- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
- 108
saol cnm inşallahhadi hayirlisi canim! gayet iyi baslamissin, allah tamamina erdirsin insallah!
çok geçmiş olsun cnm sen tedaviye başladığında antibiyotik vermedi mi doktorGunaydinnn kizlarr berbat bir gecedn sonra sonnda sabah oldu bu tedavi beni manyaga bagladi gece siddetli bi karin agrim vardi ve brzda rahimde yanma allahh gece kurdugum felaket senaryolarini gorsnz gulerdnz halime allahtn kucuk capli enfeksiyn mantar karismi bisymis rahim gilmndn sonra olabiliomus 1 gunlk ilac aldim tedaviyle ilgili bi sorun olmaz dedi ama aklimda deli sorular varmi aranzda basina bole bisi gelen
yaa dogruu diosunn halidem ama insanogluyuz tas deilizki tedawiye basladugimzdan beridr konusuyorum bak yapmayin hassas bi durumdayim iki haftacik dokunmayin bana yoksa hic baslamayalim biliyorumki bunlarin olcagini bilmezmiyim ;( Allahima emanet yavrularim o ol derse olur zaten bunlar bahane ama tadini cikaramiyosunslm kizlar bugun transfer gunu haric 4. gunum bebeimle dun esimle tartistik annedi yuzunden suan suclu gibiyim bebislerime bisi ol.usmudur sakin tutmaya calistim kendimi bebeklerime dusununce ama asabiydim dun kaynanmda tam ustune gldi bi us yapnaz zati esimle beni odada yalniz birakip konusuyolardi fisir fisir firsat tabi yatiom ya ben cok sinir oldum affet beni allahim bebislerimeyvah eyvahhh...
@ikracim
tatlim senin en guzel gunlerin rahat ol yaaa... birak napiyorlarsa yapsinlar. fiskosta yapsinlar fisir misir konussunlar da salla.. hiçbirşeyi hickimseyi takma. hamis ol olma farketmiyo biz bu durumlarda bi tek kendimizi uzuyoruz.o yuzden sen durumunu onemse bir tek. gormezden gel baskalarini. unutma bir tek sen ve bebislerin degerli
gecmis olsun canimm bende de olmustu rahim filminden sonra. ama, doktorun 3 gunluk bi ilac verdi ve gecti hemen. sikinti yapmana gerek yok. hemen gecer insallah.Gunaydinnn kizlarr berbat bir gecedn sonra sonnda sabah oldu bu tedavi beni manyaga bagladi gece siddetli bi karin agrim vardi ve brzda rahimde yanma allahh gece kurdugum felaket senaryolarini gorsnz gulerdnz halime allahtn kucuk capli enfeksiyn mantar karismi bisymis rahim gilmndn sonra olabiliomus 1 gunlk ilac aldim tedaviyle ilgili bi sorun olmaz dedi ama aklimda deli sorular varmi aranzda basina bole bisi gelen
canim hic kimseyi takma! en guzel asamadasin simdi. kendini telkin et, rahatlat canim. bebislerin bundan etkilenmez merak etme. esleriyle kavga eden, cok zor kosullarda yasayan bisuru hamile var.(allah onlara da yardim etsin.) bebisler yine de doguyor. merak etme sen. ama, kendini uzersin bosu bosuna. o yuzden takmamaya calis mumkun oldugunca.slm kizlar bugun transfer gunu haric 4. gunum bebeimle dun esimle tartistik annedi yuzunden suan suclu gibiyim bebislerime bisi ol.usmudur sakin tutmaya calistim kendimi bebeklerime dusununce ama asabiydim dun kaynanmda tam ustune gldi bi us yapnaz zati esimle beni odada yalniz birakip konusuyolardi fisir fisir firsat tabi yatiom ya ben cok sinir oldum affet beni allahim bebislerim
pylemi dion cnm cok saol Allah buyuk :) kizlar iyiki varsinz icimi rahatlattinz Allah hepimizi sewindirsin ins kime anlatcaktim bunlari :)canim hic kimseyi takma! en guzel asamadasin simdi. kendini telkin et, rahatlat canim. bebislerin bundan etkilenmez merak etme. esleriyle kavga eden, cok zor kosullarda yasayan bisuru hamile var.(allah onlara da yardim etsin.) bebisler yine de doguyor. merak etme sen. ama, kendini uzersin bosu bosuna. o yuzden takmamaya calis mumkun oldugunca.
sen de iyi ki varsin canim. hepimiz birbirimize destegiz, yol arkadasiyiz. hiic merak etme, icini ferah tut canim. bebislerinin sana tutunmasi oyle minik seylerden etkinlenmez. allah'in izniyle cok az kaldi yavruna kavusmana :)pylemi dion cnm cok saol Allah buyuk :) kizlar iyiki varsinz icimi rahatlattinz Allah hepimizi sewindirsin ins kime anlatcaktim bunlari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?