- 7 Temmuz 2016
- 820
- 731
- 53
- 37
MBR cnm valla bi sıkıntım yok şimdilik ztn hiç bişe hissetmiyorum şuanda ilk muane de hissederim herhalde hamile olduğumu :) sen nasilsjnSlm kizlar nasilsiniz iki gundur giremedim ogretmenler gunu teranesine hep bi yogunluk vardiAmasyali05 canim nasilsin nasil gidiyo hamilelik
Geç döllenme bile olsa canım kan testinde çıkar 14gün geçmiş ilişkiden geç yumurtladıysan adetin gecikebilir 5 6 gün kadar ilaç kullandınmı bu ay klomen ovıtrelle tarzıMerhaba kızlaar. Bugün adetim 3 gün gecikti. Normalde hiç gecikmez 28. gün gelirdi. Olmam gereken adet gününden 7 gün önce kan testi yaptırdım <2.0 çıktı. idrar testi de bir kez çok silik çizgi gördüm bir daha hiç çıkmadı. Bu ay ılk denememizdi, çok değişik belirtiler yaşadım ama olmayacak diye çok da takmadım açıkçası. geç dollenme mi oldu diycem ama en son tam 14 gun once ilişkide bulunduk. olur mu ki?
Geç döllenme bile olsa canım kan testinde çıkar 14gün geçmiş ilişkiden geç yumurtladıysan adetin gecikebilir 5 6 gün kadar ilaç kullandınmı bu ay klomen ovıtrelle tarzı
Hakkında hayırlısı olsun canım bende 27 günde bir olurdum saati dahi değişmezdi bu ay 5 gün gecikti sonra adet oldumHayır hiç ilaç kullanmadım, zaten ilk kez korunmadık. Evet bence de cikardi kanda. Galiba bugün adet olacağım :)
Kayıplardayım kuzuummMelissaihsn06 canimmm nerelerdesin
Aralıkta olur isteyen herkesin benim de inşKizlaaaaaar 2016 bitmeden yilin son suprizi bebisimizden olsun . bizlerde yeni yila hamile girelim. 4 yillik evliyim ve 20 aydir deniyoruz fakat hala sonuc alamadik. Umudumu hic tuketmeden her yeni aya yeni baslangic yapiyorum tipki bu ay gibi. Lutfeeeeeen aralik bizlere umut olsun herkes bebisine kavussun. Calismalara baslayacaklar gun sayanlar kür yapanlar buyrun birbirimize destek olalim
Sağol canım sen neler yapıyosun nasılsınHim seni kaçak seni iyi yapmışsın tatlim dinlen
Canım bu arada gözün aydın senin adına çok sevindim benİyi akşamlar kızlar Nasılsıniz
Allah razı olsun cnm çok tsk ederim Rabbim herkese nasip etsin inşCanım bu arada gözün aydın senin adına çok sevindim benAllah analı babalı büyütsün
Çok şükür iim napim evdeim gün sayıyorum Dr gitmek için cnmSağol canım sen neler yapıyosun nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?