- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Kalp için mi gidiyosun peki? Ben haftaya pazartesi canımevet canm çarşamba günü gidicem ,sen ne zaman gidiceksin
Tühh ya :))Ama yine cıkmadı :)
Kızlar bi bakın bakalım diye konu açmıştım canım onun ilk sayfasında varTühh ya :))
hepsi icin valla canm ilk muayne olacak keseyi bile görmedim ben daha inşallah kese+bebek+kalp hepsini görürüz :)Kalp için mi gidiyosun peki? Ben haftaya pazartesi canım
Evet cnm ama bu ara su sıkıntılı bekleyişim yüzünden evden çalışıyorumÇalışıyo mısunuz kızlar?
Aaa hadi inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruzhepsi icin valla canm ilk muayne olacak keseyi bile görmedim ben daha inşallah kese+bebek+kalp hepsini görürüz :)
Ben şuan evdeyim ama çalışmaya baslıcam sanırım..sakıncası olur mu acaba ilk aylarEvet cnm ama bu ara su sıkıntılı bekleyişim yüzünden evden çalışıyorum
inşallah canm haber vericem :)Aaa hadi inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Gördüm canım çok çok iyi maşallah Allah hayırlısını versin hepimizeKızlar bi bakın bakalım diye konu açmıştım canım onun ilk sayfasında var
Amin canım inşallah hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin AllahımGördüm canım çok çok iyi maşallah Allah hayırlısını versin hepimize
kese var gibi çok küçük yeniCanım bak benim belli belirsiz çıkan ultrason görüntüsü de bu işte
Ama o gün beta hcg 3518 di ve alttan muayene bu .. doktor o yuzden salı tekrar gitmemi istedi dıs gebeliği atlamamak icin. O nedenle de çok korku varkese var gibi çok küçük yeni
sanmıyorum bana çok yeni bir gebelik gibi geldi düzgün küçük bi keseAma o gün beta hcg 3518 di ve alttan muayene bu .. doktor o yuzden salı tekrar gitmemi istedi dıs gebeliği atlamamak icin. O nedenle de çok korku var
Amin canım inşallah çok teşekkürlersanmıyorum bana çok yeni bir gebelik gibi geldi düzgün küçük bi kese
Umarım sende gorursun guzelımMerhaba canım hayırlı ugurlu olsun bebeğin inşallah saglıcakla alırsın kucagına :) ben de haftaya kalp için gidicem darısı bana artık
Cok kucuk dahakı cnm dıs gebelık olsa cok agrın olmazmıCanım bak benim belli belirsiz çıkan ultrason görüntüsü de bu işte
Hcg yükselmiştir kan testi yaptırdın mı ?Kızlar ıkıgun arayla koyulasma nasıl sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?