- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
Canim Allah kucagina almayi nasip etsin ins..cok sevindim..ne guzel sana nasip olmus bizede olur ins bzm icinde dua et olurmu
ayy saol bitanem Allah razimolsun :).senindemi transfer oldu[/QUO
yok cnm benm yarın opum var kısmet olursa
her şeyin hayırlısıs cnm çok düşük değerlerle başlayıp bebeişini kucağına alanlar var biraz sabır ve dua ile bekle rabbim yardımcın olsunKızlar ben bugün kesemi görmeye. Gittim 3.5 mm doktor çok küçük dedi pazartesi tekrar gideceğim biraz canım sıkkın değerim de düşük çıktı
Canim sikma canini Allah a emanet hicbsy olmaz ferah tut gonlunu bebegin sennle ne guzelKızlar ben bugün kesemi görmeye. Gittim 3.5 mm doktor çok küçük dedi pazartesi tekrar gideceğim biraz canım sıkkın değerim de düşük çıktı
insallah sorun olmaz arkadasim. bebisin guzel guzel gelisir ve saglikla kucagina alirsin. canını sıkıp da negatif enerji yollama bebise :) pozitif ol annesi :)Kızlar ben bugün kesemi görmeye. Gittim 3.5 mm doktor çok küçük dedi pazartesi tekrar gideceğim biraz canım sıkkın değerim de düşük çıktı
Canim sikma canini Allah a emanet hicbsy olmaz ferah tut gonlunu bebegin sennle ne guzel
Amin canim biz yasadik biz biliriz bzizi bizden iyi kilse anlamaz allahin gucume gitmesin 1 gun sabretmeye hali kalmio insanin ama insanogluna konusmak ne kadar kolay onca sene bekleyenler var diyip cikiolar isin icindn onlarida ancak biz anlarizda napicaksin herkese tek yek laf yetistiremiosun
insallah sorun olmaz arkadasim. bebisin guzel guzel gelisir ve saglikla kucagina alirsin. canını sıkıp da negatif enerji yollama bebise :) pozitif ol annesi :)
Ben de bugun tedaviden geldim. Anestezi alip doktor rahim içime kamerayla baktı. Herşey yolundaymis. Artık adet olmayı bekliyorum. Adetimin ikinci günü başlayacağız inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canim allah buyukk benegin gelisir cnm dua ilee sabirli.ol ne guzel icinde bi minigin oldugunu bilmek bizde tadariz insallah :)pozitifim ben bunada şükür diyorum Rabbime ya hiç olmasaydı hiç değilse bu duyguyu ilk denemede tattım hayırlısı Rabbimden
canim allah buyukk benegin gelisir cnm dua ilee sabirli.ol ne guzel icinde bi minigin oldugunu bilmek bizde tadariz insallah :)
hayirli olsun cnm hepimz icin guzel sonuclar olsun insallah :)Ben de bugun tedaviden geldim. Anestezi alip doktor rahim içime kamerayla baktı. Herşey yolundaymis. Artık adet olmayı bekliyorum. Adetimin ikinci günü başlayacağız inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
hayirli olsun cnm bnm guzel sonuclar insallah hepimiz icin :)Kızlar iyi akşamlar transferi olan arkadaşlar ne güzel bebekleriniz sizinle güzel haberlerinizi alacağız inşallah benim lucrin de 7. Bitti bir hafta içinde adet olup iğneyi başlayacağım inşallah mutlu bir sene sonu olur hepimiz için :)
Ya canm sorma bnmkode bitkisel bisi varmis onu kullan paraniza yazik deilmi falan dedi cildirdim ille kullan dio bi gorsen bnd snirlendim sen onu abine sole zira bnm ihtiyacim yok dedim esime uzuluorum ama bazende hakedio ailesi bunuayyy benim de gorumcwm diyo ki bekleyon yaza kadar... ay nasi gerildim anlatamammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?