hadi hayirlisi cnm kucaginada alirsin saol tatlimm bizde optuk siziii allaha emanet :-*neyse güzel haberlerini bekliyorum yarın izmire gideceğim kese için yorucu olacak dinlenmem gerekiyor vücudum kaldırmıyor artık yorgunluğu bile ben her zaman burdayım yazarsan cevap veririm hadi bebişinede sanada iyi geceler ikinizi de öptüm
Canim Allah kucagina almayi nasip etsin ins..cok sevindim..ne guzel sana nasip olmus bizede olur ins bzm icinde dua et olurmuya aslında bunlar sadece önlem yani önemli olan ALLAHA tam olarak inanmak ben tüm kalbimle en baştan beri olacağına inandım dusundum ve dedim ki bu güne kadar ne istedim de ALLAHIM vermedi bunu da verir işte öyle bu arada senin yaş kac
gunaydin cnmm bol yumisler :) hayirlisi cnmGunaydinnn kizlar haftasonunuz gzl gecsinbn bgn kontrle gdicem bakalim ne drmdaym..cok heycanliym ve bi o kdrda korkuyorm biliyorm nasipten ote bsy yok ama cok stresli bi donemmis kimse yasamadan anlayamaz..hakkimizda hayirlisi olsun ins bebeklermze kavusalim tez vakitte
gunaydin cnmm insallahh cnm araliga gamis kalalim ins :)Herkese gunaydinlar bu haftsonundan itibaren aralik bize merhabaaaa dicek ve guzel gunlere sayili gunler kalacak inslhh
Ah canim bilmezmiyim o heyecani her hastaneye gidisimde rutin muayenelerde bile heyecandan titriyorum insallah hayirlisi olur canim guzel haberlerle gel insallah.Gunaydinnn kizlar haftasonunuz gzl gecsinbn bgn kontrle gdicem bakalim ne drmdaym..cok heycanliym ve bi o kdrda korkuyorm biliyorm nasipten ote bsy yok ama cok stresli bi donemmis kimse yasamadan anlayamaz..hakkimizda hayirlisi olsun ins bebeklermze kavusalim tez vakitte
gunaydiiiin amiiinHerkese gunaydinlar bu haftsonundan itibaren aralik bize merhabaaaa dicek ve guzel gunlere sayili gunler kalacak inslhh
hadi hayirlisi cnm cok sewindim bebegine yaklasiyosunnnn :)Merhaba kizlar ben de muayeneden geldim simdi,dr um gayet iyi gorunuyor yumisler muhtemelen pazartesi catlatma ignesini yapariz dedi hcok sasirdim biraz daha surer sanmistim hayirlisi insallah gonalf ve cetrotide e devam.opuyorum siziii
Canim bzde seni optukMerhaba kizlar ben de muayeneden geldim simdi,dr um gayet iyi gorunuyor yumisler muhtemelen pazartesi catlatma ignesini yapariz dedi cok sasirdim biraz daha surer sanmistim hayirlisi insallah gonalf ve cetrotide e devam.opuyorum siziii
canimcim hadi hayirli olsun aherkese merhabalar canlar nasılsınız iğraa özlem nası gidiyo gün saymalar tedavide sona gelen yeni başlayan arkadaşlara slmlar kızlar dün 12 de çatlatma iğnemi vururndum yarın sabah kısmet olursa opu var her şey iyi olur inşallah yaradan herkese yardım etsin rabbimin izni ile sağlı embriyom çıkıp pğt den bana tutunur herkes gb ......kızlar yav bn nedense çok sakinim bilmiyorum önceki denemelerimde olacak mı olmayacak mı diye hep aklımdaydı bunda pek yok neden acaba olmayacak mı yoksa ama hayırlısı belkide insan derdini kabul edince her şey daha kolay oluyo kader bizlere ne gösterecekse yaşayıp göreceğiz stres sıkıntı yapınca değişen bir şey var mı yok öpüyorum tüm 2015 in güzel annelerini hayde hoppaaaaaaaaaaa
canimcim hadi hayirli olsun adim adim yaklastin bebisine ins bol.bol kaliteli yumisin olsunnn :) iyim bende bi uzaniom bi dolaniom beklemedeyiz iste hayirlisi.olsun herseyin bende bu sefer oyleydim cnm cok rahattim tecrube edindik ondan heralde daha iyi cnm bnm rahat bi tedawimiz olsun :)herkese merhabalar canlar nasılsınız iğraa özlem nası gidiyo gün saymalar tedavide sona gelen yeni başlayan arkadaşlara slmlar kızlar dün 12 de çatlatma iğnemi vururndum yarın sabah kısmet olursa opu var her şey iyi olur inşallah yaradan herkese yardım etsin rabbimin izni ile sağlı embriyom çıkıp pğt den bana tutunur herkes gb ......kızlar yav bn nedense çok sakinim bilmiyorum önceki denemelerimde olacak mı olmayacak mı diye hep aklımdaydı bunda pek yok neden acaba olmayacak mı yoksa ama hayırlısı belkide insan derdini kabul edince her şey daha kolay oluyo kader bizlere ne gösterecekse yaşayıp göreceğiz stres sıkıntı yapınca değişen bir şey var mı yok öpüyorum tüm 2015 in güzel annelerini hayde hoppaaaaaaaaaaa
canim, burada ivf oncesi yaygin bir uygulama. benim ozel sigortam var, karsiliyor. ama, sanirim kasse denilen sigorta da karsiliyor. bir sor bence. tup bebek yaptiracagini soyleyince onlar zaten hemen ona gore tedaviye basliyorlar canim.Evet canım Ankara'da yaptırcam ben, hala bir yerde karar veremedim, daha doğrusu seçtiğim dr hastane değiştirmiş ama geçtiği hastane yeni açılmış, ben de güvenenedim.
Akupunturdan haberim yok günesatescim ne için gerekli, burda nasıl gidiliyor?
Insallah bitanem,insallah sen de guzel haberlerle gelirsin canim,oyy kiyamam cok dolmussun demekki ben de oyleydim umudunu hic yitirme lutfen biz bu kadar gayret ettikce rabbim insallah bizi sevindirecektir.ah ah o gunler gelsin off cok kilo aldim kizlar diyeceksin gobusunu oksayip yavrunu seveceksin.Canim bzde seni optukne gzl iste masallah hersey yolunda gdiyo demekki..bnde bekliyorm doktorm ameliyattaymis..ins bnde senn gbi gzl hbrler alirda cikarm..cok dygusalim bu ara biri nasilsin bile dese aglayasim geliyo..onmden birsuru hamis geciyo icim sizliyo resmen bnde boyle olabilcekmym diyorm..Allahim bizide sevindirsin ins
Ne guzel iste canim ne yarari var ki stresin en guzelini yapiyorsun.sonu da tasasiz rahat olur insallah opu da guzel gecsin bebislerin saglikli olsun insallah biz de seni optuk 2015 in guzel annesiiiiherkese merhabalar canlar nasılsınız iğraa özlem nası gidiyo gün saymalar tedavide sona gelen yeni başlayan arkadaşlara slmlar kızlar dün 12 de çatlatma iğnemi vururndum yarın sabah kısmet olursa opu var her şey iyi olur inşallah yaradan herkese yardım etsin rabbimin izni ile sağlı embriyom çıkıp pğt den bana tutunur herkes gb ......kızlar yav bn nedense çok sakinim bilmiyorum önceki denemelerimde olacak mı olmayacak mı diye hep aklımdaydı bunda pek yok neden acaba olmayacak mı yoksa ama hayırlısı belkide insan derdini kabul edince her şey daha kolay oluyo kader bizlere ne gösterecekse yaşayıp göreceğiz stres sıkıntı yapınca değişen bir şey var mı yok öpüyorum tüm 2015 in güzel annelerini hayde hoppaaaaaaaaaaa
Canim gecmis olsun benim de 7.6 idi tsh bir ay duzensiz 50 mg eutrox kullandim 6 ya dustu sonra 1 ay duzenli 75 mg kullandim 1.39 a dustu ve benim dr um da 2.5 altina inince baslariz demisti tabi dozlari dahiliye dr u duzenledi endokrin dr u yoktu.telas etme duzenli kullan senin ki de duser hem cok yuksek degil daha cabuk duser insallah.arkadaslar, yaptirdigim tahlil sonuclarimda tsh 4 cikti. ve doktor 2,5'a inmeden tuo bebek olmaz dedi.
cok moralim bozuldu. adet tarihime bir ay var. ilacimin dozunu artirdi. 1 aya duser mi ki acaba? aranizda hic tsh problemi olan var mi??
Canim daha cok yeniymis yaa bnde bi kac gun oldu saniodumm hadi bakalim guzel anne senn gibi guzel haberler bekliotuzdun transferim oldu canim bugun 1 hic biseyim.yok :)
Canim aynen bnde o durumdayim nazar mi ederim avaba yanlis mi anlarlar die hemen kafami ceviriorum sinavimiz buyuk elbet ama rabbim izin verirse mukafati sinavindn kat kat daha buyuk olacak insallah...Canim bzde seni optukne gzl iste masallah hersey yolunda gdiyo demekki..bnde bekliyorm doktorm ameliyattaymis..ins bnde senn gbi gzl hbrler alirda cikarm..cok dygusalim bu ara biri nasilsin bile dese aglayasim geliyo..onmden birsuru hamis geciyo icim sizliyo resmen bnde boyle olabilcekmym diyorm..Allahim bizide sevindirsin ins
Canim allah yardimcin olsun op. Icinde bol sanslar sana dualarimiz seninleherkese merhabalar canlar nasılsınız iğraa özlem nası gidiyo gün saymalar tedavide sona gelen yeni başlayan arkadaşlara slmlar kızlar dün 12 de çatlatma iğnemi vururndum yarın sabah kısmet olursa opu var her şey iyi olur inşallah yaradan herkese yardım etsin rabbimin izni ile sağlı embriyom çıkıp pğt den bana tutunur herkes gb ......kızlar yav bn nedense çok sakinim bilmiyorum önceki denemelerimde olacak mı olmayacak mı diye hep aklımdaydı bunda pek yok neden acaba olmayacak mı yoksa ama hayırlısı belkide insan derdini kabul edince her şey daha kolay oluyo kader bizlere ne gösterecekse yaşayıp göreceğiz stres sıkıntı yapınca değişen bir şey var mı yok öpüyorum tüm 2015 in güzel annelerini hayde hoppaaaaaaaaaaa
Canım benim de bir ay önce 3.7 çıktı bir aydır 50 mg kullanıyorum 2.6 ya düşmüş devam ediyorum adetime 1 hafta falan var biraz daha var düşer seninde telaş etmearkadaslar, yaptirdigim tahlil sonuclarimda tsh 4 cikti. ve doktor 2,5'a inmeden tuo bebek olmaz dedi.
cok moralim bozuldu. adet tarihime bir ay var. ilacimin dozunu artirdi. 1 aya duser mi ki acaba? aranizda hic tsh problemi olan var mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?