ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kızlar ben bugün kesemi görmeye. Gittim 3.5 mm doktor çok küçük dedi pazartesi tekrar gideceğim biraz canım sıkkın değerim de düşük çıktı

Kızlar ben bugün kesemi görmeye. Gittim 3.5 mm doktor çok küçük dedi pazartesi tekrar gideceğim biraz canım sıkkın değerim de düşük çıktı
her şeyin hayırlısıs cnm çok düşük değerlerle başlayıp bebeişini kucağına alanlar var biraz sabır ve dua ile bekle rabbim yardımcın olsun

Kızlar iyi akşamlar transferi olan arkadaşlar ne güzel bebekleriniz sizinle güzel haberlerinizi alacağız inşallah benim lucrin de 7. Bitti bir hafta içinde adet olup iğneyi başlayacağım inşallah mutlu bir sene sonu olur hepimiz için :)

insallah sorun olmaz arkadasim. bebisin guzel guzel gelisir ve saglikla kucagina alirsin. canını sıkıp da negatif enerji yollama bebise :) pozitif ol annesi :)

ayyy benim de gorumcwm diyo ki bekleyon yaza kadar... ay nasi gerildim anlatamammm

insallah sorun olmaz arkadasim. bebisin guzel guzel gelisir ve saglikla kucagina alirsin. canını sıkıp da negatif enerji yollama bebise :) pozitif ol annesi :)

pozitifim ben bunada şükür diyorum Rabbime ya hiç olmasaydı hiç değilse bu duyguyu ilk denemede tattım hayırlısı Rabbimden

pozitifim ben bunada şükür diyorum Rabbime ya hiç olmasaydı hiç değilse bu duyguyu ilk denemede tattım hayırlısı Rabbimden
canim allah buyukk benegin gelisir cnm dua ilee sabirli.ol ne guzel icinde bi minigin oldugunu bilmek bizde tadariz insallah :)

hayirli olsun cnm hepimz icin guzel sonuclar olsun insallah :)

hayirli olsun cnm bnm guzel sonuclar insallah hepimiz icin :)

Slm kizlar test gunu bekleyen igra var sanirin hadi hayirlisi. Benim kasim adetim 5 gun gecikerek geldi. Aralik 20 de tupe baslayacktim simdi 25 de baslayacan ben bu gidisle ocak 2015 de dup yaptiracaklar diye bi sayfa bulayim kendime. Sabirsizlandikca geri gidiyo tarihlerim

ayyy benim de gorumcwm diyo ki bekleyon yaza kadar... ay nasi gerildim anlatamammm
Ya canm sorma bnmkode bitkisel bisi varmis onu kullan paraniza yazik deilmi falan dedi cildirdim ille kullan dio bi gorsen bnd snirlendim sen onu abine sole zira bnm ihtiyacim yok dedim esime uzuluorum ama bazende hakedio ailesi bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…