- Konu Sahibi Kardanadam33
-
Güvenilir mi bilmiyorum ama ben dayanamayıp sün ve bugün yaptım idrar testi ikinci çizgi silik çıktı mecburen heycanlı şekilde kan testi gününü bekliyorum ☺
Hayırlı olsun inşallah tutar :) ben de şu an iğne yaptırma aşamasındayım
Silik de olsa pembe çizgiyi gördüysen vardır benim öyle oldu 8. Ve 9. günü yaptım ikinci çizgi pembe silik çıktı yukarıda örneği var sonra 10. Gün kan testi yaptırdım pozitif çıktı :)Bende 6 aralıkta transfer oldum bugün 8.günüm 7.günümde test yaptım silik çıktı sizce var mıdır böyle olup hamile olan varmı
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz ben yarım saat bekledim. Bu arada nerede tedavi oldunuzSelamlar bende dun transferimi oldum beklemedeyim,23 aralikta belli olacak benimkisi.. birsey merak ettim de size sormak istedim, idrara sıkışık bir sekilde koyuluyor ya embiriyolar yarim saat hic kalkmadan bekleyebildiniz mi merak ettim?
Merhaba sonuç alana kadar tüm ilaç tedavisi deevamBuarada kızlar bısey sorucam bılenler varsa bılgılendırebılır mı,benım test gunum cuma yanı 10 gun olmus oluyo bugun 7. Gunumdu fakat ıgnelerım 2 gun ıcınde bıtıyo tekrar almam gerek dımı cumaya kadar kullanıcam sonucta
Benımde 9 aralık ama suanda pek belırtı yok gıbı ara ara gelıp gıdıyo belırtıler:) sende durum nedır canımBenim de 9 aralik transfer gunumdu 5. Gun embriyosu 2 tane bakalim beklemeye devam
Benımde 9 aralık ama suanda pek belırtı yok gıbı ara ara gelıp gıdıyo belırtıler:) sende durum nedır canım
Ben bugun test yaptirdm 3.29 cikti bhcg. Bugn 7. Gunum.kimyasal galiba deger cok dusuk yukselecegni sanmiyorm
Benımde 9 aralık ama suanda pek belırtı yok gıbı ara ara gelıp gıdıyo belırtıler:) sende durum nedır canım
Bhcg yeni salgılıyorda olabilir vücudunuz?hemen olumsuz düşünmeyinBen bugun test yaptirdm 3.29 cikti bhcg. Bugn 7. Gunum.kimyasal galiba deger cok dusuk yukselecegni sanmiyorm
Kacinci gun embriyosuyduKızlar bugün 7. Günümdü dayanamadım erken gebelik testi aldım hayalet çizgiyi gördüm arkasından kan verdim 7.11 çıktı sonucum inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?