ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

oyyyy cok.saol teyzeleriiii allah razinolsunn :) elimizden geleninyaptik gerisini rabbim bilir O ol derse oluveriri rabbim bizide goruyodur emeklerimz bosa gitmesin hep birlikte guzel sonuclar ins :)

kesinlikle valla bugun yasadigim korkuyu duygulari Rabbim biliyor mukafatini da Mevlam verir insallahhh

aynen cnm cok zor Allah buyuk :)

amenna tatlimm.. ee anlat bakalim zor oldumu transfer.. hemsire sana tam olarak ne dedi ben tam anlayamadimm.. o yazdiklarini da okudum ama heyecanla tum sayfalari okuyunca tam anlayamadimmm seker

amenna tatlimm.. ee anlat bakalim zor oldumu transfer.. hemsire sana tam olarak ne dedi ben tam anlayamadimm.. o yazdiklarini da okudum ama heyecanla tum sayfalari okuyunca tam anlayamadimmm seker
zorlugu sadece sikisik girmen cnm heleki karnina bastirip usgdn bakiolar patlican gibi 5 dk surdu sonra odama aldilar 5 10 dk sonrada wc girdim yarim ssat daha dinlanip ewe geldim :) hemsirem bilgi icin geldiginde bana seni gebe olarak kabul.ediyoruz test gunu kandaki artisa bakcaz dedi nasil ya dedim guldu benle esim.zatenn sewincten ne diyecgmzi sasirdik sonrasi iste bol sebze meyve ye meyveni iyice yika tatli cok yeme falan bebisletine ii bak dedi anlayamadim bende tam umutlandirdi bizi

Sonunda çektirdin demek hadi gözün aydın canım... İnşallah sıra bebişe geldi

cnm ben cetrodite bu gün başladım sorunumuz genetik oluşan embriyolara pgt yapılacak sağlılklı embriyo bulunursa transfer olacak rabbim inşallah kısmet eder tolga ecemişe gidiyorum bn sizdeki prıblem ne

Sonunda çektirdin demek hadi gözün aydın canım... İnşallah sıra bebişe geldi

he bacim sonunda cektirdimm. bugun de esim test verecek. sonucunu mutlaka yazicam insallah bi sorun olmazsa.kan testi de vermisti esum dun.yine bugun alicaz sonuclari.. artik tup bebege bi adim daha yakinimmm insallah isteyip dileyen herkese mevlam saglikli ahlakli hayirli evlatlar verir icinde de bize tabiki :):):):)

ohh cok iyi yqpmis. zaten umutsuz karamsariz. umut vermekle cok iyi yalmis annecikkk :) kiz sen hamissin insallahhh bak bi kac gun sonra oleyyy Allaha Şükür hamileyim diye basbas bagiracan sonra ayagini suruyecen pesinden biz gelecez teker teker :):):)

kizlar bugun ilk.gunum biliyosunuz hep sirt ustumu yatcam bebn ya saga sola yatabilirmiyimki
Canım kasma kendini nasıl rahat ediyorsan sadece yüzükoyun yatma,yeterki oturma ve yatma pozisyonundan dolayı belin bacakların ağrımasın tutulmasın yani kan dolaşımı için sık sık yön değiştir tatlım sadece hamileyken sola yatıyorsun o da bebişin kalpatışları için.
Halidecim gözün Aydın canım hepsi tertemiz acırız olmuş inşallah eşininki de temiz çıkar ve hayırlısıyla başlarsınız canım az kaldı bak.
cnm ben cetrodite bu gün başladım sorunumuz genetik oluşan embriyolara pgt yapılacak sağlılklı embriyo bulunursa transfer olacak rabbim inşallah kısmet eder tolga ecemişe gidiyorum bn sizdeki prıblem ne
Hımm cetrotide e aynı gün başlamışız canım.benim bir arkadaşım Pgt ile hamile kaldı kavuştu bebeğine.inşallah sen de alırsın kucağına canım,Ankara'da yapıyorsun yani öyle mi.ben de istanbul memorial deyim.bizdeki sorunlar çikolata kistleri sperm sayı ve morfoloji canım.biz de de kaliteli embriyo elde etmek zor.6 denemede ilk kez 1. Kalite oldu ilk kez 4. Güne gittik ve kızım oldu çok şükür.inşallah bu kez de olur Rabbim bu tedavilerimizde hayırlı sağlıklı evlatlar İhsan eylesin.sonraki muayenem yarın seninki ne zaman canım?

Günaydın Kızlar,hadi bugün de güzel haberler alalım tedaviye başlayanlar tedavisi güzel gidenler hamilelik belirtileri.... Rabbim yüzümüzü güldürsün korktularımızdan emin kılsın inşallah.
Bir şey sorucam, ben iki yıldır tüp bebek yapmadım ya transferden sonra bebişin tutunması için iğne veriyorlar ya progesterondu galiba,tutunması için her gün kalçadan vurduruyorsun onu hala veriyorlar mı acaba teknoloji gelişti de yerine daha basit bişey buldular mı nasip olur da transfer olursa merak ediyorum ağrılı bir iğne.

Masallah canimm hadi hayirlisi olsun cektrdin rahatladin ins gebeliginde sorunsuz gecer boyle :)

Gunaydinn canimmm hepinize hayirli cumalar..Allah kalbimizdekini muradimizi biliyo hepimizin duasini kabul etsin ins hayirli saglikli sihhatli guzel ahlakli ewlatlar nasip etsin bizlere bizim gibi isteyen herkese..

Cuma günü senin yumurta toplama işlemin benim de adet günüm olur inşallah, peşinden geliyorum arkadaşım...
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız...

Aferin sanaaaaa... Sonunda başardın... Şimdi sende benim gibi adet gününü mü bekleyeceksin... Uzun protokol mu olacak senin tedavi kısa protokol mü?
İnşallah eşinin tahlilleri de iyi çıkar ve sorunsuz bir şekilde başlarsınız tedaviye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…