ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Saol cnm inşAllah Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun

İnşallah canım ne güzel söylemişsin... Aslında transferi olan arkadaşların test tarihleri bellidir... Listeye yazılabilir değil mi ozlemtnc
Canm bnde istiyorm aslnda ama herkesi tek tek takip edemiorm calisiorm ayni zamanda bana ozelden yazarsa herkes liateyi devamli guncellerim bi suru yeni kisi var fakat hicbiri listede yok bana ulasirlarsa bnde ekleyebilirim

Canım ben rahim filmimi ayın 15'inde çekildim. İstanbul radyomar da inan korkulacak birşey yok normal muayene gibi...
Anestezi olayına gelince ben 8 kez türlü sebeplerden dolayı anestezi almak durumunda kaldım onunda uyumaktan pek bir farkı yok stres yapma yeter... İnşallah güzel sonuçlar alırsın...

Memnun kalmana sevindim sen ne güzel yolun yarısına geldin sayılır... Ben daha adetimi bekliyorum bir hafta var daha
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız canım...

canimmm, hadi insallah yaa! bebislerin guzel annesi, guzel haberini bekliyoruuzz!! :)

cnaimm sen de iyi ki varsin.. burada hep birbirimizi sevip birbirimiz icin dua ediyoruz.. insallah hepimiz anne olacaz en kisa zamanda..

arkadaslar ben bugun tahlil sonuclarimi aldim. LH degerim 5,7 cikti. sizce nasil? 10 olmali filan diyorlar??

hic anlamiyorum bunlari nie bana bole tahliller yapilmadi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…