- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
Tsk ederim cnm allah razı olsun dualarimdasiniz Rabbim en kisa zamanda nasip etsin inşsizinle daha dün tanıştık, bugün bu haber.. çok ama çok sevindim.. hayırla kavuşun.
bir de duanızda unutmayın olur mu? bu 15. ay bana da uğurlu gelsin..
inşallah gönlünce olur herşey, Allah kolaylık versin buarada daBende aralıkta hamile olmak istiyorum insalah hyirlica esim askeri personel 4 aydır yok yanimda aralıkta dönüyor banada dua edin hamile kalayım insalah rabbim herkese nasip etsin ❤
inşallah gönlünce olur herşey, Allah kolaylık versin buarada da[/QUOTE inşallah hayırlısı ile rabbim herkese nasip eder amin rabbim gönlümüzü biliyor
hamilelik takvimini kaldırmışsın canım inşallah gebeliğinde bir sorun yokturTsk ederim cnm allah razı olsun dualarimdasiniz Rabbim en kisa zamanda nasip etsin inş
Ben ole bişe yapmadım ki kaldırayım cnm çok şükür bi sıkıntı yokk allah korusun beni başkasıyla karıştırdın bence ben takvim oluşturmadim yanihamilelik takvimini kaldırmışsın canım inşallah gebeliğinde bir sorun yoktur
İyi akşamlar canım nasıl gidiyor hamilelikİyi akşamlar kızlar
Valla cnm çok şükür bi sıkıntı yok daha Dr gitmedim keseyi görünce hissedecem hamile olduğumu galiba :) sen nasılsınİyi akşamlar canım nasıl gidiyor hamilelik
Valla cnm çok şükür bi sıkıntı yok daha Dr gitmedim keseyi görünce hissedecem hamile olduğumu galiba :) sen nasılsın
Bence test varsa evde yap bende de gaz sıkıntısı vardı hala da devam edioİnşallah sıkıntısız geçirirsin tatlım iyiyim ben de dört gün geciktim karnımın kasları ağrıyor bi de sürekli gaz var pazar günü test yapıcam bakalım ne çıkacak
Bence test varsa evde yap bende de gaz sıkıntısı vardı hala da devam edio
Bence yapmalisin cnm belli olmaz en azından varsa ona göre hareketlerini değiştirirsin daha dikkatli olursun yinede sen bilirsin inş hamilesindirÖnceden hiç hissetmiyordum ama şimdi sanki hissediyorum varmış gibi davranıyorum
Bence yapmalisin cnm belli olmaz en azından varsa ona göre hareketlerini değiştirirsin daha dikkatli olursun yinede sen bilirsin inş hamilesindir
ay kusura bakma canım doğrudur :) Rabbim bebişini ve seni de korusun inş.Ben ole bişe yapmadım ki kaldırayım cnm çok şükür bi sıkıntı yokk allah korusun beni başkasıyla karıştırdın bence ben takvim oluşturmadim yani
Estağfurullah sorun deil cnm Aminnnn inş Rabbim en kisa zamanda sizlere de nasık etsin :)ay kusura bakma canım doğrudur :) Rabbim bebişini ve seni de korusun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?