Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Bende aralıkta hamile olmak istiyorum insalah hyirlica esim askeri personel 4 aydır yok yanimda aralıkta dönüyor banada dua edin hamile kalayım insalah rabbim herkese nasip etsin ❤

İnşallah sıkıntısız geçirirsin tatlım iyiyim ben de dört gün geciktim karnımın kasları ağrıyor bi de sürekli gaz var pazar günü test yapıcam bakalım ne çıkacak
Valla cnm çok şükür bi sıkıntı yok daha Dr gitmedim keseyi görünce hissedecem hamile olduğumu galiba :) sen nasılsın

İnşallah sıkıntısız geçirirsin tatlım iyiyim ben de dört gün geciktim karnımın kasları ağrıyor bi de sürekli gaz var pazar günü test yapıcam bakalım ne çıkacak
Bence test varsa evde yap bende de gaz sıkıntısı vardı hala da devam edio

Önceden hiç hissetmiyordum ama şimdi sanki hissediyorum varmış gibi davranıyorum
Bence yapmalisin cnm belli olmaz en azından varsa ona göre hareketlerini değiştirirsin daha dikkatli olursun yinede sen bilirsin inş hamilesindir

Bende varım 22 aralık bat kasımda büyük bir çalısma içindeydim bal tarçın çörek otu kürü soğan suyu derken birsey olmadı bu ay sadece soğan suyuyla denicem bakalm insallh olur şuan adetim bitmek üzere

Ben ole bişe yapmadım ki kaldırayım cnm çok şükür bi sıkıntı yokk allah korusun beni başkasıyla karıştırdın bence ben takvim oluşturmadim yani
ay kusura bakma canım doğrudur :) Rabbim bebişini ve seni de korusun inş.

Slm kizlar nasilsiniz iki gundur giremedim ogretmenler gunu teranesine hep bi yogunluk vardi Amasyali05 canim nasilsin nasil gidiyo hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…