ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Kızlar gece lavaboya kalktım kendimi silerken peçeteye incecik küçük 3 kılcal damar gibi bişey geldi pembe korktum sancım da çokta batma vardı. Suan da adet sancım var dua edin bişey olmasın inşallah
Günaydın cnm iki gün önce görmüştüm mesajını sevindim adına insallah katlanarak devam ediyordur. Sakın kalmaya çalış stres yapma olumsuz düşünme ben trasnferin 6.gunundrn beri leke görüyorum sürekli arada kesiliyor 1-2 gün sonra geri oluyor neredeyse 11 haftalık olcam. İkizdi hatırlarsan 7 haftalıkken biri kalbi durdu tek gebelik devam ediyorum. Sakın stres yapma o yüzden. Bugün muhtemelen 7-8. Günün olması lazm . Yine bu beta baktr zaten sağlıkli ve güzel ilerleme varsa 100 küsur hatta ikizsse üstü bile olmuştur . Ona göre porgestan kalçadan iğne yaparsın ya da prolotun mu ne oyld bsiey di önlem almış olursun

Mesajları her gün olmasa da 2 günde bir takip ediyorum ama bnm gebelik o kdsr kötü geçiyor ki bu asla isyan degl binlerce kez şükür . Çok kusuyorum mide bulantısı üstüne ikizlerden birini kaybetmis olmanın piskolojisi . Üç dört gündür çok kötü salgın hastabliga yakalandm onla cebellesiyorum . Tlf bazı günler aklıma bile gelmiyor. Yeni trasnfer olan test yapan resim atanlar hepiniz adına çok sevindim kızlar rabbim devamını getirsin hepimiz için

Çok gecmıs olsun. Bebegınız için üzüldüm inşallah sizinle kalan bebegınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız . Rabbim acısını yaşatmasın

Allah razı olsun canım inşallah sende sağlıkla alacaksın kucağına evet bugün 7. Günüm zaten leke bile değildi incecik saç gibi bişeydi. Normal sanırım Allah ne yazdıysa o olacak öğleden sonra kan vericem bakıcam değerim yükselmiş mi diye kötü düşünmek istemiyorum kaderden de kaçılmaz. Elimden geleni yaptığımı biliyorum dinleniyorum bol bol belki bebişler iyice gömülmüştür

Kızlar gece lavaboya kalktım kendimi silerken peçeteye incecik küçük 3 kılcal damar gibi bişey geldi pembe korktum sancım da çokta batma vardı. Suan da adet sancım var dua edin bişey olmasın inşallah
benim de transferden 15 gün sonra falan olmuştu lekelenmem bir kaç gün sürdü hatta her gün 2 parmak kadar kahverengi geliyordu. bir şey olmadı şükür stres yapma olmaz bir şey inşallah tutunduğu içindir.

Böyle mesajlar içimi rahatlatıyor inşallah canım Allah razı olsun

Pembeymiş canım sıkıntı yapma kendine ki bazı insanların yerleşme kanaması da kırmızı olabiliyor. Sıkıca tutunsun inşallah

Günaydın öğrenebildin mi güzel haberler almışsındır İnşallah
Günaydın canım evet şükür iki katı artış var dediler yarın tekrar kan ver dediler ama benim bu strese artık kalbim dayanmıyor oturup biraz ultrason günümü beklemek istiyorum bakalım tüp bebek doktorum ne diyecek

Kuzucum 7 yi 8 ci güne bağlayan gece bende yaşadım doktorum yerleşme olabilir dedi sen fazla ayakta kalma bolca uzan

Aynennn öyle süpersin ben bildiğin pihitli kanama gören biliyorum kii bnm başıma da az gelmedi önceki gebeliklerinde. Sağlıklıysa zaten hiç bişeycik olmaz içimden bir his değerin 150-200 arası çıkacak diyor hadi bakalım haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…