Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Kısa bir süre öncesine kadar calisiyordum şimdi evdeyim canim tabi bekleme süreci eskisine nazaran daha rahat geçiyor en azından stres yapmıyorum ilk zamanlardaki gibi sen ne yapiyorsun canim bu surecte

Kısa bir süre öncesine kadar calisiyordum şimdi evdeyim canim tabi bekleme süreci eskisine nazaran daha rahat geçiyor en azından stres yapmıyorum ilk zamanlardaki gibi sen ne yapiyorsun canim bu surecte
Aynı senin gibiyim bende ilk zamanlar çok etkileniodum simdi daha rahatım kpss hazirlaniorum kitap falan okuorum kafamı dağıtmak için sürekli pasta yapiorum evde cnm :) 1 hafta daha bekleyip asilama yaptiracam inş

Ne güzel günün dolu dolu geçiyor benimde kısa bir tedavi dönemin oldu ama yarıda biraktim malesef insallah guzel haberini aliriz canim :)

Ne güzel günün dolu dolu geçiyor benimde kısa bir tedavi dönemin oldu ama yarıda biraktim malesef insallah guzel haberini aliriz canim :)
İnş cnm hepimiz gusel haberler alırız herkese dua ediorum Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin... nasıl bi tedavi süreci bu yumurtlama da falan sıkıntın mi var yoksa

Amin insallah canim aslında bir sikintim yok şükür ama doktorum ilaçla bir deneyelim dedi klomen +C atlatma iğnesi denedim bir sefer ama tutmadı malesef

Çok şükür esiminde bir problemi yok ama bazen düşünmüyor değilim herhangi bir problem görünürde yok ama yumurtam falanmi catlamiyor yada belirli günlerimi kaçırıyoruz düşün düşün işin içinden çıkamıyorum resmen

Cnm incir kuru yapsana sen eşine de keciboynuzu kuru uygula ise yarıo kesinlikle eşim icio sürekli

Incir kuru aklımda aslında denemem lazimda keçi boynuzu pekmez olarakmi tüketilmesi lazim

Slm kızlar çalışmalara başladk bizde bu ay için bakalm eşim keçiboynuzu kürü içiyo birde ovulasyon testi kullanıyorum bakalım hayırlısı ümitliyim bu aydan inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…