Merhaba hanımlar bugün itibariyle tüp bebek tedavim başladı .
İlk 6 gün Gonalf 900 iğnesi verildi .
Bakalım inş hayırlı sonuçlar elde ederim.
Allah isteyen herkese versin .
Merhaba canm ben 25 kasım da iğnelere başlamıştım 8 aralık çarşamba günü yumurta toplama işlemi yapıldı 25 tane yumurta toplandı, 9 aralıkta bize bilgi verdiler 8 tanesi döllendi diye eğer Allahtan bişey çıkmazsa pazartesi yani 13 Aralıkta transferim yapılacakMerhaba hanımlar bugün itibariyle tüp bebek tedavim başladı .
İlk 6 gün Gonalf 900 iğnesi verildi .
Bakalım inş hayırlı sonuçlar elde ederim.
Allah isteyen herkese versin .
Ayyyy çok sevindim inş tutarda bize bu mutlu haberi verirsin . Hangi hastane hangi doktorMerhaba canm ben 25 kasım da iğnelere başlamıştım 8 aralık çarşamba günü yumurta toplama işlemi yapıldı 25 tane yumurta toplandı, 9 aralıkta bize bilgi verdiler 8 tanesi döllendi diye eğer Allahtan bişey çıkmazsa pazartesi yani 13 Aralıkta transferim yapılacak
Sağol cnm inşallah bu güzel haberi almak herkese nasip olurAyyyy çok sevindim inş tutarda bize bu mutlu haberi verirsin . Hangi hastane hangi doktor
İnşallah güzel güzel yumurtalar elde edersin sonra transferini olur inşallah bebeğini kucağına almayı beklersin canm Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallahBenimde 6. Günüm bakalım neler olucak
Amin allahım duysun sesimiziİnşallah güzel güzel yumurtalar elde edersin sonra transferini olur inşallah bebeğini kucağına almayı beklersin canm Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
Normal merak etmeyin çatlamıyorlar.. Ben opuden önce dışarıda arkadaşlar ile görüştüm.. opu gittiğim gün oturmakta bile zorluk çekiyordum ama çok rahat geçti.. Kendinizi rahatlatmaya çalışın..Herkese merhaba.Benim de salı günü ilk defa yumurta toplamam olacak.Bugün çatlatma iğnesi vurdum.Kasık ağrım başladı ama normaldir diye düşünüyorum
Evt normal bende 3 kere vuruldum . Hatta akıntı vs olmuştu bendeHerkese merhaba.Benim de salı günü ilk defa yumurta toplamam olacak.Bugün çatlatma iğnesi vurdum.Kasık ağrım başladı ama normaldir diye düşünüyorum
Normal cnm normal bnmde ağrıyordu yumurtalar büyüdüğü için baskı yapıyor ondan ağrın inşallah güzel sonuçlar alırsın benimde bi yarım saat önce transferim gerçekleştiHerkese merhaba.Benim de salı günü ilk defa yumurta toplamam olacak.Bugün çatlatma iğnesi vurdum.Kasık ağrım başladı ama normaldir diye düşünüyorum
Hayırlısı olsn cnm hakkınaMerhaba kızlar bizde yarın genetik testi vermeye gidicez esimle 1 ayı buluyormus sonuclar 1 ay sonra başlıcaz tüp bebek tedavisine Allah nasip ederse bakalımDualarım sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?