ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Sanırım yumurtaların erken büyümemesi için canım Dr una güven canım vitaminlerin faydası var tabiki.
Umudunu hiç yitirme canım çok gençsin arkadaşın dediği gibi ben 34 yaşındayım pes etmedik hala 8 yıldır Rabbim verecek inşallah dua edelim bol bol.

kizlar ikiz bebislerimi almaya gidiyorum dua edin bana :)
Kıııız hadi ikiz bebişlerle gel inşallah Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla

Canım benim batmalar oluyordu test tarihine doğru da adet sancısına benzer hafif sancı bel ağrısı.ağrı olabilir canım normal sen yorma kendini ve de kötüye yorma.burda seninle moral bulacağız hamiş haberinde inşallah

tesekkur ediyorun kizlarrr hepinizee allah razi.olsun hep birlikte insallahh :) transferim cok guzel gecti doktorum cok ii dedii kaliteleri cok iyi oldugu icin 14den ikisini yerlestirdiler ve dondurmak istediler ben isremedim bi okdadar parada ona gitcek :) kizlar hemsirem bilgi icin geldi ve bana dediki seni gebe sayiyoruz teste kanina bakip degerin yukselmismi die nasi heyecanlandim oldumu ne inanmak istiyorum :) bebislerine ii bak dedi

Kızlar muayeneden geldim iğnemin 4.Günü bugün.5-6 yumurta gözüküyor şu anda.düşük doz verilmesi çikolata kistleri ve yaşın ilerlemesi sebeplerinden dolayı yumurtalar geçen tedaviye göre biraz az.ama Dr sayı değil kalite önemli dedi hayırlısı bakalım.

Amanda cım hande hanım muayene etti bugün çok tatlı bir bayan.muayeneden sonra sorma istediklerim var mı diye sordu ben anlattım o cevapladı bundan sonra da onunla ve Semra hanımla devam etmek istiyorum canım.

Maşallah canım bu harika bir haber Rabbim kucağına da almayı nasip etsin.neden dondurmadın canım Allah korusun tekrar tedavi olmak zorunda kalırsan ya da olur da ikinci üçüncü bebişlerini istersen bunları kullanırdın bir daha iğne tedavisi uygulanmadan.tabi sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun canım.test tarihin ne zaman özlem arkadaşımız bunları da listeye eklese çok daha iyi olur hadi güzel güzel dinlen şimdi bebişlerinle.

cok saol cnm allah razi olsun ins :) zaten bisuru masraf oldu dondurmaya bulamazdik bunlar tutsun yetrr daha istemem zatenn allah buyukk rabbim gerkesin yardimcisi olsun :)

maşallah maşallah hadi bakalım igraaa

hadi hayirlisi cnm bol kaliteli yumislerin olsun ins :)

iyiyim tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik... Henüz tedaviye başlamadım tatlım aralık ayında ya da ocak adetimle başlarım... canım benim arada gel böyle

kizlar hemsirenin dediklerine cok takildimm bilirlermiki tutup tutmadiginii :)5. gun embriyou
Canım transferin hayırlı olsun inşallah 10 gün sonra güzel haberlerini alırız... canım aslında 5 dk sonra tutup tutmadığı anne karnında o anda belli oluyor ama öğrenmek için 10 gün falan beklemek lazım kimse bilmiyor transfer günü 1 hafta sonra kan değerini takip ederek öğrenirsin hani 10 gün bekleyemem dersen

kizlar hemsirenin dediklerine cok takildimm bilirlermiki tutup tutmadiginii :)5. gun embriyou
cnm embriyonun kalitesi iyi olduğu zaman tutma şansıda yüksek o yüzden bu şekilde söylüyolar artık takılma bebeişler seninle kısmette varsa her şekilde oılur ve hamileyimmmmmmmmm diye yazmanı dört gözle bekliyorum cnm ..... bu arada igraa problem neydi bende yarın ikinci ultrason takibine gideceğim bu günde ilk lukrinimi vurdum lukrın vurulduğuna göre bi aksılık çıkmazsa tahminene pazartesi salı opum olabilir

Canim hayirlisyla kaliteli olsunlarda..kistten dolayi az mi oluyomus onu bilmiyodum..acaba bnmdemi oyle olur yumurtalik kistimden dolayi..olsun kaliteli olsun da napalim

iyiyim tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik... Henüz tedaviye başlamadım tatlım aralık ayında ya da ocak adetimle başlarım... canım benim arada gel böyle
Allah iyilik versin canım bizde iyiyiz :) aklıma düştün seni burda buldum iyi olmana sevindim. Rabbim yüzünüzü güldürsun inşallah kavuşacaksin

saol cnm 10 gun beklicez bakalim hayirlisi :)

aminn cnmm ins saolain :) pcoluyum cnm tedawin hayirli olsun ins lucrin uzun protokol tedwi oluo bende kullandim daha erken deilmi opu icin

cok saol cnm allah razi olsun ins :) zaten bisuru masraf oldu dondurmaya bulamazdik bunlar tutsun yetrr daha istemem zatenn allah buyukk rabbim gerkesin yardimcisi olsun :)
Canim benim insallah bunlar tutar da gerek kalmaz. rabbim halimizi cektiklerimizi goruyor bize acisin emeklerimizi bosa cikarmasin.bizim sadece istanbulda kalma masrafi 2000tl yi geciyor tedavi ilac yeme icme derken en az 10.000 tl.maddi manevi cok zor bir surec.

Senden de allah razi olsun canim bu guzel dualarla birbirimize destek olarak kavusacagiz yavrumuza insallah.
Canim hayirlisyla kaliteli olsunlarda..kistten dolayi az mi oluyomus onu bilmiyodum..acaba bnmdemi oyle olur yumurtalik kistimden dolayi..olsun kaliteli olsun da napalim
amin canim.benimki cikolata kisti canim seninkinden farkli galiba.kotu dusunme hemen.yas da onemli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…