Aminnn canim insallah rabbim gonlunun muradini nasip etsin saglikla hayirla gelsin insallahhheyyyy yaşasın sonunda tedaviye başladımmm. pirmolut-n beş gün ardından lucrin ile devam edicez. çokk heyecanlıyım Allahım Rabbim nasip ederse 45gün sonra hamiş hamiş olucam. Rabbim bekleyen dua eden tüm arkadaşlarımla beraber banada nasip etsin
dun transferim oldu canim bugun 1 hic biseyim.yok :)Canim kacinci gunun bugun var mi herhangi bir belirti ne durumdasin merak ediyorum seni
hadi hayirlisi cnm kucagin dolsun ins :)heyyyy yaşasın sonunda tedaviye başladımmm. pirmolut-n beş gün ardından lucrin ile devam edicez. çokk heyecanlıyım Allahım Rabbim nasip ederse 45gün sonra hamiş hamiş olucam. Rabbim bekleyen dua eden tüm arkadaşlarımla beraber banada nasip etsin
bilmemmi bilmemmi, heyecanla beklemek ne zor, ben nihayet eylülde eşimi ikna ettim ikinci denemeye, tamam dedi, izin alabileceği tarihleri yokladı falan, christmas tatiliyle birleştirip aralıkta olabilir dedi, ama eylülden beri zaman nasıl geçti sen bi de bana sor, içim içime sığmadı yerimde duramadım valla.
kız ben Rize'ye bayılıyorum ya, eşimle karadeniz turu yapmıştık 3 sene önce harikaydı hayran kaldım ayder falan muhteşem yerler, sen şimdi oralarda güzel güzel beslen, muhlamanı ye, turşu kavurmanı ye oooooooohhhhhhhh hayat sana güzel valla
hemen folik asit ve omega-3 haplarından kullanmaya başla canımcım, son bri ayın tadını çıkar, sonra "ay yeni gebeyim zıplayamam, yok midem bulanıyor bunu yiyeyem, of karnım çok büyüdü rahat gezemiyorum falan derkeeeeennnn ingaaaa sesleriyle uyutmayacak seni yaramaz, sonra uykusuzluk şikayetleri vs." ayyyyyyyyyyy hepimiz yaşayalım bunları inşşşşşşşaaaallllllah.
Rabbim mübarek cuma günü Allahım, ne olur kabul et duamızı ne olur bize de tattır anneliği hayırlısıyla inşalllah..
hadi hayirlisi cnm kucagin dolsun ins :)
aaayy cok guzel bi haberrr :) amin ins bizde bole yazariz anlaysana cnm transfer sonrasu neler yaptin nelere dikkat ettin ve hamillelik belurteleri :)Merhaba kızlar benim tranferim 8 kasımda oldu ve hamileyim :) darısı sizlerin başına ALLAHIM hayırlısıyla bebislerimizi kucağamıza almayı nasip etsin
canimm simdilik iyi hic bisim yok :) bibis yapmiyorum wc kalkiyorm az dolaniyorum yatiyorum oyle :)ikracim naber nasil gidiyor hamislik :) agrin sizin var mi yorma kendini ama cok da yatma :) accık gez accık yat :)
aaayy cok guzel bi haberrr :) amin ins bizde bole yazariz anlaysana cnm transfer sonrasu neler yaptin nelere dikkat ettin ve hamillelik belurteleri :)
ayyy hadi yaa dun transferim oldu benim bugun 1 sayilir sagima soluma yattiom ki ben hmsirede bisi plmaz diyinceeilk üç gün sağa sola dönmeden sırt ustu yattım sürekli sadece wc ve ymk için kalktım sonraki günler hiç Bi iş yapmadım ama ev içinde gezdim markete falan gittim ağır ağır hamilelik belirtisi olarak da bişey olmadı ve bu arada yarın kese mi görmeye gideceğim :)
ayyy hadi yaa dun transferim oldu benim bugun 1 sayilir sagima soluma yattiom ki ben hmsirede bisi plmaz diyinceesonraki gunler yatmadi artik oylemi markeye bile gitmisi masallah
tabikide cnm Rabbim bilirr suan icim kipir kipir ama olcak gibi Allah buyuk :) 22 yasindayim bu 3. denememya aslında bunlar sadece önlem yani önemli olan ALLAHA tam olarak inanmak ben tüm kalbimle en baştan beri olacağına inandım dusundum ve dedim ki bu güne kadar ne istedim de ALLAHIM vermedi bunu da verir işte öyle bu arada senin yaş kac
tabikide cnm Rabbim bilirr suan icim kipir kipir ama olcak gibi Allah buyuk :) 22 yasindayim bu 3. denemem
oylemi dion cnm :) kucuk ben saniodum senin sorin neydi cnmbide doktorum demişti nasıl düşünürsen vücuttaki hormonlar ona göre çalışırmış iyi düşün bende 19 yaşındayım ilk denemem
oylemi dion cnm :) kucuk ben saniodum senin sorin neydi cnm
yasi kucuk bi ben varim saniodum demek.istedim :) anladm cnm ne guzel ilk denemende tutmuss senden iyisi yok bizede nasip.olsun ins hamissin sen dua et bizede :)küçük demişssin anlamadım sorun benim yumurtalıklar 35 yasındaki Bi kadınınki gibi çalışıyormuş öyle dedi doktor eşimdede sperm azdı
yasi kucuk bi ben varim saniodum demek.istedim :) anladm cnm ne guzel ilk denemende tutmuss senden iyisi yok bizede nasip.olsun ins hamissin sen dua et bizede :)
amin cnm.insallah saolasin :)evt küçük olmama herkes şaşırıyorben zaten dualarımda tüm Müslüman kardeşlerime ediyorum gönlün. Rahat olsun
tutunca da bitmiyo sıkıntı kesemi gorcem kalp atışı dokuz ay zor geçecek tabi herkes için İnşallah sende güzel haberlerini paylaşırsın burda
amin cnm.insallah saolasin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?