Erken gebelik testin yok normal bi test vardi evde labquick ondan yaptm az once negatifBence bı gebelik testi yap cnm
14.gün pozitif normalde olmaz kuzum kimyasal olmustur oAçıkçası şüpheleniyorum çünkü çok değişik bir regl yaşadım. Aşırı çook ve pıhtılı kanama, üstüm başım hep battı ne ped yetiştirebildim ne de pijama
Ay yuhanzi yaniKuzu ya kürleri çok iyi araştırmadan yapmamak lazım. Ben mesela zeytinyağlı incir kürünüSelizay dan duymuştum, iyice araştırdım. Prolaktin falan yükselttiğini duydum ama yine de kontrollü şekilde kullanıp regl olunca prolaktin baktırdım hemen, şükür ki yükselme olmamıştı ben de. Oyüzden diğer ay tekrar devam ettim, regl olunca tekrar baktırdım. Yükselme yerine düşmüştü yani kür falan yaparken iyice araştırıp kontrollü yapmak lazım. Birdaha girişme şu kürlere falan, demek sana iyi gelmiyor. Umarım biran önce regl olursun. Biraz kendini rahat bırak, ben de bu ay öyle yapıyorum.
Balı da petekkoybal diye bir sayfadan aldım ,400 gramı 140 TLdaha gelmedi, tadı falan nasıl hiç bilmiyorum.
Doktorunki 230 gramı 140 TL ydi sanırım. Halâ benden başka yerden almayın, ben özel oranlar vermişim falan diyor. Başka yerden alınan çöpmüş kendi deyimiyle...
Sen sorduğunda ne kadardı fiyatı?
Yaaa var var masallah rabbim banada nasip etKızlar merhaba beni sabah bi şeytan dürttü kalktım test yaptım bat 11 aralık silik bir çizgi görüyorum sizce ?
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahYaaa var var masallah rabbim banada nasip eterken gebelik testimi acaba. Hangi belirtiler vardı. Yumurtalma günüzü biliyormusunuz.
Ayyy çok tatlış olmus eline sağlık canimYalnız güzel kafa dağattımdün doktora yazdım 5 gün önce kan testi vereyimmi diye hayır adet gününü bekle dedi oyalanıyom biran önce pazartesi gelsede işe gidip kafa dağıtsam
Yapma yanarsın ben erken gebelik yaptım pozitif di normal kaset yaptım iki gün sonra negatif diBen 7 gün önce normal gebelik testi yaptım bat 10 aralık acaba bende bugün alık erken gebelik mi yapsam
Yaaa merak ediyom sağ kasıgım batıyo ve ağzımın tadı kötü baska bişey yokAyyy çok tatlış olmus eline sağlık canim
Yapma yanarsın ben erken gebelik yaptım pozitif di normal kaset yaptım iki gün sonra negatif di
Sağol bebeğim cok iyi geldi vallaAyyy çok tatlış olmus eline sağlık canim
Yapma yanarsın ben erken gebelik yaptım pozitif di normal kaset yaptım iki gün sonra negatif di
Böyle zamanları ancak bu şekilde getirebiliyor insan ben evdeyim dönüyorum dolanıyorum yok geçmiyor zamanSağol bebeğim cok iyi geldi valladünde arkadaslara gidip gece 1 e kadar okey oynadık misss
Olabilir canim anı hareketler de kramp şekilde ağrı girebiliyor bende çok sabırsızım bu konuda me gelen var ne giden belirti de yok çok ilgincYaaa merak ediyom sağ kasıgım batıyo ve ağzımın tadı kötü baska bişey yoksabah kocamı kaldırdım şakalasırken ondanda ağartmıs olabilirim tabi
Kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin benimde içimden tuvalete lop diye düşen pıhtılar olmuştuAçıkçası şüpheleniyorum çünkü çok değişik bir regl yaşadım. Aşırı çook ve pıhtılı kanama, üstüm başım hep battı ne ped yetiştirebildim ne de pijama
Evet canım aminn inşallah bizlere de nasip olurSenle konuşmuştuk canım rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin tez vakitte zor bı surec Allah yardımcımız olsun benimde 14 ay oldu
Hım peki çocuğuna tutun senin benim de 1 tane olsa bende uğraşmam bu kadar zaten de işte yok malesef hayırlı zamanda sağlıkla gelsin mucizemVar sukur Allah olmayanlara versin insallah yok zaten ugrasmicam artik seneye dusunuyorum diger ayda denemeye kalksam cok aksi bi zmanda dogar o yuzden gerek yok
Amin insallah canimHım peki çocuğuna tutun senin benim de 1 tane olsa bende uğraşmam bu kadar zaten de işte yok malesef hayırlı zamanda sağlıkla gelsin mucizem
Senin kimyasal mı olmuştu?Kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin benimde içimden tuvalete lop diye düşen pıhtılar olmuştu
Kuruma olabilir mi? Çok silik görünüyor, birkaç gün sonra kan ver daha erkenKızlar merhaba beni sabah bi şeytan dürttü kalktım test yaptım bat 11 aralık silik bir çizgi görüyorum sizce ?
Kuruma değildir heralde ya çünkü hemen çıktı yaklaşık bi 10 15 gün daha beklemeyi düşünüyorum kan için o daha çok strese sokuyor artacakmı düşecekmi diyeKuruma olabilir mi? Çok silik görünüyor, birkaç gün sonra kan ver daha erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?