Aralık ayı Hamile Kalanlar :) :)

Slm kızlar
Ben bugün saat 3 te normal yoldan dogurdum çok. Şükür bir oglusum oldu darısı size inşallah.
Aaaa süper hayırlı olsun ne kadar güzel bir anda olmus bitmis anladıgım kadarıyla . Heralde epiduralsiz dikişsiz kesisiz bir doğum oldu :) darısı başımıza çok çok tebrik ederim

Cok sevindim masallah Allah Anali babali buyutsun. Darisi bizim basimiza insallah hala tik yok bizde:) Nasil oldu duzenli sancilarla mi geldi, nisaniniz falan geldi mi?

Kızlar üçümüz kaldık bi sanırım. Sancı yok nişan da yok çok hareketli durmuyo hiç yerinde 40+2 olduk yarın sabah kontrole gideceğiz insan merak ediyor sağlıkla kavuşalım bebişlerimizle. Bizlere de kesilsiz dikişsiz bi avazda normal doğum nasip etsin Rabbim

Sorma canım böyle gecikince sezeryan ihtimali de yükseliyor bakalım kısmet hangi yol daha hayırlıysa o olsun .
Amin aynen ben de aslında normal istiyorum gönlümden o geçiyor ama nasip artık nasıl olacağındansa doğduktan sonraki eve gelişimize odaklanıyorum onzaman endişe kalmıyor sağlıklı olalım hepimiz de inşallah

Kızlar doktordan geldim açılma yok hala cumartesi tekrar gideceğim bakalkm eğer salıya kadar gelmezse açılma da olmazsa suni sancı vermeyiz dedi çünkü açılma olmadan suni sancı boşuna olur dedi. Hayırlısı bakalım 40+3teyiz bekliyoruz acaba açılma olmadan duni sancı verilince doğum yapan var mıdır?

Benim de oyle olursa hiç zorlamıcam canım demekki bunda da bir hayır vardır sezeryan belki de daha hayırlıdır diyip giricem yapıcak bişey yok . Doktor ne derse o artık napalım .. kuzular çok rahat heralde içerde :))

Aynen canım her işte vardır bir hayır. Ben daha çok doğduğu kucağımda olduğu zamanı hayal ediyorum tevekkül ediyorum.

Sancı gelmesine sevindim canım Allah gönlüne göre versin sağlıkla kavuş bebeğine inşallah
Doğum sancısı değildi cnm bence cunku hastaneye gidecek şiddette olmadı , senin de olmuyor mu regli sancısı gibi bazen ? Hazırlık yapıyor heralde bilmiyorum ama kısmet bakalım

Doğum sancısı değildi cnm bence cunku hastaneye gidecek şiddette olmadı , senin de olmuyor mu regli sancısı gibi bazen ? Hazırlık yapıyor heralde bilmiyorum ama kısmet bakalım
Hımm kasıklarda oluyor ama çok hafif yani afedersin ishal gibiymişim gibi ki dün ishalde olmuşum. Ben de hala tık yok

Hımm kasıklarda oluyor ama çok hafif yani afedersin ishal gibiymişim gibi ki dün ishalde olmuşum. Ben de hala tık yok
Sorma cnm ben de gecen haftalarda ishal olmustum sonra bir farkettim hemeroit olmusum bide son iki haftadır o belayla da ugraşıyorum , bende de aslında gelen bir dogum sancısı yok ama dun gece sadece baya regli ağrısı çektim kasık ve belde fakat sonra uyumusum :)

Belki aynı gün doğum yaparız Kimi sancı bi anda geliyor sabah geldi öğleden sonra doğum yaptım diyor kimi günler sürüyor diyor inan merak içindeyim sabah uyanınca hemen buraya bakıyorum:)

Belki aynı gün doğum yaparız Kimi sancı bi anda geliyor sabah geldi öğleden sonra doğum yaptım diyor kimi günler sürüyor diyor inan merak içindeyim sabah uyanınca hemen buraya bakıyorum:)
Ben de bakıyorum valla mesaj var mı doğum yapan var mı diye :)) başta yazan bazı kişilerden haber yok mesela onları da merak ediyorum :) doğum yapınca unutmayalım ya bebişlerle ilgili de yaZısırız belki :) inşallah aminnn

Aynen ben de sosyalbilimciyi merak ediyorum. Sağlıkla doğuralım da inşallah doğum hikayemizi de yazarız inşallah belki doğum yapınca vakit bulunamıyordur

Benimde takvimim gitmis Tabi gelen giden yok bizde de. Bugun benimde adet sancisi gibi hafif sancim var bi de belim agriyor. Ama onun disinda hersey normal
Ishal dogum belirtisi olabilir diyorlar vucut
dogum icin kendini temizliyor falan diyorlar.
Bence de artik yazmayan arkadaslarin bir cogu dogum yapmistir bebislerle ugrasiyorlardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…