendirmiştir güven doktoruna eşinin sigarayıda bırakıp denemeside tabiki büyüyk bir artı olacaktırcetrodite dedıgın ıgne de çatlamayı m ı onluyor?
canım bıze doktor vıtamın verdı uc ay esım ve ben kullanacağız. esım e sıgarayı bırak dedı. olur hıc bı sıkıntınız yok dıo. vıtamınden sonra tup bebek dedı.
beklemekle ıyı mı ettık kotu mu ettık bılmıyorum
kızlar şimdi transferi olup bekleyen kimler acaba özlemtnc var igraa yarın bebeşlerini alacak sanırım birbirimizi takip edelim moral olalımmmm
konsun göbüşlere bebişler mutlu mutlu hamişlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?