ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

[/QUOTE]
Sagol canimmm ins o gunler cbk gelir.. destegin cok guzel..hepiniz iiki varsiniz.. Doktrm ilacin dozunu brz artrdi 4gun kullandm 3gun daha kullanip tekrar gdicem..dualarimizi eksik etmeyelim birbirmzden

Canim aynen bnde o durumdayim nazar mi ederim avaba yanlis mi anlarlar die hemen kafami ceviriorum sinavimiz buyuk elbet ama rabbim izin verirse mukafati sinavindn kat kat daha buyuk olacak insallah...
İns canim ben hamisleri gorunce brz uzuluyorum esimde anliyo hmn bni guldrmeye calisiyo kiyamiyorum onada ya..Allah im hepimizin yardimcisi olsun cok daha zor drmda olan kisiler var bgn hastanede bi cift vardi sorun neydi bilmiyorm ama kadin aglayarak esine sarildi..ah dedim icimden yasayan biliyo iste..Rabbim isteyen herkese hayirlisyla ewlat nasip etsin ins aratmasin kimseye cok zor

Amin canim biz yasadik biz biliriz bzizi bizden iyi kilse anlamaz allahin gucume gitmesin 1 gun sabretmeye hali kalmio insanin ama insanogluna konusmak ne kadar kolay onca sene bekleyenler var diyip cikiolar isin icindn onlarida ancak biz anlarizda napicaksin herkese tek yek laf yetistiremiosun

Kendiliğinden hamile kalman cok güzel bence tutmamasinin sebeblerini arastrmalisin tabi hersey allahtan ama rahminde tutunmayi engelleyen bisiler olabilir inslh en kisa zamnda bebegine kavusursun_16, post: 38031371, member: 254910"]Doktorlarin agzindan azosperm duyuyoruz azosperm diyoruz.ilk tedavimizde doktorumuz pek pek aciklama yapmadi.ikincisi dondurulmus embiriyoydu.6 yumurta toplandi 5 tanesi 5 inci gune gitti.1 transfer edildi malesef negatif 4 u donduruldu ikisi taransfer edildi digerleri bozuldu.donmuslarda kimyasal oldu.ben birde bu spermlerle midir bilinmez 2 kez kendiliginden hamile kaldim.ama durmadi.[/QUOTE]
Kendikiginden

Ey Can! Sana bir daralma gelirse yararınadır; Kaygılanma! Sürekli yaz mevsimi olsaydı, Güneş Bahçeyi Yakıp Kavururdu.
Mevlana Celaleddin-i Rumi
Allahim katindan gelecek haya ile yuzlerimizi yine katindan gelecek huzur ve saadetle rahmetle kalplerimizi doldur.. amin ecmain

Bir gün bende anne olacağım
Mavi pembe patikler alacağım
Cennet kokulumu bağrıma basacağım
Miniğimi bulma yolunda yaşadıklarımı geride bırakacağım
Artık mutluluktan ağlayacağim

aldırma deli gönlüm
bebişlerimi beklemekle geçse de ömrüm
her gün rüyalarımda gördüm
içim bazen umutsuz bir kördüğüm
er yada geç sana kavuşacağım küçüğümm

oyssss cok tatliiiii amin amin amin ecmainnn Allah buyukkk :)

Aynen tefaviye kadar moraller yuksek olmali kimsenin hic bir seyin canimizi sikmasina musade etmioruz hep destek tam destek kizkarrr
aynen kızlar hadi topiğimiz canlansın nerde bu kızlar ölümden başka her şeye çare var napalım rabbim sevdiği kullarını sınarmış binlwerce şükür ocakda yaptım tedavi ne oldu tutmadı ama dünyanın sonu değil şimdi bu tedavimde. rabbim maddi manevi güç versin su akar yolunu bulur

Allahim katindan gelecek haya ile yuzlerimizi yine katindan gelecek huzur ve saadetle rahmetle kalplerimizi doldur.. amin ecmain
Amin cnm amin kul skışmayınca hızır yetişmezmiş... her şeyde vardır bir hayır

sonuna kadar canim anne olana kadarrr :)

bu gün transferimin 2, günü
içimde iki küçük cennet gülü
20 gün sonra duyacağım kalplerindeki küt kütleri

igraaaaaaaaaaaa sana ve özleme ve diğer test tarihi bekleyen arkadaşlara
ayy saol bitanem Allah razimolsun :).senindemi transfer oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…