sende baya olmuşsun 12 haftalık allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:) inşallah bizde en yakın zamanda kavuşuruz bebeklerimize :)Allah iyilik versin canım bizde iyiyiz :) aklıma düştün seni burda buldum iyi olmana sevindim. Rabbim yüzünüzü güldürsun inşallah kavuşacaksin
Ben kullanmıştım bebeğin iyi tutunması için canım hormon bantı o:)kizlar trransferden sonra bant kullanan oldumu ne gibi yarari var
oylemii sonuc aldinmi pekiii :)Ben kullanmıştım bebeğin iyi tutunması için canım hormon bantı o:)
hayırlısıs olsun ne güzel bi yönden 2015 hepimize iyi gelir inşallah bebişlerle
dediğin gb bir kere oldu ikinci neden olmasın bence bu yolda umudumuzu hiç kaybetmeden sabırla beklemek bizi bebişlerimize kavuşturacak[
İnşAllah cnm saol
Canım eylülde tüp yapmıştım tutmadı maalesef ama benim embiryo orta kaliteli 3.gün embiryosu oldu zaten Şansım çok azdıoylemii sonuc aldinmi pekiii :)
Saol cnm inşAllah Rabbim hepimizin kucaklarını doldursuncanıııımmmmmmm sakın sakın sakın kötü şeyler düşünmek yok, Allah bir daha göstermesin arkadaşım onlar geride kaldı, yaşadın bitti, Allahın izniyle tekrarlamıcak rahat ol mutlu ol dinlen bol bol kendini şımart sen şu anda annesin (aksi iddida edilmedi henüz), 5 aralığa ne kaldı ki 1 haftacık, konuş onlarla annesi bırakmasınlar seni, dua et bol bol
hayırlı olsun tedavin canım hoşgeldin, kendinden bahset bize, yaş kaç? sorun ne? kaçıncı deneme? aralığın kaçında başlıyosun?
ahh canım ya içim sızlayarak okudum çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah bu sefer herşey yolunda gider, sen bizden daha relax olmalısın canım yaşın daha çok küçük maaşalllah, bak bana 33'üm artık
kıııızzz iqraaaaa, iyi tut yavrucukları annesi sıkı tut ellerinden, şimdi rahmine koyan Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
hoşgeldin canım, tedavin hayırlı olsun hayırla sonuçlansın inşallah, ben bir ara iyi beslenmeye spor yapmaya dikkat ediyodum ama bu aralar biraz saldım, ama 3 kilo verdim de ondan
1,5 aydır omega-3 balıkyağı, folik asit ve coq10 kullanıyorum, coQ10'i eşime de içiriyorum; kaliteli ve hızlı sperm için etkiliymiş, ben de yumurtalarımın kaliteli olması için içiyorum, tabi bu dr tavsiyesiyle değil bir arkadaşıma dru tavsiye etmiş biz de onun tavsiyesiyle başladık. şimdilik başka birşey yapmıyorum ama adetim başladığında bol incir, kabakçekirdeği ve ananans tüketmeye de başlıcam inşallah
anladm.cnm hayirlisi.olsunn sans bizede gulecek :)Canım eylülde tüp yapmıştım tutmadı maalesef ama benim embiryo orta kaliteli 3.gün embiryosu oldu zaten Şansım çok azdı
Amin inşallah kuzum :)sende baya olmuşsun 12 haftalık allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:) inşallah bizde en yakın zamanda kavuşuruz bebeklerimize :)
Canm bnde istiyorm aslnda ama herkesi tek tek takip edemiorm calisiorm ayni zamanda bana ozelden yazarsa herkes liateyi devamli guncellerim bi suru yeni kisi var fakat hicbiri listede yok bana ulasirlarsa bnde ekleyebilirimİnşallah canım ne güzel söylemişsin... Aslında transferi olan arkadaşların test tarihleri bellidir... Listeye yazılabilir değil miozlemtnc
hmm canim benim insallah ikinci kez anneligi tatmak nasip olur. bizde cuma gunu yeniden bi sperm testi yaptiricaz. bakalim gitmeden durumumuz beymis. veeee insanlik icin kucuk ama benim icin buyuk adim olan rahim filmimi insallah yarin bir aksilik cikmazsa cektiriyorum.cok korkuyorum.anesteziden.filmden. dua edin bana.
Kızlar muayeneden geldim iğnemin 4.Günü bugün.5-6 yumurta gözüküyor şu anda.düşük doz verilmesi çikolata kistleri ve yaşın ilerlemesi sebeplerinden dolayı yumurtalar geçen tedaviye göre biraz az.ama Dr sayı değil kalite önemli dedi hayırlısı bakalım.
Amanda cım hande hanım muayene etti bugün çok tatlı bir bayan.muayeneden sonra sorma istediklerim var mı diye sordu ben anlattım o cevapladı bundan sonra da onunla ve Semra hanımla devam etmek istiyorum canım.
başka kullandığın birşey varmı canım? bir de biosteron dhea yumurtalar için çok faydalıymış, onu da arkadaşım kullanıyor ama ben burda bulamadım, sen kullanıyomusun?
canım senle çok ortak noktamız var gibi, sen 15 aralıkta istanbul'da randevu almıştın dimi? yanlış hatırlamıyorsam adet dönemlerimizde benzerdi. ben 19-20 aralıkta adet olup başlıcam inşallah, ama hala bir dra kara veremedim hala kafam karışık[/QUOTE
canim dhea'yi iki doktor da onermedi. o yuzden kullanmiyorum. evet, dogru hatirliyorsun :) 15 aralik'ta randevum. 22'sinde de adet olacam insallah. ben once amerikan hast'de yaptiracaktim. ama, kararimi degistirip memorial'dan randevu aldim. ve memorial'da yaptiracam. (sisli memorial) insallah bu sayede bebisim gelir.. sen ankara'da yaptiracaktin di mi canim?
canimmm, hadi insallah yaa! bebislerin guzel annesi, guzel haberini bekliyoruuzz!! :)tesekkur ediyorun kizlarrr hepinizee allah razi.olsun hep birlikte insallahh :) transferim cok guzel gecti doktorum cok ii dedii kaliteleri cok iyi oldugu icin 14den ikisini yerlestirdiler ve dondurmak istediler ben isremedim bi okdadar parada ona gitcek :) kizlar hemsirem bilgi icin geldi ve bana dediki seni gebe sayiyoruz teste kanina bakip degerin yukselmismi die nasi heyecanlandim oldumu ne inanmak istiyorum :) bebislerine ii bak dedi
Aminnnnn insallahhhhhhh arkadasimzaman geçiyor ne kaldı şunun şurasında 2014 bitmesine inşallah isteyen dileğen herkes 2015 de bebeği ile olur
cnaimm sen de iyi ki varsin.. burada hep birbirimizi sevip birbirimiz icin dua ediyoruz.. insallah hepimiz anne olacaz en kisa zamanda..CANLARIM BENİM İYİKİ VARSINIZ ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN İÇİMİ RAHATLATIYOSUNUZ HEPİNİZİ SEVİYORUM HEPİNİZİN ÖYLE GÜZEL KALBİ VARKİ BEN İNANIYORUM HEPİMİZİN BEBEKLERİ OLUCAK ALLAHIM BİZLERİ YARI YOLDA BIRAKMAZ
oyy cok saol cnm yaa hep birlikte ins :)canimmm, hadi insallah yaa! bebislerin guzel annesi, guzel haberini bekliyoruuzz!! :)
canim bu tahlilleri, tedaviye baslamadan once istediler benden. 22 aralikta adet olacam insallah.hic anlamiyorum bunlari nie bana bole tahliller yapilmadi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?