amin hepimizin inşallahAminnn canim insallah rabbim gonlunun muradini nasip etsin saglikla hayirla gelsin insallahh
kizlaar, iyi ki varsiniz! kimseyle paylasamadigim seyleri sizinle paylasiyorum. bana hep destek oluyorsunuz. cok sagolun. allah hepinizden razi olsun.. sayenizde pozitif kaliyorum. allah hepimizin yuzunu guldursun insallah.. hepiniz dualarimdasiniz arkadaslarim..
Aminnn canim hemde cani gonulden aminn hayirli pazarlar hauirli gunleriniz olsunn...Cenabi Hak bu guzel sabaha inen melekler yuzu suyu hürmetine evlat evlat diye yanan biz kullarina, hayirli,sağlıklı güzel ahlaklı kiz cocuklari ve erkek cocuklari nasip etsin insallah. Her kim bu dertle imtihanda ise ona guc ve huzur versin insallahhh.
amin amin amin...
amin canim rica ederim ben basladim canim yarin opu netlesecek insallah rabbim hepimizi sevindirsincanimm, insallahh.. cok tesekkur ederimm. allah senin de hepimizin de kalbine gore versin, emeklerimizi bosa cikarmasin insallah. sen ne zaman basliyorsun canim tedaviye?
ne guzel yazmisin arkadasimCenabi Hak bu guzel sabaha inen melekler yuzu suyu hürmetine evlat evlat diye yanan biz kullarina, hayirli,sağlıklı güzel ahlaklı kiz cocuklari ve erkek cocuklari nasip etsin insallah. Her kim bu dertle imtihanda ise ona guc ve huzur versin insallahhh.
amin amin amin...
Hadi hayirlisi canim rabbim yardimcin olsun guzel haberler alirsin insallahkızlar merhaba opumu oldum geldim 18 tane yumurtam toplandı artık gerisi kısmet
Amin canım seni de İnşallah güzel haberlerini duyarız
Inşallah canım. Hepimizin kucaği dolsun.Amin canım seni de İnşallah güzel haberlerini duyarız
Merhaba canım hayırlı olsun inşallah kaliteli embiryoların olur tatlımkızlar merhaba opumu oldum geldim 18 tane yumurtam toplandı artık gerisi kısmet
masallah cnm.hadi hayirli olsunnnkızlar merhaba opumu oldum geldim 18 tane yumurtam toplandı artık gerisi kısmet
Canım hayırlı uğurlu bol embriyolu olsun inşallah, 1demetumutcum bende Tolga Ecemiş'i düşünüyorum arkadaşım, sen de tavsiye etmiştin, 15 aralığa randevu aldım, opun hrs'de mi yapıldı? Nasıl geçti canım? Senin kısa protokolmuydu? Hangi iğneleri kaç gün kullandığına da söyleyebilirmisin canım? Çok soru dordum hakkını helal et, 2 hafta sonra geliyorum Türkiye'ye çok heyecanlıyımkızlar merhaba opumu oldum geldim 18 tane yumurtam toplandı artık gerisi kısmet
Masallah cok guzel insallah cok kaliteli embriyolarin da olur ve sana simsiki tutunurlar annesikızlar merhaba opumu oldum geldim 18 tane yumurtam toplandı artık gerisi kısmet
Az kalmis canim hayirli olsun simdidenMerhaba kızlar benimde 14 aralıkta dondurulmuş embriyo transferim var allah hepimizin yardımcısı olsun çok heyecanlıyım
canim insallah gelisimi gayet iyidir pitpitlarini da duyarsin umarim stres yapma dualarimiz seninleKızlar bende yarın tekrar kesemi görmeye gideceğim doktor küçük demişti o yüzden tekrar gelişmi diye bakacak bide benim 20 lik dişlerim çıkıyo acaba onu da etkisi oluyo mu hamilelikde
oh ne guzel cnm :) transferden sonra neler yaptin anlatsana :)Kızlar bende yarın tekrar kesemi görmeye gideceğim doktor küçük demişti o yüzden tekrar gelişmi diye bakacak bide benim 20 lik dişlerim çıkıyo acaba onu da etkisi oluyo mu hamilelikde
hayirli olsun cnm.siki siki tutunsunlar insallah ;Merhaba kızlar benimde 14 aralıkta dondurulmuş embriyo transferim var allah hepimizin yardımcısı olsun çok heyecanlıyım
kızlar merhaba opumu oldum geldim 18 tane yumurtam toplandı artık gerisi kısmet
Masallah cok guzel insallah cok kaliteli embriyolarin da olur ve sana simsiki tutunurlar annesi
Az kalmis canim hayirli olsun simdiden
canim insallah gelisimi gayet iyidir pitpitlarini da duyarsin umarim stres yapma dualarimiz seninle
oh ne guzel cnm :) transferden sonra neler yaptin anlatsana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?