Aralık ayı aşılama yaptıracaklar

Ayy kan testi verdiniz mi
Yok daha vermedim 12. Gün sabah öyle esti yapayım dedim silik ikinci çizgiyi gördüm inşallah tutmuştur9. Gün yapmıştım negatif çıkmıştı erken demiştiniz hatırladınız mı yarın sabah tekrar evde test yapacam öğlen kan verecem bakalım

Evet hatırladım ay hadi inşallah

İnşallah eşim şimdi gidip kan verelim diyor ama korkuyorum içimde korku var ya olmazsa diye gitsem mi şimdi acile
Canım ha şimdi ha sonra olmamışsa öğreniceksin. Mutluluk yaşayacaksanda beden daha erkn olmasın ben kan verdiğinde sonuca bile bakmak istememiştim inan

Sen ne asamadasin
Bugün 12. Gün ara ara s
Canım ha şimdi ha sonra olmamışsa öğreniceksin. Mutluluk yaşayacaksanda beden daha erkn olmasın ben kan verdiğinde sonuca bile bakmak istememiştim

Canım ha şimdi ha sonra olmamışsa öğreniceksin. Mutluluk yaşayacaksanda beden daha erkn olmasın ben kan verdiğinde sonuca bile bakmak istememiştim inan
Çok haklısın ama işte silik ya yarın yine sabah yapacam idrar testini bir kez daha o silik çizgiyi göreyim içim rahatlayıp öylrmkan vermek istiyorum. Çünkü testte bir sıkıntı varsa ya da yanlış ölçtüyse öyle düşüncelerim var

Sen ne asamadasin
Bugün 12. Gün. İlk zamanlardan beri göğüs ağrısı var ara ara adet sancısı gibi sancı oluyor kısa süreli progestana devam devam ediyorum. İlk aşılama günü ve diğer gün gaz oluyor karında şişlik

Nasıl kendini mutlu huzurlu hissedeceksen

Hiç test yaptnz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…