canimmm, hadi hayirlisii! insallah cook cok kaliteli olur yumurtalarin ve bebislerin sana tutunur! bebisine giden yolu yariladin allah'in izniyle :)Kizlar bu aksam catlatma ignemi yapiyorum insallah carsamba da yumurta toplama islemi.yumurta sayisi 5-8 civari insallah spermle birlikte kalitesi iyi olur.dr um ilk muayenede de bugunku son muayenede de kac embriyo transfer edilmesini istedigimi sordu ben de kaliteli olsunlar insallah da iki tane istiyorum dedim.bi tuhaf oldum havalara girdim o an.hayirlisi insallah hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz canlarim
aynen oyle cnmmm rabbim nasip etsin ins yavrularima sewinirim bende :)oh ne guzel yapmisin cnm yapamiyorum ben esime dedim sen anlat tek.kalmak daha ii bana surekli burnumun dibinde oda anlatmadi yanlus anliyolar hemen cik zor yaa bugun yine geldi ne dicen gecen tedawimde gelme diodum ayni geliodu yoruldm
Kiyamam yaa ne anlayissiz insanlar bunlar sen soylesen belki sendrn cekinir.gerci bu saatten sonra da bisey soyleme.bisey der moralini bozar moral cok onemli.az kaldi sabret canim hamile oldugunu onlara soyleyince bu sefer sana hizmet etmeye gelsin oyle bedava torun sevmek yok sen de naz niyaz uzanirsin
bitanem onların hiçbirine torun sevdirmicez uzaktan uzaktan baksınlar yalansınlarAllaha hawale cnmm beni esimde soyleyemio sen sole diosa soylee yuh yani ne bicim baba oda dr kadar gelmeler gerci bizimkilerde gelcekti.ama izin vermedim bu sefer dier iki denemmde geliolardi hrle kaynanm busefr izin vermdm.sen verme cnm bizede para yardim etmediler istememize ragmen sonra torun die sewceklrr iste napalimm
KUZUCUM ONLARLA KONUŞCAM AMA BU SEFER TAM KONUŞUCAM SALAK AİLE ONLARA SUNU HEDİYE EDİYORUMcanim nasil bir adammis ya bu kayinbaban. cok haklisin sinirlenmekte. esin konusamiyorsa sen karsina al ve acik bi sekilde konus. bi kere utanmasi gerek ya. mahremiyet denen bir sey var. ne kadar saygisizca bir davranis. ama, boyle kurup dokererek kendini uzersin. bir an once karsina alip, ben utaniyorum siz varken ve kendimi rahat hissetmiyorum de. yoksa, sonuna kadar boyle devam eder ve senin canini sikmaya devam eder canim.
kuzucuklar transferimin 8 günü ara ara agrılarım hala devam ediyo yaa bide anlamadım seyimdede kasıntı oldu bide yanıyo ama az dün salak gibi merakımdan idrar testi aldım bide su erken olanlardan ama tek çizgi çıktı ne yaparsın can sıkıntısından kızlar sizinlede rahat konuşuyorum dün sinirden çıldırdım esimle tartıştık bana hak veriyo ama beni delirtmek için beni sinir etti sebepte eşimin annesi hiçbişeyde yok herseyde babası çıkıyo aslında ailesi çanakkalede biz eskişehirde babasınıda bi görün 60 yasında adam gibi degil ne giyinmesi nede haraketleri cahil cahil haraketleri var zamanında bişe görmrmiş aklısıra simdi acısını çıkarıyo ev aldık diye sıkışmıştık babasından bi 2 lira destek istedi inanın adam o iki lira için bizimle tüp bebek merkezine geldi doktorda herseyi konuşuyo işte özlem adet olunca sugün gel diye babasıda insan utanır demi ben senin gelininim içeri kadar girmeye bide ikidebi esimi arayıp bana bilgi ver deyip duruyo ama annası naleti zaten gelinini kıskanan kaynanaları yakıcaksın ne arar nede bişe sorar tamam zaten aramasında ama bu işlerde bari kendi sorsun oda bayan bende ne olur yaa bi akıl verin dün sinirimden kocaman süpürge makinasını kucama alıp fırlattım sinirimden esimde diyo ben bişe söyleyemem onlara sen söyle o zamn diye napim
Canim uzmemeye calis kendini ama kayinpedrrinde masallahi varmis edep yahuu.. senn ne isin var merkezde bide saygi beklerler boyleleri aman cam sn bebegine dikkat et birak onlr ne halleri varsa gorsnlr esinede yazik ailesi nebyapsin
ahaha aynen cnm yapistik otura otura ama cok dolaniom ben ya kisitlamiom kendimi bugun 4. gunumuz senin :) hahayttt kotu gelin olcaz nspalim onlar nasil.kotu kaynana kaynbaba oluosa bizde olurukk ay ne fenayizbitanem onların hiçbirine torun sevdirmicez uzaktan uzaktan baksınlar yalansınlarcanım bitaraftan yazıyorum bi taraftanda popomu ufalıyom valla üstüne oturamıyorum acıyo mosmor olmuş bide eşimin öküz ailesi salaklar hergün arayıp soruyolar ne oltu tutumu diye HEEEEEEEEE TUTTU Bİ 4-5 TANE TUTTU ŞİMDİ DORUCAM BAK GELİYO İŞTE GELDİLER PARA YOKSA ONLARA ÇOCUKTA YOK OHH NE ALA HAYAT
CANIM BENDE KISITLAMIYORUM 8.GÜNÜM HATTA BUGÜN ÇIKTIM DIŞARI FATURALARI BİLE YATIRDIM BİRAZ MAGZA GEZDİM BU ARADA KENDİMİ ÖDÜLLENDİRDİM SABAH 8 ÇIKTIM 1 EVE GELDİM BU ARADA EŞİMDE ARADI BEN DIŞARDAYKEN KICINI YIRTIYO SEN HALA DIŞARDAMISIN EVE GİDİP DİNLENSENE YATSANA DİYE TATLIM HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN BURDA İNŞALLAH HEPİMİZ ANNE OLURUZahaha aynen cnm yapistik otura otura ama cok dolaniom ben ya kisitlamiom kendimi bugun 4. gunumuz senin :) hahayttt kotu gelin olcaz nspalim onlar nasil.kotu kaynana kaynbaba oluosa bizde olurukk ay ne fenayiz
:) :)KUZUCUM ONLARLA KONUŞCAM AMA BU SEFER TAM KONUŞUCAM SALAK AİLE ONLARA SUNU HEDİYE EDİYORUM
ohh az kalmis balim ne guzell iyi yapmisin valla benimde 8. gun olsun cikcam.ozamanCANIM BENDE KISITLAMIYORUM 8.GÜNÜM HATTA BUGÜN ÇIKTIM DIŞARI FATURALARI BİLE YATIRDIM BİRAZ MAGZA GEZDİM BU ARADA KENDİMİ ÖDÜLLENDİRDİM SABAH 8 ÇIKTIM 1 EVE GELDİM BU ARADA EŞİMDE ARADI BEN DIŞARDAYKEN KICINI YIRTIYO SEN HALA DIŞARDAMISIN EVE GİDİP DİNLENSENE YATSANA DİYE TATLIM HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN BURDA İNŞALLAH HEPİMİZ ANNE OLURUZ
ya mesajı okurken baya güldüm :) ALlah da seni güldürsün inşallahbitanem onların hiçbirine torun sevdirmicez uzaktan uzaktan baksınlar yalansınlarcanım bitaraftan yazıyorum bi taraftanda popomu ufalıyom valla üstüne oturamıyorum acıyo mosmor olmuş bide eşimin öküz ailesi salaklar hergün arayıp soruyolar ne oltu tutumu diye HEEEEEEEEE TUTTU Bİ 4-5 TANE TUTTU ŞİMDİ DORUCAM BAK GELİYO İŞTE GELDİLER PARA YOKSA ONLARA ÇOCUKTA YOK OHH NE ALA HAYAT
inşallah pozitif sonuç alıp, bebeğini kucağına sağlıkla almak nasip olur inşallah arkadaşımÖZLEMCİM NASIL OLDUN CANIM AĞRILARIN VARMI BENİM SU PROGESTAN MI KAN SULANDIRICIMI YAPIYO ANLAMADIM KARIN AGRISINI BİDE ŞEYDE KAŞINTI VE YANMA OLDU SANIRIM BENİM TÜP BEBEK YAPRIRAN Bİ ARKADASIMDADA OLMUŞ PROGESTAN YAPIYO DEDİ AYY AZ KALDI YA VALLA TİTRİYORUM KORKUDAN
teşekkür ederim tutsunda 1 olsun yeter ki
sagolun kizlar insallah bakalim.rabbim emeklerimizi zahmetlerimizi masraflarimizi ümitlerimizi cektigimiz acilari bosa cikarmasin hayirli saglikli uzun omurlu guzel ahlakli evlatlarla neticelendirsin tedavimizi.canimmm, hadi hayirlisii! insallah cook cok kaliteli olur yumurtalarin ve bebislerin sana tutunur! bebisine giden yolu yariladin allah'in izniyle :)
Amiiiiiiin canimsagolun kizlar insallah bakalim.rabbim emeklerimizi zahmetlerimizi masraflarimizi ümitlerimizi cektigimiz acilari bosa cikarmasin hayirli saglikli uzun omurlu guzel ahlakli evlatlarla neticelendirsin tedavimizi.
napiyonuz kizceler
senn solee cnmm is yok.guc yok 7/24 uzan az dolann bi hafta var test gunune ne edem.ben heekız iğraa maşallah hep buralardasın ana bizim arkadişler genelde kaçak takılıyo in cin top oynuyo
senn solee cnmm is yok.guc yok 7/24 uzan az dolann bi hafta var test gunune ne edem.ben heeoyalaniom burasida iyi gelio hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?