Gebeliğe Hazırlık ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay yuhanzi yani bir de millete kuzum falan diye cevap veriyor samimiyetsiz

Yalnız güzel kafa dağattım dün doktora yazdım 5 gün önce kan testi vereyimmi diye hayır adet gününü bekle dedi oyalanıyom biran önce pazartesi gelsede işe gidip kafa dağıtsam

Eklentiler

• 0D814126-E4EB-489C-B275-FD3B07EEAB9D.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 88
Yaaa var var masallah rabbim banada nasip eterken gebelik testimi acaba. Hangi belirtiler vardı. Yumurtalma günüzü biliyormusunuz.
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah evet canım erken gebelik testi 26 yumurtlama tarihimdi sol kasık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti çok fazla batı bekleyeceğim fazla ümitlenmek istemiyorum çünkü ben 16 ekimde düşük yaptım 5 haftalık

Ben 7 gün önce normal gebelik testi yaptım bat 10 aralık acaba bende bugün alık erken gebelik mi yapsam

Yalnız güzel kafa dağattım dün doktora yazdım 5 gün önce kan testi vereyimmi diye hayır adet gününü bekle dedi oyalanıyom biran önce pazartesi gelsede işe gidip kafa dağıtsam
Ayyy çok tatlış olmus eline sağlık canim
Ben 7 gün önce normal gebelik testi yaptım bat 10 aralık acaba bende bugün alık erken gebelik mi yapsam
Yapma yanarsın ben erken gebelik yaptım pozitif di normal kaset yaptım iki gün sonra negatif di

Ayyy çok tatlış olmus eline sağlık canim

Yapma yanarsın ben erken gebelik yaptım pozitif di normal kaset yaptım iki gün sonra negatif di
Yaaa merak ediyom sağ kasıgım batıyo ve ağzımın tadı kötü baska bişey yok sabah kocamı kaldırdım şakalasırken ondanda ağartmıs olabilirim tabi

Sağol bebeğim cok iyi geldi valla dünde arkadaslara gidip gece 1 e kadar okey oynadık misss
Böyle zamanları ancak bu şekilde getirebiliyor insan ben evdeyim dönüyorum dolanıyorum yok geçmiyor zaman

Yaaa merak ediyom sağ kasıgım batıyo ve ağzımın tadı kötü baska bişey yok sabah kocamı kaldırdım şakalasırken ondanda ağartmıs olabilirim tabi
Olabilir canim anı hareketler de kramp şekilde ağrı girebiliyor bende çok sabırsızım bu konuda me gelen var ne giden belirti de yok çok ilginc

Açıkçası şüpheleniyorum çünkü çok değişik bir regl yaşadım. Aşırı çook ve pıhtılı kanama, üstüm başım hep battı ne ped yetiştirebildim ne de pijama
Kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin benimde içimden tuvalete lop diye düşen pıhtılar olmuştu

Var sukur Allah olmayanlara versin insallah yok zaten ugrasmicam artik seneye dusunuyorum diger ayda denemeye kalksam cok aksi bi zmanda dogar o yuzden gerek yok
Hım peki çocuğuna tutun senin benim de 1 tane olsa bende uğraşmam bu kadar zaten de işte yok malesef hayırlı zamanda sağlıkla gelsin mucizem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…