Sanırım yumurtaların erken büyümemesi için canım Dr una güven canım vitaminlerin faydası var tabiki.cetrodite dedıgın ıgne de çatlamayı m ı onluyor?
canım bıze doktor vıtamın verdı uc ay esım ve ben kullanacağız. esım e sıgarayı bırak dedı. olur hıc bı sıkıntınız yok dıo. vıtamınden sonra tup bebek dedı.
beklemekle ıyı mı ettık kotu mu ettık bılmıyorum
Umudunu hiç yitirme canım çok gençsin arkadaşın dediği gibi ben 34 yaşındayım pes etmedik hala 8 yıldır Rabbim verecek inşallah dua edelim bol bol.İyi geceler kızlarrr bende sizinlee aynı kaderi paylaşıyorum ilk denemem martta oldu yumurta gelişmedi tedavi iptal oldu 2. Denemem nisanda oldu tek yumurta gelişti ama aşılamaya cevirdik tek olunca risk almadık o negatif oldu 3.denemeye temmuzda başladım yumurtalar geç gelişti ama bu sefer gelişti opu fln derken araya bayram girdi donduruldu derken agustosta estrofem ve crinone jele başladım ve 26 agustosta transfer oldu 2 tane kuzum vardı artık ve 10 gün zor dayandım 11. Gün tahlil ve pozitif katlanarak devam etti ama 15 eylülde yogun kanamayla düşük yaptım halbuki 2 gün önce keseyi görmüştük tekti ama nasip olmadı öyle kürtaj derken dkh başladım 1 ay sonunda adet oldum 2. Adeti beklerken mantar oldum ilaç kullandım ama hala olmadım şimdide 4. Tedavi için söktürücü kullanıyorum adetimle hemen kontrole gitcem nasipse aralıkta başlıcaz bizde umudum hala var bitane olduysa yine olur Rabbim bu kadarınıda gösterdi ya şükürler olsunn 3.5 senelik evliyim 23 yaşındayım ağır polikistiğim Rabbim bu yolda olan kimseyi yarıda bırakmasın herkese nasip olsun inşAllah
Kıııız hadi ikiz bebişlerle gel inşallah Rabbim tamamına erdirsin sağlıklakizlar ikiz bebislerimi almaya gidiyorum dua edin bana :)
Canım benim batmalar oluyordu test tarihine doğru da adet sancısına benzer hafif sancı bel ağrısı.ağrı olabilir canım normal sen yorma kendini ve de kötüye yorma.burda seninle moral bulacağız hamiş haberinde inşallahTEST TARİHİM 5 ARALIK ZAMAN GEÇMİYO KIZLAR BU ARADA KARNIM AGRIYO ARA ARA ÖZELLİKLEDE SABAHLARI YATAKTAN KALDIRIYO SONRA GECİYO TEKRAR BAŞLIYO BU KARIN AGRISINI YASAYAN VARMI ARANIZDA TRANSFERDEN SONRA İYİ DÜŞÜNMEYE ÇALIŞORUM TAKMİMDİYORUM AMA KARIN AGRISI GİRDİĞİ ZAMAN TEKRAR AKLIMA GELİYO KORKUYORUM ÇÜNKÜ BU KARIN AGRISI YÜZÜNDEN 3 KERE GEBELİMDEN OLDUM İKİSİ ŞİDDETLİ KANAMAYLA DÜŞTÜ NORMAL YOLLA OLMUŞTU ÜÇÜNCÜSÜ DIŞ GEBELİK
Maşallah canım bu harika bir haber Rabbim kucağına da almayı nasip etsin.neden dondurmadın canım Allah korusun tekrar tedavi olmak zorunda kalırsan ya da olur da ikinci üçüncü bebişlerini istersen bunları kullanırdın bir daha iğne tedavisi uygulanmadan.tabi sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun canım.test tarihin ne zaman özlem arkadaşımız bunları da listeye eklese çok daha iyi olur hadi güzel güzel dinlen şimdi bebişlerinle.tesekkur ediyorun kizlarrr hepinizee allah razi.olsun hep birlikte insallahh :) transferim cok guzel gecti doktorum cok ii dedii kaliteleri cok iyi oldugu icin 14den ikisini yerlestirdiler ve dondurmak istediler ben isremedim bi okdadar parada ona gitcek :) kizlar hemsirem bilgi icin geldi ve bana dediki seni gebe sayiyoruz teste kanina bakip degerin yukselmismi die nasi heyecanlandim oldumu ne inanmak istiyorum :) bebislerine ii bak dedi
cok saol cnm allah razi olsun ins :) zaten bisuru masraf oldu dondurmaya bulamazdikMaşallah canım bu harika bir haber Rabbim kucağına da almayı nasip etsin.neden dondurmadın canım Allah korusun tekrar tedavi olmak zorunda kalırsan ya da olur da ikinci üçüncü bebişlerini istersen bunları kullanırdın bir daha iğne tedavisi uygulanmadan.tabi sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun canım.test tarihin ne zaman özlem arkadaşımız bunları da listeye eklese çok daha iyi olur hadi güzel güzel dinlen şimdi bebişlerinle.
maşallah maşallah hadi bakalım igraaatesekkur ediyorun kizlarrr hepinizee allah razi.olsun hep birlikte insallahh :) transferim cok guzel gecti doktorum cok ii dedii kaliteleri cok iyi oldugu icin 14den ikisini yerlestirdiler ve dondurmak istediler ben isremedim bi okdadar parada ona gitcek :) kizlar hemsirem bilgi icin geldi ve bana dediki seni gebe sayiyoruz teste kanina bakip degerin yukselmismi die nasi heyecanlandim oldumu ne inanmak istiyorum :) bebislerine ii bak dedi
hadi hayirlisi cnm bol kaliteli yumislerin olsun ins :)Kızlar muayeneden geldim iğnemin 4.Günü bugün.5-6 yumurta gözüküyor şu anda.düşük doz verilmesi çikolata kistleri ve yaşın ilerlemesi sebeplerinden dolayı yumurtalar geçen tedaviye göre biraz az.ama Dr sayı değil kalite önemli dedi hayırlısı bakalım.
Amanda cım hande hanım muayene etti bugün çok tatlı bir bayan.muayeneden sonra sorma istediklerim var mı diye sordu ben anlattım o cevapladı bundan sonra da onunla ve Semra hanımla devam etmek istiyorum canım.
iyiyim tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik... Henüz tedaviye başlamadım tatlım aralık ayında ya da ocak adetimle başlarım... canım benim arada gel böyle
Canım transferin hayırlı olsun inşallah 10 gün sonra güzel haberlerini alırız... canım aslında 5 dk sonra tutup tutmadığı anne karnında o anda belli oluyor ama öğrenmek için 10 gün falan beklemek lazım kimse bilmiyor transfer günü 1 hafta sonra kan değerini takip ederek öğrenirsin hani 10 gün bekleyemem dersenkizlar hemsirenin dediklerine cok takildimm bilirlermiki tutup tutmadiginii :)5. gun embriyou
cnm embriyonun kalitesi iyi olduğu zaman tutma şansıda yüksek o yüzden bu şekilde söylüyolar artık takılma bebeişler seninle kısmette varsa her şekilde oılur ve hamileyimmmmmmmmm diye yazmanı dört gözle bekliyorum cnm ..... bu arada igraa problem neydi bende yarın ikinci ultrason takibine gideceğim bu günde ilk lukrinimi vurdum lukrın vurulduğuna göre bi aksılık çıkmazsa tahminene pazartesi salı opum olabilirkizlar hemsirenin dediklerine cok takildimm bilirlermiki tutup tutmadiginii :)5. gun embriyou
Canim hayirlisyla kaliteli olsunlarda..kistten dolayi az mi oluyomus onu bilmiyodum..acaba bnmdemi oyle olur yumurtalik kistimden dolayi..olsun kaliteli olsun da napalimKızlar muayeneden geldim iğnemin 4.Günü bugün.5-6 yumurta gözüküyor şu anda.düşük doz verilmesi çikolata kistleri ve yaşın ilerlemesi sebeplerinden dolayı yumurtalar geçen tedaviye göre biraz az.ama Dr sayı değil kalite önemli dedi hayırlısı bakalım.
Amanda cım hande hanım muayene etti bugün çok tatlı bir bayan.muayeneden sonra sorma istediklerim var mı diye sordu ben anlattım o cevapladı bundan sonra da onunla ve Semra hanımla devam etmek istiyorum canım.
Allah iyilik versin canım bizde iyiyiz :) aklıma düştün seni burda buldum iyi olmana sevindim. Rabbim yüzünüzü güldürsun inşallah kavuşacaksiniyiyim tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik... Henüz tedaviye başlamadım tatlım aralık ayında ya da ocak adetimle başlarım... canım benim arada gel böyle
saol cnm 10 gun beklicez bakalim hayirlisi :)Canım transferin hayırlı olsun inşallah 10 gün sonra güzel haberlerini alırız... canım aslında 5 dk sonra tutup tutmadığı anne karnında o anda belli oluyor ama öğrenmek için 10 gün falan beklemek lazım kimse bilmiyor transfer günü 1 hafta sonra kan değerini takip ederek öğrenirsin hani 10 gün bekleyemem dersen
aminn cnmm ins saolain :) pcoluyum cnm tedawin hayirli olsun ins lucrin uzun protokol tedwi oluo bende kullandim daha erken deilmi opu icincnm embriyonun kalitesi iyi olduğu zaman tutma şansıda yüksek o yüzden bu şekilde söylüyolar artık takılma bebeişler seninle kısmette varsa her şekilde oılur ve hamileyimmmmmmmmm diye yazmanı dört gözle bekliyorum cnm ..... bu arada igraa problem neydi bende yarın ikinci ultrason takibine gideceğim bu günde ilk lukrinimi vurdum lukrın vurulduğuna göre bi aksılık çıkmazsa tahminene pazartesi salı opum olabilir
Canim benim insallah bunlar tutar da gerek kalmaz. rabbim halimizi cektiklerimizi goruyor bize acisin emeklerimizi bosa cikarmasin.bizim sadece istanbulda kalma masrafi 2000tl yi geciyor tedavi ilac yeme icme derken en az 10.000 tl.maddi manevi cok zor bir surec.cok saol cnm allah razi olsun ins :) zaten bisuru masraf oldu dondurmaya bulamazdikbunlar tutsun yetrr daha istemem zatenn allah buyukk rabbim gerkesin yardimcisi olsun :)
Senden de allah razi olsun canim bu guzel dualarla birbirimize destek olarak kavusacagiz yavrumuza insallah.CANLARIM BENİM İYİKİ VARSINIZ ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN İÇİMİ RAHATLATIYOSUNUZ HEPİNİZİ SEVİYORUM HEPİNİZİN ÖYLE GÜZEL KALBİ VARKİ BEN İNANIYORUM HEPİMİZİN BEBEKLERİ OLUCAK ALLAHIM BİZLERİ YARI YOLDA BIRAKMAZ
amin canim.benimki cikolata kisti canim seninkinden farkli galiba.kotu dusunme hemen.yas da onemli tabiCanim hayirlisyla kaliteli olsunlarda..kistten dolayi az mi oluyomus onu bilmiyodum..acaba bnmdemi oyle olur yumurtalik kistimden dolayi..olsun kaliteli olsun da napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?