- 3 Haziran 2016
- 1.029
- 680
- 123
- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #2.341
Gündüz hiç uyumazdım brn uyuyamam normalde ama şuan durum buBenn aşırı uyuyorum ama asla doymuyorumnormalde de uyku düşünürüm aöa bu kadar da fazla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gündüz hiç uyumazdım brn uyuyamam normalde ama şuan durum buBenn aşırı uyuyorum ama asla doymuyorumnormalde de uyku düşünürüm aöa bu kadar da fazla
Ay benimde öyle 3 ve 4. Günler yerleşmenin çoğu gerçekleşmiş oluyormuşBenim 4. Gün şiddetliydi canım
Ay inşallah hadi hepiniz alın pozitifleri de gruba renk gelsnAy benimde öyle 3 ve 4. Günler yerleşmenin çoğu gerçekleşmiş oluyormuşbana da dua edin pozitif haberi almak nasip olsun
![]()
Nasıl artmıştı ki betalarınızKızlar benden tekrar beta istediler
Evet canım maalesefPeki ücret verecek misiniz onun için sordum
Çok teşekkür ederim siz hamilesiniz sanırım hayirli olsun]
vardı ayaklarım buz gibiydi ve regl günümde olacakmış gibi ağrılar oldu iki gün
Sıcak basma uyurken filan var ama oturur pozisyonda iken genelde ayaklarım buz gibiydi. Ellerimle ovalıyordum ısınsın diyeÇok teşekkür ederim siz hamilesiniz sanırım hayirli olsunilk günden başlayan ağrılar var kasiklarda her an adet olacak gibi..demek vardı çok sevindim buna çünkü genelde sıcak basma var herkeste ama bunu okumamıştım
Brnde sıcak basıyordu sonra uşume geliyordu ne değişik şeyler yaÇok teşekkür ederim siz hamilesiniz sanırım hayirli olsunilk günden başlayan ağrılar var kasiklarda her an adet olacak gibi..demek vardı çok sevindim buna çünkü genelde sıcak basma var herkeste ama bunu okumamıştım
Yaptımm silik bir çizgi çıktıBence yarın yap ilk idrarla daha net çıkıyor bende yarın birdaha yapıcam
Ben okul öncesi öğretmeniyim sınıfı daha fazla boş bırakamazdım o yüzden başladım mecbur.. doktorum yine aynı saatte vermemi söyledi öğlen 2 buçukta siz ?Allah'ım sevindirsim inşallah bende normalde tekstilde çalışıyorum ama transfer sonrası izin aldım biraz istirahat yapıp sonra çalışacağım . Kan veya nezaman verixeksin tekrar
Ama ben dayanamadım öğle idrarımla yaptım vallahi gördüm silik çizgiyiBence bekle en az 8. Gün yap 10. Gün de kana gidersin daha mantıklı bazen yansımıyor insan üzülüyor
Hormonlar kaynaklı oluyor sanırım tekrar tesekkur ederimSıcak basma uyurken filan var ama oturur pozisyonda iken genelde ayaklarım buz gibiydi. Ellerimle ovalıyordum ısınsın diye
Gercekten öyleBrnde sıcak basıyordu sonra uşume geliyordu ne değişik şeyler ya
Peki bu ayaklarının üşümesi transferden sonra kaçıncı gün çıktı ?? Bende transferde çok üşüdüm galiba 12.30 da oldum bugün ama içim titriyor hala ayaklarım buz gibi..Sıcak basma uyurken filan var ama oturur pozisyonda iken genelde ayaklarım buz gibiydi. Ellerimle ovalıyordum ısınsın diye
Verdiniz mi rutin için istemişlerdirKızlar benden tekrar beta istediler
Ay benimde ayaklarım buz gibi bide bende 2. Ve 3. Gün regl ağrısı çok oldu bide peçeteye silince pembe leke geldi sizde de oldu mu?]
vardı ayaklarım buz gibiydi ve regl günümde olacakmış gibi ağrılar oldu iki gün