Aralık 2015'te Klomen Kullanacaklar Buraya

Herkeste farklı yan etki gösteriyor galiba bende 1-5 aralıkta kullandım mide bulantısı olmadı da uyku hali oldu. Şimdide Progestan kullanıyorum o feci uyku yapıyor.
Aynı zamanlarda kullanmışız klomeni :)) ama benm geç çatladı yumurta.inşallah devamı iyi olur.hepimiz için :)

Aynı zamanlarda kullanmışız klomeni :)) ama benm geç çatladı yumurta.inşallah devamı iyi olur.hepimiz için :)
Benim çatladı mı bilmiyorum cumartesi günü çatlatma iğnesi vuruldum 3 yumurtam gelişmişti inşallah çatlamıştır doktor bana haftada 2 ilişki önerdi yeterli diyor sizinki ne kadar önerdi

Kızlar merhaba, ben de yarın sabah klomen 50 mg ve folik asit başlıyorum, 26 aralıkta kontrolüm var, yumurtalar olgunlaştıysa çatlatma iğnesi ve 28 ya da 29 aralıkta da aşılama olacak inşallah.

Benim çatladı mı bilmiyorum cumartesi günü çatlatma iğnesi vuruldum 3 yumurtam gelişmişti inşallah çatlamıştır doktor bana haftada 2 ilişki önerdi yeterli diyor sizinki ne kadar önerdi
Bana ilişkiyle ilgili hiç bişey dememşti.ben 7 aralk da oldm iğneyi .bna dediği tekşey 36 saat snra ilşki dedi.ben uydm hatta daha fazla ilşki oldu.ama cumartesi akşam bi ilişki oldu.onda aşırı ağrı çektm.forumdan anladğm kadaryla yumurta çatladgnda ağrı oluyomuş.bzm cumartesi akşam ve pazar sabah ilişki oldu.inşallah işe yaramıştır.

Dr gitmedim 22 aralıkta progesteron testi verdi.. Bugün çok ağrım oldu galiba bugün çatladı yumurtam.. Sen de var mı ağrı..
Bnde dr.a gtmeden vardi fakat suan hk acikcasi ben oksurrken falan baski yapiodu ara ara hafif kramp oluo da bn cokta takmimm yaa :) umutlanmamak icn..

Bnada dr girmem gerekn gunleri soledi. Bnde uydm bakalmmm ayy hepmzz takvim yapalm insaallahhh

Bana salı günü çatlatma iğnesi vurdu o gün ve gün aşrı iliski dedi. Benim Dr ısrarla kilo vermemi söylüyor 8 kilo kadar fazla var glucophage verdi ama pek yararını görmedim bu dönemde devam edip etmiceğimi sormayı unuttum senin bilgin var mı

ah ah kilo konusunda benim de başım dertte ben de glifor kullanıyorum. bu dönemde de devam ediceksin ona canım. hamile olduğunu öğrenene kadar.

İnşallah bebişiniz yeni yılda sizinle olur, sakıncası yoksa doktorunuz kaç kilosunuz da fazla buldu?

ah ah kilo konusunda benim de başım dertte ben de glifor kullanıyorum. bu dönemde de devam ediceksin ona canım. hamile olduğunu öğrenene kadar.

Allah yardımcımız olsun inşallah bu ay olur.. Dr kilo vereceksin dedikçe yiyesim geliyo her akşam spor yapılan diye eve geliyorum yorgnluktan hiç bişi yapmıyorum.. Sen kaç yıllık evlisin

Allah yardımcımız olsun inşallah bu ay olur.. Dr kilo vereceksin dedikçe yiyesim geliyo her akşam spor yapılan diye eve geliyorum yorgnluktan hiç bişi yapmıyorum.. Sen kaç yıllık evlisin
kuzum benim 16 ay oldu. evlendiğimizden beri korunmadık. ama sebepsiz olmuyo işte. bu ikinci ayım klomenle. glifora devam ediyorum ben. ama baş dönmesi falan yapıyo. zaten benim demir anemim var öyle çok yorulamıyorum o yüzden spor da yapamıyorum ne olucak bilmiyorum. tükendim resmen

İnşallah bebişiniz yeni yılda sizinle olur, sakıncası yoksa doktorunuz kaç kilosunuz da fazla buldu?

Boyun 1.60 kilome

Amin Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.. Boyum 1.60 kilom 68
Pko ya yakinsin dedi tam ne demek anlamadim.. Her ay düzenli adet oluyorum. Sadece yumurtam tam gelişmiyor ikinci ayim klomenle ilk ay 2 yumurtam vardı ama olmadı bu ay 4 taneymis..

Cevremde kilolu hamile kalan o kadar çok insan var.. Tamam biraz fazlam var ama hamile kalmaya engel mi bilmiyorum.. Ben evleneli 3.5 yıl oldu ilk zamanlar ben istemedim ama şimdi çok pismanim keşke o zamandan baslasaymisim..

Cevremde kilolu hamile kalan o kadar çok insan var.. Tamam biraz fazlam var ama hamile kalmaya engel mi bilmiyorum.. Ben evleneli 3.5 yıl oldu ilk zamanlar ben istemedim ama şimdi çok pismanim keşke o zamandan baslasaymisim..

keşke canım
benimde pko diyolar. ama sadece polikistik görünümü var diye. yumurtam çtlamıyormuş sanırım...
Ama ben her ay düzenli adet görürüm. hormon değerlerim çok düzgün.
yani bazen ben de pek anlam veremiyorum
İnşAllah bu ay hepimize uğurlu gelir

Kizlar bende bu ay ilk defa klomen kullandim. 5 tane yumurtam. Olmus
Cuma gunu bi daha gidicem .bakalim beni neler bekliyo. . bana igne falan bişey demedi ama doktorum..

Kizlar bende bu ay ilk defa klomen kullandim. 5 tane yumurtam. Olmus
Cuma gunu bi daha gidicem .bakalim beni neler bekliyo. . bana igne falan bişey demedi ama doktorum..
Canım cuma gittiğinde işi şansa bırakmasakta çatlatma iğnesi olsam mı acaba de. Devlet karşılamıyo iğneyi gerçi ama. hani maşallah 5 yumurta boşa gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…