ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

gunaydin canimmm. bugun pazartesi ya cok yogundurlar arkadasim. o yuzden sira gelmemistir henuz.
aradılar görüştüm cnm 18 den 10 tanesi döllenmiş bu tedaviye başladığımda çok sakindim ağlamadıydım ama artık gözümden akmaya başladılar bnm bide pgt yapılacak aranızda pgt yaptıran var mı kaçı döllendi kaçı kaldı inşallah sağlıklı embriyom çıkar ve bana tutunur...Allahım kimseyi çaresiz bırakma

canim nasil bir adammis ya bu kayinbaban. cok haklisin sinirlenmekte. esin konusamiyorsa sen karsina al ve acik bi sekilde konus. bi kere utanmasi gerek ya. mahremiyet denen bir sey var. ne kadar saygisizca bir davranis. ama, boyle kurup dokererek kendini uzersin. bir an once karsina alip, ben utaniyorum siz varken ve kendimi rahat hissetmiyorum de. yoksa, sonuna kadar boyle devam eder ve senin canini sikmaya devam eder canim.

canimmm, hadi hayirli ugurlu olsun. gayet guzel bir baslangic olmus. insallah embiryolarin cok kaliteli olur ve bebisin sana tutunur! allahim tamamina erdirsin insallah canimm. aglamak bizi rahatlatir canim. kendini kasma aglamicam diye. ama, guzel basladigin icin sevinmelisin canim :)

saol arkadaım burası iyiki, varsı sizler iyiki varsınız olmasaydınız keşke diyede geçti içimden herkes anne olsada kimse bu tür şeyler paylaşmasa keşke ama buda sınavımız işte evet ağlamak beni rahatlatıyo saol can kuşum öptüm

Guzel anne adaylariii nasilsiniz bakalim??

ozlemtnc gecmis olsun canim tedavini etkilemez merak etme canim allah sifa versin.

iqraa ve ozlem8282 kizlar bu zor surecte bi de bu insanlarla ugrasmak cok can sıkıcı.ama siz sona geldiniz onlari dert etmeyin yalnizca yavrularinizi dusunun.en kiymetliniz onlar.aksi ispat edilene kadar hamişsiniz tadini cikarin yahu.anlamayana da acik acik soyleyin anlatin durumunuzu.onlar utanmiyorsa siz hic utanmayin onlar uzulsun sizi dusunmuyorlarsa.benim bir tedavimde istemedigim halde kayinvalidemler yanimdaydi allah razi olsun iyiler ama o surecte yalniz olmak istiyordum onlar olunca daha cok stres yaptim sonuc negatif tabi.sonra akillandim bu tur durumlarda ya da gercekten musait degilsem acik acik musait degiliz dedim simdi ayaklarini denk aldilar.

saol arkadaım burası iyiki, varsı sizler iyiki varsınız olmasaydınız keşke diyede geçti içimden herkes anne olsada kimse bu tür şeyler paylaşmasa keşke ama buda sınavımız işte evet ağlamak beni rahatlatıyo saol can kuşum öptüm​
Demetcim masallah cok iyi embriyo sayisi.insallah pgt den de sag saglam cikar kuzucuklarin.simdi onlar annelerini ozluyorlar sicak yuvalarina donmeyi bekliyorlar dort gozle aglamak yok bol bol dua edelim yavrularin icin

Allaha hawale cnmm beni esimde soyleyemio sen sole diosa soylee yuh yani ne bicim baba oda dr kadar gelmeler gerci bizimkilerde gelcekti.ama izin vermedim bu sefer dier iki denemmde geliolardi hrle kaynanm busefr izin vermdm.sen verme cnm bizede para yardim etmediler istememize ragmen sonra torun die sewceklrr iste napalimm

oh ne guzel yapmisin cnm yapamiyorum ben esime dedim sen anlat tek.kalmak daha ii bana surekli burnumun dibinde oda anlatmadi yanlus anliyolar hemen cik zor yaa bugun yine geldi ne dicen gecen tedawimde gelme diodum ayni geliodu yoruldm

Kizlar bu aksam catlatma ignemi yapiyorum insallah carsamba da yumurta toplama islemi.yumurta sayisi 5-8 civari insallah spermle birlikte kalitesi iyi olur.dr um ilk muayenede de bugunku son muayenede de kac embriyo transfer edilmesini istedigimi sordu ben de kaliteli olsunlar insallah da iki tane istiyorum dedim.bi tuhaf oldum havalara girdim o an.hayirlisi insallah hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz canlarim

ayy cnm bnm hadi hayirlisi olsun ins ah o an var ya cok ozel iki tane bebisss :) kaliteli yumislerin olsun ins

merhaba canım bu kaç embriyo istiyorsunuz olayı özel merkezlerde mi oluyor sen nerde yaptırıyorsun üniversite hastanelerinde tek mi embriyo oluyor bende 2 tane isterim ama 35 yaş altı 1 tane diye biliyorum

oh ne guzel yapmisin cnm yapamiyorum ben esime dedim sen anlat tek.kalmak daha ii bana surekli burnumun dibinde oda anlatmadi yanlus anliyolar hemen cik zor yaa bugun yine geldi ne dicen gecen tedawimde gelme diodum ayni geliodu yoruldm

Kiyamam yaa ne anlayissiz insanlar bunlar sen soylesen belki sendrn cekinir.gerci bu saatten sonra da bisey soyleme.bisey der moralini bozar moral cok onemli.az kaldi sabret canim hamile oldugunu onlara soyleyince bu sefer sana hizmet etmeye gelsin oyle bedava torun sevmek yok sen de naz niyaz uzanirsin

ayy cnm bnm hadi hayirlisi olsun ins ah o an var ya cok ozel iki tane bebisss :) kaliteli yumislerin olsun ins
merhaba canım bu kaç embriyo istiyorsunuz olayı özel merkezlerde mi oluyor sen nerde yaptırıyorsun üniversite hastanelerinde tek mi embriyo oluyor bende 2 tane isterim ama 35 yaş altı 1 tane diye biliyorum​
Insallah iqraa cim tesekkur ederim eveet muthis bir an onlarin sana geldigini gormek rabbim saglikla kucagimizda gormeyi nasip etsin.

Yarim 8660 ,canim bu 7. Denemem ozel merkez. benim gibi denemesi cok olan hastalara ve 35 yas ustune 2 embriyo diye biliyorum

Kusura bakmayin alinti mesaj kismi bir tuhaf cikiyor bende.

35 yasa kadar 2. Tup bebek denemesinden sonra 2 embriyo transferi
35 yasindan sonra herhangi deneme sayisinda 2 embriyo transferi

teşekkür ederim tutsunda 1 olsun yeter ki

canimm iyi ki sen de varsin iyi ki hepiniz varsinizz.. ben de seni opuyorum arkadasimm, guzel anne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…