Aralık 2015'te Klomen Kullanacaklar Buraya

hijabiqueen

İstanbul mu
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
771
484
73
Hadi bakalım kızlar.
Yeni bir ay Yeni umutlar.
Yeni yıl bize hayırla, mutlulukla gelecek inşAllah.

Sat:10.12.2015
Bat 9.01.2016( ki umarım olmayacak. )
bu ay tekrar klomene başlayacağım

09/12/2015 klomen kullanmaya başladım 2.ci klomen kullanışım. inş bu ay hamile kalırım

ben de bu pazar başlayacağım bakalım inşAllah 2. ayımızda ikimiz de mutlu haberler veririz.

Bende 5aralikta baslayp 5gun kullandm 2gun once bitti. Bende bu ay ilk defa denedm umarmm yumoslar olurr p.tesi dra gidicem bakalm belki olur

İnşallah büyümüştür yumoşlaar :)

Bende 3 Aralıkta 5 gün klomen kullandım, sonra 5 günde puregon iğne kullandım. Dünde çatlatma iğnesini vuruldum. Bu ikinci ayım iğne tedavisinde. Daha öncede 4ay klomen kullanmıştım.
Ben klomenle hamile kalamadım, umarım sizler kalırsınız.

Ben de 10 Aralıkta başladım bugün 5.günüm yarin kontrole gidicem. Daha once farkli ilaclar yontemler kullandik ama bu ay ilk kez klomen kullaniyorum. Bir de inofolic combi. Bunlardan biri bana berbat mide bulantısı yaptı bugun, duygusallık da yapiyor sanki? Klomenin böyle yan etkileri var mi

Merhabalar ben de aralık 5 te klomene başladım bugünde çatlatma iğnesi oldum. Bu ay ikinci kez klomen kullaniyorum. Herkes için hayırlısı olsun.

ben de aralıkta başladım. 7 aralık da iğnemi oldum. ama yumurtam haftasonu çatladı. yarışmacı arkadaşlara başarılarr

Ben de 9 aralıkta başladım klomene mensin 4.günü yani. Ben de cok cabuk etki etti dün yumurtam çatladı. Normalde 14. günde catlar bu sefer 9.gün çatlamış oldu. bi de benim cok mide bulantim, bel ağrım olmuştu o yumurta catlayacagi icin olmuş

sonrasında miğde bulantınız devam ettimi benim halen devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…