ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Sana transferin 5 günü ovitrelle vermediler o zaman cnm dimi
Verdiler. Hormon testi de istediler. Sonuca göre duphaston eklediler sadece. Geçen sefer transferden hemen sonra inanılmaz göğüs dolgunluğum vardı şimdi hiç yok ama.

Verdiler. Hormon testi de istediler. Sonuca göre duphaston eklediler sadece. Geçen sefer transferden hemen sonra inanılmaz göğüs dolgunluğum vardı şimdi hiç yok ama.
Evet evet benden de istemişler di.ya cidden şu belirti aramayın dedikleri doğru bnce bnde çok biseyler hissetmiştim sonuç hüsran.vallahi senden ümitliyim ben ya

Evet evet benden de istemişler di.ya cidden şu belirti aramayın dedikleri doğru bnce bnde çok biseyler hissetmiştim sonuç hüsran.vallahi senden ümitliyim ben ya
İnşallah canım biliyorum ki Rabbim ol dediğinde olacak. Bizede sabırla beklemek kalıyor

Canım ya salı gününe kadar sabredeceğim. Bir ara acaba test yapsam mı diye düşündüm ama sanırım hazır değilim buna 4 güncük kaldı biraz daha bekleyebilirim bence
Sırf test yapıp almışsındır girip çıkıyorum. Aklıma geliyor

Sırf test yapıp almışsındır girip çıkıyorum. Aklıma geliyor
Senin merakını gidereyim canım o zaman. Dün erken gebelik testi yaptım ve negatif. Kışa kadar tüp bebek olayını rafa kaldırdım. Umarım bekleyen herkes için olumlu olur ama tavmergen sayfasını da kapatmış bulunuyorum.

Üzüldüm bu gibi durumlarda ne dersen de yaşayan bilir çektiğini canım hakkında hayırlısı olsun

Mfk ürünleri işe yaradımı acaba hamile kaldınız mı

Cnslife canım tam adı ben yeni gördum yazinizi bende kullanıyorum

Aşkım ben fitil kullanıyorum normalde 10.haftada bırak demişti her şey yolundaysa diye doktorum
Ama kontrole gittiğimde 2 cm bi kanama alanım olduğu için suan devam ediyorum kontrole gittiğimde tekrar bakacağız alan gittiyse bırakacağım herhalde. Kişiden kişiye göre değişiyor prosgestan kullanımı :/

Ay canım ben de öğrendim kendim yaşayarak 9. Haftada kontrole gittikten sonra tüp bebek doktorum progestan iğneyi bıraktırdı. Fitili, lan sulandırıcı ve folik asiti de 12 ye kadar kullan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…