- Konu Sahibi prensesbiri
-
2.5 yılKaç yıldır evlisiniz olmuyor sizde
12. Gün sabah idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktıEvet oluyor hala o bir süre devam ediyormuş
Ayy kan testi verdiniz mi12. Gün sabah idrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı
Hayırlı haberler canım. Çatlatma iğnesini yapmış mıydınKizlar yarin asilamam var bu gun gittim 19 mm olmus dua edermisiniz saat 11.30 da
Evet bu gun yaptmHayırlı haberler canım. Çatlatma iğnesini yapmış mıydın
Yok daha vermedim 12. Gün sabah öyle esti yapayım dedim silik ikinci çizgiyi gördüm inşallah tutmuşturAyy kan testi verdiniz mi
Hayırlı oldun inşallah ben de 5 aralıkta yapmıştım benim de 19 mm iğne yapmıştımKizlar yarin asilamam var bu gun gittim 19 mm olmus dua edermisiniz saat 11.30 da
Evet hatırladım ay hadi inşallahYok daha vermedim 12. Gün sabah öyle esti yapayım dedim silik ikinci çizgiyi gördüm inşallah tutmuştur9. Gün yapmıştım negatif çıkmıştı erken demiştiniz hatırladınız mı yarın sabah tekrar evde test yapacam öğlen kan verecem bakalım
Sen ne asamadasinHayırlı oldun inşallah ben de 5 aralıkta yapmıştım benim de 19 mm iğne yapmıştım
İnşallah eşim şimdi gidip kan verelim diyor ama korkuyorum içimde korku var ya olmazsa diye gitsem mi şimdi acileEvet hatırladım ay hadi inşallah
Canım ha şimdi ha sonra olmamışsa öğreniceksin. Mutluluk yaşayacaksanda beden daha erkn olmasınİnşallah eşim şimdi gidip kan verelim diyor ama korkuyorum içimde korku var ya olmazsa diye gitsem mi şimdi acile
Bugün 12. Gün ara ara sSen ne asamadasin
Canım ha şimdi ha sonra olmamışsa öğreniceksin. Mutluluk yaşayacaksanda beden daha erkn olmasınben kan verdiğinde sonuca bile bakmak istememiştim
Çok haklısın ama işte silik ya yarın yine sabah yapacam idrar testini bir kez daha o silik çizgiyi göreyim içim rahatlayıp öylrmkan vermek istiyorum. Çünkü testte bir sıkıntı varsa ya da yanlış ölçtüyse öyle düşüncelerim varCanım ha şimdi ha sonra olmamışsa öğreniceksin. Mutluluk yaşayacaksanda beden daha erkn olmasınben kan verdiğinde sonuca bile bakmak istememiştim inan
Bugün 12. Gün. İlk zamanlardan beri göğüs ağrısı var ara ara adet sancısı gibi sancı oluyor kısa süreli progestana devam devam ediyorum. İlk aşılama günü ve diğer gün gaz oluyor karında şişlikSen ne asamadasin
Nasıl kendini mutlu huzurlu hissedeceksenBugün 12. Gün ara ara s
Çok haklısın ama işte silik ya yarın yine sabah yapacam idrar testini bir kez daha o silik çizgiyi göreyim içim rahatlayıp öylrmkan vermek istiyorum. Çünkü testte bir sıkıntı varsa ya da yanlış ölçtüyse öyle düşüncelerim var
İnşallah yarın güzel haberi veririm sana dua et lütfenNasıl kendini mutlu huzurlu hissedeceksen
Tabiki edicemİnşallah yarın güzel haberi veririm sana dua et lütfen
Çok teşekkür ederim yarın yazarımTabiki edicem
Hiç test yaptnz mıAra ara adet sancısı gibi sancı oluyor kısa süreli ama benim regl zamanımdan bir kaç gün önce sürekli olurdu. Göğüs ağrısı var o da iğneleri yaptığım günden beri var . Adet olacağım gibi pek umudum yok hatta hiç yok
Testi erken yapmayın 9. Gün yaptım negatif çıktıHiç test yaptnz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?