ben hata yaptım kayınvalidem değilde kendi annem ve tarafı demediğini bırakmadıçok üzdüler beni pişmanım söylediğime ama işte destek olurlar diye düşündüm öyle olmadı. ne gerek var niye acele ediyomuş madem tüp bebekmiş 35inden sora yapsaymışım. bende transfer olduğu günden itibaren sonuç alasıya kadar tatile gitmeye karar verdim inadına pozitif olucam inadına mutlu olucam
bende aynısını yapıyorummm :) ıns pozıtıf olcak :)iilk uç gün yattım sonraki günlerde yattım ama normal şekilde arada gezdim kabız olmamaya dikkat ettim işte
Hadi hayirlisi canim rabbim yardimcin olsun guzel haberler alirsin insallah
Merhaba canım hayırlı olsun inşallah kaliteli embiryoların olur tatlım
saol canm evet cnm hrs deyapıldı kısa protokol benimki iyi geçti cnm şuan öyle aman aman bi ağrım yok ağrısı olanlarda var dı ama bu bünye ile alakalı inşlah seninde çok güzl geçer cnm geçen cuma başladım gonal f ile klaksan kan sulandırıcı hala devam ilk ultrason randevum çarşambat idi oı günde gonal f cedrodit ekledik cuma ya kadar vururndum cuma akşam prangl çatlatma iğnesi bu gün de toplama işlemi canm ne demek sen aklına ne takılırsa sor ben elimden geldiğince cvplamaya çalışırım öpüyorum seniiiCanım hayırlı uğurlu bol embriyolu olsun inşallah, 1demetumutcum bende Tolga Ecemiş'i düşünüyorum arkadaşım, sen de tavsiye etmiştin, 15 aralığa randevu aldım, opun hrs'de mi yapıldı? Nasıl geçti canım? Senin kısa protokolmuydu? Hangi iğneleri kaç gün kullandığına da söyleyebilirmisin canım? Çok soru dordum hakkını helal et, 2 hafta sonra geliyorum Türkiye'ye çok heyecanlıyım
Masallah cok guzel insallah cok kaliteli embriyolarin da olur ve sana simsiki tutunurlar annesi
Az kalmis canim hayirli olsun simdiden
canim insallah gelisimi gayet iyidir pitpitlarini da duyarsin umarim stres yapma dualarimiz seninle
OOOO massallahhhh Allahim hayirli saglikli evlatlar versin insallah canim. insallah saglikli embriyolarin olur ve tutunur sana :) simdilik gecmis olsun
oool
saol canm evet cnm hrs deyapıldı kısa protokol benimki iyi geçti cnm şuan öyle aman aman bi ağrım yok ağrısı olanlarda var dı ama bu bünye ile alakalı inşlah seninde çok güzl geçer cnm geçen cuma başladım gonal f ile klaksan kan sulandırıcı hala devam ilk ultrason randevum çarşambat idi oı günde gonal f cedrodit ekledik cuma ya kadar vururndum cuma akşam prangl çatlatma iğnesi bu gün de toplama işlemi canm ne demek sen aklına ne takılırsa sor ben elimden geldiğince cvplamaya çalışırım öpüyorum seniii
kızlar cnm kader arkadaşlarım hepini zöpüyorum çok saol dualrınıza bni de ekleyin sağlıklı embriyom çıksın pgt den görüşürüz takipteyim herkesi
Merhaba kizlar ben de muayeneden geldim simdi,dr um gayet iyi gorunuyor yumisler muhtemelen pazartesi catlatma ignesini yapariz dedi cok sasirdim biraz daha surer sanmistim hayirlisi insallah gonalf ve cetrotide e devam.opuyorum siziii
hayırlı olsun hepsi döllensin inşlh....kızlar merhaba opumu oldum geldim 18 tane yumurtam toplandı artık gerisi kısmet
canimmm, ne kadar guzel soylemissin! cook tesekkur ederimm! her sey hepimiz icin cook iyi olacak insallahh! <3 :) ne kadar guzel bu yolda yalniz yurumemek..bir markanin slogani aslinda tam bize gore "mutlu et ki mutlu ol"
:) canim birbirimize destek olmadiktan sonra nerde kaldi yol arkadasligi nerde kaldi kader arkadasligi :) iyi olacak her sey emin olllll :)
hadi hayirlisi canim! gayet iyi baslamissin, allah tamamina erdirsin insallah!kızlar merhaba opumu oldum geldim 18 tane yumurtam toplandı artık gerisi kısmet
amiinn arkadasim aminn.. diline saglik!Cenabi Hak bu guzel sabaha inen melekler yuzu suyu hürmetine evlat evlat diye yanan biz kullarina, hayirli,sağlıklı güzel ahlaklı kiz cocuklari ve erkek cocuklari nasip etsin insallah. Her kim bu dertle imtihanda ise ona guc ve huzur versin insallahhh.
amin amin amin...
amin canim. hayirli olsun tedavin canim. insallah guzel haberlerini alacaz buradan!amin canim rica ederim ben basladim canim yarin opu netlesecek insallah rabbim hepimizi sevindirsin
canim bebisin sag salim kucagina gelecek insallah. sikinti yapmamaya calis. sen rahat ol ki bebis de rahat olsun :) hep duaciniz arkadasim..Kızlar bende yarın tekrar kesemi görmeye gideceğim doktor küçük demişti o yüzden tekrar gelişmi diye bakacak bide benim 20 lik dişlerim çıkıyo acaba onu da etkisi oluyo mu hamilelikde
canim ben de simdi sen sorunca netten baktim. implantasyon oncesi genetik tani demekmis arkadasim.kizlar pgt nedir ?
Biz de seni opuyoruz canim insallah cok saglikli embriyolarin cikacak canim dualarimizdasin.saol canm evet cnm hrs deyapıldı kısa protokol benimki iyi geçti cnm şuan öyle aman aman bi ağrım yok ağrısı olanlarda var dı ama bu bünye ile alakalı inşlah seninde çok güzl geçer cnm geçen cuma başladım gonal f ile klaksan kan sulandırıcı hala devam ilk ultrason randevum çarşambat idi oı günde gonal f cedrodit ekledik cuma ya kadar vururndum cuma akşam prangl çatlatma iğnesi bu gün de toplama işlemi canm ne demek sen aklına ne takılırsa sor ben elimden geldiğince cvplamaya çalışırım öpüyorum seniii
kızlar cnm kader arkadaşlarım hepini zöpüyorum çok saol dualrınıza bni de ekleyin sağlıklı embriyom çıksın pgt den görüşürüz takipteyim herkesi
Cok tesekkur ederim arkadasim insallah hepimizin olsun aminopun sağlıklı ve bol kaliteli yooumoşların olsun...
hayırlı olsun hepsi döllensin inşlh....
Embriyolar dollenince yapilan genetik inceleme canim genetik sorun var mi diye genelde ilk denemelerde yapmiyorlar tekrarlayan basarisizliklarda sorun genetik mi neden tutunmuyor diye bakiyorlar bir de ciftlerde genetik sorun varsa aynisi cocukta olmasin diye bakiyorlar kromozom sayisina falankizlar pgt nedir ?
amin amin tesekkur ederim canim insallahamin canim. hayirli olsun tedavin canim. insallah guzel haberlerini alacaz buradan!
canim bebisin sag salim kucagina gelecek insallah. sikinti yapmamaya calis. sen rahat ol ki bebis de rahat olsun :) hep duaciniz arkadasim..
canim bence doktora sor, o soyler en iyisini.simdi canlarim malum bizim ilk denememiz olacak ya pgt yaptiralim mi yoksa yaptirmayalim mi. benim bi aklim yaptiralim diyo ama fikirlerinizi de almak istiyorum canlarim sizler ne dersiniz
Gunaydin canim gecmis olsun korkutma kendini bisey olmaz Allah in izniyle.. Bnmde ignelerden karnim kasiklarm agriyo arada.. Dayanicaz artik hersey kuzularimz icin hayirlisyla gelsinlerde anneleri dayanir:)Gunaydinnn kizlarr berbat bir gecedn sonra sonnda sabah oldu bu tedavi beni manyaga bagladi gece siddetli bi karin agrim vardi ve brzda rahimde yanma allahh gece kurdugum felaket senaryolarini gorsnz gulerdnz halime allahtn kucuk capli enfeksiyn mantar karismi bisymis rahim gilmndn sonra olabiliomus 1 gunlk ilac aldim tedaviyle ilgili bi sorun olmaz dedi ama aklimda deli sorular varmi aranzda basina bole bisi gelen
canım pgt embriyolara genetik test yapılması oluşan embriyodan 3, günde 1 hücre çekilerek doktorun genetik tarama yaptırması bizde genetik sıkıntı olduğu için yaptıracagız geneldede başarısız 2 yada 3, tüp bebek denemesi denememiş ve gebelik oluşmadığındada yaptırıyorlar bazen çiftlerde genetik problem olmuyo ama embriyo oluşumunda hasarlı dna oluşuyo onları görmek içinde yapıyolarkizlar pgt nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?