İlla bu ay olacak diye bisey yok elbet bir gün kavuşacağız nasip işleri bunlar zamanı var demekki oğlumda kolay bulmuştum bu nazlı olacakInaniyo musun yavru sen bunlara yine kirmizi gorup gun sayacaz bak gor cok negatifim bu aralar
Vala canım yumurtkamaya göre evet ama takvim öle gösteriyor bide malum testlerimi biliyorsun işte oldum rahatladım yani
Yumurtalamadan itibaren 14.ncu günü sayıcaksın takvim yanıltır seni her ay yumurtlama aynı günlerde olmuyorVala canım yumurtkamaya göre evet ama takvim öle gösteriyor bide malum testlerimi biliyorsun işte oldum rahatladım yani
Gösterir. 5 değeri bile gösterdiler geçendeKızlar normal kaset testler beta 20 faln silik te olsa gösterir mi
Erken gevelik testi alamaya gerek yok ozamanGösterir. 5 değeri bile gösterdiler geçende
Evet hiç gerek yok laboquick,artımed falan en düsük değerleri hemen tespit ediyorlar bir cok kere şahit olduk forumdaErken gevelik testi alamaya gerek yok ozaman
Bi doktora danışayım onu da ona göre alırımBende promontil aldım prowomen da daha zengin
Yarın sabah 12.günde yapabilirsin canım belli olur az cok. En kötü 13.gün tekrarlarsın. Artımed 5 tl eczanelerde 2-3 tane al işte yeter sanaSizde akşam alınca direk yapsam mı yoksa sabah idrarindami yapsam bugün iğnenin 11 ci günü günler geçmek bilmiyordu
1. Tutmadı kırmızıyı gördüm bakalım nasip 2. Aşılamaya bakalımHa simdi anladim tamam insallah sizinde olur hic belli olmaz bu isler
Evet sasmaz normalde 28 gunde bir iste dusukten mi stresten kaynaklı mi bilemedim ama ilk defa 5 gun gecikiyor..Hic belli olmaz benim boyle once yada sonra bile olsa bi sonraki regl zmaninda olurdu hesapladigin tarihten erken bile olabilirsin gebe kalmazsan tabi ve duzenliyse regl
Benim onceki hamileligimde regl olacakmışım gibi sancilarim olmustu bel agri hatta kesin hasta olacağım derken regl den bir gün geçti ve test ile cift çizgiyi görmüştümKizlar sagli sollu kasik batmasi var bugun daha artti belimde batiyor egilirken falan akintim ne cok beyaz ne cok sari orta hallice gazi hic demeyim ara ara bas agrisi var regl yaklasim sinyali mi bi akil verin ayybi teshis koyun bana az kaldi az yakinda diploma aldircam size
Igneden 1 gun oncesinide değerlendirseydiniz keskeBenımde böyle cizelge suan 30 unda iğne vuruldum. Bundan sonra 2-3 günde bir devam etmeyi düsünüyorum. Bugünü pas geçip yarın devam edicem12 aralıkta da sabah test yaparım
Aşkım iğne olcağımı bilmiyorduk kiIgneden 1 gun oncesinide değerlendirseydiniz keske
Bu ağrıların ne kaçıncı günü başlamıştı acaba?Benim onceki hamileligimde regl olacakmışım gibi sancilarim olmustu bel agri hatta kesin hasta olacağım derken regl den bir gün geçti ve test ile cift çizgiyi görmüştüm
Tamm BalkızYumurtalamadan itibaren 14.ncu günü sayıcaksın takvim yanıltır seni her ay yumurtlama aynı günlerde olmuyor
Sizde akşam alınca direk yapsam mı yoksa sabah idrarindami yapsam bugün iğnenin 11 ci günü günler geçmek bilmiyordu
Bel ağrılarım bir hafta öncesinde..Bu ağrıların ne kaçıncı günü başlamıştı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?