ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Aminnn canim insallah rabbim gonlunun muradini nasip etsin saglikla hayirla gelsin insallahh

hadi hayirlisi cnm kucagin dolsun ins :)

oyyy benin tatlı arkadaşım :) inşallah yaşarız hayırlısı ile o günleri. ben mutlu haberler paylaşmak istiyorum sizinle. Cenabı hak isteyip dileyen herkese içinde de bize hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar verir inşallah

Merhaba kızlar benim tranferim 8 kasımda oldu ve hamileyim :) darısı sizlerin başına ALLAHIM hayırlısıyla bebislerimizi kucağamıza almayı nasip etsin
aaayy cok guzel bi haberrr :) amin ins bizde bole yazariz anlaysana cnm transfer sonrasu neler yaptin nelere dikkat ettin ve hamillelik belurteleri :)

aaayy cok guzel bi haberrr :) amin ins bizde bole yazariz anlaysana cnm transfer sonrasu neler yaptin nelere dikkat ettin ve hamillelik belurteleri :)

ilk üç gün sağa sola dönmeden sırt ustu yattım sürekli sadece wc ve ymk için kalktım sonraki günler hiç Bi iş yapmadım ama ev içinde gezdim markete falan gittim ağır ağır hamilelik belirtisi olarak da bişey olmadı ve bu arada yarın kese mi görmeye gideceğim :)

ayyy hadi yaa dun transferim oldu benim bugun 1 sayilir sagima soluma yattiom ki ben hmsirede bisi plmaz diyincee sonraki gunler yatmadi artik oylemi markeye bile gitmisi masallah

ayyy hadi yaa dun transferim oldu benim bugun 1 sayilir sagima soluma yattiom ki ben hmsirede bisi plmaz diyincee sonraki gunler yatmadi artik oylemi markeye bile gitmisi masallah

ya aslında bunlar sadece önlem yani önemli olan ALLAHA tam olarak inanmak ben tüm kalbimle en baştan beri olacağına inandım dusundum ve dedim ki bu güne kadar ne istedim de ALLAHIM vermedi bunu da verir işte öyle bu arada senin yaş kac

tabikide cnm Rabbim bilirr suan icim kipir kipir ama olcak gibi Allah buyuk :) 22 yasindayim bu 3. denemem

küçük demişssin anlamadım sorun benim yumurtalıklar 35 yasındaki Bi kadınınki gibi çalışıyormuş öyle dedi doktor eşimdede sperm azdı
yasi kucuk bi ben varim saniodum demek.istedim :) anladm cnm ne guzel ilk denemende tutmuss senden iyisi yok bizede nasip.olsun ins hamissin sen dua et bizede :)

yasi kucuk bi ben varim saniodum demek.istedim :) anladm cnm ne guzel ilk denemende tutmuss senden iyisi yok bizede nasip.olsun ins hamissin sen dua et bizede :)

evt küçük olmama herkes şaşırıyor ben zaten dualarımda tüm Müslüman kardeşlerime ediyorum gönlün. Rahat olsun
tutunca da bitmiyo sıkıntı kesemi gorcem kalp atışı dokuz ay zor geçecek tabi herkes için İnşallah sende güzel haberlerini paylaşırsın burda

amin cnm.insallah saolasin :)

amin cnm.insallah saolasin :)

neyse güzel haberlerini bekliyorum yarın izmire gideceğim kese için yorucu olacak dinlenmem gerekiyor vücudum kaldırmıyor artık yorgunluğu bile ben her zaman burdayım yazarsan cevap veririm hadi bebişinede sanada iyi geceler ikinizi de öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…