- 3 Aralık 2013
- 771
- 484
- 73
- Konu Sahibi hijabiqueen
-
09/12/2015 klomen kullanmaya başladım 2.ci klomen kullanışım. inş bu ay hamile kalırım
Bende 5aralikta baslayp 5gun kullandm 2gun once bitti. Bende bu ay ilk defa denedm umarmm yumoslar olurr p.tesi dra gidicem bakalm belki olur
Iinsallahhhben de bu pazar başlayacağım bakalım inşAllah 2. ayımızda ikimiz de mutlu haberler veririz.
İnşallah büyümüştür yumoşlaar :)
haber ver canım pazartesi günü.Iinsallahhh
ya bende de aynı durum var 2 gündür doğru düzgün bisey yiyemiyorum, halsizim. dün aksam son ilaci ictim. etkisi cabuk gecse baribende bu ay klomen kullandım aşırı duygusallık ağlama krizleri mide bulantısı bat 20 aralık
ya bende de aynı durum var 2 gündür doğru düzgün bisey yiyemiyorum, halsizim. dün aksam son ilaci ictim. etkisi cabuk gecse bari
benm de 25 aralık cnm.yumoşların nasıldı?catlatma ıgnesı oldun mubende bu ay klomen kullandım aşırı duygusallık ağlama krizleri mide bulantısı bat 20 aralık
23ml bir yumoş göründü iğneye gerek görmedi dr şuan beklemedeyimbenm de 25 aralık cnm.yumoşların nasıldı?catlatma ıgnesı oldun mu
sonrasında miğde bulantınız devam ettimi benim halen devam ediyorBen de 9 aralıkta başladım klomene mensin 4.günü yani. Ben de cok cabuk etki etti dün yumurtam çatladı. Normalde 14. günde catlar bu sefer 9.gün çatlamış oldu. bi de benim cok mide bulantim, bel ağrım olmuştu o yumurta catlayacagi icin olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?