- Konu Sahibi prensesbiri
-
Güzel haberlerinizi bekliyoruzTesti erken yapmayın 9. Gün yaptım negatif çıktı
Çok teşekkür ederim yarın yazarım
yine silik çizgi ama 3 -4 dakikada oluşuyor silikTabiki edicem
Öyle yapacam kesin sonuç o
Kan mı idrar mı negatif. Peki pozirife döndü müTesti erken yapmayın 9. Gün yaptım negatif çıktı
Merhaba kan testi verdim 58.99 çıktı akıntım var kahverengi peçeteye gelen korkuyorum birazGüzel haberlerinizi bekliyoruz
Canım o bende de ara ara devam ediyor yerleşme sırasında oluşan ve sonrasında atılan bekleyen kan olarak yorumluyor chatgpt. Kırmızı ve koyu olmadığı sürece sorun yok gibi. Ben sana kaç gündü kan ver diyordumMerhaba kan testi verdim 58.99 çıktı akıntım var kahverengi peçeteye gelen korkuyorum biraz
Değer düşük mü doktorumun hemşiresi öyle dedi cumartesi tekrar kan vermem lazım öyle konuşalım dedi doktorCanım o bende de ara ara devam ediyor yerleşme sırasında oluşan ve sonrasında atılan bekleyen kan olarak yorumluyor chatgpt. Kırmızı ve koyu olmadığı sürece sorun yok gibi. Ben sana kaç gündü kan ver diyordum. Hayırlı olsun. Doktorunla paylaştın mı
Canım bilemeyiz ne zaman döllendiğini %60-100 artması bekleniyor. Şimdi sana yarın bir yıl gibi gelcek ama kötü şeyler düşünme. Bir de bugün saat kaçta verdiysen yine aynı saatlerde vermye özen gösterDeğer düşük mü doktorumun hemşiresi öyle dedi cumartesi tekrar kan vermem lazım öyle konuşalım dedi doktor
Cumartesi tekrar ver dedi işte olumlu fikirler arıyorsun en ufal bir şeyde üzülüyorsun şüpheli miktarı dedi ama bilemeyiz ki inşallah tutunur bir sıkıntı olmazCanım bilemeyiz ne zaman döllendiğini %60-100 artması bekleniyor. Şimdi sana yarın bir yıl gibi gelcek ama kötü şeyler düşünme. Bir de bugün saat kaçta verdiysen yine aynı saatlerde vermye özen göster
Haber ver bize de. Olumsuz düşünmeCumartesi tekrar ver dedi işte olumlu fikirler arıyorsun en ufal bir şeyde üzülüyorsun şüpheli miktarı dedi ama bilemeyiz ki inşallah tutunur bir sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?