rapor için tahlliller var canım daha o aşamadayım maalesef.ocağa kalır gibime geliyor..sen?mrb bnde zeynep kamilde yapturuyorum hangi aşamadasın
Canim benim umut olmaz olurmu alasi var hemide bizden kat kat iyi sonuclarin allahin izniyle olacak bu iss hadi bakemm gel bekliyoz senideheeeyyyyy kalkin hele beni dinleyin kizlaaaaarrrr canlar cigerler borekler corekler :):):):)
esimin sperm testini aldik. sonuclar soyle.
en sonki testte 60-75milyon milyon sayi. %9ileri hizli. %11 morfolojiydi.
bugun aldigimiz sonuclari yaziyorum. sayi 60 milyon.
ileri hizli %30.
yavas hizli %25
morfoloji %3.
ne dersiniz bu sonuclarla tup bebis thtar de miji :))
ben ileri hizliyi gorunce acayip mutlu oldummmm... kizlar siz ne diyorsunuz . @jonguil um cicegim sen ne dersin sonuclara. hepinizden yorum bekliyorum.. vok heyecanliyimmmm :) :) :) :)
ben raporumu aldım ilaçlarımıda aldım aralık adetimi bekliyorum. sizde sorun neydi memnunmusun hastanedenrapor için tahlliller var canım daha o aşamadayım maalesef.ocağa kalır gibime geliyor..sen?
mrb bnm eşimdede spermler az aynı sizinki gib tek tük en son 28 adet çıktı 7 si hareketliydi yalnız bzmki azosperm olmuyo bnm eşime koydukları teşhis oligoastenospermi(sperm ve hareket azlığı) size nasıl bi uygulama ile tüp bebek yaptılar anlatırmısnızMerhaba arkadaslar.
Daha önce bu topige yazdim mi hic hatirlamiyorum ama sizi sessiz sessiz takip ediyorum.hepinizin tedavisi hayirli olur ins.transferi olan arkadaslar hayirli sevincli sonuclar alip vermek nasip etsin.
Size bisey soracagim.hani yaziyosunuz ya eslerinizin tahlillerini su kadar hizli bu kadar morfoloji falan diye biz hic bilmiyoruz bizimkini.aldigimiz sonuclarda bi deger yok.olmasi da beklenemez zaten cunku esim azosperm. 3-5 bilemedin 10-15 canli sperm cikiyo.bu yüzden yuzdeleri nedir bilmiuorum.3. Tedavim bursadayim.istanbul da deniyecegim kismet olursa bu sefer.Rabbim yar ve yardimcimiz olsun.AMIN
genel olarak memnunum sorduğum her soruya cevap buldum en azından.rapor işlemlerin ne kadr sürdü?ben raporumu aldım ilaçlarımıda aldım aralık adetimi bekliyorum. sizde sorun neydi memnunmusun hastaneden
Insallah canim arkadasim gel gel de mutlu sonuclarla saglikli bebislerle ayrilalim hastaneden insallah.kis oldugundan mi nedir merkez sakin.yazin daha kalabalik oluyor bu avantaj olur bizim icin insallahCuma günü senin yumurta toplama işlemin benim de adet günüm olur inşallah, peşinden geliyorum arkadaşım...
rica ederim canim o banttan ben de kullanmistim canim faydasi olacaktir insallah endiselenme bebislerin gayet iyi.cnm.cok.saol cvbn icin :) bu 3. denemem dier ikisinde igne yada tutunsun die ozel bisi verilmedi ama bunda bant verdiler tutunmaya yardimci olsun diyeymis diz ustunden bacaklarma yapistrdm her ikisine ins faydasi olur
Canim masallah guzel sonuclar esimde sayi 2 milyona yakin morf. Da var ama oldu cok sukur senin de olacak insallahheeeyyyyy kalkin hele beni dinleyin kizlaaaaarrrr canlar cigerler borekler corekler :):):):)
ileri hizli %30.
yavas hizli %25
morfoloji %3.
ben ileri hizliyi gorunce acayip mutlu oldummmm... kizlar siz ne diyorsunuz . @jonguil um cicegim sen ne dersin sonuclara. hepinizden yorum bekliyorum.. vok heyecanliyimmmm :) :) :) :)
Insallah canim hayirli olsun insallah sorun yoktur.Yarın sabah benim de rahim içine kamerayla bakacak doktor. Biz de sorun eşimde. Proxeed plus kullanıyoruz. Aralık ayı adetimle de başlayacağız tüp bebeğe hayırlısıyla inşallah.
allah yardimcin olsun canim insallah hersey yolunda gider ve bebegine kavusursun 1 sperm 1 yumurta yeter.rabbim ol deyince gerisi bos.Merhaba arkadaslar.
Daha önce bu topige yazdim mi hic hatirlamiyorum ama sizi sessiz sessiz takip ediyorum.hepinizin tedavisi hayirli olur ins.transferi olan arkadaslar hayirli sevincli sonuclar alip vermek nasip etsin.
Size bisey soracagim.hani yaziyosunuz ya eslerinizin tahlillerini su kadar hizli bu kadar morfoloji falan diye biz hic bilmiyoruz bizimkini.aldigimiz sonuclarda bi deger yok.olmasi da beklenemez zaten cunku esim azosperm. 3-5 bilemedin 10-15 canli sperm cikiyo.bu yüzden yuzdeleri nedir bilmiuorum.3. Tedavim bursadayim.istanbul da deniyecegim kismet olursa bu sefer.Rabbim yar ve yardimcimiz olsun.AMIN
gözünaydın cnm ilerleme var maşalalh bunula tüp bebek yaparsın tabii ya hayırlı olsunheeeyyyyy kalkin hele beni dinleyin kizlaaaaarrrr canlar cigerler borekler corekler :):):):)
ileri hizli %30.
yavas hizli %25
morfoloji %3.
canım benim biraz uzun sürdü temmuz gibi başladık eşimin sperm testi genetik testi falan derken uzadı bide çalşıyorum sık sık gidip gelemedim.eğer senin zman sıkıntın yoksa 2 ay gibi bi sürede çıkar bnde memnunum ilk olacak orda deneyeceğim inşlh son olurgenel olarak memnunum sorduğum her soruya cevap buldum en azından.rapor işlemlerin ne kadr sürdü?
canimcimm daha nolsunn yaa superrr hadi hayirlisii olsunnn annecikk cok sevindim adinizaaa :)heeeyyyyy kalkin hele beni dinleyin kizlaaaaarrrr canlar cigerler borekler corekler :):):):)
ileri hizli %30.
yavas hizli %25
morfoloji %3.
inss cnmcimmm pespese gideriz pozitflerle ::)burda ilk hamilelerimiz özlem ve iqra olcak inşallah, ayyyyy çok heyecanlı
kızlar sizden alıcaz morali, biz sizi takip edicez arkanızdan gelcez inşallahh
Merhaba arkadaslar.
inşallah canım.bende 2 aşılama denemiştim olmamışt ama zk nın tüp bölümü başarılı diyorlar.bende yumurtalık tembelliği mevcut.rabbimm aratmadan versn inşcanım benim biraz uzun sürdü temmuz gibi başladık eşimin sperm testi genetik testi falan derken uzadı bide çalşıyorum sık sık gidip gelemedim.eğer senin zman sıkıntın yoksa 2 ay gibi bi sürede çıkar bnde memnunum ilk olacak orda deneyeceğim inşlh son olur
Doktorlarin agzindan azosperm duyuyoruz azosperm diyoruz.ilk tedavimizde doktorumuz pek pek aciklama yapmadi.ikincisi dondurulmus embiriyoydu.6 yumurta toplandi 5 tanesi 5 inci gune gitti.1 transfer edildi malesef negatif 4 u donduruldu ikisi taransfer edildi digerleri bozuldu.donmuslarda kimyasal oldu.ben birde bu spermlerle midir bilinmez 2 kez kendiliginden hamile kaldim.ama durmadi.mrb bnm eşimdede spermler az aynı sizinki gib tek tük en son 28 adet çıktı 7 si hareketliydi yalnız bzmki azosperm olmuyo bnm eşime koydukları teşhis oligoastenospermi(sperm ve hareket azlığı) size nasıl bi uygulama ile tüp bebek yaptılar anlatırmısnız
Merhaba canim.evet malesef sayi az olunca cikmiyor.ilk testi aldigimda sok olmustum.ama insan nelere alismiyor ki.istanbul tup bebek merkezi emre beye gidiyorum canim.iki hafta once histereskopi oldum polip alindi simdi dogum kontrol hapi kullaniyorum adetimle beraber baslayacagiz kismet olursa.seni de takip ediyorum canim.rabbim yardimcimiz olsun.nihaaaaan merababende senin gibi topik topik herkesi takip ediyorum...canım benim eşim de sperm sayısı hep 1 milyonun altında çıktığında hiç böle yüzdeler görmüyodum mofoloji ileri hızlı yok şöle kafalı böle kuyruklu hiç bi değer çıkmıyodu ...bakmıyolar sanıyodum meğer sayı az olduğunda bunlara bakmıyolarmış labaratuvarlar...bir keresinde ilaçlarla sayısını 12 milyona çıkmıştı ozaman morfolji falan işte bütün bu yüzdeler çıkmıştı ama ..... ne yazıkki onları görmüş olmakta yetmiyo iyi bi merkez bulamadık sanırım yada vakti saati gelmemiş ...bende ankara da hiç bi merkez güven veermiyo nereye gitcem bilmiyom... istanbul da sen nereye gitmeyi düşünüyosun ....rabbim inşalahhhhhh son tedavilermiz olur sevgiyle kal
cnm inşallah bnde bu denememde sağlıklı bir şekilde bebeiğime kavuşurum desene kızına kardeş gelecek hayırlısıs olur inşallah cnm bn şimdi doktordan geldim 23,45 de çatlatma iğnemi vurunacağım pazar günüde opu rabbim herkese yardım etsin içi kesede bizlere inşallah pgt den sağlıklı embriyolar çıkar seninde opuna azkalmış sanırırmCanım kasma kendini nasıl rahat ediyorsan sadece yüzükoyun yatma,yeterki oturma ve yatma pozisyonundan dolayı belin bacakların ağrımasın tutulmasın yani kan dolaşımı için sık sık yön değiştir tatlım sadece hamileyken sola yatıyorsun o da bebişin kalpatışları için.
Halidecim gözün Aydın canım hepsi tertemiz acırız olmuş inşallah eşininki de temiz çıkar ve hayırlısıyla başlarsınız canım az kaldı bak.
Hımm cetrotide e aynı gün başlamışız canım.benim bir arkadaşım Pgt ile hamile kaldı kavuştu bebeğine.inşallah sen de alırsın kucağına canım,Ankara'da yapıyorsun yani öyle mi.ben de istanbul memorial deyim.bizdeki sorunlar çikolata kistleri sperm sayı ve morfoloji canım.biz de de kaliteli embriyo elde etmek zor.6 denemede ilk kez 1. Kalite oldu ilk kez 4. Güne gittik ve kızım oldu çok şükür.inşallah bu kez de olur Rabbim bu tedavilerimizde hayırlı sağlıklı evlatlar İhsan eylesin.sonraki muayenem yarın seninki ne zaman canım?
evet cnm bugün son kontrolüme gittim pazar günü opum var hrsde olacakdemetcim sen tekrar Tolga Beyle görüştünmü? senin işlemleri HRS'de mi yapacak?
hayirli olsun cn tedawin rabbim.guldursun bizi :)cnm inşallah bnde bu denememde sağlıklı bir şekilde bebeiğime kavuşurum desene kızına kardeş gelecek hayırlısıs olur inşallah cnm bn şimdi doktordan geldim 23,45 de çatlatma iğnemi vurunacağım pazar günüde opu rabbim herkese yardım etsin içi kesede bizlere inşallah pgt den sağlıklı embriyolar çıkar seninde opuna azkalmış sanırırm
evet cnm bugün son kontrolüme gittim pazar günü opum var hrsde olacak
insallah canim yuce rabbim nasip ederse.ayy masallah seninki de bitmek uzere canim benden uc gun once baslamistin ignelere bu aksam da catlatma demek.insallah cok kaliteli yumos ve embriyolarin olur canim.benim opu hersey yolunda giderse haftaya cuma gibi olur dedi tahminen.guzel haberlerini bekliyorum canimcnm inşallah bnde bu denememde sağlıklı bir şekilde bebeiğime kavuşurum desene kızına kardeş gelecek hayırlısıs olur inşallah cnm bn şimdi doktordan geldim 23,45 de çatlatma iğnemi vurunacağım pazar günüde opu rabbim herkese yardım etsin içi kesede bizlere inşallah pgt den sağlıklı embriyolar çıkar seninde opuna azkalmış sanırırm
evet cnm bugün son kontrolüme gittim pazar günü opum var hrsde olacak
Canim kacinci gunun bugun var mi herhangi bir belirti ne durumdasin merak ediyorum senihayirli olsun cn tedawin rabbim.guldursun bizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?