oyyyy cok.saol teyzeleriiii allah razinolsunn :) elimizden geleninyaptik gerisini rabbim bilir O ol derse oluveriri rabbim bizide goruyodur emeklerimz bosa gitmesin hep birlikte guzel sonuclar ins :)
aynen cnm cok zor Allah buyuk :)kesinlikle valla bugun yasadigim korkuyu duygulari Rabbim biliyor mukafatini da Mevlam verir insallahhh
aynen cnm cok zor Allah buyuk :)
zorlugu sadece sikisik girmen cnm heleki karnina bastirip usgdn bakiolar patlican gibi 5 dk surdu sonra odama aldilar 5 10 dk sonrada wc girdim yarim ssat daha dinlanip ewe geldim :) hemsirem bilgi icin geldiginde bana seni gebe olarak kabul.ediyoruz test gunu kandaki artisa bakcaz dedi nasil ya dedim guldu benle esim.zatenn sewincten ne diyecgmzi sasirdik sonrasi iste bol sebze meyve ye meyveni iyice yika tatli cok yeme falan bebisletine ii bak dedi anlayamadim bende tam umutlandirdi biziamenna tatlimm.. ee anlat bakalim zor oldumu transfer.. hemsire sana tam olarak ne dedi ben tam anlayamadimm.. o yazdiklarini da okudum ama heyecanla tum sayfalari okuyunca tam anlayamadimmm seker
Canim napiosun bittimi tadilatinBizde seni ozledik canimbirlikte nce guzel senelere coluklu cocuklu insAllahhhhh
Valla vnm bnde sirt ustu uyuyamam ki hicte bilgim yok bu konudakizlar bugun ilk.gunum biliyosunuz hep sirt ustumu yatcam bebn ya saga sola yatabilirmiyimki
bilmiyorum bende bisi olmaz heralde :)Valla vnm bnde sirt ustu uyuyamam ki hicte bilgim yok bu konuda
Olmaz heralde cnm cnku doktorlar kndinize hasta muamelesi yapmayin zorlamayin yormayin ani hareketlerdn kacinin dio ama bu uyuma pozisyoonu hakknda hic bisi duymadmbilmiyorum bende bisi olmaz heralde :)
Sonunda çektirdin demek hadi gözün aydın canım... İnşallah sıra bebişe geldiselam kizlar. bugun memorialin istedigi tum kan testlerini yaptirdim.sukur tertwmiz cikti veeeeee sonunda rahim filmimi de anestezili cektirdim . Allaha sukurler olsun onda da sorun cikmadi cok sukur :))) hic bise hissetmedim ve uyanmam cok kisa surdu :) agrim da yok gayet iyiyim. size de haber verem dedim :)
Allaha emanetiz cnm :)Olmaz heralde cnm cnku doktorlar kndinize hasta muamelesi yapmayin zorlamayin yormayin ani hareketlerdn kacinin dio ama bu uyuma pozisyoonu hakknda hic bisi duymadm
cnm ben cetrodite bu gün başladım sorunumuz genetik oluşan embriyolara pgt yapılacak sağlılklı embriyo bulunursa transfer olacak rabbim inşallah kısmet eder tolga ecemişe gidiyorum bn sizdeki prıblem neO bir hafta cabuk gecer canim senin haberlerini de alicaz insallah dr haftaya cuma gibi olur dedi yumurta toplama islemini tahminen.
Canim senle hemen hemen ayni gidiyoruz galiba ben de gonalf ve cetrotide kullaniyorum pazartesi gonalf e ,cetrotide e bugun basladim adetin 6. Gunundeyim sen ne zaman cetrotide e basladin sizde sorun ne nerede tedavi oluyorsun?
Canim rabbim seneye dogum gunlerinizi bebislerinizle kutlamayi nasip etsin saglik ve huzurla yaslanin insallah
Sonunda çektirdin demek hadi gözün aydın canım... İnşallah sıra bebişe geldi
zorlugu sadece sikisik girmen cnm heleki karnina bastirip usgdn bakiolar patlican gibi 5 dk surdu sonra odama aldilar 5 10 dk sonrada wc girdim yarim ssat daha dinlanip ewe geldim :) hemsirem bilgi icin geldiginde bana seni gebe olarak kabul.ediyoruz test gunu kandaki artisa bakcaz dedi nasil ya dedim guldu benle esim.zatenn sewincten ne diyecgmzi sasirdik sonrasi iste bol sebze meyve ye meyveni iyice yika tatli cok yeme falan bebisletine ii bak dedi anlayamadim bende tam umutlandirdi bizi
Canım kasma kendini nasıl rahat ediyorsan sadece yüzükoyun yatma,yeterki oturma ve yatma pozisyonundan dolayı belin bacakların ağrımasın tutulmasın yani kan dolaşımı için sık sık yön değiştir tatlım sadece hamileyken sola yatıyorsun o da bebişin kalpatışları için.kizlar bugun ilk.gunum biliyosunuz hep sirt ustumu yatcam bebn ya saga sola yatabilirmiyimki
Halidecim gözün Aydın canım hepsi tertemiz acırız olmuş inşallah eşininki de temiz çıkar ve hayırlısıyla başlarsınız canım az kaldı bak.selam kizlar. bugun memorialin istedigi tum kan testlerini yaptirdim.sukur tertwmiz cikti veeeeee sonunda rahim filmimi de anestezili cektirdim . Allaha sukurler olsun onda da sorun cikmadi cok sukur :))) hic bise hissetmedim ve uyanmam cok kisa surdu :) agrim da yok gayet iyiyim. size de haber verem dedim :)
Hımm cetrotide e aynı gün başlamışız canım.benim bir arkadaşım Pgt ile hamile kaldı kavuştu bebeğine.inşallah sen de alırsın kucağına canım,Ankara'da yapıyorsun yani öyle mi.ben de istanbul memorial deyim.bizdeki sorunlar çikolata kistleri sperm sayı ve morfoloji canım.biz de de kaliteli embriyo elde etmek zor.6 denemede ilk kez 1. Kalite oldu ilk kez 4. Güne gittik ve kızım oldu çok şükür.inşallah bu kez de olur Rabbim bu tedavilerimizde hayırlı sağlıklı evlatlar İhsan eylesin.sonraki muayenem yarın seninki ne zaman canım?cnm ben cetrodite bu gün başladım sorunumuz genetik oluşan embriyolara pgt yapılacak sağlılklı embriyo bulunursa transfer olacak rabbim inşallah kısmet eder tolga ecemişe gidiyorum bn sizdeki prıblem ne
Masallah canimm hadi hayirlisi olsun cektrdin rahatladinselam kizlar. bugun memorialin istedigi tum kan testlerini yaptirdim.sukur tertwmiz cikti veeeeee sonunda rahim filmimi de anestezili cektirdim . Allaha sukurler olsun onda da sorun cikmadi cok sukur :))) hic bise hissetmedim ve uyanmam cok kisa surdu :) agrim da yok gayet iyiyim. size de haber verem dedim :)
İim kuzum bitmekle bitmemek arasinda tadilatimiz:) su anda ara werdk dyelim canim..hayirlisyla bebegimiz gelse gerisini hallderz Allah in izniyle ins..sen de yogunsun galiba bu ara canimCanim napiosun bittimi tadilatin
Gunaydinn canimmm hepinize hayirli cumalar..Allah kalbimizdekini muradimizi biliyo hepimizin duasini kabul etsin ins hayirli saglikli sihhatli guzel ahlakli ewlatlar nasip etsin bizlere bizim gibi isteyen herkese..Günaydın Kızlar,hadi bugün de güzel haberler alalım tedaviye başlayanlar tedavisi güzel gidenler hamilelik belirtileri.... Rabbim yüzümüzü güldürsün korktularımızdan emin kılsın inşallah.
Bir şey sorucam, ben iki yıldır tüp bebek yapmadım ya transferden sonra bebişin tutunması için iğne veriyorlar ya progesterondu galiba,tutunması için her gün kalçadan vurduruyorsun onu hala veriyorlar mı acaba teknoloji gelişti de yerine daha basit bişey buldular mı nasip olur da transfer olursa merak ediyorum ağrılı bir iğne.
O bir hafta cabuk gecer canim senin haberlerini de alicaz insallah dr haftaya cuma gibi olur dedi yumurta toplama islemini tahminen.
Canim senle hemen hemen ayni gidiyoruz galiba ben de gonalf ve cetrotide kullaniyorum pazartesi gonalf e ,cetrotide e bugun basladim adetin 6. Gunundeyim sen ne zaman cetrotide e basladin sizde sorun ne nerede tedavi oluyorsun?
Canim rabbim seneye dogum gunlerinizi bebislerinizle kutlamayi nasip etsin saglik ve huzurla yaslanin insallah
selam kizlar. bugun memorialin istedigi tum kan testlerini yaptirdim.sukur tertwmiz cikti veeeeee sonunda rahim filmimi de anestezili cektirdim . Allaha sukurler olsun onda da sorun cikmadi cok sukur :))) hic bise hissetmedim ve uyanmam cok kisa surdu :) agrim da yok gayet iyiyim. size de haber verem dedim :)
demetcim sen tekrar Tolga Beyle görüştünmü? senin işlemleri HRS'de mi yapacak?yok cnm ben kısa protokol geçen cuma gonal f ile baladım bugün birde lükrin mi yazmışım yanlış yazmışım canm cetrodite vurdum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?