yok cnm.ya senin nekadar noldu ? amin cnm hep birlikte insallahh :)Canim daha cok yeniymis yaa bnde bi kac gun oldu saniodumm hadi bakalim guzel anne senn gibi guzel haberler bekliotuz
[/QUOTE]Insallah bitanem,insallah sen de guzel haberlerle gelirsin canim,oyy kiyamam cok dolmussun demekki ben de oyleydim umudunu hic yitirme lutfen biz bu kadar gayret ettikce rabbim insallah bizi sevindirecektir.ah ah o gunler gelsin off cok kilo aldim kizlar diyeceksin gobusunu oksayip yavrunu seveceksin.
Ne guzel iste canim ne yarari var ki stresin en guzelini yapiyorsun.sonu da tasasiz rahat olur insallah opu da guzel gecsin bebislerin saglikli olsun insallah biz de seni optuk 2015 in guzel annesiiii
İns canim ben hamisleri gorunce brz uzuluyorum esimde anliyo hmn bni guldrmeye calisiyo kiyamiyorum onada ya..Allah im hepimizin yardimcisi olsun cok daha zor drmda olan kisiler var bgn hastanede bi cift vardi sorun neydi bilmiyorm ama kadin aglayarak esine sarildi..ah dedim icimden yasayan biliyo iste..Rabbim isteyen herkese hayirlisyla ewlat nasip etsin ins aratmasin kimseye cok zorCanim aynen bnde o durumdayim nazar mi ederim avaba yanlis mi anlarlar die hemen kafami ceviriorum sinavimiz buyuk elbet ama rabbim izin verirse mukafati sinavindn kat kat daha buyuk olacak insallah...
Valla bana daha var kismetsa aralik 10 gibi hasta olup baslarim tedaviye brzda nedeni belirsiz bi korku var icimde ne biliyim allah buyuk bu zamana kadar dayandm bundn snrda dayanimrm elbetyok cnm.ya senin nekadar noldu ? amin cnm hep birlikte insallahh :)
Amin canim biz yasadik biz biliriz bzizi bizden iyi kilse anlamaz allahin gucume gitmesin 1 gun sabretmeye hali kalmio insanin ama insanogluna konusmak ne kadar kolay onca sene bekleyenler var diyip cikiolar isin icindn onlarida ancak biz anlarizda napicaksin herkese tek yek laf yetistiremiosunİns canim ben hamisleri gorunce brz uzuluyorum esimde anliyo hmn bni guldrmeye calisiyo kiyamiyorum onada ya..Allah im hepimizin yardimcisi olsun cok daha zor drmda olan kisiler var bgn hastanede bi cift vardi sorun neydi bilmiyorm ama kadin aglayarak esine sarildi..ah dedim icimden yasayan biliyo iste..Rabbim isteyen herkese hayirlisyla ewlat nasip etsin ins aratmasin kimseye cok zor
hayirlisii cnmm nasipte kismette ne warsa o.olcak :)Valla bana daha var kismetsa aralik 10 gibi hasta olup baslarim tedaviye brzda nedeni belirsiz bi korku var icimde ne biliyim allah buyuk bu zamana kadar dayandm bundn snrda dayanimrm elbet
özlemcim saol cnm benimde dualarımdasınız tüm bebek isteyen herkesCanim allah yardimcin olsun op. Icinde bol sanslar sana dualarimiz seninle
Aynen tefaviye kadar moraller yuksek olmali kimsenin hic bir seyin canimizi sikmasina musade etmioruz hep destek tam destek kizkarrrhadi eller havaya kızlar
ALdırma deli gölüm giden gitsin sen şarkılar söyle içinden ...hep beraber dinleyelim hoppa...
Allahim katindan gelecek haya ile yuzlerimizi yine katindan gelecek huzur ve saadetle rahmetle kalplerimizi doldur.. amin ecmain
Ey Can! Sana bir daralma gelirse yararınadır; Kaygılanma! Sürekli yaz mevsimi olsaydı, Güneş Bahçeyi Yakıp Kavururdu.
Mevlana Celaleddin-i Rumi
oyssss cok tatliiiii amin amin amin ecmainnn Allah buyukkk :)Bir gün bende anne olacağım
Mavi pembe patikler alacağım
Cennet kokulumu bağrıma basacağım
Miniğimi bulma yolunda yaşadıklarımı geride bırakacağım
Artık mutluluktan ağlayacağim
aldırma deli gönlüm
bebişlerimi beklemekle geçse de ömrüm
her gün rüyalarımda gördüm
içim bazen umutsuz bir kördüğüm
er yada geç sana kavuşacağım küçüğümm
aynen kızlar hadi topiğimiz canlansın nerde bu kızlar ölümden başka her şeye çare var napalım rabbim sevdiği kullarını sınarmış binlwerce şükür ocakda yaptım tedavi ne oldu tutmadı ama dünyanın sonu değil şimdi bu tedavimde. rabbim maddi manevi güç versin su akar yolunu bulurAynen tefaviye kadar moraller yuksek olmali kimsenin hic bir seyin canimizi sikmasina musade etmioruz hep destek tam destek kizkarrr
Amin cnm amin kul skışmayınca hızır yetişmezmiş... her şeyde vardır bir hayırAllahim katindan gelecek haya ile yuzlerimizi yine katindan gelecek huzur ve saadetle rahmetle kalplerimizi doldur.. amin ecmain
sonuna kadar canim anne olana kadarrr :)aynen kızlar hadi topiğimiz canlansın nerde bu kızlar ölümden başka her şeye çare var napalım rabbim sevdiği kullarını sınarmış binlwerce şükür ocakda yaptım tedavi ne oldu tutmadı ama dünyanın sonu değil şimdi bu tedavimde. rabbim maddi manevi güç versin su akar yolunu bulur
Amin cnm amin kul skışmayınca hızır yetişmezmiş... her şeyde vardır bir hayır
ayy saol bitanem Allah razimolsun :).senindemi transfer oldubu gün transferimin 2, günü
içimde iki küçük cennet gülü
20 gün sonra duyacağım kalplerindeki küt kütleri
igraaaaaaaaaaaa sana ve özleme ve diğer test tarihi bekleyen arkadaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?