- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
- 108
yok cnm ben kısa protokol geçen cuma gonal f ile baladım bugün birde lükrin mi yazmışım yanlış yazmışım canm cetrodite vurdum...aminn cnmm ins saolain :) pcoluyum cnm tedawin hayirli olsun ins lucrin uzun protokol tedwi oluo bende kullandim daha erken deilmi opu icin
bana hic yapilmadi sorun esimi sperm az olmasydi2. tedawimde pcolusun dedi drum.. yok cnm bursadayim bencanim bu tahlilleri, tedaviye baslamadan once istediler benden. 22 aralikta adet olacam insallah.
sen ist'da mi yaptiriyorsun tedavini?
hii dogru ozaman hadi sonunda sewin ins :)yok cnm ben kısa protokol geçen cuma gonal f ile baladım bugün birde lükrin mi yazmışım yanlış yazmışım canm cetrodite vurdum...
Evet canım Ankara'da yaptırcam ben, hala bir yerde karar veremedim, daha doğrusu seçtiğim dr hastane değiştirmiş ama geçtiği hastane yeni açılmış, ben de güvenenedim.canim bir de akupunktura gidiyorum. burada cok yaygin. sen de bir bak istersen..
Canım tekrar görüştünmü Tolga Ecemiş'le, şindi yeni hastanesine mi gidiyorsun?cnm embriyonun kalitesi iyi olduğu zaman tutma şansıda yüksek o yüzden bu şekilde söylüyolar artık takılma bebeişler seninle kısmette varsa her şekilde oılur ve hamileyimmmmmmmmm diye yazmanı dört gözle bekliyorum cnm ..... bu arada igraa problem neydi bende yarın ikinci ultrason takibine gideceğim bu günde ilk lukrinimi vurdum lukrın vurulduğuna göre bi aksılık çıkmazsa tahminene pazartesi salı opum olabilir
Birlikte nice mutlu yıllar yaşayın inşallah, doğum günü kutlu olsun eşinin canım,Kizlarrrr selamlarrr dun esimin dogum gunuydu hazirlik falan filan derken bi turlu giremedim ve farkettim ki sizleri ozlemisim naparsiniz bakalim test tarihi bekleyen arkadaslaradaiqqraa_ O Ozlemm8282 simdidn hyrlisi olsun bebekleriniz smsiki tutunsunlar annelerine
Guzel dileklerin icin cookk tesekkur edrim vanm bnm ins yalniz gecirecegimz son dogum gunu olur evet istnbldym cnm istanbul tup bebek merkezine gidiorm son dk degsikligiyle buraya karar verdimBirlikte nice mutlu yıllar yaşayın inşallah, doğum günü kutlu olsun eşinin canım,
Özlemcim sen İstanbul'da mı yaptırıyodun?
cokk saol cnm :) birlikte yaslanin bebislernzle birlikte ins :)Kizlarrrr selamlarrr dun esimin dogum gunuydu hazirlik falan filan derken bi turlu giremedim ve farkettim ki sizleri ozlemisim naparsiniz bakalim test tarihi bekleyen arkadaslaradaiqqraa_ O Ozlemm8282 simdidn hyrlisi olsun bebekleriniz smsiki tutunsunlar annelerine
Sagol canim insallah hepimizin basinaaa ins artik annelik hevesiyle ozel gunlerde gume gider esim onu diyo dun heralde son dogm gnm kucaginda bebekle hazirlik yapamazsn dio allahim dedim olsunda ben hepsine yeterim ins...cokk saol cnm :) birlikte yaslanin bebislernzle birlikte ins :)
ayy ins cnm.yaa kiyamam bizimde yuzumuz gulecek kucagimizda bebek uykusuz gozler sac bas daginik olcaz insallahSagol canim insallah hepimizin basinaaa ins artik annelik hevesiyle ozel gunlerde gume gider esim onu diyo dun heralde son dogm gnm kucaginda bebekle hazirlik yapamazsn dio allahim dedim olsunda ben hepsine yeterim ins...
Ayy insallah insallah hadi bakalim once senin guzel haberlirini alalimda hersey sirylaayy ins cnm.yaa kiyamam bizimde yuzumuz gulecek kucagimizda bebek uykusuz gozler sac bas daginik olcaz insallah
Bizde seni ozledik canimKizlarrrr selamlarrr dun esimin dogum gunuydu hazirlik falan filan derken bi turlu giremedim ve farkettim ki sizleri ozlemisim naparsiniz bakalim test tarihi bekleyen arkadaslaradaiqqraa_ O Ozlemm8282 simdidn hyrlisi olsun bebekleriniz smsiki tutunsunlar annelerine
ins tatlim ins :)Ayy insallah insallah hadi bakalim once senin guzel haberlirini alalimda hersey siryla
O bir hafta cabuk gecer canim senin haberlerini de alicaz insallah dr haftaya cuma gibi olur dedi yumurta toplama islemini tahminen.Memnun kalmana sevindim sen ne güzel yolun yarısına geldin sayılır... Ben daha adetimi bekliyorum bir hafta var daha
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız canım...
Canim senle hemen hemen ayni gidiyoruz galiba ben de gonalf ve cetrotide kullaniyorum pazartesi gonalf e ,cetrotide e bugun basladim adetin 6. Gunundeyim sen ne zaman cetrotide e basladin sizde sorun ne nerede tedavi oluyorsun?yok cnm ben kısa protokol geçen cuma gonal f ile baladım bugün birde lükrin mi yazmışım yanlış yazmışım canm cetrodite vurdum...
Canim rabbim seneye dogum gunlerinizi bebislerinizle kutlamayi nasip etsin saglik ve huzurla yaslanin insallahKizlarrrr selamlarrr dun esimin dogum gunuydu hazirlik falan filan derken bi turlu giremedim ve farkettim ki sizleri ozlemisim naparsiniz bakalim test tarihi bekleyen arkadaslaradaiqqraa_ O Ozlemm8282 simdidn hyrlisi olsun bebekleriniz smsiki tutunsunlar annelerine
cok sewindim cnm hadi hayirlisi olsun ins :)selam kizlar. bugun memorialin istedigi tum kan testlerini yaptirdim.sukur tertwmiz cikti veeeeee sonunda rahim filmimi de anestezili cektirdim . Allaha sukurler olsun onda da sorun cikmadi cok sukur :))) hic bise hissetmedim ve uyanmam cok kisa surdu :) agrim da yok gayet iyiyim. size de haber verem dedim :)
kizlar bugun ilk.gunum biliyosunuz hep sirt ustumu yatcam bebn ya saga sola yatabilirmiyimki
oyyyy cok.saol teyzeleriiii allah razinolsunn :) elimizden geleninyaptik gerisini rabbim bilir O ol derse oluveriri rabbim bizide goruyodur emeklerimz bosa gitmesin hep birlikte guzel sonuclar ins :)canim benim tum sayfalari tek tek okudum. hayirli ugurlu olsunnnn massallahhh aldin ikizleri. :) oy halide teyzeleri yesin onlari :) hadi annesi iyi bak kuzucuklara... tatlim insallah son tedavin olur ve yavrularini sag salim kucagina alip büyütürsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?