- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
HB cnm :)Hosgeldin :)
Bekleme sürecin nasıl geçio neler yapiosun cnm:)Hosgeldin :)
Aynı senin gibiyim bende ilk zamanlar çok etkileniodum simdi daha rahatım kpss hazirlaniorum kitap falan okuorum kafamı dağıtmak için sürekli pasta yapiorum evde cnm :) 1 hafta daha bekleyip asilama yaptiracam inşKısa bir süre öncesine kadar calisiyordum şimdi evdeyim canim tabi bekleme süreci eskisine nazaran daha rahat geçiyor en azından stres yapmıyorum ilk zamanlardaki gibi sen ne yapiyorsun canim bu surecte
İnş cnm hepimiz gusel haberler alırız herkese dua ediorum Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin... nasıl bi tedavi süreci bu yumurtlama da falan sıkıntın mi var yoksaNe güzel günün dolu dolu geçiyor benimde kısa bir tedavi dönemin oldu ama yarıda biraktim malesef insallah guzel haberini aliriz canim :)
Çok şükür cnm.. Esin de gorunsun belki oda etkiliyodur büyük ihtimalleAmin insallah canim aslında bir sikintim yok şükür ama doktorum ilaçla bir deneyelim dedi klomen +C atlatma iğnesi denedim bir sefer ama tutmadı malesef
Cnm incir kuru yapsana sen eşine de keciboynuzu kuru uygula ise yarıo kesinlikle eşim icio sürekliÇok şükür esiminde bir problemi yok ama bazen düşünmüyor değilim herhangi bir problem görünürde yok ama yumurtam falanmi catlamiyor yada belirli günlerimi kaçırıyoruz düşün düşün işin içinden çıkamıyorum resmen
İkiside olabilir hem keciboynuzu suyu hem pekmezi biz ikisinide kullanıoruz yani eşim :)Incir kuru aklımda aslında denemem lazimda keçi boynuzu pekmez olarakmi tüketilmesi lazim
Aynen cnm bencede başla :) cnm ben yatıorum yarın devam ederiz sohbetimize olur mu iyi gecelerO zaman en kısa sürede başlamak lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?