ewt cnm :) hayirli.olsun tedawin gec olsun guc plmasin :)Slm kizlar test gunu bekleyen igra var sanirin hadi hayirlisi. Benim kasim adetim 5 gun gecikerek geldi. Aralik 20 de tupe baslayacktim simdi 25 de baslayacan ben bu gidisle ocak 2015 de dup yaptiracaklar diye bi sayfa bulayim kendime.Sabirsizlandikca geri gidiyo tarihlerim
Allaha hawale..Ya canm sorma bnmkode bitkisel bisi varmis onu kullan paraniza yazik deilmi falan dedi cildirdim ille kullan dio bi gorsen bnd snirlendim sen onu abine sole zira bnm ihtiyacim yok dedim esime uzuluorum ama bazende hakedio ailesi bunu
Ya canm sorma bnmkode bitkisel bisi varmis onu kullan paraniza yazik deilmi falan dedi cildirdim ille kullan dio bi gorsen bnd snirlendim sen onu abine sole zira bnm ihtiyacim yok dedim esime uzuluorum ama bazende hakedio ailesi bunu
insallahh canim benimm.. cevap verdigin icin cok tesekkur ederim arkadasim.. benim ilk basta 5'ti. 6 ay boyunca 25 mg kullandim 4'e dustu. keske ben de 50 ya da 75 kullansaydum. simdi 75mg'ye gectim. sence 1 ayda iner mi canim?Canim gecmis olsun benim de 7.6 idi tsh bir ay duzensiz 50 mg eutrox kullandim 6 ya dustu sonra 1 ay duzenli 75 mg kullandim 1.39 a dustu ve benim dr um da 2.5 altina inince baslariz demisti tabi dozlari dahiliye dr u duzenledi endokrin dr u yoktu.telas etme duzenli kullan senin ki de duser hem cok yuksek degil daha cabuk duser insallah.
canim insallahh.. cok tesekkur ederimm..Canım benim de bir ay önce 3.7 çıktı bir aydır 50 mg kullanıyorum 2.6 ya düşmüş devam ediyorum adetime 1 hafta falan var biraz daha var düşer seninde telaş etme
canimmm hep birlikteee insalllah :)iqqraa_ , O Ozlemm8282 , kizlaarr, guzel anneleerr guzel haberlerinizi bekliyoruuzz. dualarimiz sizinlee <3 <3
rica ederim arkadasim ne demek,bence dr un karar versin dozuna.gerci dr dan dr a degisiyor benim suanki dahiliye dr um onceki dr un verdigini yetersiz buldu.bana da 25 az geldi canim bilemiyorumki dr kontrolunde kullan yine de allah korusun ne olur ne olmazinsallahh canim benimm.. cevap verdigin icin cok tesekkur ederim arkadasim.. benim ilk basta 5'ti. 6 ay boyunca 25 mg kullandim 4'e dustu. keske ben de 50 ya da 75 kullansaydum. simdi 75mg'ye gectim. sence 1 ayda iner mi canim?
Canım tedavin hayırlı olsun bişe sormak istedim primolut-n dan sonra adet görülmüyomu ben suan adet olmak için içiyorum ondan aklıma takıldıheyyyy yaşasın sonunda tedaviye başladımmm. pirmolut-n beş gün ardından lucrin ile devam edicez. çokk heyecanlıyım Allahım Rabbim nasip ederse 45gün sonra hamiş hamiş olucam. Rabbim bekleyen dua eden tüm arkadaşlarımla beraber banada nasip etsin
Cnm kuzuların hayırlı olsun tutunsun inşAllah benim bitane tuttu ama düşük oldu eylülde öyle cok sey yapma rahat ol ben 3 gün evden cıkmadım 4. Gün komsuya gittim snra 2 gün arayla cıktım dısarı ama agır hareketlerle yemegimi ısıtıyodum kendim jelden sonra kalkıp geziyordum 10 dk hafif sırt üstü hiç yatamam gece bacak arama büyük yastık koydum karnımın üstüne pek yatmamal için bu kadar rahat ol tesbih elinde olsun 707 Ya Varis çek her fırsatta Bismillahillezi Ayetel kürsi oku bebeğini koruyucu dualar inşAllah seninle kalır deneyimimi paylaşmak istedimayyy hadi yaa dun transferim oldu benim bugun 1 sayilir sagima soluma yattiom ki ben hmsirede bisi plmaz diyinceesonraki gunler yatmadi artik oylemi markeye bile gitmisi masallah
cokkk saol cnm verdigin bilgiler icin icim rahatladi valla :) dediklerinzi yapiorum bende ama disari cikmaya korkarim :)Cnm kuzuların hayırlı olsun tutunsun inşAllah benim bitane tuttu ama düşük oldu eylülde öyle cok sey yapma rahat ol ben 3 gün evden cıkmadım 4. Gün komsuya gittim snra 2 gün arayla cıktım dısarı ama agır hareketlerle yemegimi ısıtıyodum kendim jelden sonra kalkıp geziyordum 10 dk hafif sırt üstü hiç yatamam gece bacak arama büyük yastık koydum karnımın üstüne pek yatmamal için bu kadar rahat ol tesbih elinde olsun 707 Ya Varis çek her fırsatta Bismillahillezi Ayetel kürsi oku bebeğini koruyucu dualar inşAllah seninle kalır deneyimimi paylaşmak istedim
Aynn cnm bende bu denememde heralde daha cok dikkatli olurum cıkmayı verelim 1 ay ölmeyiz ya dimicokkk saol cnm verdigin bilgiler icin icim rahatladi valla :) dediklerinzi yapiorum bende ama disari cikmaya korkarim :)
aynen cnm bebisler icinn sabirr ;-)Aynn cnm bende bu denememde heralde daha cok dikkatli olurum cıkmayı verelim 1 ay ölmeyiz ya dimi
dogru soyluyorsun canim. insallah hayirlisiyla aralik sonuna kadar iner de biran once baslayip guzel sonucu alirim. insallah hepimiz guzel sonuc aliriz..rica ederim arkadasim ne demek,bence dr un karar versin dozuna.gerci dr dan dr a degisiyor benim suanki dahiliye dr um onceki dr un verdigini yetersiz buldu.bana da 25 az geldi canim bilemiyorumki dr kontrolunde kullan yine de allah korusun ne olur ne olmaz
canimm, insallahh.. cok tesekkur ederimm. allah senin de hepimizin de kalbine gore versin, emeklerimizi bosa cikarmasin insallah. sen ne zaman basliyorsun canim tedaviye?Gunes ates simdi farkettim 75 i allahin izniyle iner canim telas etme degerin cok yuksek degil cunku
sanırım öyle ama benim uzun protokol ve doktor rahmi hazırlamak için içiceksin dedi 5 gün ?Canım tedavin hayırlı olsun bişe sormak istedim primolut-n dan sonra adet görülmüyomu ben suan adet olmak için içiyorum ondan aklıma takıldı
amin cümlemizin inşallahhadi hayirlisi cnm kucagin dolsun ins :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?