Aralık 2015'te Klomen Kullanacaklar Buraya

klomen östrojenin yükselmesine sebep olduğu icin o yapıyormuş mide bulantisini yumurtan catladiysa bi kac güne geçer insallah

Mrb arkadaşlar bende ilk kez bu ay başladım bugün ilacım bitti 18inde kontrole gidecem kasıkta sancı bende de oluyo bakalım hayırlısı Rabbim isteyen herkese çok bekletmeden hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah

benim de klomenle 3.ayım.inşallah son ayım olur. sat:10/12/15.dün akşam klomene tekrar başladım.belki de miniklerimiz yeni yıl bebeği olmak istiyorlardır kızlar..
ayy keşke btanem yaa olsa da yeni yıl yeni haberler yeni sürprizler ay keşke

tatlım benim saçlarım da aşıırı derece dökülmüştü. kasıklarımda aşırı sancı vardı. doktor korkmana gerek yok bu yumurtanın büyüdüğü anlamına geliyor demişti

inşAllah bu ay hayırlı haberler alırız

bende 21 inde kontrole gidicem benim yumurtam geç çatlıyormuş

haber ver canım pazartesi günü.
ben de yarın klomen e başlıyorum
Canm dr.a gttm sagda iki solda tek ymurrta olms ve bna catlatma ignesi yapmadi sagda catlamis dedi solda catlamak uzerdr dedi ayrca benm hic bel agrim yok sadce acikinca icimi kemiriolar sen gttn mi doktra

Herkeste farklı yan etki gösteriyor galiba bende 1-5 aralıkta kullandım mide bulantısı olmadı da uyku hali oldu. Şimdide Progestan kullanıyorum o feci uyku yapıyor.
evet progesten feci uyku yapıyor ben onu fitil olarak kullaniyorum o yüzden doktor öyle kullan dedi

Canm dr.a gttm sagda iki solda tek ymurrta olms ve bna catlatma ignesi yapmadi sagda catlamis dedi solda catlamak uzerdr dedi ayrca benm hic bel agrim yok sadce acikinca icimi kemiriolar sen gttn mi doktra
aaaa öyle sonradan 2.yumurtada da catlayabiliyor muymus? ben hepsi ayni anda çatlar saniyodum

yok bebeğim ben bu pazar başladım ilaca cuma günü bitecek. pazartesi günü kontrole gidicem. adetimin 13. günü yani. ama benim yumoşlar geç çatlıyo ben 15. günü ve 17. günü tekrar doktora gidiyorum. 17 gecesi iğne vuruluyorum. geçen ay öyle olmuştu yani. bu ay ne olur tam bilemiyorum doktora gidince yaZarım canım.
ama bel ağrım devam ediyo bence ilacın yan etkisi

Bnde bi degsklik olmadi sukur yaa insallah hayrli sonucalr alirsn bebegm ya

aaaa öyle sonradan 2.yumurtada da catlayabiliyor muymus? ben hepsi ayni anda çatlar saniyodum
Bilmem bn sol da sanci var dedmde oda catlayacktr dedi ole guzel knstki dr. Resmen dedi adet olmazsan hamilesn bence tutacak ddi dedm bole umutlaniom umudum yoktu dedm oda dedi bn snden cok imutluym ddi bakalm yaa naspp

Bilmem bn sol da sanci var dedmde oda catlayacktr dedi ole guzel knstki dr. Resmen dedi adet olmazsan hamilesn bence tutacak ddi dedm bole umutlaniom umudum yoktu dedm oda dedi bn snden cok imutluym ddi bakalm yaa naspp
hadi inşallah. olumlu düşünürsen olumlu olur :)

hadi inşallah. olumlu düşünürsen olumlu olur :)
Bn ewlendimin ilk ayinda hamile kalmsym tam 1 yillk ewliym dusuk oldu bidaa kalamdm dr testler falan cok guzl ama sn stres yapiosn sanrm dedi haklida :) umariimmm buraya yazarzz hamileymm die su tkvimden acmayi ole istyom ki :)

Bn ewlendimin ilk ayinda hamile kalmsym tam 1 yillk ewliym dusuk oldu bidaa kalamdm dr testler falan cok guzl ama sn stres yapiosn sanrm dedi haklida :) umariimmm buraya yazarzz hamileymm die su tkvimden acmayi ole istyom ki :)
insallah cnm benim de 19 ay oldu dediğin gibi bi problemde bulamadılar herkes nasıl bu kadar kolay çocuk doğuruyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…