Sanada hayirli cumalar, Allah isini rast getirsin canim rabbim dualarimizi kabul eysin insallahherkese günaydın canım arkadaşlarım, mübarek cuma günü dualarımız kabul olsun, kucaklarımız bebekle dolsun inşallah.
ben hala dr-merkez karar verme aşamasındayım
Aynen canm yilbasi gelio taksim hareketlenio isler yogun kismetse tedavm baslasin evde olucam rahat rahat dinlenorim insallahGunaydinn canimmm hepinize hayirli cumalar..Allah kalbimizdekini muradimizi biliyo hepimizin duasini kabul etsin ins hayirli saglikli sihhatli guzel ahlakli ewlatlar nasip etsin bizlere bizim gibi isteyen herkese..
cnm.cok.saol cvbn icin :) bu 3. denemem dier ikisinde igne yada tutunsun die ozel bisi verilmedi ama bunda bant verdiler tutunmaya yardimci olsun diyeymis diz ustunden bacaklarma yapistrdm her ikisine ins faydasi olurGünaydın Kızlar,hadi bugün de güzel haberler alalım tedaviye başlayanlar tedavisi güzel gidenler hamilelik belirtileri.... Rabbim yüzümüzü güldürsün korktularımızdan emin kılsın inşallah.
Bir şey sorucam, ben iki yıldır tüp bebek yapmadım ya transferden sonra bebişin tutunması için iğne veriyorlar ya progesterondu galiba,tutunması için her gün kalçadan vurduruyorsun onu hala veriyorlar mı acaba teknoloji gelişti de yerine daha basit bişey buldular mı nasip olur da transfer olursa merak ediyorum ağrılı bir iğne.
hayirli cumalar cnmm rabbim bu mubarek gunun hurmetinee kucagimizi bos birakmasun ins :)Gunaydinnn kizlarr hayirli cumalariniz olsun insallahhh...
merkez zeynep kamil hast.Eki Görüntüle 1316357 Selam kizzllaaarrr ARALIK ayni beklerken birbirimize hem destek hemde umut olalim bollolmasi dilegiyle.....
Canlarimmm tablomuzun guncel kalmasi icin lutfen beni ozelden uyarin tedavI sirasinda hassas bir donemden gecmemiz sebebiyle moralimizi yuksek tutup konumuza buna dikkat ederek devam edelim...
mrb bnde zeynep kamilde yapturuyorum hangi aşamadasıncanım benide eklermisin listeye yaş 30 1.deneme ...bi aksilik olmazsa aralık ta yapılacak inşallah..
TEST TARİHİM 5 ARALIK ZAMAN GEÇMİYO KIZLAR BU ARADA KARNIM AGRIYO ARA ARA ÖZELLİKLEDE SABAHLARI YATAKTAN KALDIRIYO SONRA GECİYO TEKRAR BAŞLIYO BU KARIN AGRISINI YASAYAN VARMI ARANIZDA TRANSFERDEN SONRA İYİ DÜŞÜNMEYE ÇALIŞORUM TAKMİMDİYORUM AMA KARIN AGRISI GİRDİĞİ ZAMAN TEKRAR AKLIMA GELİYO KORKUYORUM ÇÜNKÜ BU KARIN AGRISI YÜZÜNDEN 3 KERE GEBELİMDEN OLDUM İKİSİ ŞİDDETLİ KANAMAYLA DÜŞTÜ NORMAL YOLLA OLMUŞTU ÜÇÜNCÜSÜ DIŞ GEBELİK
Kizlar insl hamileyim diye yazarsiniz buraya....tesekkur ediyorun kizlarrr hepinizee allah razi.olsun hep birlikte insallahh :) transferim cok guzel gecti doktorum cok ii dedii kaliteleri cok iyi oldugu icin 14den ikisini yerlestirdiler ve dondurmak istediler ben isremedim bi okdadar parada ona gitcek :) kizlar hemsirem bilgi icin geldi ve bana dediki seni gebe sayiyoruz teste kanina bakip degerin yukselmismi die nasi heyecanlandim oldumu ne inanmak istiyorum :) bebislerine ii bak dedi
bu mubarek gun hurmetinee hep birlikte insallah :)Kizlar insl hamileyim diye yazarsiniz buraya....
Hadi bakalim Allah yardmcnz olsn canim bol kazanclar hayirli ewlatlar versin insAynen canm yilbasi gelio taksim hareketlenio isler yogun kismetse tedavm baslasin evde olucam rahat rahat dinlenorim insallah
Cuma günü senin yumurta toplama işlemin benim de adet günüm olur inşallah, peşinden geliyorum arkadaşım...
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız...
Aferin sanaaaaa... Sonunda başardın... Şimdi sende benim gibi adet gününü mü bekleyeceksin... Uzun protokol mu olacak senin tedavi kısa protokol mü?
İnşallah eşinin tahlilleri de iyi çıkar ve sorunsuz bir şekilde başlarsınız tedaviye...
canımcım bitanemcim tutarmı ne demek hemde kaç tane tutar sen merak etme, zaten tüp bebek iyi kalitede bir tane sperm bile yeterli, hadi gözün aydıınnnnnnnnnnnnheeeyyyyy kalkin hele beni dinleyin kizlaaaaarrrr canlar cigerler borekler corekler :):):):)
esimin sperm testini aldik. sonuclar soyle.
en sonki testte 60-75milyon milyon sayi. %9ileri hizli. %11 morfolojiydi.
bugun aldigimiz sonuclari yaziyorum. sayi 60 milyon.
ileri hizli %30.
yavas hizli %25
morfoloji %3.
ne dersiniz bu sonuclarla tup bebis thtar de miji :))
ben ileri hizliyi gorunce acayip mutlu oldummmm... kizlar siz ne diyorsunuz . @jonguil um cicegim sen ne dersin sonuclara. hepinizden yorum bekliyorum.. vok heyecanliyimmmm :) :) :) :)
halide ocağı bekleme, gel hep beraber başlayalım aralıkta yaawwwwcanimmmm guzel anne :) cok sukur esimin kan testleri iyi cikti. hicbir sorun yok. sperm sonuclarini da ustte yazdim yorumlarini kesinlikle bekliyorummmm tatlimmmm :):):)
ben ocakta gidip hemen baslicam tedaviye ve bu sanirim kisa oluyo :) cok heyecanli ve mutluyum icim icime sigmiyoooo :):):):):):)
canımcım bitanemcim tutarmı denemek hemde kaç tane tutar sen merak etme, zaten tüp bebek iyi kalitede bir tane sperm bile yeterli, hadi gözün aydıınnnnnnnnnnnn
sen bu işi olmuş biiiiiiiillllllllll
beni dinle ablana güven
ne zaman başlıyosun kısmetse?
heeeyyyyy kalkin hele beni dinleyin kizlaaaaarrrr canlar cigerler borekler corekler :):):):)
esimin sperm testini aldik. sonuclar soyle.
en sonki testte 60-75milyon milyon sayi. %9ileri hizli. %11 morfolojiydi.
bugun aldigimiz sonuclari yaziyorum. sayi 60 milyon.
ileri hizli %30.
yavas hizli %25
morfoloji %3.
ne dersiniz bu sonuclarla tup bebis thtar de miji :))
ben ileri hizliyi gorunce acayip mutlu oldummmm... kizlar siz ne diyorsunuz . @jonguil um cicegim sen ne dersin sonuclara. hepinizden yorum bekliyorum.. vok heyecanliyimmmm :) :) :) :)
Canım değerlerin hepsi normal görünüyor bana göre... İnşallah sorunsuz ve mutlu sonla biten güzel bir hikayen olur...
Bizim Değerler
İleri Hızlı %4
Yavaş Hızlı %14
Morfolaji %0 buna rahmen doktor umutsuz vaka değilsiniz dedi... Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin... Cümlemize
bilmemmi bilmemmi, heyecanla beklemek ne zor, ben nihayet eylülde eşimi ikna ettim ikinci denemeye, tamam dedi, izin alabileceği tarihleri yokladı falan, christmas tatiliyle birleştirip aralıkta olabilir dedi, ama eylülden beri zaman nasıl geçti sen bi de bana sor, içim içime sığmadı yerimde duramadım valla.ayyyyyy canımmm benım ağzın bal börek yesın. çifter çifter bebeklerini kucağına al insallahhhhh :) kız bi bilsen ıstanbula yakın bi ilde olsam bi ay daha kesınlikle beklemem. hemen baslarım tedaviye ama malum rizeden gelcem ya ocağı beklemek zorundayım ama nasıl mutluyum anlatamam yaaa resmen ayaklarım havada yere basamıyom :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?