- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
- 18
Ben kendim aldım başladım canım doktor a sordum kullanmam gereken bı ilaç takviye varmı diye yok dedi bende burdan duyduğum kadarıyla alıp başladımValla üstünde de 1 yazıyor doktora özellikle sordum 1 mi 2 diye.. 2 dediher doktorun yöntemi farklı canım
Sorma valla 2 bebe dogurdum bu kadar zorlanmadimİlla bu ay olacak diye bisey yok elbet bir gün kavuşacağız nasip işleri bunlar zamanı var demekki oğlumda kolay bulmuştum bu nazlı olacak
Benim kizim ve kimyasal bununla tuttu bu ayda boyle degerlendirdimBu ayı bu şekilde değerlendirmeyi planlıyorum bunda da tutmazsa zaten artık aşılamaya giderim ya da tüp bebek yaparım 6 ay sonra
Bende gecikir diye dusunuyorum bu ay kimyasaldan sonra oluyormus galiba sonrasi zaten regl olurum heraldeEvet sasmaz normalde 28 gunde bir iste dusukten mi stresten kaynaklı mi bilemedim ama ilk defa 5 gun gecikiyor..
Benim hic belirtilerim olmamisti her 2sindede yada oldu ben fark etmedim cunku bilmiyrdum belirti olup olmadigini bunda takildimda takildim belirtilereBenim onceki hamileligimde regl olacakmışım gibi sancilarim olmustu bel agri hatta kesin hasta olacağım derken regl den bir gün geçti ve test ile cift çizgiyi görmüştüm
Hakkinda hayrlisi olsun canim insallah aliriz guzel haberlerini1. Tutmadı kırmızıyı gördüm bakalım nasip 2. Aşılamaya bakalım
Eşimin değerlerinden dolayı üst üste yasak bize neyse her türlu tutmayacakta denemedik demeyiz en azındanBenim kizim ve kimyasal bununla tuttu bu ayda boyle degerlendirdim
Canım benide 29aralik olarak duzeltirmisin geç geldi adetimSana demistim adetine var diye erken gelmiş 4 5 Aralik olarak hesaplamistim ben
İnşallah hepimizin haberlerini alalımHakkinda hayrlisi olsun canim insallah aliriz guzel haberlerini
Inofolici ben de buralarda çok okudum. Daha çok pco teşhisi olanlara veriliyor gibime geldi bende öyle bir durum yok ama kist için vermişte olabilirBen kendim aldım başladım canım doktor a sordum kullanmam gereken bı ilaç takviye varmı diye yok dedi bende burdan duyduğum kadarıyla alıp başladım
HayirlisiEşimin değerlerinden dolayı üst üste yasak bize neyse her türlu tutmayacakta denemedik demeyiz en azından
Bu ay aynisini uygulayacağım test almadm. Ama geçen ay testim kalmadığı gün nöbetçi eczane fln aramıştım gece uyuşturucu bağımlısı gibi test bagimlisiydim cok komiktim ve kendi kendime yaşadım bütün o süreci cevremde kimseye anlatmadım cunku herkes cok takiyorsun düşünme akışına birak diyor anasını satayim kolaysa siz yerime geçin düşünmeyin
Merhaba bu uygulamayı nasıl kullanıyorsunuzahah bendesonucu da yuksek yaziyor ama gozle gorunur de hic oyle degil ama degerlendirdik tabi
Hangi folik asit kullandiniz? Birde gün aşırı değil her gün mü oldu? Yumurtlama bitince bile devam etti mi ilişkiTeşekkürler folik asit kullandım 8 aydır deniyoruz bizde bide reglimden sonra hergun düzenli ilişki oldu
Folibol kullandım adetim bittikten bir gün sonra 6 gün üst üste ilişki oldu ilişki sonra en az 45 dakika belimin altına yastık koyarak uzandım yani çok hareket etmedim ilişki sonrası rabbim tez zamanda güzel haberleri isteyen herkese nasip etsin en inşaallahHangi folik asit kullandiniz? Birde gün aşırı değil her gün mü oldu? Yumurtlama bitince bile devam etti mi ilişki
Kiz 12.aya girdim hala olmuyor fsh im biraz yüksek çıkıyor kendiliğinden olmaz demiyorum ama uzun sürmesi normal dedi artık aşılamaya geçtik hsg falan hepsine baktık hala olmuyorHalicimm napıyorsun sen ya göremiyorum seni uzun zamandırr
Anca catlatmis gerçekten öyle olcak galiba çünkü daha yumurtlamadim testle takip ediyorum inşallah canims bir de daha 10.gunum bugün anca heraldeHaliciiiiimmmmmm hayırlı olsuntutsun inşallah. Ama yumuşlar büyümüş baya, pazartesiye kadar kendiliğinden çatlar gibime geldi. Neden pazartesi dedi ki?
Evet ama dün de 20 kusur idi 21 olan 22 falan anca olur heralde tesekkurler inşallah olumlu olur bu da olmazsa 1 seneyi devirmiş olcam=/Bu yumurta boyları bugün mü ölçüldü? Aşılama esnasında yumurtalar bir tik daha büyük olacak yani değil mi yanlış anlamadım ben?
Hayırlı uğurlu olsun süreciniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?