• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ben ilk hamilelikte iğneliydim. Bunda değilim burada yapmıyorlar kan sulandırdığı iğne doktorum hiç yapmıyor zaten coraspirin hap yeterli diypr ama progestan iğne de değer düşükse 8. Haftaya kadar kullanılıyor
20 günde ecopirin kullandım Hergun bi tane

U Umayis bak bende ki kafaya bak işte gamsızım diyorum da inanmıyorsun kız bu doktor bana senin rahminde perde mi var die sordu 10 gün sonra aklıma gelişine ne demeli birinin konusunu görünce yoksa hala yoktu bende 😀😀 rahim filminde öyle bisey çıkmadı tüp bebek süresince de hiç öyle söylenmedi şimdi normal mi bu söylenen
Perde olsaydı gelirdi hsg de falan 😂 ya bazen normal yolla hamile zor kalınıyor perdeden bazen de ikinci çocuk olmuyor çünkü rahme tutunmuyor yada zor oluyor 😂 kuzenimde perde var rahim iki tane gibi içeriden

Evet canım son denemem, amaaa tutarsaa eşimin kardeş sözü varrrr ☺️☺️ RABBİM hepimize nasip etsin sağlıklı ömürlü bebişlerden aminn 🥹🥰🌸
Ay hadi inşallah tutar ♥️ sen belçikadaydın dimi
Sana mesaj atmıştın görmemişsin gelince söyle diye seni havaalanından alır yine oraya bırakırdım zorlanma diye

Perde olsaydı gelirdi hsg de falan 😂 ya bazen normal yolla hamile zor kalınıyor perdeden bazen de ikinci çocuk olmuyor çünkü rahme tutunmuyor yada zor oluyor 😂 kuzenimde perde var rahim iki tane gibi içeriden
Onuda dengesizce söyledi de şaşırdım filmde öyle bisey çıkmadı dedim gectım

Eklentiler

• IMG_8359.webp
    IMG_8359.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 32
Back
X