- 8 Mayıs 2017
- 1.626
- 3.627
- 53
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Merhaba canım hayırlı ugurlu olsun bebeğin inşallah saglıcakla alırsın kucagına :) ben de haftaya kalp için gidicem darısı bana artıkMerhaba kızlar
Sat 2 aralık
Ultrasona göre 7+6
Sata göre 8+2 hamileyim
Kese , kalp ve bebeği gördük
Sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah
Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin..6haftalıkken duyulur sanırım inşallah gelişmeleri yaz burayakızlar merhaba benimde sat 14 aralık ama ovulasyon 3 ocakta oldu yani 5+5 im,beta hcg takibi yapıldı sadece
bata 2 gün kala 19
bat günü 92
battan 6 gün sonra 1879:)
ilk zman korktum dusuk diye ama cok sukur iyi arttı doktora ilk defa carsamba gidicem tam 6+0 da sizce duyarmıyım kalp atısını ?
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar benimde sat 5 aralık keseyi ve kalp atışlarını gördük
Kese göründü bebek gözükmedi doğru mu canım? Daha cok erken ya cok minikler inşallah bidaki gittiğinde gösterir kendiniBnm kese gözüktü Dr 5 haftalık dedi bebek için 2 hafta sonra gel dedi
cok sagol canım,sanada Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin :)Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin..6haftalıkken duyulur sanırım inşallah gelişmeleri yaz buraya
Canımm ne güzel aynıyızcok sagol canım,sanada Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin :)
sen duydunmu kalp atısını günümüz aynı
inşallah duyarsın canm valla ben normalde cok sabırsızım ama kendimi biliyorum evham yaparım diye gitmedim hic doktorda telde degerler iyi hemen gelmene gerek yok diyince bekledim ama 2 gün nasıl gecer acaba :)Canımm ne güzel aynıyız
Ben kese için gitmiştim 1.sayfaya ekledim zaten ilk resmi bizim miniğin :) bidakine haftaya gidicem kalp için ama cok meraktayım acaba kalbi duyulcak mı diye
Canım ben senin ultrason resmini bulamadım ilk sayfaya baktım ama ??Canımm ne güzel aynıyız
Ben kese için gitmiştim 1.sayfaya ekledim zaten ilk resmi bizim miniğin :) bidakine haftaya gidicem kalp için ama cok meraktayım acaba kalbi duyulcak mı diye
Canım eklemiştim ama yok şuanbidaeklenmiyo nasıl eklicemacabaCanım ben senin ultrason resmini bulamadım ilk sayfaya baktım ama ??
Canım ben gittiğimde de 4haftalıktım kese görünmüştüBenim de kesem göründü çok net dedi doktor. Ben haftaya kontrole gideceğim bakalım bi çok tahlil istedi. 4+2 de görünür mü ki kese ben hala kaç haftalığız die meraktayım
Ben de sabırsızm bi an önce bebeğim büyüse diyorum daha dakika bir gol birinşallah duyarsın canm valla ben normalde cok sabırsızım ama kendimi biliyorum evham yaparım diye gitmedim hic doktorda telde degerler iyi hemen gelmene gerek yok diyince bekledim ama 2 gün nasıl gecer acaba :)
Hımmm ben de yeniyim bilmiyorum pek neyse cnm ugrastırmıyım seni şimdiCanım eklemiştim ama yok şuanbidaeklenmiyo nasıl eklicemacaba
Ekledim canımKızlar gebeliğim sanırım 4.haftayı geçti son adet tarihime göre öyle oluyo(19aralık) , doktoruma sormayı unuttum heyecandan
Neyse çok şükür keseyi gördük size de fotosunu atıyorum bebeğim gözüküyor mu sizce?
evet canm çarşamba günü gidicem ,sen ne zaman gidiceksinBen de sabırsızm bi an önce bebeğim büyüse diyorum daha dakika bir gol bir
Sen 2 gün sonra mı gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?