Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar, ben gruba daha önce yazmıştım, pozitif çıktı ilk kan testi. Beta yükselişini takip ediyoruz
Transfer harici 10. Günümüz 246 çıktı betamızSonucunu mutlaka bildir bizede![]()
15 kasımda transfer olacağım inşaAllahneneney canım ne durumdasin?
Aa dikkat etmemişim çok güzelSelamlar, ben gruba daha önce yazmıştım, pozitif çıktı ilk kan testi. Beta yükselişini takip ediyoruz![]()
Dualarımız seninle15 kasımda transfer olacağım inşaAllah
Çok güzel haberler alırsın inşallahBen de kan verdim sonucu yarin alicam bana da dua edin![]()
Maşallah çok güzel çok sevindimTransfer harici 10. Günümüz 246 çıktı betamız![]()
Amiiiinnn inşallah bütün bekleyenlereMaşallah çok güzel çok sevindimerkendne çıkmış sonuç sağlıkla ilerler inşallah çok güzel bir değer
Insallah, hepimiz alalım guzel haberleriÇok güzel haberler alırsın inşallah![]()
Hayırlı olsun senin adına çok sevindim. Teste 5 gün var Allah bana da pozitif yazmayı nasip etsin inşallahTransfer harici 10. Günümüz 246 çıktı betamız![]()
İnşallah Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasınHayırlı olsun senin adına çok sevindim. Teste 5 gün var Allah bana da pozitif yazmayı nasip etsin inşallah
Cok sevindim harikaaTransfer harici 10. Günümüz 246 çıktı betamız![]()
canımmm hayırlı olsun çok sevindiimmm dua et bize taze annişTransfer harici 10. Günümüz 246 çıktı betamız![]()
Herkese isteyen herkese Rabbim nasip etsincanımmm hayırlı olsun çok sevindiimmm dua et bize taze anniş![]()
Benim negatif çıktı maalesef ki. İlaçları bıraktım regl olmayı bekliyorum 2.reglde tekrar transfer hazırlığına başlayacağım tekrardan bi sıkıntı çıkmazsa eğer. Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok tabiki…