ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

bir markanin slogani aslinda tam bize gore "mutlu et ki mutlu ol"
:) canim birbirimize destek olmadiktan sonra nerde kaldi yol arkadasligi nerde kaldi kader arkadasligi :) iyi olacak her sey emin olllll :)

Cenabi Hak bu guzel sabaha inen melekler yuzu suyu hürmetine evlat evlat diye yanan biz kullarina, hayirli,sağlıklı güzel ahlaklı kiz cocuklari ve erkek cocuklari nasip etsin insallah. Her kim bu dertle imtihanda ise ona guc ve huzur versin insallahhh.
amin amin amin...

Aminnn canim hemde cani gonulden aminn hayirli pazarlar hauirli gunleriniz olsunn...

canimm, insallahh.. cok tesekkur ederimm. allah senin de hepimizin de kalbine gore versin, emeklerimizi bosa cikarmasin insallah. sen ne zaman basliyorsun canim tedaviye?
amin canim rica ederim ben basladim canim yarin opu netlesecek insallah rabbim hepimizi sevindirsin

ne guzel yazmisin arkadasim amin amin ecmain Rabbim buyuk :)

kızlar merhaba opumu oldum geldim 18 tane yumurtam toplandı artık gerisi kısmet
Canım hayırlı uğurlu bol embriyolu olsun inşallah, 1demetumutcum bende Tolga Ecemiş'i düşünüyorum arkadaşım, sen de tavsiye etmiştin, 15 aralığa randevu aldım, opun hrs'de mi yapıldı? Nasıl geçti canım? Senin kısa protokolmuydu? Hangi iğneleri kaç gün kullandığına da söyleyebilirmisin canım? Çok soru dordum hakkını helal et, 2 hafta sonra geliyorum Türkiye'ye çok heyecanlıyım

Kızlar bende yarın tekrar kesemi görmeye gideceğim doktor küçük demişti o yüzden tekrar gelişmi diye bakacak bide benim 20 lik dişlerim çıkıyo acaba onu da etkisi oluyo mu hamilelikde

kızlar merhaba opumu oldum geldim 18 tane yumurtam toplandı artık gerisi kısmet
Masallah cok guzel insallah cok kaliteli embriyolarin da olur ve sana simsiki tutunurlar annesi
Merhaba kızlar benimde 14 aralıkta dondurulmuş embriyo transferim var allah hepimizin yardımcısı olsun çok heyecanlıyım
Az kalmis canim hayirli olsun simdiden
Kızlar bende yarın tekrar kesemi görmeye gideceğim doktor küçük demişti o yüzden tekrar gelişmi diye bakacak bide benim 20 lik dişlerim çıkıyo acaba onu da etkisi oluyo mu hamilelikde
canim insallah gelisimi gayet iyidir pitpitlarini da duyarsin umarim stres yapma dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…