ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

herkese günaydın canım arkadaşlarım, mübarek cuma günü dualarımız kabul olsun, kucaklarımız bebekle dolsun inşallah.
ben hala dr-merkez karar verme aşamasındayım
Sanada hayirli cumalar, Allah isini rast getirsin canim rabbim dualarimizi kabul eysin insallah

Gunaydinn canimmm hepinize hayirli cumalar..Allah kalbimizdekini muradimizi biliyo hepimizin duasini kabul etsin ins hayirli saglikli sihhatli guzel ahlakli ewlatlar nasip etsin bizlere bizim gibi isteyen herkese..
Aynen canm yilbasi gelio taksim hareketlenio isler yogun kismetse tedavm baslasin evde olucam rahat rahat dinlenorim insallah

cnm.cok.saol cvbn icin :) bu 3. denemem dier ikisinde igne yada tutunsun die ozel bisi verilmedi ama bunda bant verdiler tutunmaya yardimci olsun diyeymis diz ustunden bacaklarma yapistrdm her ikisine ins faydasi olur

merkez zeynep kamil hast.

Kizlar insl hamileyim diye yazarsiniz buraya....

heeeyyyyy kalkin hele beni dinleyin kizlaaaaarrrr canlar cigerler borekler corekler :):):):)
esimin sperm testini aldik. sonuclar soyle.
en sonki testte 60-75milyon milyon sayi. %9ileri hizli. %11 morfolojiydi.

bugun aldigimiz sonuclari yaziyorum. sayi 60 milyon.
ileri hizli %30.
yavas hizli %25
morfoloji %3.

ne dersiniz bu sonuclarla tup bebis thtar de miji :))
ben ileri hizliyi gorunce acayip mutlu oldummmm... kizlar siz ne diyorsunuz . @jonguil um cicegim sen ne dersin sonuclara. hepinizden yorum bekliyorum.. vok heyecanliyimmmm :) :) :) :)

canimmmm guzel anne :) cok sukur esimin kan testleri iyi cikti. hicbir sorun yok. sperm sonuclarini da ustte yazdim yorumlarini kesinlikle bekliyorummmm tatlimmmm :):):)
ben ocakta gidip hemen baslicam tedaviye ve bu sanirim kisa oluyo :) cok heyecanli ve mutluyum icim icime sigmiyoooo :):):):):):)

canımcım bitanemcim tutarmı ne demek hemde kaç tane tutar sen merak etme, zaten tüp bebek iyi kalitede bir tane sperm bile yeterli, hadi gözün aydıınnnnnnnnnnnn
sen bu işi olmuş biiiiiiiillllllllll
beni dinle ablana güven
ne zaman başlıyosun kısmetse?

Son düzenleme:
halide ocağı bekleme, gel hep beraber başlayalım aralıkta yaawwww

ayyyyyy canımmm benım ağzın bal börek yesın. çifter çifter bebeklerini kucağına al insallahhhhh :) kız bi bilsen ıstanbula yakın bi ilde olsam bi ay daha kesınlikle beklemem. hemen baslarım tedaviye ama malum rizeden gelcem ya ocağı beklemek zorundayım ama nasıl mutluyum anlatamam yaaa resmen ayaklarım havada yere basamıyom :)))

Canım değerlerin hepsi normal görünüyor bana göre... İnşallah sorunsuz ve mutlu sonla biten güzel bir hikayen olur...

Bizim Değerler
İleri Hızlı %4
Yavaş Hızlı %14
Morfolaji %0 buna rahmen doktor umutsuz vaka değilsiniz dedi... Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin... Cümlemize

ya sisli baslıgında da yazdım sana o kadar heyecanlandım kıııı :) esim emodex kullanıyor. tamamen vitamin takviyesı.bence senin esın de kullansın. ocağa kadar kullanacak esım. ınsallah o zamana kadar morfolojı accık daha ıyı olur. sen yenıden annecik olacan güzeller guzelı arkadaşım benım :))

bilmemmi bilmemmi, heyecanla beklemek ne zor, ben nihayet eylülde eşimi ikna ettim ikinci denemeye, tamam dedi, izin alabileceği tarihleri yokladı falan, christmas tatiliyle birleştirip aralıkta olabilir dedi, ama eylülden beri zaman nasıl geçti sen bi de bana sor, içim içime sığmadı yerimde duramadım valla.
kız ben Rize'ye bayılıyorum ya, eşimle karadeniz turu yapmıştık 3 sene önce harikaydı hayran kaldım ayder falan muhteşem yerler, sen şimdi oralarda güzel güzel beslen, muhlamanı ye, turşu kavurmanı ye oooooooohhhhhhhh hayat sana güzel valla
hemen folik asit ve omega-3 haplarından kullanmaya başla canımcım, son bri ayın tadını çıkar, sonra "ay yeni gebeyim zıplayamam, yok midem bulanıyor bunu yiyeyem, of karnım çok büyüdü rahat gezemiyorum falan derkeeeeennnn ingaaaa sesleriyle uyutmayacak seni yaramaz, sonra uykusuzluk şikayetleri vs." ayyyyyyyyyyy hepimiz yaşayalım bunları inşşşşşşşaaaallllllah.
Rabbim mübarek cuma günü Allahım, ne olur kabul et duamızı ne olur bize de tattır anneliği hayırlısıyla inşalllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…