ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

canimmm, hadi hayirlisii! insallah cook cok kaliteli olur yumurtalarin ve bebislerin sana tutunur! bebisine giden yolu yariladin allah'in izniyle :)

aynen oyle cnmmm rabbim nasip etsin ins yavrularima sewinirim bende :)

bitanem onların hiçbirine torun sevdirmicez uzaktan uzaktan baksınlar yalansınlarcanım bitaraftan yazıyorum bi taraftanda popomu ufalıyom valla üstüne oturamıyorum acıyo mosmor olmuş bide eşimin öküz ailesi salaklar hergün arayıp soruyolar ne oltu tutumu diye HEEEEEEEEE TUTTU Bİ 4-5 TANE TUTTU ŞİMDİ DORUCAM BAK GELİYO İŞTE GELDİLERPARA YOKSA ONLARA ÇOCUKTA YOK OHH NE ALA HAYAT

KUZUCUM ONLARLA KONUŞCAM AMA BU SEFER TAM KONUŞUCAM SALAK AİLE ONLARA SUNU HEDİYE EDİYORUM

ahaha aynen cnm yapistik otura otura ama cok dolaniom ben ya kisitlamiom kendimi bugun 4. gunumuz senin :) hahayttt kotu gelin olcaz nspalim onlar nasil.kotu kaynana kaynbaba oluosa bizde olurukk ay ne fenayiz

ÖZLEMCİM NASIL OLDUN CANIM AĞRILARIN VARMI BENİM SU PROGESTAN MI KAN SULANDIRICIMI YAPIYO ANLAMADIM KARIN AGRISINI BİDE ŞEYDE KAŞINTI VE YANMA OLDU SANIRIM BENİM TÜP BEBEK YAPRIRAN Bİ ARKADASIMDADA OLMUŞ PROGESTAN YAPIYO DEDİ AYY AZ KALDI YA VALLA TİTRİYORUM KORKUDAN

ahaha aynen cnm yapistik otura otura ama cok dolaniom ben ya kisitlamiom kendimi bugun 4. gunumuz senin :) hahayttt kotu gelin olcaz nspalim onlar nasil.kotu kaynana kaynbaba oluosa bizde olurukk ay ne fenayiz
CANIM BENDE KISITLAMIYORUM 8.GÜNÜM HATTA BUGÜN ÇIKTIM DIŞARI FATURALARI BİLE YATIRDIM BİRAZ MAGZA GEZDİM BU ARADA KENDİMİ ÖDÜLLENDİRDİM SABAH 8 ÇIKTIM 1 EVE GELDİM BU ARADA EŞİMDE ARADI BEN DIŞARDAYKEN KICINI YIRTIYO SEN HALA DIŞARDAMISIN EVE GİDİP DİNLENSENE YATSANA DİYE TATLIM HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN BURDA İNŞALLAH HEPİMİZ ANNE OLURUZ

ohh az kalmis balim ne guzell iyi yapmisin valla benimde 8. gun olsun cikcam.ozaman amin ins kuzum ins isimizi Allaha hawale ettik sirtimizi ona dayadik

ya mesajı okurken baya güldüm :) ALlah da seni güldürsün inşallah

inşallah pozitif sonuç alıp, bebeğini kucağına sağlıkla almak nasip olur inşallah arkadaşım

teşekkür ederim tutsunda 1 olsun yeter ki

canimmm, hadi hayirlisii! insallah cook cok kaliteli olur yumurtalarin ve bebislerin sana tutunur! bebisine giden yolu yariladin allah'in izniyle :)
sagolun kizlar insallah bakalim.rabbim emeklerimizi zahmetlerimizi masraflarimizi ümitlerimizi cektigimiz acilari bosa cikarmasin hayirli saglikli uzun omurlu guzel ahlakli evlatlarla neticelendirsin tedavimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…