ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

aminn cnmm ins saolain :) pcoluyum cnm tedawin hayirli olsun ins lucrin uzun protokol tedwi oluo bende kullandim daha erken deilmi opu icin
yok cnm ben kısa protokol geçen cuma gonal f ile baladım bugün birde lükrin mi yazmışım yanlış yazmışım canm cetrodite vurdum...

canim bu tahlilleri, tedaviye baslamadan once istediler benden. 22 aralikta adet olacam insallah.
sen ist'da mi yaptiriyorsun tedavini?
bana hic yapilmadi sorun esimi sperm az olmasydi2. tedawimde pcolusun dedi drum.. yok cnm bursadayim ben

canim bir de akupunktura gidiyorum. burada cok yaygin. sen de bir bak istersen..
Evet canım Ankara'da yaptırcam ben, hala bir yerde karar veremedim, daha doğrusu seçtiğim dr hastane değiştirmiş ama geçtiği hastane yeni açılmış, ben de güvenenedim.
Akupunturdan haberim yok günesatescim ne için gerekli, burda nasıl gidiliyor?

Canım tekrar görüştünmü Tolga Ecemiş'le, şindi yeni hastanesine mi gidiyorsun?

Birlikte nice mutlu yıllar yaşayın inşallah, doğum günü kutlu olsun eşinin canım,
Özlemcim sen İstanbul'da mı yaptırıyodun?

Birlikte nice mutlu yıllar yaşayın inşallah, doğum günü kutlu olsun eşinin canım,
Özlemcim sen İstanbul'da mı yaptırıyodun?
Guzel dileklerin icin cookk tesekkur edrim vanm bnm ins yalniz gecirecegimz son dogum gunu olur evet istnbldym cnm istanbul tup bebek merkezine gidiorm son dk degsikligiyle buraya karar verdim

cokk saol cnm :) birlikte yaslanin bebislernzle birlikte ins :)

Sagol canim insallah hepimizin basinaaa ins artik annelik hevesiyle ozel gunlerde gume gider esim onu diyo dun heralde son dogm gnm kucaginda bebekle hazirlik yapamazsn dio allahim dedim olsunda ben hepsine yeterim ins...
ayy ins cnm.yaa kiyamam bizimde yuzumuz gulecek kucagimizda bebek uykusuz gozler sac bas daginik olcaz insallah

Bizde seni ozledik canim birlikte nce guzel senelere coluklu cocuklu insAllahhhhh

Memnun kalmana sevindim sen ne güzel yolun yarısına geldin sayılır... Ben daha adetimi bekliyorum bir hafta var daha
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız canım...
O bir hafta cabuk gecer canim senin haberlerini de alicaz insallah dr haftaya cuma gibi olur dedi yumurta toplama islemini tahminen.
yok cnm ben kısa protokol geçen cuma gonal f ile baladım bugün birde lükrin mi yazmışım yanlış yazmışım canm cetrodite vurdum...
Canim senle hemen hemen ayni gidiyoruz galiba ben de gonalf ve cetrotide kullaniyorum pazartesi gonalf e ,cetrotide e bugun basladim adetin 6. Gunundeyim sen ne zaman cetrotide e basladin sizde sorun ne nerede tedavi oluyorsun?
Canim rabbim seneye dogum gunlerinizi bebislerinizle kutlamayi nasip etsin saglik ve huzurla yaslanin insallah

kizlar bugun ilk.gunum biliyosunuz hep sirt ustumu yatcam bebn ya saga sola yatabilirmiyimki

selam kizlar. bugun memorialin istedigi tum kan testlerini yaptirdim.sukur tertwmiz cikti veeeeee sonunda rahim filmimi de anestezili cektirdim . Allaha sukurler olsun onda da sorun cikmadi cok sukur :))) hic bise hissetmedim ve uyanmam cok kisa surdu :) agrim da yok gayet iyiyim. size de haber verem dedim :)

cok sewindim cnm hadi hayirlisi olsun ins :)

kizlar bugun ilk.gunum biliyosunuz hep sirt ustumu yatcam bebn ya saga sola yatabilirmiyimki

canim benim tum sayfalari tek tek okudum. hayirli ugurlu olsunnnn massallahhh aldin ikizleri. :) oy halide teyzeleri yesin onlari :) hadi annesi iyi bak kuzucuklara... tatlim insallah son tedavin olur ve yavrularini sag salim kucagina alip büyütürsunnnn

oyyyy cok.saol teyzeleriiii allah razinolsunn :) elimizden geleninyaptik gerisini rabbim bilir O ol derse oluveriri rabbim bizide goruyodur emeklerimz bosa gitmesin hep birlikte guzel sonuclar ins :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…