Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Merhaba kızlaar. Bugün adetim 3 gün gecikti. Normalde hiç gecikmez 28. gün gelirdi. Olmam gereken adet gününden 7 gün önce kan testi yaptırdım <2.0 çıktı. idrar testi de bir kez çok silik çizgi gördüm bir daha hiç çıkmadı. Bu ay ılk denememizdi, çok değişik belirtiler yaşadım ama olmayacak diye çok da takmadım açıkçası. geç dollenme mi oldu diycem ama en son tam 14 gun once ilişkide bulunduk. olur mu ki?

Geç döllenme bile olsa canım kan testinde çıkar 14gün geçmiş ilişkiden geç yumurtladıysan adetin gecikebilir 5 6 gün kadar ilaç kullandınmı bu ay klomen ovıtrelle tarzı

Geç döllenme bile olsa canım kan testinde çıkar 14gün geçmiş ilişkiden geç yumurtladıysan adetin gecikebilir 5 6 gün kadar ilaç kullandınmı bu ay klomen ovıtrelle tarzı

Hayır hiç ilaç kullanmadım, zaten ilk kez korunmadık. Evet bence de cikardi kanda. Galiba bugün adet olacağım :)

Kızlar benim bugün bat tarihi daha adet olmadım 3 gün önce gebelik testi yapmıştım negatifti kan testi mi yaptırsam acaba çıkar mı ne zaman yaptırmalıyım

Aralıkta olur isteyen herkesin benim de inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…