Aralık 2019 tüp bebek yaptıranlar

Bendede suanda bı agrı olusmaya basladı kasıklarım ve belım agrıyo aslında hıc belırtım yok ama suan basladı sanırım,ınsallah guzel sonuclar goruruz

Güvenilir mi bilmiyorum ama ben dayanamayıp sün ve bugün yaptım idrar testi ikinci çizgi silik çıktı mecburen heycanlı şekilde kan testi gününü bekliyorum ☺

Bende 6 aralıkta transfer oldum bugün 8.günüm 7.günümde test yaptım silik çıktı sizce var mıdır böyle olup hamile olan varmı

Bende 6 aralıkta transfer oldum bugün 8.günüm 7.günümde test yaptım silik çıktı sizce var mıdır böyle olup hamile olan varmı
Silik de olsa pembe çizgiyi gördüysen vardır benim öyle oldu 8. Ve 9. günü yaptım ikinci çizgi pembe silik çıktı yukarıda örneği var sonra 10. Gün kan testi yaptırdım pozitif çıktı :)

Selamlar bende dun transferimi oldum beklemedeyim,23 aralikta belli olacak benimkisi.. birsey merak ettim de size sormak istedim, idrara sıkışık bir sekilde koyuluyor ya embiriyolar yarim saat hic kalkmadan bekleyebildiniz mi merak ettim?
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz ben yarım saat bekledim. Bu arada nerede tedavi oldunuz

Buarada kızlar bısey sorucam bılenler varsa bılgılendırebılır mı,benım test gunum cuma yanı 10 gun olmus oluyo bugun 7. Gunumdu fakat ıgnelerım 2 gun ıcınde bıtıyo tekrar almam gerek dımı cumaya kadar kullanıcam sonucta

Merhaba sonuç alana kadar tüm ilaç tedavisi deevam

Merhaba bende bu ay tedaviye başlayacağım önden bir buçuk aydır biosteron dhea kullanıyorum
Reglma 3 gün var ama yumurtalıklarım bir farklı ağrıyor dhea kullanıp bu şekil de ağrı yaşayan var mı?

Merhabalar, benim de 10 Aralikta, 2 tane 3. gun embriyosu transferim yapildi. Transferden sonraki gun fena bir kasik agrisi yasadim. o gunden sonra herhangi bir agrim olmadi. Daha once 2 kere tup bebek yaptirdim ve onlarda hic boyle bir sey yasamamistim. Benzer durum yasayanlar var mi acaba?

ben de beklemedeyim. inşallah hayırlısıyla olur. dışarıda hamile kadın görünce acaba ben de bir gün hamile olabilecek miyim diye düşünüyorum.

Kızlar bugün 7. Günümdü dayanamadım erken gebelik testi aldım hayalet çizgiyi gördüm arkasından kan verdim 7.11 çıktı sonucum inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…