- 30 Eylül 2015
- 359
- 244
- 33
- 36
- Konu Sahibi hijabiqueen
-
Aynı zamanlarda kullanmışız klomeni :)) ama benm geç çatladı yumurta.inşallah devamı iyi olur.hepimiz için :)Herkeste farklı yan etki gösteriyor galiba bende 1-5 aralıkta kullandım mide bulantısı olmadı da uyku hali oldu. Şimdide Progestan kullanıyorum o feci uyku yapıyor.
Canm senle ayni gun baslamsz hayrli olur insallah dr.a gttnmi
Benim çatladı mı bilmiyorum cumartesi günü çatlatma iğnesi vuruldum 3 yumurtam gelişmişti inşallah çatlamıştır doktor bana haftada 2 ilişki önerdi yeterli diyor sizinki ne kadar önerdiAynı zamanlarda kullanmışız klomeni :)) ama benm geç çatladı yumurta.inşallah devamı iyi olur.hepimiz için :)
Bana ilişkiyle ilgili hiç bişey dememşti.ben 7 aralk da oldm iğneyi .bna dediği tekşey 36 saat snra ilşki dedi.ben uydm hatta daha fazla ilşki oldu.ama cumartesi akşam bi ilişki oldu.onda aşırı ağrı çektm.forumdan anladğm kadaryla yumurta çatladgnda ağrı oluyomuş.bzm cumartesi akşam ve pazar sabah ilişki oldu.inşallah işe yaramıştır.Benim çatladı mı bilmiyorum cumartesi günü çatlatma iğnesi vuruldum 3 yumurtam gelişmişti inşallah çatlamıştır doktor bana haftada 2 ilişki önerdi yeterli diyor sizinki ne kadar önerdi
Bnce onlr bzm gbi takmiooo ondan :)insallah cnm benim de 19 ay oldudediğin gibi bi problemde bulamadılar herkes nasıl bu kadar kolay çocuk doğuruyor anlamıyorum
Bnde dr.a gtmeden vardi fakat suan hk acikcasi ben oksurrken falan baski yapiodu ara ara hafif kramp oluo da bn cokta takmimm yaa :) umutlanmamak icn..Dr gitmedim 22 aralıkta progesteron testi verdi.. Bugün çok ağrım oldu galiba bugün çatladı yumurtam.. Sen de var mı ağrı..
Hayrli olurr insallah rabbm yardmcn olsnnKızlar merhaba, ben de yarın sabah klomen 50 mg ve folik asit başlıyorum, 26 aralıkta kontrolüm var, yumurtalar olgunlaştıysa çatlatma iğnesi ve 28 ya da 29 aralıkta da aşılama olacak inşallah.
Bnada dr girmem gerekn gunleri soledi. Bnde uydm bakalmmm ayy hepmzz takvim yapalm insaallahhhBana ilişkiyle ilgili hiç bişey dememşti.ben 7 aralk da oldm iğneyi .bna dediği tekşey 36 saat snra ilşki dedi.ben uydm hatta daha fazla ilşki oldu.ama cumartesi akşam bi ilişki oldu.onda aşırı ağrı çektm.forumdan anladğm kadaryla yumurta çatladgnda ağrı oluyomuş.bzm cumartesi akşam ve pazar sabah ilişki oldu.inşallah işe yaramıştır.
Amin inşallah, Allah hepimizin yardımcısı olsun..herkesin güzel haberlerini alırız inşallah yakında...Hayrli olurr insallah rabbm yardmcn olsnn
Benim çatladı mı bilmiyorum cumartesi günü çatlatma iğnesi vuruldum 3 yumurtam gelişmişti inşallah çatlamıştır doktor bana haftada 2 ilişki önerdi yeterli diyor sizinki ne kadar önerdi
Bana salı günü çatlatma iğnesi vurdu o gün ve gün aşrı iliski dedi. Benim Dr ısrarla kilo vermemi söylüyor 8 kilo kadar fazla var glucophage verdi ama pek yararını görmedim bu dönemde devam edip etmiceğimi sormayı unuttum senin bilgin var mı
İnşallah bebişiniz yeni yılda sizinle olur, sakıncası yoksa doktorunuz kaç kilosunuz da fazla buldu?Bana salı günü çatlatma iğnesi vurdu o gün ve gün aşrı iliski dedi. Benim Dr ısrarla kilo vermemi söylüyor 8 kilo kadar fazla var glucophage verdi ama pek yararını görmedim bu dönemde devam edip etmiceğimi sormayı unuttum senin bilgin var mı
ah ah kilo konusunda benim de başım dertte ben de glifor kullanıyorum. bu dönemde de devam ediceksin ona canım. hamile olduğunu öğrenene kadar.
kuzum benim 16 ay oldu. evlendiğimizden beri korunmadık. ama sebepsiz olmuyo işte. bu ikinci ayım klomenle. glifora devam ediyorum ben. ama baş dönmesi falan yapıyo. zaten benim demir anemim var öyle çok yorulamıyorum o yüzden spor da yapamıyorumAllah yardımcımız olsun inşallah bu ay olur.. Dr kilo vereceksin dedikçe yiyesim geliyo her akşam spor yapılan diye eve geliyorum yorgnluktan hiç bişi yapmıyorum.. Sen kaç yıllık evlisin
İnşallah bebişiniz yeni yılda sizinle olur, sakıncası yoksa doktorunuz kaç kilosunuz da fazla buldu?
İnşallah bebişiniz yeni yılda sizinle olur, sakıncası yoksa doktorunuz kaç kilosunuz da fazla buldu?
kuzum benim 16 ay oldu. evlendiğimizden beri korunmadık. ama sebepsiz olmuyo işte. bu ikinci ayım klomenle. glifora devam ediyorum ben. ama baş dönmesi falan yapıyo. zaten benim demir anemim var öyle çok yorulamıyorum o yüzden spor da yapamıyorumne olucak bilmiyorum. tükendim resmen
Cevremde kilolu hamile kalan o kadar çok insan var.. Tamam biraz fazlam var ama hamile kalmaya engel mi bilmiyorum.. Ben evleneli 3.5 yıl oldu ilk zamanlar ben istemedim ama şimdi çok pismanim keşke o zamandan baslasaymisim..
Canım cuma gittiğinde işi şansa bırakmasakta çatlatma iğnesi olsam mı acaba de. Devlet karşılamıyo iğneyi gerçi ama. hani maşallah 5 yumurta boşa gitmesinKizlar bende bu ay ilk defa klomen kullandim. 5 tane yumurtam. Olmus
Cuma gunu bi daha gidicem .bakalim beni neler bekliyo. . bana igne falan bişey demedi ama doktorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?