- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
Allah razı olsun cnm bütün hepinize dua ediorum Rabbim herkese bu sevinci en kisa zamanda yasatsinAmasyali05 canım hayırlı olsun testini gördüm bebişim burdayım anne diyor umarım herşey yolunda gider gönlünce olur bizler içinde dua et ve herşeyden haberdar et bizleri de
Saolasin cnm benimm beta hcg 96 çıktı cnmYaaaa kuzuuuuuuum masallah ya ilk hamisimiz sen oldun bak rabbimden umut kesilmez bol hamisli bi topik olur insallah degerin kac cikti ayyyyyy cok sevindim ya cokkkkkk
Ay hayırlı olsn cnm ilaç felan kullandın mi ne kadar sonra oldu hepsini anlatSaolasin cnm benimm beta hcg 96 çıktı cnm
Tsk ederim cnm 3 yıllik evliyim 15 aydan beri istioduk.. bende bi sıkıntı yoktu yumurtaliklar falan hersey iyi ama eşimin ileri hizi yoktu o ilac tedavisine başladı ben kürler falan yaptım onu denedik ve ben rahim filmi çektirdim asilama için hazırlık yapiodum ilk ay olmadı hsg cektirdigim ikinci ayında çok Şükur hamile kaldım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş tabiki ii hiç düşünmedim sadece asilama olacak die gün sayıyodum nasip istee kesinlikle takmadim size tek tavsiyem bebek fikrini aklınızdan cikartmaniz yoksa kesinlikle olmuoAy hayırlı olsn cnm ilaç felan kullandın mi ne kadar sonra oldu hepsini anlat)
ence var canim tekrarla bakalim nasil olcakEki Görüntüle 1916539 kızlar bugün adet gunum ve test yaptım sizce varmı bişeler ben hiç inanmiorum yaa
Kan verdim cnm hamileyim çok şükürB
ence var canim tekrarla bakalim nasil olcak
İyi geceler cnm Nerdesin sen bugün hiç gelmedinIyi geceler kizlar ben geldim
hayirli olsun canimSaolasin cnm benimm beta hcg 96 çıktı cnm
Çok tsk ederim cnm darısı başına inş en kisa zamandaAaa tebrik ederim tatlım çok sevindim
Tsk ederim mm cnm allah razı olsunhayirli olsun canim
ALLAH saglikla kucagina aldigin gunleride sana gostersin insaAllah iki canlisin bizlerede dua et olurmu duan makbul dualardandir..Tsk ederim cnm mm kan sonucum çıktı kesinlesti çok Şükur Rabbim isteyen herkese nasip etsin insss :)))
İnş cnmAmin insallah
Allah razı olsun cnm mm valla hep aklımda sizler varsınız burda kiminle konusuosam hepsine dua ediorum Rabbim herkese bu duyguyu tatdirsin hepimize hayırli evlat nasip etsin Rabbim... sizlerde bana dua edin inş sorunsuz hamilelik geçiririmALLAH saglikla kucagina aldigin gunleride sana gostersin insaAllah iki canlisin bizlerede dua et olurmu duan makbul dualardandir..
sizinle daha dün tanıştık, bugün bu haber.. çok ama çok sevindim.. hayırla kavuşun.Tsk ederim cnm 3 yıllik evliyim 15 aydan beri istioduk.. bende bi sıkıntı yoktu yumurtaliklar falan hersey iyi ama eşimin ileri hizi yoktu o ilac tedavisine başladı ben kürler falan yaptım onu denedik ve ben rahim filmi çektirdim asilama için hazırlık yapiodum ilk ay olmadı hsg cektirdigim ikinci ayında çok Şükur hamile kaldım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş tabiki ii hiç düşünmedim sadece asilama olacak die gün sayıyodum nasip istee kesinlikle takmadim size tek tavsiyem bebek fikrini aklınızdan cikartmaniz yoksa kesinlikle olmuo
insaAllah cnm Kafana bisey takma en onlemlisi bu guzel ve rahat bi gebelik istoyosan stresten uzak dur Rabim insaAllah saglikla kucagina aldigin gunleride gosterir. onuda bizle burda paylasirsin Allah bebisine uzn omurler versin..Allah razı olsun cnm mm valla hep aklımda sizler varsınız burda kiminle konusuosam hepsine dua ediorum Rabbim herkese bu duyguyu tatdirsin hepimize hayırli evlat nasip etsin Rabbim... sizlerde bana dua edin inş sorunsuz hamilelik geçiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?