- 24 Aralık 2021
- 9
- 7
- 1
- 32
Zaten sizinle daha önce de konuşmuştuk. Şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Kese görmeye gittiniz mi? Sureçlerimiz çok yakın birbirine. Değerleriniz kaç çıktı acaba? Ben 4 ocakta kontrole gideceğim. Inşallah herşey yolundadırMerhaba, benim de 15 Aralık günü dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer oldu, genellikle dinlenerek geçiriyorum. Olumlu olanlar hissediyor genelde diyorlar ben hiçbir şey hissetmiyorum nedense :) umarım her şey gönlümüzce olur :) süreçle ilgili sormak istediğiniz şeyler varsa yanıtlayabilirim
Teşeşekkürler canım , amin inşallah yeni yılda herkesin rabbim gönlüne göre versinBel ağrısı benim başarılı ve başarısız tüm denemelerimde oldu. Ama hamilelik belirtileri ile adet belirtileri çok yakın. Bence endişe etme ve kötü şeyler düşünmeden sonucu bekle. Inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Evet bende de biraz morarma oldu.Herkese merhaba, tüp bebek iğnelerini yaparken karnında morluk oluşan var mı? Benim özellikle kan sulandırıcı iğne çok morarma yapıyor. Doktor bu iğneleri uzun süre kullanmam gerektigini söyledi ama artık gittikçe karnım hassaslaşmaya başladı ve zorlanıyorum. Bu normal mi yoksa iğne yapmayı mı beceremiyorum?
Onların hepsi opunun etkisiyle oluyor oluyor canım. En çok göğüs hassasiyeti vardı bnde. Transferden sonra 8.gündeyim , göğüs hassasiyeti geçti sayılırMerhaba ben pazartesi günğ 27 aralıkda transferim gerçekleşti , merakdan ölücek gibiyim
Birsürü şey değişiklik var anlamıyorum neden
Sol kasık agrısı cekiyprım bacagımı düz bırakamıuorum regli oldum diye uyanıyorum 3 gündür , wc ye gitmekden yoruldum idrara çok çıkıyorum bunları yaşayan varmı ? Birde gögüslerim aşırı hassas
Rabbim. Pozitif sonuç almayı nasip etsin inşallah bu yolda emek veren herkeseOnların hepsi opunun etkisiyle oluyor oluyor canım. En çok göğüs hassasiyeti vardı bnde. Transferden sonra 8.gündeyim , göğüs hassasiyeti geçti sayılır
ayyyy ne güzel. Gözünaydın olsun canım, rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahBen de 14 aralıkta 3. transferimi oldum. Hiçbirinde bisey hissetmedim. Suan pozitifim ve hala bisey hissetmiyorum
Onların hepsi opunun etkisiyle oluyor oluyor canım. En çok göğüs hassasiyeti vardı bnde. Transferden sonra 8.gündeyim , göğüs hassasiyeti geçti sayılır
benim dondurulmus embriyo transferim opum önceden oldu 1 regli dönemi atlattım sonrasında bu ay da transferim oldu yakın bir arkadasım 5. Gününde idrarda pozitif gördü bu şekilde görenler varmı ?Onların hepsi opunun etkisiyle oluyor oluyor canım. En çok göğüs hassasiyeti vardı bnde. Transferden sonra 8.gündeyim , göğüs hassasiyeti geçti sayılır
Bir kaç kişiden bnde duydum, erkenden pozitif görenler oluyormuş ama kan sonucu en kesin olan olduğu İçin ben günümü bekliyorumbenim dondurulmus embriyo transferim opum önceden oldu 1 regli dönemi atlattım sonrasında bu ay da transferim oldu yakın bir arkadasım 5. Gününde idrarda pozitif gördü bu şekilde görenler varmı ?
Arkadaslar hepiniza hayırlı olsun insallah yeni baslicak arkadaslara onerim yumurta toplama olana kadar hatta test gunune kadar her gun 1 avokado tüketin gercekten faydasini gorceksinizMerhaba hanımlar bugün itibariyle tüp bebek tedavim başladı .
İlk 6 gün Gonalf 900 iğnesi verildi .
Bakalım inş hayırlı sonuçlar elde ederim.
Allah isteyen herkese versin .
MerhabaaaZaten sizinle daha önce de konuşmuştuk. Şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Kese görmeye gittiniz mi? Sureçlerimiz çok yakın birbirine. Değerleriniz kaç çıktı acaba? Ben 4 ocakta kontrole gideceğim. Inşallah herşey yolundadır
İlaçları cevaplamayı unutmuşum, ben sabah iki akşam iki progesteron fitil kullanıyorum, günlük iki tane göbekten prolutex iğne, estrofem hap günlük dört tane, coraspin hap, duphaston hap (yanlış yazmış olabilirim) ve son olarak folik asitZaten sizinle daha önce de konuşmuştuk. Şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Kese görmeye gittiniz mi? Sureçlerimiz çok yakın birbirine. Değerleriniz kaç çıktı acaba? Ben 4 ocakta kontrole gideceğim. Inşallah herşey yolundadır
Ben de iğne 2 tane ek olarak 1 tanede kansulandırıcı iğne. Estrogemsabah akşam 2şer tane. Folik asit de kullanıyorum. Çarşamba kanamam oldu o günden sonra coraspin i bıraktırdı doktor.İlaçları cevaplamayı unutmuşum, ben sabah iki akşam iki progesteron fitil kullanıyorum, günlük iki tane göbekten prolutex iğne, estrofem hap günlük dört tane, coraspin hap, duphaston hap (yanlış yazmış olabilirim) ve son olarak folik asitbenim liste epey kabarık
İlaçları cevaplamayı unutmuşum, ben sabah iki akşam iki progesteron fitil kullanıyorum, günlük iki tane göbekten prolutex iğne, estrofem hap günlük dört tane, coraspin hap, duphaston hap (yanlış yazmış olabilirim) ve son olarak folik asitZaten sizinle daha önce de konuşmuştuk. Şuan hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Kese görmeye gittiniz mi? Sureçlerimiz çok yakın birbirine. Değerleriniz kaç çıktı acaba? Ben 4 ocakta kontrole gideceğim. Inşallah herşey yolundadır
inşallah tek temennim buBen de iğne 2 tane ek olarak 1 tanede kansulandırıcı iğne. Estrogemsabah akşam 2şer tane. Folik asit de kullanıyorum. Çarşamba kanamam oldu o günden sonra coraspin i bıraktırdı doktor.bu kanama durumları beni çok korkutuyor. Pozitif olsun diye nisandan beri bekliyorum. Simdi de doğmasını bekleyeceğim sanırım. Inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Merhaba, sonucun ne zaman belli oluyordu :)Rabbim. Pozitif sonuç almayı nasip etsin inşallah bu yolda emek veren herkese
Merhaba, 4 ocakta test vermemi söyledi dr. , o akşam olumlu sonuç olmuş olur inşallah :)Merhaba, sonucun ne zaman belli oluyordu :)
İnşallah öyle olacağına inanıyorumMerhaba, 4 ocakta test vermemi söyledi dr. , o akşam olumlu sonuç olmuş olur inşallah :)
Teşekkürler canımİnşallah öyle olacağına inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?