- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi hijabiqueen
-
yok midem bulantim 2 gün oldu yumurtam dün aksam çatladı bugun bulantim gectisonrasında miğde bulantınız devam ettimi benim halen devam ediyor
tatlım benim saçlarım da aşıırı derece dökülmüştü. kasıklarımda aşırı sancı vardı. doktor korkmana gerek yok bu yumurtanın büyüdüğü anlamına geliyor demiştikızlar klomenin de yan etkisi çok mide bulantısını ben de yaşıyorum ayrıca bel ağrım da var
ayy keşke btanem yaa olsa da yeni yıl yeni haberler yeni sürprizler ay keşkebenim de klomenle 3.ayım.inşallah son ayım olur. sat:10/12/15.dün akşam klomene tekrar başladım.belki de miniklerimiz yeni yıl bebeği olmak istiyorlardır kızlar..
tatlım benim saçlarım da aşıırı derece dökülmüştü. kasıklarımda aşırı sancı vardı. doktor korkmana gerek yok bu yumurtanın büyüdüğü anlamına geliyor demişti
Mrb arkadaşlar bende ilk kez bu ay başladım bugün ilacım bitti 18inde kontrole gidecem kasıkta sancı bende de oluyo bakalım hayırlısı Rabbim isteyen herkese çok bekletmeden hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah
Canm dr.a gttm sagda iki solda tek ymurrta olms ve bna catlatma ignesi yapmadi sagda catlamis dedi solda catlamak uzerdr dedi ayrca benm hic bel agrim yok sadce acikinca icimi kemiriolar sen gttn mi doktrahaber ver canım pazartesi günü.
ben de yarın klomen e başlıyorum
Canm senle ayni gun baslamsz hayrli olur insallah dr.a gttnmiMerhabalar ben de aralık 5 te klomene başladım bugünde çatlatma iğnesi oldum. Bu ay ikinci kez klomen kullaniyorum. Herkes için hayırlısı olsun.
Herkeste farklı yan etki gösteriyor galiba bende 1-5 aralıkta kullandım mide bulantısı olmadı da uyku hali oldu. Şimdide Progestan kullanıyorum o feci uyku yapıyor.ben 1-5 aralık arası kullandım ama malesef bulantılar devam
evet progesten feci uyku yapıyor ben onu fitil olarak kullaniyorum o yüzden doktor öyle kullan dediHerkeste farklı yan etki gösteriyor galiba bende 1-5 aralıkta kullandım mide bulantısı olmadı da uyku hali oldu. Şimdide Progestan kullanıyorum o feci uyku yapıyor.
aaaa öyle sonradan 2.yumurtada da catlayabiliyor muymus? ben hepsi ayni anda çatlar saniyodumCanm dr.a gttm sagda iki solda tek ymurrta olms ve bna catlatma ignesi yapmadi sagda catlamis dedi solda catlamak uzerdr dedi ayrca benm hic bel agrim yok sadce acikinca icimi kemiriolar sen gttn mi doktra
yok bebeğim ben bu pazar başladım ilaca cuma günü bitecek. pazartesi günü kontrole gidicem. adetimin 13. günü yani. ama benim yumoşlar geç çatlıyo ben 15. günü ve 17. günü tekrar doktora gidiyorum. 17 gecesi iğne vuruluyorum. geçen ay öyle olmuştu yani. bu ay ne olur tam bilemiyorum doktora gidince yaZarım canım.Canm dr.a gttm sagda iki solda tek ymurrta olms ve bna catlatma ignesi yapmadi sagda catlamis dedi solda catlamak uzerdr dedi ayrca benm hic bel agrim yok sadce acikinca icimi kemiriolar sen gttn mi doktra
Bnde bi degsklik olmadi sukur yaa insallah hayrli sonucalr alirsn bebegm yayok bebeğim ben bu pazar başladım ilaca cuma günü bitecek. pazartesi günü kontrole gidicem. adetimin 13. günü yani. ama benim yumoşlar geç çatlıyo ben 15. günü ve 17. günü tekrar doktora gidiyorum. 17 gecesi iğne vuruluyorum. geçen ay öyle olmuştu yani. bu ay ne olur tam bilemiyorum doktora gidince yaZarım canım.
ama bel ağrım devam ediyo bence ilacın yan etkisi
inşAllah hepimiz hayırlı haberler veririz bebeğiiimBnde bi degsklik olmadi sukur yaa insallah hayrli sonucalr alirsn bebegm ya
Bilmem bn sol da sanci var dedmde oda catlayacktr dedi ole guzel knstki dr. Resmen dedi adet olmazsan hamilesn bence tutacak ddi dedm bole umutlaniom umudum yoktu dedm oda dedi bn snden cok imutluym ddi bakalm yaa nasppaaaa öyle sonradan 2.yumurtada da catlayabiliyor muymus? ben hepsi ayni anda çatlar saniyodum
hadi inşallah. olumlu düşünürsen olumlu olur :)Bilmem bn sol da sanci var dedmde oda catlayacktr dedi ole guzel knstki dr. Resmen dedi adet olmazsan hamilesn bence tutacak ddi dedm bole umutlaniom umudum yoktu dedm oda dedi bn snden cok imutluym ddi bakalm yaa naspp
Bn ewlendimin ilk ayinda hamile kalmsym tam 1 yillk ewliym dusuk olduhadi inşallah. olumlu düşünürsen olumlu olur :)
insallah cnm benim de 19 ay olduBn ewlendimin ilk ayinda hamile kalmsym tam 1 yillk ewliym dusuk oldubidaa kalamdm dr testler falan cok guzl ama sn stres yapiosn sanrm dedi haklida :) umariimmm buraya yazarzz hamileymm die su tkvimden acmayi ole istyom ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?