ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

çok geçmiş olsun cnm sen tedaviye başladığında antibiyotik vermedi mi doktor

Eki Görüntüle 1316357 Selam kizzllaaarrr ARALIK ayni beklerken birbirimize hem destek hemde umut olalim boll olmasi dilegiyle.....
Canlarimmm tablomuzun guncel kalmasi icin lutfen beni ozelden uyarin tedavI sirasinda hassas bir donemden gecmemiz sebebiyle moralimizi yuksek tutup konumuza buna dikkat ederek devam edelim...
Selamlar,
Tüp bebek tedavisinde 2. aşamadayım, yarın yumurtalarım toplanacak. Biraz heyecan, biraz stres, biraz korku içinde dinleniyorum :) başlık ilgimi çekince selam vermek istedim, herkese bol şanslar, hayırlısı olsun inşallah :)

slm kizlar bugun transfer gunu haric 4. gunum bebeimle dun esimle tartistik annedi yuzunden suan suclu gibiyim bebislerime bisi ol.usmudur sakin tutmaya calistim kendimi bebeklerime dusununce ama asabiydim dun kaynanmda tam ustune gldi bi us yapnaz zati esimle beni odada yalniz birakip konusuyolardi fisir fisir firsat tabi yatiom ya ben cok sinir oldum affet beni allahim bebislerim

slm kizlar bugun transfer gunu haric 4. gunum bebeimle dun esimle tartistik annedi yuzunden suan suclu gibiyim bebislerime bisi ol.usmudur sakin tutmaya calistim kendimi bebeklerime dusununce ama asabiydim dun kaynanmda tam ustune gldi bi us yapnaz zati esimle beni odada yalniz birakip konusuyolardi fisir fisir firsat tabi yatiom ya ben cok sinir oldum affet beni allahim bebislerim
eyvah eyvahhh...
@ikracim
tatlim senin en guzel gunlerin rahat ol yaaa... birak napiyorlarsa yapsinlar. fiskosta yapsinlar fisir misir konussunlar da salla.. hiçbirşeyi hickimseyi takma. hamis ol olma farketmiyo biz bu durumlarda bi tek kendimizi uzuyoruz.o yuzden sen durumunu onemse bir tek. gormezden gel baskalarini. unutma bir tek sen ve bebislerin degerli

yaa dogruu diosunn halidem ama insanogluyuz tas deilizki tedawiye basladugimzdan beridr konusuyorum bak yapmayin hassas bi durumdayim iki haftacik dokunmayin bana yoksa hic baslamayalim biliyorumki bunlarin olcagini bilmezmiyim ;( Allahima emanet yavrularim o ol derse olur zaten bunlar bahane ama tadini cikaramiyosun

gecmis olsun canimm bende de olmustu rahim filminden sonra. ama, doktorun 3 gunluk bi ilac verdi ve gecti hemen. sikinti yapmana gerek yok. hemen gecer insallah.

canim hic kimseyi takma! en guzel asamadasin simdi. kendini telkin et, rahatlat canim. bebislerin bundan etkilenmez merak etme. esleriyle kavga eden, cok zor kosullarda yasayan bisuru hamile var.(allah onlara da yardim etsin.) bebisler yine de doguyor. merak etme sen. ama, kendini uzersin bosu bosuna. o yuzden takmamaya calis mumkun oldugunca.

pylemi dion cnm cok saol Allah buyuk :) kizlar iyiki varsinz icimi rahatlattinz Allah hepimizi sewindirsin ins kime anlatcaktim bunlari :)

kızlar bişi sorucam biraz erken ama merak ediyorum. benim bu ayki adetim cuma veya cumrtesi günü olacak gibi bana adetin 2.günü gel dediler (birer tanede ilaçlrdan götrücekmişm) nasıl olcak bu böyle zeynep kamile gidiyorum h.sonu çalışıyolarmı ki

canım benim yaaa sakın sakın sakın üzme kendini, ya seni o kadar iyi anlıyorum ki, ilk denememde kayınvalidem beni de çok ağlatmıştı hala aklıma geldikçe deliriyorum, eşime kesinlikle bu sefer haberi olmıcak söylemek paylaşmak istemiyorum dedim, kabul etti çok şükür ama şimdiki sorunumuz da şu; biz şimdi ankara'ya gelcez kayınvalidem başka bir şehirde eşim oraya gidecek bende belki bir kaç gün kalabilcem, 1 aylık tatilimizin sadece birakç gününü yanında geçirmemiz sıkıntı olcak alınacak falan dedi eşim (haklı olarak) ama ben bu konuyu annenin bilmesini istemiyorum dedim, şimdi bilmiyorum gidince ne olcak. ama lütfen bak yalvarıyorum sana dikkatini dağıtacak birşeylerle ilgilen kafandan uzaklaştır, seni üzecek sıkıntıya sokacak hiçbirşeye müsade etme, gerekirse konuş eşşnle böyle gizli saklı konuşmalarınız beni üzüyor kendimi kötü hissediyorum de, aynısını benimkiler de yapıyordu önceden, ama artık akıllandım eşime açık açık herşeyi söylüyorum, önceden aman beni yanlış anlamasın aman tatsızlık çıkmasın diye susardım ama içten içe kendimi yerdim, bunun bize hiç bir faydası yok sende aklını başına topla, böyle önemli bir süreçte pozitif olmak için yapabileceğin her yolu dene arkadaşım, inşallah yavruların tez zamanda yüzünü güldürür

Gunaydinnn kizlarr berbat bir gecedn sonra sonnda sabah oldu bu tedavi beni manyaga bagladi gece siddetli bi karin agrim vardi ve brzda rahimde yanma allahh gece kurdugum felaket senaryolarini gorsnz gulerdnz halime allahtn kucuk capli enfeksiyn mantar karismi bisymis rahim gilmndn sonra olabiliomus 1 gunlk ilac aldim tedaviyle ilgili bi sorun olmaz dedi ama aklimda deli sorular varmi aranzda basina bole bisi gelen

herkese günaydın canlar.........nasılsınız beni daha kimse aramadı yav embriyolarla ilgili hayırlısı bakalım

özlemim çok geçmiş olsun arkadaşım dr biley olmaz diyorsa olmaz, sıkma canını hayatım, felaket senaryolarından uzaklaş kendine güzel telkinlerde bulun, dua et bol bol hiçbirşey olmaz merak etme sen.

1demetumutcum ararlar canım biraz sabret, inşallah 2 gün sonra sende alcan yavrularını içine, git gez dolaş oyna zıpla bu günlerin tadını çıkar, bir daha 9 aydan fazla bir süre rahat rahat gezeceğini hiç zannetmiyorum.

kuzucuklar transferimin 8 günü ara ara agrılarım hala devam ediyo yaa bide anlamadım seyimdede kasıntı oldu bide yanıyo ama az dün salak gibi merakımdan idrar testi aldım bide su erken olanlardan ama tek çizgi çıktı ne yaparsın can sıkıntısından kızlar sizinlede rahat konuşuyorum dün sinirden çıldırdım esimle tartıştık bana hak veriyo ama beni delirtmek için beni sinir etti sebepte eşimin annesi hiçbişeyde yok herseyde babası çıkıyo aslında ailesi çanakkalede biz eskişehirde babasınıda bi görün 60 yasında adam gibi degil ne giyinmesi nede haraketleri cahil cahil haraketleri var zamanında bişe görmrmiş aklısıra simdi acısını çıkarıyo ev aldık diye sıkışmıştık babasından bi 2 lira destek istedi inanın adam o iki lira için bizimle tüp bebek merkezine geldi doktorda herseyi konuşuyo işte özlem adet olunca sugün gel diye babasıda insan utanır demi ben senin gelininim içeri kadar girmeye bide ikidebi esimi arayıp bana bilgi ver deyip duruyo ama annası naleti zaten gelinini kıskanan kaynanaları yakıcaksın ne arar nede bişe sorar tamam zaten aramasında ama bu işlerde bari kendi sorsun oda bayan bende ne olur yaa bi akıl verin dün sinirimden kocaman süpürge makinasını kucama alıp fırlattım sinirimden esimde diyo ben bişe söyleyemem onlara sen söyle o zamn diye napim

yaa dogruu diosunn halidem ama insanogluyuz tas deilizki tedawiye basladugimzdan beridr konusuyorum bak yapmayin hassas bi durumdayim iki haftacik dokunmayin bana yoksa hic baslamayalim biliyorumki bunlarin olcagini bilmezmiyim ;( Allahima emanet yavrularim o ol derse olur zaten bunlar bahane ama tadini cikaramiyosun​
annecik olacan kizz her seyi bosver yalniz buna konsantre ol. ayrica onlarda ne fenaymis kiiiiizzz... azcik merhamet etsinler nolur sanki . amannn takma kiz kafana tokadan baska bir sey yap onlara :):):):):):)

merhaba kızlar doktorum aradı 10 tane yumurta döllenmiş ... buarada sizlere fadalı olur mu bilmiyorum belki sizlerde yaptırırsınız bizce faydası oldu eğer eşinizde sperm morfoloji ve kalite sıkıntısı varsa yumurtalıklarından iğne ile sperm aldırıp opu günü onu yaptırın alternatif olarak ...bnm eşimde sperm morfoloji sıkıntısı vardı ilk denememizde spermlerin çok kırıklı oldugu hasarlı olduğu döllenen yumurtalarında kalitesiz olduğunu anladık ..bu tedavimizde doktor farklı bir yöntem uyguladı bize benden alınan yumurtaları ikiye böldü yarısını bunun ayıbı yok artık oşalma spermi ile yarısını iğne ile çektiği spermele döllendirmiş şuan ağlamaktan hatırlayamıyorum sanırım 16 yada 15 ü olgun çıkmış yarı yarıya bölüb 8 ini iğne ile alınan spermden kalanınıda diğer spermden döllemesi çin birleşmiş iğne ile alınan sperm 8 inidiğer sperm 2 sini döllemiş demem o ki normal yoldan çıkarken anladığıma göre hasar görüyo zaten dölleme kalitesinden de bellieger sizlerdede böyle bir sıkıntı varsa doktorunuzdan isteyin ...kızar bana dua edin ne olur bu 10 embriyom devam etsin ve içinden sağlıklı çıksın bide düşünmem gereken pgt var Allahım sen yardım et

çok geçmiş olsun cnm sen tedaviye başladığında antibiyotik vermedi mi doktor​
Canm tedavm daha baslamadiki 10. Gun falan var

Yok canim uzulme rabbim yardim eder sen yinede uzulmemeye calis tabii ne kadar basarablirsn bilmm ama bebklerini dusun sennuzunce onlar daha cok uzulur dimi ama annesi toparla kendini bu yolda nelere katlaniorz bi olayla moral bozmuoruz...

kuzucuklar transferimin 8 günü ara ara agrılarım hala devam ediyo yaa bide anlamadım seyimdede kasıntı oldu bide yanıyo ama az dün salak gibi merakımdan idrar testi aldım bide su erken olanlardan ama tek çizgi çıktı ne yaparsın can sıkıntısından kızlar sizinlede rahat konuşuyorum dün sinirden çıldırdım esimle tartıştık bana hak veriyo ama beni delirtmek için beni sinir etti sebepte eşimin annesi hiçbişeyde yok herseyde babası çıkıyo aslında ailesi çanakkalede biz eskişehirde babasınıda bi görün 60 yasında adam gibi degil ne giyinmesi nede haraketleri cahil cahil haraketleri var zamanında bişe görmrmiş aklısıra simdi acısını çıkarıyo ev aldık diye sıkışmıştık babasından bi 2 lira destek istedi inanın adam o iki lira için bizimle tüp bebek merkezine geldi doktorda herseyi konuşuyo işte özlem adet olunca sugün gel diye babasıda insan utanır demi ben senin gelininim içeri kadar girmeye bide ikidebi esimi arayıp bana bilgi ver deyip duruyo ama annası naleti zaten gelinini kıskanan kaynanaları yakıcaksın ne arar nede bişe sorar tamam zaten aramasında ama bu işlerde bari kendi sorsun oda bayan bende ne olur yaa bi akıl verin dün sinirimden kocaman süpürge makinasını kucama alıp fırlattım sinirimden esimde diyo ben bişe söyleyemem onlara sen söyle o zamn diye napim​
Canim uzmemeye calis kendini ama kayinpedrrinde masallahi varmis edep yahuu.. senn ne isin var merkezde bide saygi beklerler boyleleri aman cam sn bebegine dikkat et birak onlr ne halleri varsa gorsnlr esinede yazik ailesi nebyapsin

pylemi dion cnm cok saol Allah buyuk :) kizlar iyiki varsinz icimi rahatlattinz Allah hepimizi sewindirsin ins kime anlatcaktim bunlari :)
sen de iyi ki varsin canim. hepimiz birbirimize destegiz, yol arkadasiyiz. hiic merak etme, icini ferah tut canim. bebislerinin sana tutunmasi oyle minik seylerden etkinlenmez. allah'in izniyle cok az kaldi yavruna kavusmana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…