kizlar ikiz bebislerimi almaya gidiyorum dua edin bana :)
inşlh ikiside seninle olur 9 ay boyunca. ve sonrada kucağında.....kizlar ikiz bebislerimi almaya gidiyorum dua edin bana :)
amiinnn, insallahhh canimmmAminnnnn insallahhhhhhh arkadasim
canimm hadi insallah bebislerini al da gel! allah hayirisiyla tamamina erdirsin arkadasimm. bize haber ver olur mu? dualarimiz seninle cnaimmm <3 <3kizlar ikiz bebislerimi almaya gidiyorum dua edin bana :)
olur hatta ne güzel olur dua ile heycanla beklerizİnşallah canım ne güzel söylemişsin... Aslında transferi olan arkadaşların test tarihleri bellidir... Listeye yazılabilir değil miozlemtnc
hadi hayırlısıs bakalım iğraaa sımsıkı tutunsunlar sana miniklerinkizlar ikiz bebislerimi almaya gidiyorum dua edin bana :)
hayırlısıs olsun ne güzel bi yönden 2015 hepimize iyi gelir inşallah bebişlerleMerhaba,bende aranıza yeni katıldım ve aralık ayında bizde tüp bebek tedavisine başlıycaz.allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.
dediğin gb bir kere oldu ikinci neden olmasın bence bu yolda umudumuzu hiç kaybetmeden sabırla beklemek bizi bebişlerimize kavuşturacakİyi geceler kızlarrr bende sizinlee aynı kaderi paylaşıyorum ilk denemem martta oldu yumurta gelişmedi tedavi iptal oldu 2. Denemem nisanda oldu tek yumurta gelişti ama aşılamaya cevirdik tek olunca risk almadık o negatif oldu 3.denemeye temmuzda başladım yumurtalar geç gelişti ama bu sefer gelişti opu fln derken araya bayram girdi donduruldu derken agustosta estrofem ve crinone jele başladım ve 26 agustosta transfer oldu 2 tane kuzum vardı artık ve 10 gün zor dayandım 11. Gün tahlil ve pozitif katlanarak devam etti ama 15 eylülde yogun kanamayla düşük yaptım halbuki 2 gün önce keseyi görmüştük tekti ama nasip olmadı öyle kürtaj derken dkh başladım 1 ay sonunda adet oldum 2. Adeti beklerken mantar oldum ilaç kullandım ama hala olmadım şimdide 4. Tedavi için söktürücü kullanıyorum adetimle hemen kontrole gitcem nasipse aralıkta başlıcaz bizde umudum hala var bitane olduysa yine olur Rabbim bu kadarınıda gösterdi ya şükürler olsunn 3.5 senelik evliyim 23 yaşındayım ağır polikistiğim Rabbim bu yolda olan kimseyi yarıda bırakmasın herkese nasip olsun inşAllah
canıııımmmmmmm sakın sakın sakın kötü şeyler düşünmek yok, Allah bir daha göstermesin arkadaşım onlar geride kaldı, yaşadın bitti, Allahın izniyle tekrarlamıcak rahat ol mutlu ol dinlen bol bol kendini şımart sen şu anda annesin (aksi iddida edilmedi henüz), 5 aralığa ne kaldı ki 1 haftacık, konuş onlarla annesi bırakmasınlar seni, dua et bol bolTEST TARİHİM 5 ARALIK ZAMAN GEÇMİYO KIZLAR BU ARADA KARNIM AGRIYO ARA ARA ÖZELLİKLEDE SABAHLARI YATAKTAN KALDIRIYO SONRA GECİYO TEKRAR BAŞLIYO BU KARIN AGRISINI YASAYAN VARMI ARANIZDA TRANSFERDEN SONRA İYİ DÜŞÜNMEYE ÇALIŞORUM TAKMİMDİYORUM AMA KARIN AGRISI GİRDİĞİ ZAMAN TEKRAR AKLIMA GELİYO KORKUYORUM ÇÜNKÜ BU KARIN AGRISI YÜZÜNDEN 3 KERE GEBELİMDEN OLDUM İKİSİ ŞİDDETLİ KANAMAYLA DÜŞTÜ NORMAL YOLLA OLMUŞTU ÜÇÜNCÜSÜ DIŞ GEBELİK
hayırlı olsun tedavin canım hoşgeldin, kendinden bahset bize, yaş kaç? sorun ne? kaçıncı deneme? aralığın kaçında başlıyosun?Merhaba,bende aranıza yeni katıldım ve aralık ayında bizde tüp bebek tedavisine başlıycaz.allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.
ahh canım ya içim sızlayarak okudum çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah bu sefer herşey yolunda gider, sen bizden daha relax olmalısın canım yaşın daha çok küçük maaşalllah, bak bana 33'üm artıkİyi geceler kızlarrr bende sizinlee aynı kaderi paylaşıyorum ilk denemem martta oldu yumurta gelişmedi tedavi iptal oldu 2. Denemem nisanda oldu tek yumurta gelişti ama aşılamaya cevirdik tek olunca risk almadık o negatif oldu 3.denemeye temmuzda başladım yumurtalar geç gelişti ama bu sefer gelişti opu fln derken araya bayram girdi donduruldu derken agustosta estrofem ve crinone jele başladım ve 26 agustosta transfer oldu 2 tane kuzum vardı artık ve 10 gün zor dayandım 11. Gün tahlil ve pozitif katlanarak devam etti ama 15 eylülde yogun kanamayla düşük yaptım halbuki 2 gün önce keseyi görmüştük tekti ama nasip olmadı öyle kürtaj derken dkh başladım 1 ay sonunda adet oldum 2. Adeti beklerken mantar oldum ilaç kullandım ama hala olmadım şimdide 4. Tedavi için söktürücü kullanıyorum adetimle hemen kontrole gitcem nasipse aralıkta başlıcaz bizde umudum hala var bitane olduysa yine olur Rabbim bu kadarınıda gösterdi ya şükürler olsunn 3.5 senelik evliyim 23 yaşındayım ağır polikistiğim Rabbim bu yolda olan kimseyi yarıda bırakmasın herkese nasip olsun inşAllah
kıııızzz iqraaaaa, iyi tut yavrucukları annesi sıkı tut ellerinden, şimdi rahmine koyan Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsinkizlar ikiz bebislerimi almaya gidiyorum dua edin bana :)
Kızlar iyi günler lucrin 5. Günü yaptım bugün Kasım da bitti az kaldı aralik a git gide yaklaşıyoruz çok heyecanlıyım ben özel birseyler yapıyor musunuz? Besleme de nelere dikkat ediyorsunuz?
canım omega-3 1000 mg, q enzim 100 mg.Merserayy , canim q enzym ve omega 3 u kac mg'lik kullaniyorsun?
evet canim ben de kullaniyorum. omega 3 1000 mg. q enzym de 200 mg. ama q enzym'i internetten aldim. biofood diye bir marka. insallah iyidir. seninkinin markasi ne?canım omega-3 1000 mg, q enzim 100 mg.
sende kullanıyomusun?
canim, ben de q enzym 10, omega 3 ve ari sutu polen karisimi kullaniyorum. bir de sut ve sut uruneri cok tuketmeye calisiyorum. bir arkadas yazmisti. transferden once cok yumurta yemeyin diye. ama, emin degilim cnaim.Kızlar iyi günler lucrin 5. Günü yaptım bugün Kasım da bitti az kaldı aralik a git gide yaklaşıyoruz çok heyecanlıyım ben özel birseyler yapıyor musunuz? Besleme de nelere dikkat ediyorsunuz?
benimkilerin markası NatureMade, canım sen de yurtdışındaydın yanlış hatırlamıyorsam dimi? inşallah faydasını görürüz, sen dr tavsiyesiyle mi kullanıyosun?evet canim ben de kullaniyorum. omega 3 1000 mg. q enzym de 200 mg. ama q enzym'i internetten aldim. biofood diye bir marka. insallah iyidir. seninkinin markasi ne?
canim, ben bi de ari sutu polen karisimi iciyorum her gun. ayy, insallah hepimize yarar da guzel sonuclar aliriz..
evet canim almanya'dayim ben de. buradaki prof'a kalsa hicbir sey kullanma diyor. ama, tr'deki kullanabilirsin dedi. ben de o yuzden kullaniyorum.benimkilerin markası NatureMade, canım sen de yurtdışındaydın yanlış hatırlamıyorsam dimi? inşallah faydasını görürüz, sen dr tavsiyesiyle mi kullanıyosun?
başka kullandığın birşey varmı canım? bir de biosteron dhea yumurtalar için çok faydalıymış, onu da arkadaşım kullanıyor ama ben burda bulamadım, sen kullanıyomusun?evet canim almanya'dayim ben de. buradaki prof'a kalsa hicbir sey kullanma diyor. ama, tr'deki kullanabilirsin dedi. ben de o yuzden kullaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?