- Konu Sahibi denizzehra
- #3.961
Allah razı olsun, inşallahİnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınızhangi firmaya veriyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun, inşallahİnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınızhangi firmaya veriyorsunuz
Onu sormadım ya. Sanırım birkaç gün daha sürer. Progestan fitil 10 gün sonra başlayacağım. Umarım tez vakitte olursunuz ve içiniz rahatlar.Son zamanlarda benim kaygı seviyem tavan . Cuma profa gideceğim inşallah devleti hiç beklemeden. Rüyalarıma girmeye başladı ben de olup rahatlasam . Kanama için ne kadar sürer dedi ? Lekelenme şeklinde bir hafta 10 gün kadar sürmüştü benim. Bir de progestan fitil filan verdi mi ?
Bende progestanı ağızdan alıyorum günde 3 kere. Aynı zamanda 3 günde bir de iğnesini oluyorum. Yaklaşık 20 gündür aktif kanamam varİyi akşamlar arkadaşlar. Bugün kanamam oldu ama peçeteye gelen değil misafirlikteydik hatta akıntı gibi hissettim lavaboya gittim üstüm başım kirlenecek kadar değil ama çamaşırım kıpkırmızı kandı. Çook korktum. Son zamanlarda rahata takmıştım progestanıda aklıma gelince kullanıyodum fitil olarak. Hemen doktora gittik 1 saat sürdü. Baktılar aktif kanama yok dediler ultrasonla baktılar bebek iyi ama çook korktum kendi doktorumda yarına randevu verdi. Nasıl dayanıcam yarına kadarAsistanı doktora sordu progestanı sabah akşam kullan ağızdan dedi ama fitil değilmiydi bu ağızdan alınıyormu? Çok korkuyorum karnımda hafif ağrıyor. Uyuşmazlık iğnesi vurulmuştum tekrar vurulacağım sanırım off
![]()
Kaç haftalık seninki canım? Devammı ediyor birde hangi renk? 200 mg mi yazıyor seninkine birde yan etki yapıyor mu?Bende progestanı ağızdan alıyorum günde 3 kere. Aynı zamanda 3 günde bir de iğnesini oluyorum. Yaklaşık 20 gündür aktif kanamam var![]()
Evet 200 mg’lık benimki de. İğne de 100 mg vuruluyorum. 11+3 teyim şuan. İlk başlarda bayağı adet kanaması gibi kıpkırmızı hatta pıhtılıydı düşük riskiyle 1 gece hastanede yattım. Şimdi çok koyu renkte gelmeye devam ediyor ama lekelenmeden fazla. Doktor yapacak bişey yok dinlenip bekleyeceksin dedi 1 aylık rapor verdi iş içinKaç haftalık seninki canım? Devammı ediyor birde hangi renk? 200 mg mi yazıyor seninkine birde yan etki yapıyor mu?
Ağızdan alınca yan etki yapıyormu? Mide bulantısı içinde içiyorum yatmadan nasıl yapsam acabaEvet 200 mg’lık benimki de. İğne de 100 mg vuruluyorum. 11+3 teyim şuan. İlk başlarda bayağı adet kanaması gibi kıpkırmızı hatta pıhtılıydı düşük riskiyle 1 gece hastanede yattım. Şimdi çok koyu renkte gelmeye devam ediyor ama lekelenmeden fazla. Doktor yapacak bişey yok dinlenip bekleyeceksin dedi 1 aylık rapor verdi iş için
Kızlar aksilikler bitmiyor benim bugün dolgum düştü. Diş hekimi en doğru olan ikinci trimester ama birincide de yapılabilir doktordan onay kağıdı getir dedi. Bu aksi günlerin oh dediğimiz günleri gelecek mi? Ne olur gelsin
2. Trimester 13. Haftadan sonra olmuyor mu o kadar bekleyemem maalesef dişimin dolgusu çok derindi. Yarın doktor doktor gezeceğim işte hangisi izin kağıdı yazarsa artıkBenim dişimde kırık var
Dişçi fobim olduğu için gebelik öncesi dişçiye gitmemiştim
Bu ayın başında çok kötü ağrı oldu
Zonklama önce beynime sonra bütün vücuduma vuruyor gibiydi
Ilık suyla tuzlu gargara yaptım ve yanağıma sürekli buz koydum, geçti
Dün yine aynısı oldu
Yine aynı yöntemlerle geçirdim
Şu an 13+2 deyim
15. haftadan itibaren 2. trimesterde yaptırabilirsin dedi doktorum
İnşallah tekrarlamaz
Tekrarlarsa dişçiye gideceğim gibi duruyor![]()
Ağızdan alınca yan etki yapıyormu? Mide bulantısı içinde içiyorum yatmadan nasıl yapsam acaba![]()
2. Trimester 13. Haftadan sonra olmuyor mu o kadar bekleyemem maalesef dişimin dolgusu çok derindi. Yarın doktor doktor gezeceğim işte hangisi izin kağıdı yazarsa artık![]()
Ayni yastayiz kasimda 36 olucam, benim de ilk gebeligim 2017ydi, su anki bebegim de 11+6 gunluk nasi denk geldiMerhaba hoş geldin canım. Ben fetal dna yarın yaptıracağım 12+3 günlükte. İlk gebeligimde ben de yaptırmamıştım 2017 de yaygın değildişimdi tam 35 yaşındayım ve riskli gruba girdiğim için yaptırmayı daha uygun buldum.
İnşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz.
Benim tansiyonum çok sık düşüyor doktora sordum ilaçtan da olabilir ama genellikle gebelik kaynaklı olur dedi. İlaçla ilgisi var mı bilemiyorum yani. Onun dışında bi yan etki yapmadı ama her vücut çok farklı herkese farklı etki gösterebilir tabiAğızdan alınca yan etki yapıyormu? Mide bulantısı içinde içiyorum yatmadan nasıl yapsam acaba![]()
Uyku yapıyor bende öyle olmuştuAğızdan alınca yan etki yapıyormu? Mide bulantısı içinde içiyorum yatmadan nasıl yapsam acaba![]()
Bu arada baş dönmesi bende çok sık yaşıyorum ama ilaçtan olacağını düşünmedim hamilelik kaynaklıdır diye düşünüyorumBen ağustos ayında yumurtalarım çatlayınca ağızdan sabah akşam Progestan 200 mg içmeye başladım
Hamile olduğumu öğrenince de aynı şekilde içmeye devam ettim
12+3 te tek doza düşürüp sadece sabah içmeye başladım
Bugün 13+2 deyim
Son kez sabah içtim
Yarından itibaren ilacı içmeyeceğim
2 buçuk ay kullandım ilacı
Yan etki olarak baş dönmesi, mide bulantısı yapıyor diyenler var ama bende yapmadı
Mide bulantım hamileliğimin 5. haftasında başladı
Hala da devam ediyor
İlacı hamileliğimi öğrenmeden önce de kullanıyordum, bulantım yoktu
Baş dönmesi de yaşamadım hiç
Aa onu ben bilmiyordum arastirayim bende cok zorda kaldikca kullandim artik bisi olmamistr o kadardan diye dusunuyorum yuz temizleme jeli bioderma kullaniyorum haftada bi kac kere de glikolik asit kullandim tonik olarak, bi kac kere de yves rocher kil maskesi zaten cok yogun makyaj yapmiyorum, sac boyamiyorum oje dahi kullanmadim bu kadardan da bisi olmaz herhaldeEvet ana maddelerde sorun yok gibi duruyor ama İçeriğindeki söğüt kabuğu ekstresi hamilelikte özellikle 3 ayda önerilmiyormuşbilmiyorum ne kadar kritik ama doktora sormadan kullanmayayım. çok teşekkür ederim öneri için yine de
![]()
Benimde kaplamam kenardan kırıldı bikac gün önce bugünde tamamı düştü.kendi doktorum gidebilirsin dişçiye röntgen çektirme dedi.randevu aldım bakalım nasıl olacakKızlar aksilikler bitmiyor benim bugün dolgum düştü. Diş hekimi en doğru olan ikinci trimester ama birincide de yapılabilir doktordan onay kağıdı getir dedi. Bu aksi günlerin oh dediğimiz günleri gelecek mi? Ne olur gelsin
tansiyonum düşük genelde. 9/6 civarı ne zaman ölçsem ama nabzım hep 120 üstüydüBenim de 63-148 çıktı. Hamilelik öncesi de nabzım hep yüksektir benim. Ama 100 üstü olması sıkıntı yaratabiliyor dedi kardiyolog. Başka bie kardiyologa da gitmeyi düşünüyorum. Tansiyonunuz nasıl sizin