Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Arkadaşlar cuma günü doktor 4+2 günlük olduğunu söyledi yani bugün 4+5ancak adetime göre şu an 6haftalık hamile görünüyorum ve aralık ayında sadece iki kere birliktelik oldu ve 6haftalıksa eğer döllenme tarihi uyuşuyor. Ama benm anlamadığım ultrason kağıdında 4+2 yazoyor yani hangisi doğru

Merhaba kızlar
Sat 2 aralık
Ultrasona göre 7+6
Sata göre 8+2 hamileyim
Kese , kalp ve bebeği gördük
Sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah
Merhaba canım hayırlı ugurlu olsun bebeğin inşallah saglıcakla alırsın kucagına :) ben de haftaya kalp için gidicem darısı bana artık

Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin..6haftalıkken duyulur sanırım inşallah gelişmeleri yaz buraya

Güzel anne adayları, tanışalım kaynaşalım iyice inşallah yarın bi gün de bebişlerimizi büyütürken konuşur sorular sorarız birbirimize :)
Lütfen ultrason görüntüleri olanlar paylassın bizimle heyecanlı oluyo
Bide neler yapıyosunuz çalışıyo musunuz?

cok sagol canım,sanada Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin :)
sen duydunmu kalp atısını günümüz aynı
Canımm ne güzel aynıyız
Ben kese için gitmiştim 1.sayfaya ekledim zaten ilk resmi bizim miniğin :) bidakine haftaya gidicem kalp için ama cok meraktayım acaba kalbi duyulcak mı diye

Canımm ne güzel aynıyız
Ben kese için gitmiştim 1.sayfaya ekledim zaten ilk resmi bizim miniğin :) bidakine haftaya gidicem kalp için ama cok meraktayım acaba kalbi duyulcak mı diye
inşallah duyarsın canm valla ben normalde cok sabırsızım ama kendimi biliyorum evham yaparım diye gitmedim hic doktorda telde degerler iyi hemen gelmene gerek yok diyince bekledim ama 2 gün nasıl gecer acaba :)

Benim de kesem göründü çok net dedi doktor. Ben haftaya kontrole gideceğim bakalım bi çok tahlil istedi. 4+2 de görünür mü ki kese ben hala kaç haftalığız die meraktayım

inşallah duyarsın canm valla ben normalde cok sabırsızım ama kendimi biliyorum evham yaparım diye gitmedim hic doktorda telde degerler iyi hemen gelmene gerek yok diyince bekledim ama 2 gün nasıl gecer acaba :)
Ben de sabırsızm bi an önce bebeğim büyüse diyorum daha dakika bir gol bir
Sen 2 gün sonra mı gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…