Aralık 2021 tüp bebek

perahenna

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2021
101
35
13
34
Merhaba hanımlar bugün itibariyle tüp bebek tedavim başladı .
İlk 6 gün Gonalf 900 iğnesi verildi .
Bakalım inş hayırlı sonuçlar elde ederim.
Allah isteyen herkese versin .

Eklentiler

• 5213B3DC-BABC-472B-91F2-832CB53CE9D9.webp
    35 KB · Görüntüleme: 85

Merhaba, bizde aralik ayinda basliyoruz. Bugün yada yarin adetim geldiginde ertesi gün ignelerle baslicaz. Rabim hepimizin yardimcisi olsun insallah.

Merhabalar Bende kasım sonunda başladım. Salı günü opu oldum. Şimdi embryolarımdan gün gün haber aldığım bir sürece girdim. Rabbim inş bizlerin gönlünü ferahlatır ve karnımızı doldurup bizi de mesut eder...

Ben Pendik medikal park Semra Esenkaya'da yaptım. Şuana kadar çok memnun kaldım. Kendisi, hemşireleri, embryologu ekibi tamamen çok iyi ve profesyoneller.. Daha da önemlisi süreç boyunca bana üreme fabrikasına girmişim gibi değil insan gibi hastayım gibi davrandılar. Ve benim en çok üstünde durduğum mahremiyetti zaten o yüzden seçmiştim. Her aşamada buna çok dikkat ettiler. Opu günü bile aman bi yerin görünmesin diye üstüme titrediler.. Ben çok memnun kaldım..

Merhaba canm ben 25 kasım da iğnelere başlamıştım 8 aralık çarşamba günü yumurta toplama işlemi yapıldı 25 tane yumurta toplandı, 9 aralıkta bize bilgi verdiler 8 tanesi döllendi diye eğer Allahtan bişey çıkmazsa pazartesi yani 13 Aralıkta transferim yapılacak

Ayyyy çok sevindim inş tutarda bize bu mutlu haberi verirsin . Hangi hastane hangi doktor

Herkese merhaba.Benim de salı günü ilk defa yumurta toplamam olacak.Bugün çatlatma iğnesi vurdum.Kasık ağrım başladı ama normaldir diye düşünüyorum
Normal merak etmeyin çatlamıyorlar.. Ben opuden önce dışarıda arkadaşlar ile görüştüm.. opu gittiğim gün oturmakta bile zorluk çekiyordum ama çok rahat geçti.. Kendinizi rahatlatmaya çalışın..

Herkese merhaba.Benim de salı günü ilk defa yumurta toplamam olacak.Bugün çatlatma iğnesi vurdum.Kasık ağrım başladı ama normaldir diye düşünüyorum
Evt normal bende 3 kere vuruldum . Hatta akıntı vs olmuştu bende

Kizlar hafta sonu hastalandim soguk alginligim var. Acik olmadiklari icin soramadim klinige ve basladim igneye. Internette arastirdigim kadariyla sakincasi olmaz yaziyodu basindan gecen varmi?

Normal cnm normal bnmde ağrıyordu yumurtalar büyüdüğü için baskı yapıyor ondan ağrın inşallah güzel sonuçlar alırsın benimde bi yarım saat önce transferim gerçekleşti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…