ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kızlar iyi günler lucrin 5. Günü yaptım bugün Kasım da bitti az kaldı aralik a git gide yaklaşıyoruz çok heyecanlıyım ben özel birseyler yapıyor musunuz? Besleme de nelere dikkat ediyorsunuz?

Merhaba,bende aranıza yeni katıldım ve aralık ayında bizde tüp bebek tedavisine başlıycaz.allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.
hayırlısıs olsun ne güzel bi yönden 2015 hepimize iyi gelir inşallah bebişlerle

dediğin gb bir kere oldu ikinci neden olmasın bence bu yolda umudumuzu hiç kaybetmeden sabırla beklemek bizi bebişlerimize kavuşturacak

TEST TARİHİM 5 ARALIK ZAMAN GEÇMİYO KIZLAR BU ARADA KARNIM AGRIYO ARA ARA ÖZELLİKLEDE SABAHLARI YATAKTAN KALDIRIYO SONRA GECİYO TEKRAR BAŞLIYO BU KARIN AGRISINI YASAYAN VARMI ARANIZDA TRANSFERDEN SONRA İYİ DÜŞÜNMEYE ÇALIŞORUM TAKMİMDİYORUM AMA KARIN AGRISI GİRDİĞİ ZAMAN TEKRAR AKLIMA GELİYO KORKUYORUM ÇÜNKÜ BU KARIN AGRISI YÜZÜNDEN 3 KERE GEBELİMDEN OLDUM İKİSİ ŞİDDETLİ KANAMAYLA DÜŞTÜ NORMAL YOLLA OLMUŞTU ÜÇÜNCÜSÜ DIŞ GEBELİK

canıııımmmmmmm sakın sakın sakın kötü şeyler düşünmek yok, Allah bir daha göstermesin arkadaşım onlar geride kaldı, yaşadın bitti, Allahın izniyle tekrarlamıcak rahat ol mutlu ol dinlen bol bol kendini şımart sen şu anda annesin (aksi iddida edilmedi henüz), 5 aralığa ne kaldı ki 1 haftacık, konuş onlarla annesi bırakmasınlar seni, dua et bol bol
Merhaba,bende aranıza yeni katıldım ve aralık ayında bizde tüp bebek tedavisine başlıycaz.allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.
hayırlı olsun tedavin canım hoşgeldin, kendinden bahset bize, yaş kaç? sorun ne? kaçıncı deneme? aralığın kaçında başlıyosun?
ahh canım ya içim sızlayarak okudum çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah bu sefer herşey yolunda gider, sen bizden daha relax olmalısın canım yaşın daha çok küçük maaşalllah, bak bana 33'üm artık
kizlar ikiz bebislerimi almaya gidiyorum dua edin bana :)
kıııızzz iqraaaaa, iyi tut yavrucukları annesi sıkı tut ellerinden, şimdi rahmine koyan Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
Kızlar iyi günler lucrin 5. Günü yaptım bugün Kasım da bitti az kaldı aralik a git gide yaklaşıyoruz çok heyecanlıyım ben özel birseyler yapıyor musunuz? Besleme de nelere dikkat ediyorsunuz?

hoşgeldin canım, tedavin hayırlı olsun hayırla sonuçlansın inşallah, ben bir ara iyi beslenmeye spor yapmaya dikkat ediyodum ama bu aralar biraz saldım, ama 3 kilo verdim de ondan
1,5 aydır omega-3 balıkyağı, folik asit ve coq10 kullanıyorum, coQ10'i eşime de içiriyorum; kaliteli ve hızlı sperm için etkiliymiş, ben de yumurtalarımın kaliteli olması için içiyorum, tabi bu dr tavsiyesiyle değil bir arkadaşıma dru tavsiye etmiş biz de onun tavsiyesiyle başladık. şimdilik başka birşey yapmıyorum ama adetim başladığında bol incir, kabakçekirdeği ve ananans tüketmeye de başlıcam inşallah

canım omega-3 1000 mg, q enzim 100 mg.
sende kullanıyomusun?
evet canim ben de kullaniyorum. omega 3 1000 mg. q enzym de 200 mg. ama q enzym'i internetten aldim. biofood diye bir marka. insallah iyidir. seninkinin markasi ne?
canim, ben bi de ari sutu polen karisimi iciyorum her gun. ayy, insallah hepimize yarar da guzel sonuclar aliriz..

canim, ben de q enzym 10, omega 3 ve ari sutu polen karisimi kullaniyorum. bir de sut ve sut uruneri cok tuketmeye calisiyorum. bir arkadas yazmisti. transferden once cok yumurta yemeyin diye. ama, emin degilim cnaim.

benimkilerin markası NatureMade, canım sen de yurtdışındaydın yanlış hatırlamıyorsam dimi? inşallah faydasını görürüz, sen dr tavsiyesiyle mi kullanıyosun?

benimkilerin markası NatureMade, canım sen de yurtdışındaydın yanlış hatırlamıyorsam dimi? inşallah faydasını görürüz, sen dr tavsiyesiyle mi kullanıyosun?
evet canim almanya'dayim ben de. buradaki prof'a kalsa hicbir sey kullanma diyor. ama, tr'deki kullanabilirsin dedi. ben de o yuzden kullaniyorum.

evet canim almanya'dayim ben de. buradaki prof'a kalsa hicbir sey kullanma diyor. ama, tr'deki kullanabilirsin dedi. ben de o yuzden kullaniyorum.
başka kullandığın birşey varmı canım? bir de biosteron dhea yumurtalar için çok faydalıymış, onu da arkadaşım kullanıyor ama ben burda bulamadım, sen kullanıyomusun?
canım senle çok ortak noktamız var gibi, sen 15 aralıkta istanbul'da randevu almıştın dimi? yanlış hatırlamıyorsam adet dönemlerimizde benzerdi. ben 19-20 aralıkta adet olup başlıcam inşallah, ama hala bir dra kara veremedim hala kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…